ulvergr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ρε παιδια γιατί έχω κολλήσει... Σε nova paid εκδοση, πως γίνεται στο συρτάρι εφαρμογών να μου δείχνει μόνο τα φακελάκια με τα apps? Χωρίς να τα βγάζει διπλά δηλ. Μέσα στο φάκελο και απο εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ρε παιδια γιατί έχω κολλήσει... Σε nova paid εκδοση, πως γίνεται στο συρτάρι εφαρμογών να μου δείχνει μόνο τα φακελάκια με τα apps? Χωρίς να τα βγάζει διπλά δηλ. Μέσα στο φάκελο και απο εξω Σου τα έχει δηλαδή τα εικονίδια των εφαρμογών μέσα σε άλλα φακελα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ρε παιδια γιατί έχω κολλήσει... Σε nova paid εκδοση, πως γίνεται στο συρτάρι εφαρμογών να μου δείχνει μόνο τα φακελάκια με τα apps? Χωρίς να τα βγάζει διπλά δηλ. Μέσα στο φάκελο και απο εξω Όταν πατάς το + να φτιάξεις φάκελο κάτω από εκεί που γράφεις το όνομα έχει έναν τικ που δίπλα γράφει 'keep apps in main tab app' Εάν το τσεκάρεις μένουν οι εφαρμογές και στο συρτάρι. Εάν όχι μπαίνουν μόνο στον φάκελο Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Aυτες τις δυο εφαρμογες τις γνωριζετε textPlus https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gogii.textplus και Nextplus https://play.google.com/store/apps/details?id=me.nextplus.smsfreetext.phonecalls ? Οι αγορες εντος εφαρμογης που λεει τι αφορουν, γιατι εδω νομιζω θα λειτουργουν ως εφαρμογες μηνυματων και επαφων-κλεισεων, δεν θα ειναι για αγορα χρονου ομιλιας πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παίδες Καλημέρα. υπάρχει κάποια εφαρμογή πού να μπορώ να πετάξω έξω οποίους έχουν συνδεθεί στο δίκτυο μου με wifi.ευχαριστώ.. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Από το router σου. Μπορείς να ορίσεις τις MAC Address των συσκευών που θα μπορούν να συνδέονται στο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παίδες Καλημέρα. υπάρχει κάποια εφαρμογή πού να μπορώ να πετάξω έξω οποίους έχουν συνδεθεί στο δίκτυο μου με wifi.ευχαριστώ..δεν εχεις βαλει κωδικο?πως μπαινουν στο δικτυο σου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 δεν εχεις βαλει κωδικο?πως μπαινουν στο δικτυο σου??? Έχω βάλει,αλλά βλέπω κάποιες συσκευές συνδεδεμένες πού δεν τις ξέρω... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Έχω βάλει,αλλά βλέπω κάποιες συσκευές συνδεδεμένες πού δεν τις ξέρω... μαλλον τα κινητα σας ειναι ,τα ταμπλετ ισως?αλλες συσκευες?τι κωδικο εχεις βαλει WPA2 η WEP? Edited November 3, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 μαλλον τα κινητα σας ειναι ,τα ταμπλετ ισως?αλλες συσκευες?τι κωδικο εχεις βαλει WPA2 η WEP? Τέλος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεις για αυτό που ζητάω αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό..ξέρεις; Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τέλος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεις για αυτό που ζητάω αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό..ξέρεις;Δυστυχως οχι αλλα φανταζομαι απο την σελιδα του ρουτερ σου θα υπαρχει επιλογη να δεις ποιες συσκευες ειναι και να τις μπλοκαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Λοιπον το youtube εχει αρχισει και μου κανει τρελα πραγματα. Εχω κανει εκκαθαριση, εχω σβησει ολη την εφαρμογη με titanium, εγκατασταση ξανα. Αλλα φαινεται να φταιει η εφαρμογη? ο λογαριασμός? Δεν μπορω να καταλαβω. Ξεκινησε πριν μιαμιση εβδομαδα που δεν κρατουσε ιστορικα. Και τωρα αυτο που φαινεται στις εικονες. https://www.dropbox.com/s/xnwlk5ekx3u3kzz/20151103_133515.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/e9v7tbrx724xwfn/Screenshot_2015-11-03-01-57-15-1.png?dl=0 Καμια ιδεα? Edited November 3, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Παίδες Καλημέρα. υπάρχει κάποια εφαρμογή πού να μπορώ να πετάξω έξω οποίους έχουν συνδεθεί στο δίκτυο μου με wifi.ευχαριστώ.. Δες για το Wifikill. Το 'χω δοκιμάσει και κάνει δουλειά! Νομίζω θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τέλος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώνεις για αυτό που ζητάω αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό..ξέρεις; Αν όντως θες να αποκλείσεις συσκευές από το δίκτυο σου, τότε μόνο από το ui του router σου θα κάνεις δουλειά. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αν όντως θες να αποκλείσεις συσκευές από το δίκτυο σου, τότε μόνο από το ui του router σου θα κάνεις δουλειά. Έγινε παιδιά θα τσεκάρω αυτά που προτείνετε και βλέπουμε Ευχαριστώ.... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Λοιπον το youtube εχει αρχισει και μου κανει τρελα πραγματα. Εχω κανει εκκαθαριση, εχω σβησει ολη την εφαρμογη με titanium, εγκατασταση ξανα. Αλλα φαινεται να φταιει η εφαρμογη? ο λογαριασμός? Δεν μπορω να καταλαβω. Ξεκινησε πριν μιαμιση εβδομαδα που δεν κρατουσε ιστορικα. Και τωρα αυτο που φαινεται στις εικονες. https://www.dropbox.com/s/xnwlk5ekx3u3kzz/20151103_133515.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/e9v7tbrx724xwfn/Screenshot_2015-11-03-01-57-15-1.png?dl=0 Καμια ιδεα? Βρήκα ομοιοπαθή.τα ίδια έχω κι εγώ,το τάμπλετ το έχω ρουτάρει,έχω περάσει και τον root browser,την έσβησα και απο εκει μέσα,και δεν ξαναεγκαθίσταται απο το play store,και είναι η μοναδική εφαρμογή που μου το κάνει αυτό,μου πεταει μούτζα του στυλ ανεπαρκή αποθηκευτικού χώρου,και εν τω μεταξύ για δοκιμή έχω κατεβάσει παιχνίδια του 1gb. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπερα,υπαρχει καποια ιστοσελιδα που να εχει τις προηγουμενες εκδοσεις καποιων apps απο το playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ποιο πρόγραμμα ψαχνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) ποιο πρόγραμμα ψαχνεις; ψαχνω προηγουμενες εκδοσεις του greek wpa finder επισης ψαχνω μια εφαρμογη που το ιντερνετ να ειναι μονιμα στο 3g και να μην αλλαζει συνεχως 3g H 3g ... Edited November 4, 2015 by giannis_24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) ψαχνω προηγουμενες εκδοσεις του greek wpa finder επισης ψαχνω μια εφαρμογη που το ιντερνετ να ειναι μονιμα στο 3g και να μην αλλαζει συνεχως 3g H 3g ... Δεν υπάρχει κάποιο site με όλες τις εκδόσεις τρίτων δημιουργών...για της Google θα βρεις αρκετές από http://www.apkmirror.com/ ψάξε στο Google ... για το δεύτερο που ρωτάς δεν ξέρω .. το H είναι το Η+ ; (μέσα από τις ρυθμίσεις ..δίχτυα κινητής..) Edited November 4, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 εχω παλιο τηλεφωνο και παει μεχρι Η.αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν παει 3g δεν δουλευει καθολου το ιντερνετ.Ισως ειναι θεμα ρυθμισης αλλα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 τεΛικά υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει μηνύματα; Γιατί από κιτκατ και μετά από ότι κατάλαβα δεν μπορούν να το κάνουν οι διάφορες εφαρμογές blacklist? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) τεΛικά υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει μηνύματα; Γιατί από κιτκατ και μετά από ότι κατάλαβα δεν μπορούν να το κάνουν οι διάφορες εφαρμογές blacklist? Εγώ με android lollipop μπορώ να Μπλοκαρω τα μηνύματα μέσα από την εφαρμογη των sms που έχει το κινητό από την μανα του. Ανοίγω το sms και πατάω πάνω δεξιά στις 3 κάθετες τελειες κ έχει εκει Επιλογή. Λογικά Έτσι κάπως θα είναι και σε σένα Edited November 4, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 τεΛικά υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει μηνύματα; Γιατί από κιτκατ και μετά από ότι κατάλαβα δεν μπορούν να το κάνουν οι διάφορες εφαρμογές blacklist? Μπορούν. Αλλά αν διαβάσεις το μήνυμα που σου βγάζει όταν τσεκάρεις την επιλογή, σου λέει ότι πρέπει να ορίσεις την εφαρμογή σαν default για τα SMS. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω βάλει,αλλά βλέπω κάποιες συσκευές συνδεδεμένες πού δεν τις ξέρω... Το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι συνδεδεμένες εκείνη την ώρα που τις βλέπεις αλλά έχουν συνδεθεί στο παρελθόν και δεν έχει κάνει renew ο DHCP. Κάνε ένα reboot και αν εξακολουθούν να εμφανίζονται, άλλαξε κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μπορούν. Αλλά αν διαβάσεις το μήνυμα που σου βγάζει όταν τσεκάρεις την επιλογή, σου λέει ότι πρέπει να ορίσεις την εφαρμογή σαν default για τα SMS. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι συνδεδεμένες εκείνη την ώρα που τις βλέπεις αλλά έχουν συνδεθεί στο παρελθόν και δεν έχει κάνει renew ο DHCP. Κάνε ένα reboot και αν εξακολουθούν να εμφανίζονται, άλλαξε κωδικό. Ναι αλλά τότε πάνε οι 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα.Δεν τους υποστηρίζουν έτσι δεν είναι; ποια εφαρμογή προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts