Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τυχαία έπεσα πάνω στο apkpure.com. Από όσο έχω καταλάβει, τραβάει apk των δωρεάν εφαρμογών απευθείας από την Google, χωρίς να χρειάζεσαι το κατάστημά Play Store. Με αυτή την λογική, δεν θεωρείται "παράνομο/πειρατικό", αλλά παρέχει και την ασφάλεια ελέγχου της Google.

Είναι καλή επιλογή πιστεύετε;

Ναι θεωρουντε πειρατικά αυτά. Βάζεις ότι θες στο κινητό σου με δικιά σου ευθύνη. Δεν έχουν μόνο τις δωρεαν Εκδόσεις του play store αλλά και τις χρεωσιμες και τις βάζεις δωρεαν. Δεν ξέρεις όμως τι επιπλέον "κρυφο" Μπορεί να σου βάλει στο κινητό η κάτι επιπλέον Που μπορει να σου δημιουργήσει προβλημα.

Αλλοι προτιμούν αυτές τις σελίδες για να πάρουν δωρεάν εφαρμογές που κανονικά είναι επί πληρωμή, να βάλουν νεες Εκδόσεις που δεν έχει δώσει ακόμα το play store κτλ. Γενικά όμως δεν τα συνιστούμε αυτά.

Edited by lek88

Μια διόρθωση, δεν σου κατεβάζει εφαρμογές επί πληρωμή, όπως π.χ. αυτή εδώ: http://apkpure.com/store/apps/details?id=com.senri.da ;)

Κάτι ανάλογο του apps.evozi.com/apk-downloader πρέπει να είναι, απλά δηλαδή για να παίρνεις το apk. Με τη διαφορά ότι σε κάποια παιχνίδια, π.χ. Fifa 16 σου δίνει μαζί και το .obb σε ένα πακέτο. Περί ασφάλειας δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη, χρησιμοποιώ πάντως την evozi εδώ και καιρό για να κατεβάζω δωρεάν εφαρμογές που δεν είναι συμβατές με τη χώρα ή τη συσκευή μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα :)

Edited by akpe

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ναι, δεν δίνει τις επί πληρωμή εφαρμογές, για αυτό είπα ότι πιθανά δεν θεωρείται παράνομο... Ψάχνω ουσιαστικά τρόπο να κατεβάζω νόμιμες εφαρμογές (τις δωρεάν) χωρίς το Google Play Store. Στο Symbian, όσο υπήρχε το Nokia Store, υπήρχαν τρόποι να κατεβάσεις τα αρχεία (τα δωρεάν πάντα) απευθείας στον υπολογιστή ή κινητό χωρίς να γίνει μέσω της εφαρμογής καταστήματος... Κάτι τέτοιο ψάχνω και στα Android. Θα το ελέγξω και το evozi. Ευχαριστώ! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Πώς βάζω effect στο snapchat ρε παιδιά!Βλέπω κάτι άλλους που βάζουν και σε εμένα δεν υπάρχει τίποτα.....:confused:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Πώς βάζω effect στο snapchat ρε παιδιά!Βλέπω κάτι άλλους που βάζουν και σε εμένα δεν υπάρχει τίποτα.....:confused:

http://www.wikihow.com/Get-Effects-on-Snapchat

Ναι, δεν δίνει τις επί πληρωμή εφαρμογές, για αυτό είπα ότι πιθανά δεν θεωρείται παράνομο... Ψάχνω ουσιαστικά τρόπο να κατεβάζω νόμιμες εφαρμογές (τις δωρεάν) χωρίς το Google Play Store. Στο Symbian, όσο υπήρχε το Nokia Store, υπήρχαν τρόποι να κατεβάσεις τα αρχεία (τα δωρεάν πάντα) απευθείας στον υπολογιστή ή κινητό χωρίς να γίνει μέσω της εφαρμογής καταστήματος... Κάτι τέτοιο ψάχνω και στα Android. Θα το ελέγξω και το evozi. Ευχαριστώ! :)

Κοίτα και το apkmirror

Θα το δω κι αυτό. :thanks:

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

μας τελειωσε και το pop corn.και οταν βαζω το αλλο τον κλωνο απο το pop corntime.io με πεταει εξω(στο λαπτοπ παιζει κανονικα)εχει βρει καποιος καμια συμβατη εκδοση?

μας τελειωσε και το pop corn.και οταν βαζω το αλλο τον κλωνο απο το pop corntime.io με πεταει εξω(στο λαπτοπ παιζει κανονικα)εχει βρει καποιος καμια συμβατη εκδοση?

Ακομα με popcorn ασχολείσαι;κανε εγκατάσταση το kodi .

popcorn time 2.7.4

Ακομα με popcorn ασχολείσαι;κανε εγκατάσταση το kodi .

popcorn time 2.7.4

εχω kodi στο λαπτοπ και pop corn στο κινητο ειναι πιο απλο πιο ευχρηστο.στο κινητο ποσες φορες θα δεις ταινια?αυτο παιζει?θα το δοκιμασω

εχω kodi στο λαπτοπ και pop corn στο κινητο ειναι πιο απλο πιο ευχρηστο.στο κινητο ποσες φορες θα δεις ταινια?αυτο παιζει?θα το δοκιμασω

Το έκανα εγκατάσταση στο ταβλετ και παίζει...δεν το έψαξα και πολύ

Το έκανα εγκατάσταση στο ταβλετ και παίζει...δεν το έψαξα και πολύ

το εβαλα οντως παιζει :happy:

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να δείχνει στην μπάρα το upload/download;

Ειμαι root σε nordic. Το adaway πως το βαζω ???

Εχω το note 3 σε 5.0

Το κατεβάζεις, και το κάνεις μια απλή εγκατάσταση

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το κατεβασα ευχαριστω τον μενιο και τον Roid το εκανα εγκατασταση κανονικα και μετα μου λει οτι δεν ειμαι root. Πως ειναι δυνατον? Χθες κατεβασα την nordic απο SamMobile και την περασα με odin. Αυτο δεν ειναι root ??

Εχω θεμα με το ιστορικο αναζητησης και οσων εχω δει στο Youtube. Τσεκαρα απο τις ρυθμισεις google ειναι ολα ανοιχτα να τα κραταει, αλλα το ιστορικο που βλεπω ειναι ενα μηνα πισω. Δεν εμφανιζει τπρ καινουριο. Εχει κανενα θεμα γενικα η google με τις αλλαγες που κανουν για αποκοπη του youtube? 'Η το εχω μονο εγω?

Το κατεβασα ευχαριστω τον μενιο και τον Roid το εκανα εγκατασταση κανονικα και μετα μου λει οτι δεν ειμαι root. Πως ειναι δυνατον? Χθες κατεβασα την nordic απο SamMobile και την περασα με odin. Αυτο δεν ειναι root ??

Η nordic ειναι μια επισημη ρομ. Δεν ειναι ρουταρισμενη. Για ρουτ ειναι αλλη η διαδικασια. Χανεις την εγγυηση.. Αν παρολαυτα σε ενδιαφερει ελα απο το αλλο θεμα του ΝΟΤΕ 3 να παρεις οδηγιες.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

https://www.dropbox.com/sc/vmwkn0i59kkhbi2/AAA_6cYDtRy9RP0i2rce_l-Da

Αυτο το μνμ ακριβως μου βγαζει

Τότε μάλλον δεν είσαι root.

Αν πέρασες μια official rom με odim αυτό δε σημαίνει ότι το κινητό σου είναι root.

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να δείχνει στην μπάρα το upload/download;

Για να κάνεις σωστή δουλειά θέλεις root και xposed. Αλλά έχει και μια εφαρμογή χωρίς root (Internet speed meter)

Για να κάνεις σωστή δουλειά θέλεις root και xposed. Αλλά έχει και μια εφαρμογή χωρίς root (Internet speed meter)

Και εγώ έχω το Internet speed meter και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εχω θεμα με το ιστορικο αναζητησης και οσων εχω δει στο Youtube. Τσεκαρα απο τις ρυθμισεις google ειναι ολα ανοιχτα να τα κραταει, αλλα το ιστορικο που βλεπω ειναι ενα μηνα πισω. Δεν εμφανιζει τπρ καινουριο. Εχει κανενα θεμα γενικα η google με τις αλλαγες που κανουν για αποκοπη του youtube? 'Η το εχω μονο εγω?

Μήπως έχει να κάνει με το αν εχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό; Εμένα μου το εμφανίζει κανονικά και μεταξύ διαφορετικών συσκευών...

Τhe end of an era...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II