sakaki14567 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) για να κατεβαζεισ/μετατρεπεις βιντεο σε mp3 κλπ κλπ η καλυτεροτερη απο ολες ειναι το vidmate ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ σε ολα της και με πολλες επιλογες για να κατεβαζεις και βιντεο και mp3.Α και χωρις να κατεβασεις εξτρα εφαρμογη για να σου τα κανει μετατροπη...τις εχω δοκιμασει ολες tubemate snapmate viddownloader κλπ..vidmate ειναι το τοπ!!! εκτος googleplay φυσικα ειναι http://vidmate.en.uptodown.com/android Edited January 25, 2016 by sakaki14567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Αυτό δε σου δουλεύει; http://www.htc.com/hk-en/support/htc-one-e9-plus-dual-sim/howto/630806.html Δυστυχώς όχι, αυτό δεν μου δουλέυει..... Κάτι άλλο λοιπόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Δυστυχώς όχι, αυτό δεν μου δουλέυει..... Κάτι άλλο λοιπόν? Είσαι root; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Οχι φίλε μου δεν είμαι. Μακάρι να μπορούσα αλλά από όσο βλέπω δεν έχει γίνει ακόμα και αν έχει γίνει δεν υπάρχει pure ευρωπαϊκή rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Οχι φίλε μου δεν είμαι. Μακάρι να μπορούσα αλλά από όσο βλέπω δεν έχει γίνει ακόμα και αν έχει γίνει δεν υπάρχει pure ευρωπαϊκή rom Τότε δυστυχώς αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει. Μόνο με εφαρμογή που θα σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις SS με συνδυασμό πλήκτρων. Για μενού από το Power button χρειάζεσαι root και είτε βάζεις την εφαρμογή του Franco, την Simple Reboot, ή μπορείς να βρεις και κάποιο flashable zip στο xda να το φλασάρεις από το recovery σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Δεν διαφωνώ, ποια εφαρμογή από όλες δεν ξέρω να κατεβάσω που να κάνει απλά αυτο που ζητάμε χωρίς πολλά πολλά έξτρα τζιβλιτζιλίκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που θα μπορώ να μπαίνω και να βλέπω σε live streaming αθλητικούς αγώνες? και αν έχει και ελληνικές ομάδες ακόμα καλύτερα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που θα μπορώ να μπαίνω και να βλέπω σε live streaming αθλητικούς αγώνες? και αν έχει και ελληνικές ομάδες ακόμα καλύτερα. Με το kodi βάζοντας ένα addon που λέγεται sportdevil μπορείς να δεις παιχνίδια. Όχι hd βέβαια αλλά γίνεται δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Έχω το OfficeSuite Pro+PDF. Οι "επίσημες εφαρμογές της Microsoft έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στον μέσο χρήστη ή δεν χρειάζετε να μπω στον κόπο να τις κατεβάσω; Έχει κανείς προσωπική εμπειρία; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 (edited) Χρησιμοποιώ τον chrome browser για να μπαίνω facebook αλλά δεν μου βγάζει ο chrome ειδοποιησεις!! Ξέρει κανείς τι φταίει ? Τον χρησιμοποιώ μια βδομάδα τώρα αλλά ποτέ δεν ειδοποιεί και πρέπει να μπαίνω μέσα για να βλέπω τι έχω. Το έχω ρυθμίσει να ερχοντε αλλά τιποτα Edited January 26, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Χρησιμοποιώ τον chrome browser για να μπαίνω facebook αλλά δεν μου βγάζει ο chrome ειδοποιησεις!! Ξέρει κανείς τι φταίει ? Τον χρησιμοποιώ μια βδομάδα τώρα αλλά ποτέ δεν ειδοποιεί και πρέπει να μπαίνω μέσα για να βλέπω τι έχω. Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις ιστότοπου -> Ειδοποιήσεις, το έχεις ενεργό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις ιστότοπου -> Ειδοποιήσεις, το έχεις ενεργό; http://s23.postimg.org/jed32chx7/Quick_Memo_2016_01_26_15_47_08.png Έτσι το εχω......... Έχω επιτρέψει το facebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 http://s23.postimg.org/jed32chx7/Quick_Memo_2016_01_26_15_47_08.png Έτσι το εχω......... Έχω επιτρέψει το facebook Σωστά το έχεις, αν και δεν έχω Facebook για να σου πω αν δουλεύει. Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων, να διαγραφεί και το Facebook από τις ειδοποιήσεις, και στη συνέχεια και πάλι login και αποδοχή στις ειδοποιήσεις του Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Σωστά το έχεις, αν και δεν έχω Facebook για να σου πω αν δουλεύει. Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων, να διαγραφεί και το Facebook από τις ειδοποιήσεις, και στη συνέχεια και πάλι login και αποδοχή στις ειδοποιήσεις του Facebook. Ωραία το έκανα κ αυτο! Θα περιμένω να δω αν γίνει κάτι και αν είναι θα επανέλθω ! Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Σε τι συσκευή; Δες μήπως κόβει τις ειδοποιήσεις του Chrome η ROM, κάποιες το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Σε τι συσκευή; Δες μήπως κόβει τις ειδοποιήσεις του Chrome η ROM, κάποιες το κάνουν. Lg g4 έχω Στο lg g2 που είχα πριν ήταν οκ. Θα δω.... Μπορεί να αρχίσουν να λειτουργούν κάποια στιγμή. Αυτό με την rom Πως το κοιτάω ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Έχετε υπόψη καμία εφαρμογή που να σου δείχνει καθημερινά διαφορετική φωτογραφία από διάστημα? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλησπερα, ψαχνω να βρω ενα τροπο να βλεπω αμεσα οτι αρχειο κατεβαζω. Προς το παρον πρεπει να παω στις εφαρμογες μου (miui rom) και να ανοιξω τον explorer της miui και να βρω τον φακελο downloads να σορταρω με ημερομηνια για να βρω το αρχειο που κατεβασα πριν 5 λεπτα! Δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 καλησπερα, ψαχνω να βρω ενα τροπο να βλεπω αμεσα οτι αρχειο κατεβαζω. Προς το παρον πρεπει να παω στις εφαρμογες μου (miui rom) και να ανοιξω τον explorer της miui και να βρω τον φακελο downloads να σορταρω με ημερομηνια για να βρω το αρχειο που κατεβασα πριν 5 λεπτα! Δεν υπαρχει πιο ευκολος τροπος? :blink: Δεν σου βγάζει ειδοποίηση όταν κατέβει; Υποθέτω πώς ναι... Αν πατήσεις την ειδοποίηση δεν ανοίγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ναι βγαζει αλλα μερικες φορες τυχαινει να πατησω κατι και να εξαφανιστει. Ελεγα μηπως υπαρχει καμια ευκολη λυση να βαλων και κανα widget να τα βλεπω ολα με την μια :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ναι βγαζει αλλα μερικες φορες τυχαινει να πατησω κατι και να εξαφανιστει. Ελεγα μηπως υπαρχει καμια ευκολη λυση να βαλων και κανα widget να τα βλεπω ολα με την μια :shifty: Συνήθως σε όλες τις συσκευές υπάρχει μια εφαρμογή που λέγετε λήψεις. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ναι βγαζει αλλα μερικες φορες τυχαινει να πατησω κατι και να εξαφανιστει. Ελεγα μηπως υπαρχει καμια ευκολη λυση να βαλων και κανα widget να τα βλεπω ολα με την μια :shifty: Δεν υπάρχει εικονίδιο "Λήψεις" στο συρτάρι εφαρμογών της Miui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Βάλε το quickshortcutmaker και φτιαξε συντόμευση για την activity downloads. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Δεν υπάρχει εικονίδιο "Λήψεις" στο συρτάρι εφαρμογών της Miui; υπαρχει αλλα για καποιο λογο δεν της βλεπω ολες, πχ αμα κατεβαζω κατι απο gmail πρεπει να ψαχνω που εχει παει. Θελω να τις βαλω ολες καπου μαζι. xxlakis7 βαζω - δοκιμαζω :cool: εντιτ: ολα καλα μονο αυτο το activity downloads δεν βρισκω :( προς το παρον εβγαλα μια απλη συντομευση της διαχειρισης αρχειων της miui. Edited January 27, 2016 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πάει και το Facebook...Μετά την τελευταία αναβάθμιση βγάζει σφάλμα και δεν ανοίγει καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts