pektis7 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Παιδιά Γειά Χαρά.. Υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή για ξυπνητήρι. Timely Πειτε μου μια καλη εφαρμογη firewall, να μπορω να κοβω ή να δινω προσβαση εγω σε οποια εφαρμογη θελω. Δοκιμασα μια αλλα ηθελε vpn, και δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει εγω να μπλεξω με vpn, απο τη στιγμη που θελω μονο να δινω/αρνουμαι προσβαση στο νετ. Αν κάνεις αναζήτηση στο play store θα σου βγάλει αρκετά. Θέλουν root όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Timely Αν κάνεις αναζήτηση στο play store θα σου βγάλει αρκετά. Θέλουν root όμως Σε αναζητηση Firewall! Πλεον, εχω root. Θελω ομως μια καλη προταση, απροβληματιστη, χωρις πολλα πολλα, να κανει τη δουλεια. Πχ το no root firewall που δοκιμασα, θελει χρηση vpn, και δεν νομιζω εχει νοημα να μπλεξω με κατι τετοιο. Περιμενω λοιπον, καποιες καλες-απλες-ευχρηστες προτασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Έχω ένα πρόβλημα με το dropbox. Έχω έναν φάκελο, και μέσα έχω κάποιους άλλους. Όταν ανοίγω αυτόν τον φάκελο από το κινητό, (Huawei P8) Δεν εμφανίζονται όλοι οι φάκελοι που έχω μέσα. Όταν τον ανοίγω από τον υπολογιστή ή το tablet (Samsung Tab S2) εμφανίζονται όλοι. Το dropbox και στο κινητό και στο tablet είναι η τελευταία έκδοση. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Στο κινητό έχω κάνει και καθαρισμό μνήμης της εφαρμογής, και απεγκατάσταση, και εγκατάσταση ξανά. :( μεσω της ιστοσελιδας βλεπεις τους φακελους? μηπως δεν συγχρονισε, για αυτο τους βλεπεις μονο στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Comicrack Εξαιρετική. Το Automate It Pro υπάρχει δωρεάν στο Amazon Underground. Δεν ισχύει για το Automateit. Τώρα το τσέκαρα, 3.99€ έχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. Υπάρχει στο playstore το google opinions το οποίο δε λειτουργεί για τη χώρα μας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψουμε αυτό; Πχ με vps, proxy πως τα λένε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σε αναζητηση Firewall! Πλεον, εχω root. Θελω ομως μια καλη προταση, απροβληματιστη, χωρις πολλα πολλα, να κανει τη δουλεια. Πχ το no root firewall που δοκιμασα, θελει χρηση vpn, και δεν νομιζω εχει νοημα να μπλεξω με κατι τετοιο. Περιμενω λοιπον, καποιες καλες-απλες-ευχρηστες προτασεις. Πειτε καλες προτασεις για firewall, απλες-minimal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ψαχνω το Tinder Plus αλλα δε το βρισκω. Καμια βοηθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σήμερα το App of the day έχει μια εφαρμογή υπολογισμού/μετατροπής, το Multi calculator. Δεν πρωτοτυπεί σε μετατροπές βάρους, μήκους κλπ κλπ, αλλα εχει αυτοματο υπολογισμό ΦΠΑ, πολύ χρήσιμο και έχει συγκεντρωμένες όλες τις μετατροπές που θα χρειαστεί κάποιος. Τον τροπο υπολογισμού ΦΠΑ το συζητούσαμε αρκετά παλιοτερα με κάποιον, επειδή κανένα κομπιουτεράκι του Store δεν λειτουργεί με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αλλα ειναι δύσκολο να το ξαναβρω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έχω ένα πρόβλημα με το dropbox. Έχω έναν φάκελο, και μέσα έχω κάποιους άλλους. Όταν ανοίγω αυτόν τον φάκελο από το κινητό, (Huawei P8) Δεν εμφανίζονται όλοι οι φάκελοι που έχω μέσα. Όταν τον ανοίγω από τον υπολογιστή ή το tablet (Samsung Tab S2) εμφανίζονται όλοι. Το dropbox και στο κινητό και στο tablet είναι η τελευταία έκδοση. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Στο κινητό έχω κάνει και καθαρισμό μνήμης της εφαρμογής, και απεγκατάσταση, και εγκατάσταση ξανά. :( Έχω βρεθεί και εγώ με αυτό το πρόβλημα. Δεν εχω βρει όμως λύση παρά μόνο μετονομασία τον φακέλων που δεν έβλεπα από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Σήμερα το App of the day έχει μια εφαρμογή υπολογισμού/μετατροπής, το Multi calculator. Δεν πρωτοτυπεί σε μετατροπές βάρους, μήκους κλπ κλπ, αλλα εχει αυτοματο υπολογισμό ΦΠΑ, πολύ χρήσιμο και έχει συγκεντρωμένες όλες τις μετατροπές που θα χρειαστεί κάποιος. Τον τροπο υπολογισμού ΦΠΑ το συζητούσαμε αρκετά παλιοτερα με κάποιον, επειδή κανένα κομπιουτεράκι του Store δεν λειτουργεί με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αλλα ειναι δύσκολο να το ξαναβρω Σε μένα το σημερινό app of the day έχει τον apus browser!!!! http://s24.postimg.org/eas5mbq45/Quick_Memo_2015_11_29_19_17_51.png gifs upload διαφορετικά δείχνει στον καθένα;; Δεν είναι στα καλά του.... Edited November 29, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ναι, διαφορετικά θα δείχνει... Το εχω ξανατσεκαρει αυτό. Εγω δεν το έχω κάνει update μόνο, από τότε που έβγαζε σφαλμα σύνδεσης Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) Σε μένα το σημερινό app of the day έχει τον apus browser!!!! διαφορετικά δείχνει στον καθένα;; Δεν είναι στα καλά του.... Σε μένα έχει το days-- Τώρα τελευταία συνέχεια αυτό γίνεται. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ Edited November 29, 2015 by kollatos αφαίρεση εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Άμα θέλει κανείς αυτό το multi calculator, να το ανεβάσω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σε μένα το σημερινό app of the day έχει τον apus browser!!!! διαφορετικά δείχνει στον καθένα;; Δεν είναι στα καλά του.... Ναι, διαφορετικά θα δείχνει... Το εχω ξανατσεκαρει αυτό. Εγω δεν το έχω κάνει update μόνο, από τότε που έβγαζε σφαλμα σύνδεσης Σε μένα έχει το days-- Τώρα τελευταία συνέχεια αυτό γίνεται. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ Εμένα μου δίνει αυτό:wacko: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.surix.holo.compass&hl=el Ότι να 'ναι...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εντάξει, υπάρχει μια ποικιλία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εμένα δίνει το easy voice recorder ! Πλέον ο κάθε ένας έχει την δική του δωρεάν εφαρμογή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Άμα θέλει κανείς αυτό το multi calculator, να το ανεβάσω yes, please :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 yes, please :) για αυτή λέτε ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jee.calc Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ναι, αυτή.. Πολύ βολική Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Ναι, αυτή.. Πολύ βολική απορία απλή.....και γιατί να μην την κατεβάσει κάποιος από το playstore ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Εμένα μου δίνει αυτό:wacko: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.surix.holo.compass&hl=el Ότι να 'ναι...:lol: Μα αυτό είναι δωρεάν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Μα αυτό είναι δωρεάν.... Ισχύει, είναι δωρεάν Έτσι κ αλλιώς ! Σαν να μας δουλεύει ολίγον τι τελευταία το app of the day μου φαίνεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σήμερα το App of the day έχει μια εφαρμογή υπολογισμού/μετατροπής, το Multi calculator. Δεν πρωτοτυπεί σε μετατροπές βάρους, μήκους κλπ κλπ, αλλα εχει αυτοματο υπολογισμό ΦΠΑ, πολύ χρήσιμο και έχει συγκεντρωμένες όλες τις μετατροπές που θα χρειαστεί κάποιος. Τον τροπο υπολογισμού ΦΠΑ το συζητούσαμε αρκετά παλιοτερα με κάποιον, επειδή κανένα κομπιουτεράκι του Store δεν λειτουργεί με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αλλα ειναι δύσκολο να το ξαναβρω Για υπολογισμό του φπα (και όχι μόνο) κορυφαία εφαρμογή calculator θεωρώ το office calculator pro. Η καλύτερηη εφαρμογή του είδους της. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 καλημέρα σε όλους παρακολουθώντας τ οτι βγάζει διαφορετικές εφαρμογές στον καθένα το app of day to σκάλισα λίγο και ανακάλυψα οτι αν του αλλάξεις χωρά σου δίνει διαφορετική εφαρμογή...... άντε καλές αγορές :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Ποιό είναι καλύτερο ; eWeather HD ή Weather Timeline ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts