Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,υπάρχει κάποια εφαρμογή android με την οποία θα ενσωματωνω υπότιτλους .srt σε mp4 βίντεο;(Δε θέλω κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής τύπου bsplayer,απλά εφαρμογή καθαρά γι αυτο το σκοπο)

Καλησπέρα, επέστρεψα στο android απο τα windows. Υπαρχει καποια εφαρμογή απο αυτες που μετρανε τα βήματα να το κανει χωρις τη χρηση gps αλλα με το αισθητήρα; Εχει πολλες το και εχω χαθεί.

Καλησπέρα,υπάρχει κάποια εφαρμογή android με την οποία θα ενσωματωνω υπότιτλους .srt σε mp4 βίντεο;(Δε θέλω κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής τύπου bsplayer,απλά εφαρμογή καθαρά γι αυτο το σκοπο)

Μήπως αυτό σου κάνει; εγώ έχω αγοράσει το full.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sregg.android.subloader

Μια εφαρμογή με το όνομα common data service m.eroe.store.aptoide.com/app/market/com.mediatek.connectivity/1/4283323/Common+Data+Service τι ακριβώς κάνει; Γιατί σήμερα την πρόσεξα στο κινητό μου.

Μια εφαρμογή με το όνομα common data service m.eroe.store.aptoide.com/app/market/com.mediatek.connectivity/1/4283323/Common+Data+Service τι ακριβώς κάνει; Γιατί σήμερα την πρόσεξα στο κινητό μου.

έχεις στο κινητό aptoide;

Θα ήθελα (άνευ σχολιων) αν ξέρει κάποιος κάνα δωρεάν spy για Facebook messenger κλπ. Έχω κάτι φίδια να με ζωνουν :ninja:

Θα ήθελα (άνευ σχολιων) αν ξέρει κάποιος κάνα δωρεάν spy για Facebook messenger κλπ. Έχω κάτι φίδια να με ζωνουν :ninja:

Τι κάνει δηλαδή αυτό το spy?

--------------------------------------------------------------

Εφαρμογή για text πάνω σε εικόνες? όχι χειρόγραφο υπάρχει?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Τι κάνει δηλαδή αυτό το spy?

--------------------------------------------------------------

Εφαρμογή για text πάνω σε εικόνες? όχι χειρόγραφο υπάρχει?

Οι περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν text στις εικόνες. Μια από αυτές που σου προτείνω εγώ είναι το picsay, επειδή εκτός των άλλων έχει τη δυνατότητα να βάζεις και δικές σου γραμματοσειρές.

το google Keep σταμάτησε να μου δίνει υπενθυμίσεις για τα notes που ορίζω υπενθύμιση. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό?

Οι περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν text στις εικόνες. Μια από αυτές που σου προτείνω εγώ είναι το picsay, επειδή εκτός των άλλων έχει τη δυνατότητα να βάζεις και δικές σου γραμματοσειρές.

Έχω δοκιμάσει και aviary & pixlr που είχα, αλλά καμία δε βοηθάει. Περιορισμένες λέξεις και δεν μπορώ να το τροποποιήσω να εμφανίζεται σαν παράγραφος.

Μάλλον αυτό που θέλω είναι πιο κοντά σε εφαρμογή σημειώσεων με δυνατότητα αλλαγής φόντου!

Edit: βρηκα αυτό! Πληρες

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Πως διαγραφώ οριστικά εντελώς τον λογαριασμό μου στην εφαρμογή flickr ??

Έχω βρει μόνο πως κάνουμε αποσύνδεση. Για διαγραφή δε βλέπω κάτι

Πως διαγραφώ οριστικά εντελώς τον λογαριασμό μου στην εφαρμογή flickr ??

Έχω βρει μόνο πως κάνουμε αποσύνδεση. Για διαγραφή δε βλέπω κάτι

Με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Τι θες να κάνεις ακριβώς? Διαγραφή σου από το flickr ή απλά να καθαρίσει η εφαρμογή από το κινητό.

Αν θες διαγραφή λογαριασμού από το site, τότε μέσω υπολογιστή ή browser σε εμφάνιση desktop.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Μήπως λέω ,μήπως βγήκε καμία εφαρμογή για call recorder που να γράφει με Bluetooth στο C μοντέλο ? στο note 5 o exynos θα εχει το ίδιο πρόβλημα ?;)

Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorderpro&referrer=utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=call recorder pro&pcampaignid=APPU_1_aTPEVb6aCI-y7Qbl1rvQDg

Υπαρχει καμια εφαρμογη, να μου επιτρεπει ευκολα-γρηγορα να κρατω σημειωσεις(μικρα κειμενακια) πανω σε εικονες?

Με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής. Τι θες να κάνεις ακριβώς? Διαγραφή σου από το flickr ή απλά να καθαρίσει η εφαρμογή από το κινητό.

Αν θες διαγραφή λογαριασμού από το site, τότε μέσω υπολογιστή ή browser σε εμφάνιση desktop.

Διαγραφη!!!!!!!!!!!!

Το κατεβασα στο κινητό μου για δοκιμή και χωρίς να φτιάξω λογαριασμό (να δώσω κάποιο username η password) πατώντας join μπαίνει και βλέπω πανω πάνω το ονοματεπώνυμο μου χωρίς να το έχω γράψει κάπου Εγώ. Και ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει στην εφαρμογή φώτο μου από το άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού!! Φρικαρα! Τώρα δεν έχω πρόσβαση από υπολογιστή. Πως διάολο μου εφτιαξε προφίλ αυτόματα???? [ATTACH]63501[/ATTACH] είτε το ένα κουμπί πατήσω είτε το άλλο , μπαίνει κανονικα!!! Μόνο από υπολογιστή Δηλαδή μπορώ να διαγράψω/απενεργοποιησω εντελος τον λογαριασμό μου???? Μπορεί να μην γίνεται αυτό από την εφαρμογή του κινητού κάπως???? :/

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Το απλό σίγουρα δεν δουλεύει με exynos αν εχει δοκιμάσει κανείς το pro να μας πει

Το κατεβασα στο κινητό μου για δοκιμή και χωρίς να φτιάξω λογαριασμό (να δώσω κάποιο username η password) πατώντας join μπαίνει και βλέπω πανω πάνω το ονοματεπώνυμο μου χωρίς να το έχω γράψει κάπου Εγώ. Και ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει στην εφαρμογή φώτο μου από το άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού!! Φρικαρα! Τώρα δεν έχω πρόσβαση από υπολογιστή. Πως διάολο μου εφτιαξε προφίλ αυτόματα???? [ATTACH]63501[/ATTACH] είτε το ένα κουμπί πατήσω είτε το άλλο , μπαίνει κανονικα!!! Μόνο από υπολογιστή Δηλαδή μπορώ να διαγράψω/απενεργοποιησω εντελος τον λογαριασμό μου???? Μπορεί να μην γίνεται αυτό από την εφαρμογή του κινητού κάπως???? :/

Σε πολλές εφαρμογές δεν δίνουν τη δυνατότητα διαγραφής λογαριασμού/προφιλ από το κινητό. Αλλά για αρχή μπες από τις ρυθμίσεις συσκευής > γενικά > λογαριασμοί και τσέκαρε εκεί αν υπάρχει το flickr αν ναι απενεργοποίησε όλους τους συγχρονισμούς και ύστερα κάνε διαγραφή λογαριασμού (αυτό απλά τον σβήνει από το κινητό, τώρα για το πώς δημιουργήθηκε έτσι απλά, δεν ξέρω)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Σε πολλές εφαρμογές δεν δίνουν τη δυνατότητα διαγραφής λογαριασμού/προφιλ από το κινητό. Αλλά για αρχή μπες από τις ρυθμίσεις συσκευής > γενικά > λογαριασμοί και τσέκαρε εκεί αν υπάρχει το flickr αν ναι απενεργοποίησε όλους τους συγχρονισμούς και ύστερα κάνε διαγραφή λογαριασμού (αυτό απλά τον σβήνει από το κινητό, τώρα για το πώς δημιουργήθηκε έτσι απλά, δεν ξέρω)

Μπήκα αλλά δεν είναι στην λίστα με τις εφαρμογές που συγχρονιζοντε αυτόματα!!!! Αν πάω και πατήσω Αυτά κατά σειρά [ATTACH]63503[/ATTACH] και μετά κάνω κατάργηση εγκατάστασης θα έχω τον φόβο να ανεβάσει κάτι χωρίς να το πάρω χαμπαρι? Χαζή ερώτηση μάλλον Αφού θα κάνω απεγκατάσταση ης εφαρμογής....

Δεν υπάρχει πουθενά διαγραφή acount οπότε μόνο αυτό μπορώ να κανω

Έχει καταφέρει να στήσει κάποιος exchange λογαριασμό στην εφαρμογή του Gmail;

Στο TypeMail όλα καλά, αλλά στο Gmail δεν το δέχεται με τίποτα.

Μήπως λέω ,μήπως βγήκε καμία εφαρμογή για call recorder που να γράφει με Bluetooth στο C μοντέλο ? στο note 5 o exynos θα εχει το ίδιο πρόβλημα ?;)

Έχω το galaxy s6. Νομίζω ότι έχει exynos. Η εφαρμογή ηχογράφησης που δεν λειτουργούσε με ΒΤ στο ΝΟΤΕ 3 που είχα, γράφει κανονικά σε αυτό. Άρα είναι θέμα firmware.

Ψάχνω μια εφαρμογή που δείχνει τον καιρό, δε θυμάμαι πως λέγεται, αλλά παίρνει δεδομένα απο τους πύργους ελέγχου των αεροδρομίων. Δειχνειν τον καιρό σε πραγματικό χρόνο. Edited by johnnyar

Ειναι το palmary weather αυτο που ζητας.

Χρησιμοποιώ μονο το προγραμμα αυτο εδω κ χρονια

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Ειναι το palmary weather αυτο που ζητας.

Χρησιμοποιώ μονο το προγραμμα αυτο εδω κ χρονια

Κάνει και για Ελλάδα ? Και αν ναι δείχνει το καιρό ξεχωριστά για καθε δήμο, η ολη την αττική ?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II