lek88 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Τυχαία έπεσα πάνω στο apkpure.com. Από όσο έχω καταλάβει, τραβάει apk των δωρεάν εφαρμογών απευθείας από την Google, χωρίς να χρειάζεσαι το κατάστημά Play Store. Με αυτή την λογική, δεν θεωρείται "παράνομο/πειρατικό", αλλά παρέχει και την ασφάλεια ελέγχου της Google. Είναι καλή επιλογή πιστεύετε; Ναι θεωρουντε πειρατικά αυτά. Βάζεις ότι θες στο κινητό σου με δικιά σου ευθύνη. Δεν έχουν μόνο τις δωρεαν Εκδόσεις του play store αλλά και τις χρεωσιμες και τις βάζεις δωρεαν. Δεν ξέρεις όμως τι επιπλέον "κρυφο" Μπορεί να σου βάλει στο κινητό η κάτι επιπλέον Που μπορει να σου δημιουργήσει προβλημα. Αλλοι προτιμούν αυτές τις σελίδες για να πάρουν δωρεάν εφαρμογές που κανονικά είναι επί πληρωμή, να βάλουν νεες Εκδόσεις που δεν έχει δώσει ακόμα το play store κτλ. Γενικά όμως δεν τα συνιστούμε αυτά. Edited October 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Μια διόρθωση, δεν σου κατεβάζει εφαρμογές επί πληρωμή, όπως π.χ. αυτή εδώ: http://apkpure.com/store/apps/details?id=com.senri.da ;) Κάτι ανάλογο του apps.evozi.com/apk-downloader πρέπει να είναι, απλά δηλαδή για να παίρνεις το apk. Με τη διαφορά ότι σε κάποια παιχνίδια, π.χ. Fifa 16 σου δίνει μαζί και το .obb σε ένα πακέτο. Περί ασφάλειας δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη, χρησιμοποιώ πάντως την evozi εδώ και καιρό για να κατεβάζω δωρεάν εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με τη χώρα ή τη συσκευή μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα :) Edited October 24, 2015 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ναι, δεν δίνει τις επί πληρωμή εφαρμογές, για αυτό είπα ότι πιθανά δεν θεωρείται παράνομο... Ψάχνω ουσιαστικά τρόπο να κατεβάζω νόμιμες εφαρμογές (τις δωρεάν) χωρίς το Google Play Store. Στο Symbian, όσο υπήρχε το Nokia Store, υπήρχαν τρόποι να κατεβάσεις τα αρχεία (τα δωρεάν πάντα) απευθείας στον υπολογιστή ή κινητό χωρίς να γίνει μέσω της εφαρμογής καταστήματος... Κάτι τέτοιο ψάχνω και στα Android. Θα το ελέγξω και το evozi. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Πώς βάζω effect στο snapchat ρε παιδιά!Βλέπω κάτι άλλους που βάζουν και σε εμένα δεν υπάρχει τίποτα.....:confused: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Πώς βάζω effect στο snapchat ρε παιδιά!Βλέπω κάτι άλλους που βάζουν και σε εμένα δεν υπάρχει τίποτα.....:confused: http://www.wikihow.com/Get-Effects-on-Snapchat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 WiFi Sherlock ή VenueSpot μήπως; Το venuespot κάνει αυτό που θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ναι, δεν δίνει τις επί πληρωμή εφαρμογές, για αυτό είπα ότι πιθανά δεν θεωρείται παράνομο... Ψάχνω ουσιαστικά τρόπο να κατεβάζω νόμιμες εφαρμογές (τις δωρεάν) χωρίς το Google Play Store. Στο Symbian, όσο υπήρχε το Nokia Store, υπήρχαν τρόποι να κατεβάσεις τα αρχεία (τα δωρεάν πάντα) απευθείας στον υπολογιστή ή κινητό χωρίς να γίνει μέσω της εφαρμογής καταστήματος... Κάτι τέτοιο ψάχνω και στα Android. Θα το ελέγξω και το evozi. Ευχαριστώ! :) Κοίτα και το apkmirror Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Θα το δω κι αυτό. :thanks: Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 μας τελειωσε και το pop corn.και οταν βαζω το αλλο τον κλωνο απο το pop corntime.io με πεταει εξω(στο λαπτοπ παιζει κανονικα)εχει βρει καποιος καμια συμβατη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 μας τελειωσε και το pop corn.και οταν βαζω το αλλο τον κλωνο απο το pop corntime.io με πεταει εξω(στο λαπτοπ παιζει κανονικα)εχει βρει καποιος καμια συμβατη εκδοση? Ακομα με popcorn ασχολείσαι;κανε εγκατάσταση το kodi . popcorn time 2.7.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ακομα με popcorn ασχολείσαι;κανε εγκατάσταση το kodi . popcorn time 2.7.4 εχω kodi στο λαπτοπ και pop corn στο κινητο ειναι πιο απλο πιο ευχρηστο.στο κινητο ποσες φορες θα δεις ταινια?αυτο παιζει?θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 εχω kodi στο λαπτοπ και pop corn στο κινητο ειναι πιο απλο πιο ευχρηστο.στο κινητο ποσες φορες θα δεις ταινια?αυτο παιζει?θα το δοκιμασω Το έκανα εγκατάσταση στο ταβλετ και παίζει...δεν το έψαξα και πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το adaway είναι η καλύτερη εφαρμογή για να διώχνει τις ενοχλητικές διαφημίσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το adaway είναι η καλύτερη εφαρμογή για να διώχνει τις ενοχλητικές διαφημίσεις ; Ναι (είναι μόνο για Root συσκευές ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το έκανα εγκατάσταση στο ταβλετ και παίζει...δεν το έψαξα και πολύ το εβαλα οντως παιζει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να δείχνει στην μπάρα το upload/download; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ειμαι root σε nordic. Το adaway πως το βαζω ??? Εχω το note 3 σε 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ειμαι root σε nordic. Το adaway πως το βαζω ??? Εχω το note 3 σε 5.0 Το κατεβάζεις, και το κάνεις μια απλή εγκατάσταση Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το κατεβασα ευχαριστω τον μενιο και τον Roid το εκανα εγκατασταση κανονικα και μετα μου λει οτι δεν ειμαι root. Πως ειναι δυνατον? Χθες κατεβασα την nordic απο SamMobile και την περασα με odin. Αυτο δεν ειναι root ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Εχω θεμα με το ιστορικο αναζητησης και οσων εχω δει στο Youtube. Τσεκαρα απο τις ρυθμισεις google ειναι ολα ανοιχτα να τα κραταει, αλλα το ιστορικο που βλεπω ειναι ενα μηνα πισω. Δεν εμφανιζει τπρ καινουριο. Εχει κανενα θεμα γενικα η google με τις αλλαγες που κανουν για αποκοπη του youtube? 'Η το εχω μονο εγω? Το κατεβασα ευχαριστω τον μενιο και τον Roid το εκανα εγκατασταση κανονικα και μετα μου λει οτι δεν ειμαι root. Πως ειναι δυνατον? Χθες κατεβασα την nordic απο SamMobile και την περασα με odin. Αυτο δεν ειναι root ?? Η nordic ειναι μια επισημη ρομ. Δεν ειναι ρουταρισμενη. Για ρουτ ειναι αλλη η διαδικασια. Χανεις την εγγυηση.. Αν παρολαυτα σε ενδιαφερει ελα απο το αλλο θεμα του ΝΟΤΕ 3 να παρεις οδηγιες. Edited October 25, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το κατεβασα ευχαριστω τον μενιο και τον Roid το εκανα εγκατασταση κανονικα και μετα μου λει οτι δεν ειμαι root. Πως ειναι δυνατον? Χθες κατεβασα την nordic απο SamMobile και την περασα με odin. Αυτο δεν ειναι root ?? https://www.dropbox.com/sc/vmwkn0i59kkhbi2/AAA_6cYDtRy9RP0i2rce_l-Da Αυτο το μνμ ακριβως μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το κατεβασα ευχαριστω τον μενιο και τον Roid το εκανα εγκατασταση κανονικα και μετα μου λει οτι δεν ειμαι root. Πως ειναι δυνατον? Χθες κατεβασα την nordic απο SamMobile και την περασα με odin. Αυτο δεν ειναι root ?? Τότε μάλλον δεν είσαι root. Αν πέρασες μια official rom με odim αυτό δε σημαίνει ότι το κινητό σου είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να δείχνει στην μπάρα το upload/download; Για να κάνεις σωστή δουλειά θέλεις root και xposed. Αλλά έχει και μια εφαρμογή χωρίς root (Internet speed meter) Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Για να κάνεις σωστή δουλειά θέλεις root και xposed. Αλλά έχει και μια εφαρμογή χωρίς root (Internet speed meter) Και εγώ έχω το Internet speed meter και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Εχω θεμα με το ιστορικο αναζητησης και οσων εχω δει στο Youtube. Τσεκαρα απο τις ρυθμισεις google ειναι ολα ανοιχτα να τα κραταει, αλλα το ιστορικο που βλεπω ειναι ενα μηνα πισω. Δεν εμφανιζει τπρ καινουριο. Εχει κανενα θεμα γενικα η google με τις αλλαγες που κανουν για αποκοπη του youtube? 'Η το εχω μονο εγω? Μήπως έχει να κάνει με το αν εχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό; Εμένα μου το εμφανίζει κανονικά και μεταξύ διαφορετικών συσκευών... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts