Titarasaudi Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Βασικά όλες (ή τουλάχιστον οι περισσοτερες) λίγο-πολύ την ίδια "φιλοσοφία" λειτουργιας έχουν... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 elixir 2 widget Φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν δουλεύει και αυτό. Υπάρχει κάνα άλλο widget?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 @memostrikas Σήμα παρόχου?? Για δοκίμασε Network Signal Strength Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 @memostrikas Σήμα παρόχου?? Για δοκίμασε Network Signal Strength Σε ευχαριστώ και εσένα για την βοήθεια φιλε μου, αλλά τελικά βρηκα μια εφαρμογή ( network signal pro) και είναι ακριβώς οπως την θέλω: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.android.telnet2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Παίδες τι ισχύει με την άδεια του νέου Solid v.2? Αν έχουμε ήδη αγορασμένο τον classic, θα μας αφήσει να κρατήσουμε μόνιμα και τον καινούριο; Είναι πανέμορφος ο άτιμος!! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Παίδες τι ισχύει με την άδεια του νέου Solid v.2? Αν έχουμε ήδη αγορασμένο τον classic, θα μας αφήσει να κρατήσουμε μόνιμα και τον καινούριο; Είναι πανέμορφος ο άτιμος!! :-) Σιγά, υπάρχουν καλύτεροι εδώ και καιρό Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Σιγά, υπάρχουν καλύτεροι εδώ και καιρό Αλήθεια; Ποιος και γιατί είναι καλύτερος; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Tι είναι το Solid v.2? Που μαλώνετε κιόλας γι' αυτό?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarabid Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Κατοχος ενος lenovo k3note επαθα πλακα απο προβολη βιντεο απο iphone 6.Το θεμα ειναι οδηγηση γουρουνας ,που την ωρα επερνε στροφη (drift) το βιντεο πηγαινε σε αργη κινηση.Ξερετε οπως η ταινιες η βιντεοπαιχνιδια που βλεπουμε την σφαιρα να φευγει απο το οπλο:lol:.Υπαρχει καμια εφαρμογη επεξεργασιας βιντεο η live ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Αλήθεια; Ποιος και γιατί είναι καλύτερος; MiXplorer λέγεται και είναι τσάμπα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 MiXplorer λέγεται και είναι τσάμπα Για δέστε όμως και αυτόν, που είναι full material, τζάμπα, χωρίς διαφημίσεις, πανάλαφρος, πρακτικότατος και μεταφρασμένος στα Ελληνικά (από εμένα!:p ) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amaze.filemanager Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Παίδες τι ισχύει με την άδεια του νέου Solid v.2? Αν έχουμε ήδη αγορασμένο τον classic, θα μας αφήσει να κρατήσουμε μόνιμα και τον καινούριο; Είναι πανέμορφος ο άτιμος!! :-) Από την σελίδα του Solid v2 στο Play: "If you own the Solid Explorer Unlocker you can use the premium version for free!" Tι είναι το Solid v.2? Που μαλώνετε κιόλας γι' αυτό?:lol: File Explorer MiXplorer λέγεται και είναι τσάμπα Δεν τον βρήκα στο Play. Link? Για δέστε όμως και αυτόν, που είναι full material, τζάμπα, χωρίς διαφημίσεις, πανάλαφρος, πρακτικότατος και μεταφρασμένος στα Ελληνικά (από εμένα!:p ) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amaze.filemanager Ωραίος φίλε. Τον είχα στην wishlist για να τον δοκιμάσω κάποια στιγμή. Θα τον κατεβάσω άμεσα. Η υλοποίηση του Material Design από τον νέο Solid φαίνεται φανταστική πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Οι άλλοι file explorer που λέτε υποστηρίζουν όλοι dual panel; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Οι άλλοι file explorer που λέτε υποστηρίζουν όλοι dual panel; Στον MiXplorer μπορείς να βάλεις όσες καρτέλες θέλεις, όπως θέλεις τον χρωματίζει ς, έχει θέματα που μπορείς να βάλεις από άλλους και το κυριότερο έχει όλα τα cloud drive πλην αυτών που δεν έχουν webdav Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 ο Firefox γιατί κάνει refresh κάθε φορά που γυρνάμε σ'αυτόν από άλλο παράθυρο/εφαρμογή; μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Στην τελευταία έκδοση του textra σας λειτουργεί το λαμπάκι λεντ όταν έχετε Νέο αδιαβαστο μήνυμα? Σε μένα σταματησε με αποτέλεσμα να βλέπω αργά τα sms μου. Υπάρχει τρόπος να λυθεί ? Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση κ ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Έκδοση 2.36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Στην τελευταία έκδοση του textra σας λειτουργεί το λαμπάκι λεντ όταν έχετε Νέο αδιαβαστο μήνυμα? Σε μένα σταματησε με αποτέλεσμα να βλέπω αργά τα sms μου. Υπάρχει τρόπος να λυθεί ? Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση κ ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Έκδοση 2.36 Μήπως έχεις τσεκαρισμένο να ανάβει αυτόματα η οθόνη όταν σου έρχεται νέο μήνυμα; Αν ναι, αυτόματα του δίνει status "readed" και δεν ενεργοποιείται το led! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Μήπως έχεις τσεκαρισμένο να ανάβει αυτόματα η οθόνη όταν σου έρχεται νέο μήνυμα; Αν ναι, αυτόματα του δίνει status "readed" και δεν ενεργοποιείται το led! Σοβαρά?? Ναι έτσι το έχω ! Έτσι το είχα και πριν αλλά όταν έσβηνε η οθόνη μου αναβοσβηνε το λαμπακι. Είχα δει χτες που το ψαχουλευα μια ρύθμιση για το popup αυτό το γκρι που εμφανίζει όταν έχεις εισερχομενο. Ε τώρα δεν βρίσκω την ρύθμιση.... Ψάχνω... Ψάχνω.... Αν θυμάσαι που είναι Μου λες. Παίζει να φταίει το popup για το led. Μου έρχεται το μήνυμα και το γκρι popup μου δείχνει όλο το μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος και παίζει να το καταλαβαίνει σαν να το διαβασα. Edit: το βρήκα αυτό που εψαχνα αλλά τα ίδια.... Edited July 6, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Οι άλλοι file explorer που λέτε υποστηρίζουν όλοι dual panel; O FX File Explorer που χρησιμοποιώ αυτό τον καιρό υποστηρίζει dual panel Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλησπερα στη παρεα. Παιδια θελω να μου προτεινει οποιος γνωριζει μια εφαρμογη καιρου οσο γινεται πιο ακριβης και να ειναι διαφανη στην αρχικη οθονη ετσι ωστε να φαινεται και το φοντο απο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλησπερα στη παρεα. Παιδια θελω να μου προτεινει οποιος γνωριζει μια εφαρμογη καιρου οσο γινεται πιο ακριβης και να ειναι διαφανη στην αρχικη οθονη ετσι ωστε να φαινεται και το φοντο απο πισω. υπαρχουν πολλες, εγω προτεινω αυτην εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) υπαρχουν πολλες, εγω προτεινω αυτην εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Σε ευχαριστω ακριβως οτι εψαχνα. Μια ακομα ερωτηση μηπως υπαρχει τροπος να μην φαινεται συνεχεια στις ειδοποιησεις μου?? Ακυρο το βρηκα. Edited July 6, 2015 by dimitris6694 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Καλησπερα στη παρεα. Παιδια θελω να μου προτεινει οποιος γνωριζει μια εφαρμογη καιρου οσο γινεται πιο ακριβης και να ειναι διαφανη στην αρχικη οθονη ετσι ωστε να φαινεται και το φοντο απο πισω. bright weather Edited July 6, 2015 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) ξερουμε καμια καλη εφαρμογη σαν αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.tacit.android.foldersync.lite υ για να δοκιμασουμε, για συχρονισμο;; οπως επισης καποια σαν και αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rickclephas.fingersecurity δεν βρηκα καποια αλλη Edited July 6, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Bright weatherhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.brightweather Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα μου ταιριαξε το ''καιρος και ρολοι''. Παντως θα δοκιμασω και αυτη που μου ειπες μηπως βολευει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts