Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς κανονικά να χρησιμοποιείς την στοκ για να στείλεις, δεν έχεις θέμα. Δοκίμασε αυτή, με είχε βολέψει όταν τη χρησιμοποιούσα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist&hl=el

Καλημέρα σε όλους!! Ψάχνω μια εύκολη εφαρμογή που να κάνει το εξής. Θέλω να κάνω. Κάτι σαν κολάζ, δηλαδη να ανοίγω μια αρχική φωτογραφία και πάνω σε αυτή να τοποθετώ άλλες από το κινητό μου.επίσης θα ήθελα να μπορώ να αλλάζω το μέγεθος των φώτο που θα βάζω από πάνω

Ευχαριστώ!!!

Ρε παιδιά στον ES File Explorer όταν ανοίγουμε τον remote manager και βάζουμε στον windows explorer τη διεύθυνση ftp που μας δίνει o ES για απευθείας σύνδεση κινητού-πισί μέσω wifi τι φταίει και ανοίγει τα περιεχόμενα του κινητού στον browser αντί στον wndows explorer? Θέμα ρύθμισης κινητού είναι ή ρύθμισης πισί?

Καλημέρα σε όλους!! Ψάχνω μια εύκολη εφαρμογή που να κάνει το εξής. Θέλω να κάνω. Κάτι σαν κολάζ, δηλαδη να ανοίγω μια αρχική φωτογραφία και πάνω σε αυτή να τοποθετώ άλλες από το κινητό μου.επίσης θα ήθελα να μπορώ να αλλάζω το μέγεθος των φώτο που θα βάζω από πάνω

Ευχαριστώ!!!

Για δες το photo studio kvad

Ρε παιδιά στον ES File Explorer όταν ανοίγουμε τον remote manager και βάζουμε στον windows explorer τη διεύθυνση ftp που μας δίνει o ES για απευθείας σύνδεση κινητού-πισί μέσω wifi τι φταίει και ανοίγει τα περιεχόμενα του κινητού στον browser αντί στον wndows explorer? Θέμα ρύθμισης κινητού είναι ή ρύθμισης πισί?

Μάλλον ρύθμιση του pc ,σε όσες συσκευές εχω χρησιμοποιηση τον efs πότε δεν ειχα τέτοιο θέμα , εχω κανει τους φακέλους που θελω κοινοχρηστους και τους ανοίγει κανονικά .

Samsung galaxy s21+

Αν έχεις Windows 10, πας Settings -> System -> Default Apps -> Choose default apps by protocol και αλλάζεις την επιλογή του screenshot που έβαλα (sorry για τα Αγγλικά, δεν έχω ελληνικά Windows). Εκεί αλλάζεις τον ΙΕ και βάζεις Windows Explorer.

http://s14.postimg.org/gxgwibb35/default.jpg

image share

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Windows 7 έχω άρα κάποια παρόμοια ρύθμιση θα είναι, λογικά στο control panel. Θα το ψάξω. Παρόλαυτά αν κάποιος ξέρει συγκεκριμένα που είναι αυτή η ρύθμιση στα win 7 ας το αναφέρει.

Η καλύτερη εφαρμογή για κλειδωμα εφαρμογών ποια πιστεύεται οτι ειναι?

Εγώ έχω την lockdown pro

Είναι δωρεάν.

Από AppPlus.Mobi

Edited by lek88

Ψάχνω εφαρμογή που να κρατάει αρχείο καταγραφής κλήσεων και sms σαν το lifesquare που είχε το lg g2 στην κιτκατ.

Μια εφαρμογή δηλαδή που να κρατάει τα μηνύματα και τις κλησεις με λεπτομέρειες.

Δηλαδή τι ώρα πραγματοποιήθηκε μια εισερχόμενη η εξερχομενη κληση και πόσο είχε διάρκεια και σε ποιον αριθμό/ονομα.

Τι ώρα έστειλε η έστειλα ένα μήνυμα, τον αριθμό αποστολέα και τι έλεγε το μήνυμα.

Αναπάντητες κλήσεις. Από ποιον και τι ώρα.

Και αν σβήσω τα sms Από την εφαρμογή των μηνυμάτων ή αν σβήσω κάποια κληση Θέλω αυτή η εφαρμογή να τα κρατάει. Όπως ακριβώς το lifesquare

Ψάχνω εφαρμογή που να κρατάει αρχείο καταγραφής κλήσεων και sms σαν το lifesquare που είχε το lg g2 στην κιτκατ.

Μια εφαρμογή δηλαδή που να κρατάει τα μηνύματα και τις κλησεις με λεπτομέρειες.

Δηλαδή τι ώρα πραγματοποιήθηκε μια εισερχόμενη η εξερχομενη κληση και πόσο είχε διάρκεια και σε ποιον αριθμό/ονομα.

Τι ώρα έστειλε η έστειλα ένα μήνυμα, τον αριθμό αποστολέα και τι έλεγε το μήνυμα.

Αναπάντητες κλήσεις. Από ποιον και τι ώρα.

Και αν σβήσω τα sms Από την εφαρμογή των μηνυμάτων ή αν σβήσω κάποια κληση Θέλω αυτή η εφαρμογή να τα κρατάει. Όπως ακριβώς το lifesquare

Unlimited call log.

Αυτήν έχω εγώ και είμαι υπερευχαριστημένος.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Την έβαλα. Καλή φαίνεται.

Είναι, κρατάει αρχείο και πέραν των 500 τελευταίων κλήσεων που αν δεν κάνω λάθος είναι η default ρύθμιση του android.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Είναι, κρατάει αρχείο και πέραν των 500 τελευταίων κλήσεων που αν δεν κάνω λάθος είναι η default ρύθμιση του android.

Δεν βλέπω όμως να κρατάει τα sms

Γράφει μόνο Ποιος το έστειλε και τι ωρα

Η τι ώρα το εστειλα εγώ και σε ποιον. Δεν αναφέρεται κείμενο

Edited by lek88

Μέσα σε μια ώρα και μετά από δική μου προτροπή ο dev της καλύτερης κατ'εμέ εφαρμογής blacklist που είναι η μόνη που κατάφερε να μπλοκάρει sms και να μην χρησιμοποιείται η μαμά εφαρμογή μηνυμάτων, στην κιτκατ και στην λολιποπ, έφτιαξε υποστήριξη για 160 χαρακτήρες! και έπεται υποστήριξη για dual SIM phones!

Χρησιμοποιεί κάνεις την official twitter εφαρμογή; Προσπαθώ να ορισω διαφορετικό ήχο για τις ειδοποίησεις και δεν το αλλάζει, αλλά παραμένει ο ίδιος ήχος που είναι και για τα μηνύματα. Αν παίζει κάποιο ρόλο, η συσκευή είναι το Sony z3c. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Και ποιά είναι η εφαρμογή;!

Α ναι γεράματά! extreme call blocker.ακριβουτσικη αλλά αξίζει.την ξανά αγόρασα όταν έβαλα άλλον λογαριασμό email στο νέο κινητό.

Έχω το root call blocker και όταν με καλούν άτομα που έχω στη λίστα, τους κλείνει Σαν να μην έχουν καν σήμα

Έχει και σε μηνύματα blacklist

Αυτή που λες πως συμπεριφέρεται;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καμιά καλή εφαρμογή τύπου add blocker για ροοταρισμενη συσκευή έχουμε?

Το Adaway το έχεις δοκιμάσει;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II