Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά Γειά Χαρά.. Υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή για ξυπνητήρι.

Timely

Πειτε μου μια καλη εφαρμογη firewall, να μπορω να κοβω ή να δινω προσβαση εγω σε οποια εφαρμογη θελω.

Δοκιμασα μια αλλα ηθελε vpn, και δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει εγω να μπλεξω με vpn, απο τη στιγμη που θελω μονο να δινω/αρνουμαι προσβαση στο νετ.

Αν κάνεις αναζήτηση στο play store θα σου βγάλει αρκετά. Θέλουν root όμως

Timely

Αν κάνεις αναζήτηση στο play store θα σου βγάλει αρκετά. Θέλουν root όμως

Σε αναζητηση Firewall!

Πλεον, εχω root.

Θελω ομως μια καλη προταση, απροβληματιστη, χωρις πολλα πολλα, να κανει τη δουλεια.

Πχ το no root firewall που δοκιμασα, θελει χρηση vpn, και δεν νομιζω εχει νοημα να μπλεξω με κατι τετοιο.

Περιμενω λοιπον, καποιες καλες-απλες-ευχρηστες προτασεις.

Έχω ένα πρόβλημα με το dropbox. Έχω έναν φάκελο, και μέσα έχω κάποιους άλλους. Όταν ανοίγω αυτόν τον φάκελο από το κινητό, (Huawei P8) Δεν εμφανίζονται όλοι οι φάκελοι που έχω μέσα. Όταν τον ανοίγω από τον υπολογιστή ή το tablet (Samsung Tab S2) εμφανίζονται όλοι. Το dropbox και στο κινητό και στο tablet είναι η τελευταία έκδοση. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Στο κινητό έχω κάνει και καθαρισμό μνήμης της εφαρμογής, και απεγκατάσταση, και εγκατάσταση ξανά. :(

μεσω της ιστοσελιδας βλεπεις τους φακελους?

μηπως δεν συγχρονισε, για αυτο τους βλεπεις μονο στο pc?

Comicrack

Εξαιρετική.

Το Automate It Pro υπάρχει δωρεάν στο Amazon Underground.

Δεν ισχύει για το Automateit.

Τώρα το τσέκαρα, 3.99€ έχει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. Υπάρχει στο playstore το google opinions το οποίο δε λειτουργεί για τη χώρα μας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψουμε αυτό; Πχ με vps, proxy πως τα λένε;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αναζητηση Firewall!

Πλεον, εχω root.

Θελω ομως μια καλη προταση, απροβληματιστη, χωρις πολλα πολλα, να κανει τη δουλεια.

Πχ το no root firewall που δοκιμασα, θελει χρηση vpn, και δεν νομιζω εχει νοημα να μπλεξω με κατι τετοιο.

Περιμενω λοιπον, καποιες καλες-απλες-ευχρηστες προτασεις.

Πειτε καλες προτασεις για firewall, απλες-minimal.

Σήμερα το App of the day έχει μια εφαρμογή υπολογισμού/μετατροπής, το Multi calculator. Δεν πρωτοτυπεί σε μετατροπές βάρους, μήκους κλπ κλπ, αλλα εχει αυτοματο υπολογισμό ΦΠΑ, πολύ χρήσιμο και έχει συγκεντρωμένες όλες τις μετατροπές που θα χρειαστεί κάποιος.

Τον τροπο υπολογισμού ΦΠΑ το συζητούσαμε αρκετά παλιοτερα με κάποιον, επειδή κανένα κομπιουτεράκι του Store δεν λειτουργεί με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αλλα ειναι δύσκολο να το ξαναβρω

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχω ένα πρόβλημα με το dropbox. Έχω έναν φάκελο, και μέσα έχω κάποιους άλλους. Όταν ανοίγω αυτόν τον φάκελο από το κινητό, (Huawei P8) Δεν εμφανίζονται όλοι οι φάκελοι που έχω μέσα. Όταν τον ανοίγω από τον υπολογιστή ή το tablet (Samsung Tab S2) εμφανίζονται όλοι. Το dropbox και στο κινητό και στο tablet είναι η τελευταία έκδοση. Έχει συμβεί σε κανέναν; Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Στο κινητό έχω κάνει και καθαρισμό μνήμης της εφαρμογής, και απεγκατάσταση, και εγκατάσταση ξανά. :(

Έχω βρεθεί και εγώ με αυτό το πρόβλημα. Δεν εχω βρει όμως λύση παρά μόνο μετονομασία τον φακέλων που δεν έβλεπα από το κινητό.

Σήμερα το App of the day έχει μια εφαρμογή υπολογισμού/μετατροπής, το Multi calculator. Δεν πρωτοτυπεί σε μετατροπές βάρους, μήκους κλπ κλπ, αλλα εχει αυτοματο υπολογισμό ΦΠΑ, πολύ χρήσιμο και έχει συγκεντρωμένες όλες τις μετατροπές που θα χρειαστεί κάποιος.

Τον τροπο υπολογισμού ΦΠΑ το συζητούσαμε αρκετά παλιοτερα με κάποιον, επειδή κανένα κομπιουτεράκι του Store δεν λειτουργεί με τον πατροπαράδοτο τρόπο, αλλα ειναι δύσκολο να το ξαναβρω

Σε μένα το σημερινό app of the day έχει τον apus browser!!!! http://s24.postimg.org/eas5mbq45/Quick_Memo_2015_11_29_19_17_51.png

gifs upload

διαφορετικά δείχνει στον καθένα;;

Δεν είναι στα καλά του....

Edited by lek88

Ναι, διαφορετικά θα δείχνει... Το εχω ξανατσεκαρει αυτό.

Εγω δεν το έχω κάνει update μόνο, από τότε που έβγαζε σφαλμα σύνδεσης

Μια πλήρης φόρτιση.

Σε μένα το σημερινό app of the day έχει τον apus browser!!!!

Σε μένα έχει το days-- Τώρα τελευταία συνέχεια αυτό γίνεται. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ

Edited by kollatos
αφαίρεση εικόνας

Άμα θέλει κανείς αυτό το multi calculator, να το ανεβάσω

Μια πλήρης φόρτιση.

Σε μένα το σημερινό app of the day έχει τον apus browser!!!!

Ναι, διαφορετικά θα δείχνει... Το εχω ξανατσεκαρει αυτό.

Εγω δεν το έχω κάνει update μόνο, από τότε που έβγαζε σφαλμα σύνδεσης

Σε μένα έχει το days-- Τώρα τελευταία συνέχεια αυτό γίνεται. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές εδώ

Εμένα μου δίνει αυτό:wacko:

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.surix.holo.compass&hl=el

Ότι να 'ναι...:lol:

Εμένα δίνει το easy voice recorder !

Πλέον ο κάθε ένας έχει την δική του δωρεάν εφαρμογή!!!

yes, please :)

για αυτή λέτε ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jee.calc

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ναι, αυτή.. Πολύ βολική

Μια πλήρης φόρτιση.

Ναι, αυτή.. Πολύ βολική

απορία απλή.....και γιατί να μην την κατεβάσει κάποιος από το playstore ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμένα μου δίνει αυτό:wacko:

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.surix.holo.compass&hl=el

Ότι να 'ναι...:lol:

Μα αυτό είναι δωρεάν....

Μα αυτό είναι δωρεάν....

Ισχύει, είναι δωρεάν Έτσι κ αλλιώς ! Σαν να μας δουλεύει ολίγον τι τελευταία το app of the day μου φαίνεται.....

Για υπολογισμό του φπα (και όχι μόνο) κορυφαία εφαρμογή calculator θεωρώ το office calculator pro. Η καλύτερηη εφαρμογή του είδους της.

καλημέρα σε όλους

παρακολουθώντας τ οτι βγάζει διαφορετικές εφαρμογές στον καθένα το app of day to σκάλισα λίγο και ανακάλυψα οτι αν του αλλάξεις χωρά σου δίνει διαφορετική εφαρμογή......

άντε καλές αγορές :lol: :lol: :lol:

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II