Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με ποιον τρόπο;

απο εδω φιλε http://www.1mobile.com/my-vodafone-gr-2133664.html ,αν δεις γραφει οτι ενημερωθηκε τον ιανουαριο

Σε εμένα το κάνει κατα την επεξεργασία! Έχει μενού και αν έχω παραπάνω από 1 λογαριασμό μου δίνει δυνατότητα επιλογής!

Έχω ένα JY-G3 με Android 4.2.1

Στη εφαρμογή που έχει για τις επαφές δεν μου δίνει τέτοια δυνατότητα κατά την επεξεργασία μια ήδη υπάρχουσας επαφής .

Εσύ τι συσκευή έχεις και ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για τις επαφές ?

Μπορείς να μου πεις από ποιο μενού σου δίνει αυτή την δυνατότητα ?

Ευχαριστώ

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

Καλησπερα μαγκες, αληθειυει οτι πλεον το link2sd αποθηκευει την εφαρμογη εξ'ολοκληρου στην sd, αφηνοντας αθικτη την μνημη της συσκευης? Σε καρτα 32gb class 4 με συμφερει να το δοκιμασω ή θα τρωει γερα σκαλωματα επειδη ειναι 4αρας κλασης?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Παιδιά καμιά άλλη εφαρμογή σαν το finger security όπου κλειδωνουμε οποία εφαρμογή θέλουμε με δακτυλικο αποτύπωμα υπάρχει? ?

Μέχρι και πριν την τελευταία αναβάθμιση ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημενος με το fingersecurity και την θεωρούσα top εφαρμογή. ..αλλά από τότε που έκανε αναβάθμιση έχει αρχίσει και μου ρουφαει την μπαταρία με το καλαμάκι συν ότι ανεβάζει την θερμοκρασία του κινητού πάρα πολύ. ..αυτά δεν υπήρχαν πριν. .. οπότε και την έσβησα. .. καμία πρόταση έχετε?

Ευχαριστώ! !

Δεν μπορείς να βγεις το apk της έκδοσης που χρησιμοποιούσες και να το περάσεις;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Νέα έκδοση του adaway εδώ https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Νέα έκδοση του adaway εδώ https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway

Πάντα από εκεί δεν το κατεβάζετε? Βάλε την εφαρμογή του f- droid για να έχεις πάντα τις τελευταίες εκδόσεις όσων εφαρμογών έχουν ανοικτό κώδικα(π.χ. Adaway, Vlc, etc)

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. :)

Πάντα από εκεί δεν το κατεβάζετε? Βάλε την εφαρμογή του f- droid για να έχεις πάντα τις τελευταίες εκδόσεις όσων εφαρμογών έχουν ανοικτό κώδικα(π.χ. Adaway, Vlc, etc)

Πάντως κι εγώ προτιμώ να βάζω μόνο το .apk παρά να κατεβάζω άλλη μια εφαρμογή η οποία θα ψάχνει για ενημερώσεις των ήδη εγκατεστημένων εφαρμογών.

129026.png?1640591734

Το cerberus πριν κάνω hard reset είχα μια την εφαρμογή και μια νομίζω έλεγε client για να ελέγχεις με μηνύματα όποια συσκευή της έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμμα.τώρα δεν βρίσκω την δεύτερη εφαρμογή στο μάρκετ;

Το cerberus πριν κάνω hard reset είχα μια την εφαρμογή και μια νομίζω έλεγε client για να ελέγχεις με μηνύματα όποια συσκευή της έχεις εγκαταστήσει το πρόγραμμα.τώρα δεν βρίσκω την δεύτερη εφαρμογή στο μάρκετ;

Ναι ρε συ. Κι εγώ τα ίδια. Πρέπει να το κατέβασαν. Βρήκα το apk στο site τους.

https://www.cerberusapp.com/download.php

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο MX player αναγνωρίζει AC3; Στις κριτικές γράφουν πως όχι. Είναι δυνατό;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή γουατσαππ και πολύ συχνά μου έρχεται αυτό το μήνυμα Τελευταία ! Εννοείτε πως δεν μπαίνω στο λινκ που μου δίνει!!!! Έχει τύχει και σε εσάς?? Αρχίσανε τα σπαμ και στο γουατσαππ;;!!;;!! Ελεος!!!! Εννοείτε ότι την εφαρμογή την έχω κατεβασμένο από το google play και δεν είναι σπασμενη από κάποιο site! Την έχω 3 χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με σπαμ [ATTACH]63708[/ATTACH]

Πάντα διαγραφώ την συνομιλία αλλά μετά από καμία βδομάδα μου ξαναστελνουν.

Έχει τύχει και σε άλλον η μόνο εγώ είμαι η...... "Τυχερη";;;;;

Πάντα αποχορω από την συνομιλία και κάνω και διαγραφή ομάδας. Μου το βγάζει σαν ομαδική συνομιλια άσχετα που προσθέτει μόνο εμένα μεσα.

Να στείλω λέτε κανένα μήνυμα στον developer να του αναφέρω το πρόβλημα;; αν και Δεν νομίζω να ασχοληθεί

Edited by lek88

Ο MX player αναγνωρίζει AC3; Στις κριτικές γράφουν πως όχι. Είναι δυνατό;

Εχει χιλιογραφει...λόγο πνευματικών δικαιωμάτων έχει αφαιρεθεί !! κάνεις εγκατάσταση το mx από το playstore και τους Codec ανεπίσημα από xda

http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 . Δες και το pm που σου έστειλα...

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή γουατσαππ και πολύ συχνά μου έρχεται αυτό το μήνυμα Τελευταία ! Εννοείτε πως δεν μπαίνω στο λινκ που μου δίνει!!!! Έχει τύχει και σε εσάς?? Αρχίσανε τα σπαμ και στο γουατσαππ;;!!;;!! Ελεος!!!! Εννοείτε ότι την εφαρμογή την έχω κατεβασμένο από το google play και δεν είναι σπασμενη από κάποιο site! Την έχω 3 χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με σπαμ [ATTACH]63708[/ATTACH]

Πάντα διαγραφώ την συνομιλία αλλά μετά από καμία βδομάδα μου ξαναστελνουν.

Έχει τύχει και σε άλλον η μόνο εγώ είμαι η...... "Τυχερη";;;;;

Πάντα αποχορω από την συνομιλία και κάνω και διαγραφή ομάδας. Μου το βγάζει σαν ομαδική συνομιλια άσχετα που προσθέτει μόνο εμένα μεσα.

Να στείλω λέτε κανένα μήνυμα στον developer να του αναφέρω το πρόβλημα;; αν και Δεν νομίζω να ασχοληθεί

Έχω λάβει κι εγώ 2 τέτοια τις τελευταίες μέρες. Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους. Βρήκα κάποια κείμενα στο ίντερνετ για το πώς μπορείς να κάνεις Report Spam αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ας ελπίσουμε ότι θα το καταπολεμήσουν με κάποιο τρόπο.

Έχω λάβει κι εγώ 2 τέτοια τις τελευταίες μέρες. Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους. Βρήκα κάποια κείμενα στο ίντερνετ για το πώς μπορείς να κάνεις Report Spam αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ας ελπίσουμε ότι θα το καταπολεμήσουν με κάποιο τρόπο.

Τους στειλα mail.... Για να δουμε!!

Edit: η απάντηση των developer (είναι στα αγγλικά και βαριέμαι να μεταφράσω, συγνωμη)

Hi,

Thanks for your message. Just like regular SMS or phone calls, It is possible for other WhatsApp users with your phone number to contact you, even if they are not in your phone address book. However, we value your privacy and we have not, do not and will not ever sell your personal information to anyone. If you would like to learn more about our Privacy Policy, please take a look at our Privacy Notice:*http://www.whatsapp.com

As for spam, we are continuing to work to reduce the spam messages that come through, and treat this as an important priority issue. We have recently put some new measurestepsheree to ***** down on spam, and continue to assess and refine our solutions. Please block anyone who is sending you unwanted messages, see steps here. This will prevent the person from contacting you again, and will also help us identify this number as a spammer.

We take spam reports very seriously, and we will investigate this further. If you ever receive spam messages in the future, please let us know, and we will take appropriate action.

If you have any other questions or concerns, please feel free to contact us. We would be happy to help!

-Peter

WhatsApp Support Team

Edited by lek88

Έχω μια Philips tv την οποία έχω καταφέρει με την εφαρμογή peel smart remote να την ανοίγω...ωστόσο έχω εξωτερικό ψηφιακό δέκτη της Crystal audio το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει σαν επιλογή στην εφαρμογή...Έχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή που να με εξυπηρέτηση καλύτερα;;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

απο εδω φιλε http://www.1mobile.com/my-vodafone-gr-2133664.html ,αν δεις γραφει οτι ενημερωθηκε τον ιανουαριο

Να είσαι καλά!:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έχω μια Philips tv την οποία έχω καταφέρει με την εφαρμογή peel smart remote να την ανοίγω...ωστόσο έχω εξωτερικό ψηφιακό δέκτη της Crystal audio το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπάρχει σαν επιλογή στην εφαρμογή...Έχει να προτείνει κάποιος κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή που να με εξυπηρέτηση καλύτερα;;;

Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις εκμάθηση εντολών στην εφαρμογή

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα JY-G3 με Android 4.2.1

Στη εφαρμογή που έχει για τις επαφές δεν μου δίνει τέτοια δυνατότητα κατά την επεξεργασία μια ήδη υπάρχουσας επαφής .

Εσύ τι συσκευή έχεις και ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για τις επαφές ?

Μπορείς να μου πεις από ποιο μενού σου δίνει αυτή την δυνατότητα ?

Ευχαριστώ

Εχω ενα lenovo s60-a και χρησιμοποιώ το pixel phone, αλλά οταν πάω να επεξεργαστώ - αποθηκεύσω επαφή αυτό γίνεται με την μαμά εφαρμογή και εκεί μέσα έχει και επιλογή για τον λογαριασμό...!

Ναι ρε συ. Κι εγώ τα ίδια. Πρέπει να το κατέβασαν. Βρήκα το apk στο site τους.

https://www.cerberusapp.com/download.php

Τους έστειλα email και μου έστειλαν το λινκ που μου έδωσες κι εσύ! Μου είπαν την κατέβασαν γιατί πολλοί κατέβαζαν αυτή τη εφαρμογή αντί για την κανονική! Μπούρδες!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συνδεσω το ταμπλετ με το κινητό και να μου δείχνει στο ταμπλετ πιθανές κλήσεις που έχω ή/και μηνύματα; Όλες τις άλλες εφαρμογές τις έχω περασμένες αλλά όταν ειμαι στην αυλή και το κινητό φορτίζει δεν μπορώ να ακούω πάντα τις κλήσεις.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συνδεσω το ταμπλετ με το κινητό και να μου δείχνει στο ταμπλετ πιθανές κλήσεις που έχω ή/και μηνύματα; Όλες τις άλλες εφαρμογές τις έχω περασμένες αλλά όταν ειμαι στην αυλή και το κινητό φορτίζει δεν μπορώ να ακούω πάντα τις κλήσεις.

Νομιζω οτι θα κανεις δουλεια με το pushbullet

Επανέρχομαι στο θέμα εφαρμογών για live αποτελεσματα..

Μετά από αρκετό ψάξιμο και σύγκριση κατέληξα!!

1) Goal Live scores : Ότι πιο γρήγορο υπάρχει εκεί έξω σε ενημέρωση αποτελεσμάτων.Πραγματικά άμεση ενημέρωση των γκολ.

2) Livescore :Γνωστό και πολυ καλό

3)Sofa Score :Αρκετά αξιόπιστο, και κυριως άμεση προσθήκη video με το γκολ και πάραπολύ καλη δουλειά,όσο αφορά τις πληροφορίες για ομάδες και παίχτες!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Με το pushbullet σίγουρα γίνεται αυτο μεταξύ κινητού και υπολογιστή. Σου εμφανίζει στο πισί κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις, τα πάντα. Μάλιστα στα SMS μπορείς και να απαντήσεις κιόλας απευθείας από το πισί. Δεν το έχω δοκιμάσει μεταξύ κινητού και τάμπλετ αλλά αν γίνεται τότε θα σε καλύψει και με το παραπάνω. .

Star walk 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitotechnology.StarWalk2Free&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dstar+walk+2+play+store&pcampaignid=APPU_1_FMvgVbyeKIb1UviAu1A

Νομίζω η απόλυτη εφαρμογή ειδικά για τις καλοκαίρινες νυχτες...απλά στρέφεις το κινητό στον ουρανό το βράδυ και βλέπεις ότι αστέρι, αστερισμός και πλανητης υπάρχει στο σημείο που κοιτας...

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Επανέρχομαι στο θέμα εφαρμογών για live αποτελεσματα..

Μετά από αρκετό ψάξιμο και σύγκριση κατέληξα!!

1) Goal Live scores : Ότι πιο γρήγορο υπάρχει εκεί έξω σε ενημέρωση αποτελεσμάτων.Πραγματικά άμεση ενημέρωση των γκολ.

2) Livescore :Γνωστό και πολυ καλό

3)Sofa Score :Αρκετά αξιόπιστο, και κυριως άμεση προσθήκη video με το γκολ και πάραπολύ καλη δουλειά,όσο αφορά τις πληροφορίες για ομάδες και παίχτες!

Forza ftw, απλά άπαικτο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II