Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Dropsync τσέκαρε :)

Ευχαριστω.Φαινεται καλο,αν και ειδα οτι εχει θεμα με 4.4 και συγχρονισμο φακελων στην sd.Πρεπει να ο δοκιμασω.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Υπάρχει εφαρμογή που 1. όταν καλώ κάποιον με το που συνδέεται να μου κάνει μια μικρή δόνηση και 2. ανά λεπτό να κάνει έναν θόρυβο ώστε να ξέρω ότι πέρασαν π.χ. 2 λεπτά.

Δεν ξέρω αν ειναι το συστημα αλλα τα σαμσουνγκ το εχουν απο την "μανα" τους. "Ρυθμίσεις-κλήση-ειδοποιήσεις κλήσεων - 1) Δόνηση κατα την απάντηση - 2) Υπενθύμηση λεπτού.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Δεν είναι Samsung αλλά το βρήκα στις ρυθμίσεις Τελικά.Ευχαριστώ πολύ

Το καλο ειναι που εγινε η δουλεια σου

:rolleyes:

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Ψαχνω ενα πρόγραμμα για να ελεγχω το ταβλετ απο το κινητο, κατι σαν το teamviewer(αυτο δεν δουλευει) .Υπαρχει κατι;

Δοκίμασε το Remodroid

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

πως μπορω να στειλω συντεταγμενες απο το google maps στο προγραμμα navigon που εχω?

με το send to gps δεν μπορω διοτι δεν μου δουλευει μου σβηνει. υπαρχει κατι αλλο?

Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ

Εάν θέλεις ήχο (ηχητική ανάδραση δηλαδή) για την προοδό σου (πόσο έκανες το τελευταίο χλμ,μέση ταχύτητα και συνολικό χρόνο ) sports tracker...μακράν..

Εάν θέλεις να συγκρίνεις επιδόσεις (προηγούμενες δικές σου αλλά και άλλων) και πιο πλήρη στοιχεία ΑΛΛΑ χωρίς αναδραση σε κομμάτια της διαδρομής σου τότε Strava ...Είναι το πιο καλό για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με ποδηλασία.

Εγώ τρέχω και τα 2 ταυτόχρονα γιατί θέλω να ακούω πρόοδο.... :lol::lol:

Edited by ioa_pap

ρε παιδιά το whatsapp σας καθυστερεί να έρθουν τα μηνύματα; μιλάμε για μισάωρο και πάνω καθυστέρηση. έχει καταντήσει αναξιόπιστο

ρε παιδιά το whatsapp σας καθυστερεί να έρθουν τα μηνύματα; μιλάμε για μισάωρο και πάνω καθυστέρηση. έχει καταντήσει αναξιόπιστο

Εισαι με data?

Όχι εγω δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να του κάνεις απεγκατασταση και ξανά εγκατασταση μπας και στρώσει. Κατά πάσα πιθανότητα όμως θα σου σβήσουν οι συνομιλίες που είχες μέσα

Όχι εγω δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να του κάνεις απεγκατασταση και ξανά εγκατασταση μπας και στρώσει. Κατά πάσα πιθανότητα όμως θα σου σβήσουν οι συνομιλίες που είχες μέσα

Κανε wipe data της εφαρμογης απεγκατασταση και βαλτο ξανα.

Εγω δεν εχω χασει ποτε τις συνομιλιες μου.

Εάν θέλεις ήχο (ηχητική ανάδραση δηλαδή) για την προοδό σου (πόσο έκανες το τελευταίο χλμ,μέση ταχύτητα και συνολικό χρόνο ) sports tracker...μακράν..

Εάν θέλεις να συγκρίνεις επιδόσεις (προηγούμενες δικές σου αλλά και άλλων) και πιο πλήρη στοιχεία ΑΛΛΑ χωρίς αναδραση σε κομμάτια της διαδρομής σου τότε Strava ...Είναι το πιο καλό για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με ποδηλασία.

Εγώ τρέχω και τα 2 ταυτόχρονα γιατί θέλω να ακούω πρόοδο.... :lol::lol:

να ρωτησω κι εγω κατι εδω που μου ετυχε χθες: εκει που ετρεχα, χαθηκε το gps, πως εγινε αυτο;

επηρεαζεται απο συννεφα το gps; μηπως να χρησιμοποιω την λειτουργεια "υψηλης ακριβειας" που χρησιμοποιει και data;

να ρωτησω κι εγω κατι εδω που μου ετυχε χθες: εκει που ετρεχα, χαθηκε το gps, πως εγινε αυτο;

επηρεαζεται απο συννεφα το gps; μηπως να χρησιμοποιω την λειτουργεια "υψηλης ακριβειας" που χρησιμοποιει και data;

Τι εννοείς, χάθηκε τελείως το σήμα του δορυφόρου; Φαντάζομαι επηρεαζουν και τα σύννεφα αλλά δε νομίζω μέχρι το σημείο να χαθεί τελείως το στίγμα!

Παλαιότερα σου δούλευε καλά το gps; Γιατί το G2 δεν έχει και τον πιο power δέκτη!

κοιτα, χρησιμοποιω το moto e (που πηρα για 2ο) στο τρεξιμο, 1η φορα μου το εκανε, ενω το εχω χρησιμοποιησει καμια 10αρια φορες,

ανοιξα gps test και ειδα οτι εβλεπε 19 δορυφορους, αλλα εκεινη την ωρα δεν κλειδωνε σε κανεναν!

εκλεισα το gps και το ξανανοιξα και ξανακλειδωσε κανονικα, αλλα εχασα μισο με ενα χλμ

κατι αλλο: το feedly ρε παιδια κανει 150 ωρες να φερει τα νεα "stories", για να τα φερει στην ωρα του ζηταει συνδρομες και αηδιες,

χωρια που δεν σ αφηνει να κανεις ουτε search αν δεν του τα σκασεις, εχουμε κατι καλυτερο;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by truckman

Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ

Sports Tracker Running Cycling Έχει όλα τα αθλήματα (και ποδήλατο) καταγραφή την διαδρομή, και άλλες λεπτομέρειες, αλλά το σπουδαίο είναι οτι συγχρονίζετε με το sports-tracker.com και κρατά τα δεδομένα για πάντα, αρκεί να κάνεις εγγραφή (δωρεάν) και συσκευή να αλλάξεις, περνώντας τους κωδικούς, έχεις όλα τα καταγραμμένα αρχρεια στην συσκευή σου.....;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Έχω note 3 και note 10.1 αναζητώ εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω κλήσεις που λαμβάνω στο κινητό να έρχονται ειδοποιήσεις στο ταμπλετ. Η να μπορώ να πάρω και τηλ από το ταμπλετ όταν έχω ξεχάσει το κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο?

PushBullet το καλύτερο :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

PushBullet το καλύτερο :)

και εγω το εβαλα σημερα ειναι απαιχτω το προγραμμα! μια ερωτηση για να εμφανισει πιος με παιρνει πως το κανω δεν μπορω να το βρω μονο αμα δεν σηκωσω την κλησει με βγαζει ειδοποιηση αλλιως δεν εμφανιζει πιος με παιρνει

καλησπερα υπαρχει εφαρμογη σαν το teamviwer για απομακρισμενο ελενχο του κινητου εχω χαλασμενο diciter xαμηλα κατω και δεν μπορω να κανω instal to add on που μου δινει και δεν μπορω να εχω ελενχω το κινητο απο το λαπτοπ !!! θελω να βαλω μια εφαρμογη που να συνδεθη κατευθειαν το κινητο με το λαπτοπ οπως την κατεβασω απο το play χωρις να κανω αλλο προσθετο εγκατασταση απο το κινητο γιατι δεν μπορω....:(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Θέμα της συσκευής σου είναι...τα σύννεφα δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου....

http://gpsinformation.net/gpsclouds.htm

Τα σύννεφα γιατί επηρεάζουν την δορυφορική τηλεόραση αλλά όχι το gps?

και εγω το εβαλα σημερα ειναι απαιχτω το προγραμμα! μια ερωτηση για να εμφανισει πιος με παιρνει πως το κανω δεν μπορω να το βρω μονο αμα δεν σηκωσω την κλησει με βγαζει ειδοποιηση αλλιως δεν εμφανιζει πιος με παιρνει

Εμένα μου βγάζει κανονικά. Στον υπολογιστή μου πετάει στις κλήσεις δύο ειδοποιήσεις με διαφορά μισού δευτερολέπτου. Στη πρώτη με τον αριθμό και στη δεύτερη κανονικά με το όνομα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εμένα μου βγάζει κανονικά. Στον υπολογιστή μου πετάει στις κλήσεις δύο ειδοποιήσεις με διαφορά μισού δευτερολέπτου. Στη πρώτη με τον αριθμό και στη δεύτερη κανονικά με το όνομα

Έτσι όπως είναι σχεδιασμένο το gps έχει ελάχιστες απώλειες από τις καιρικές συνθήκες.

Αλλά εδώ δεν είναι το θέμα μας το gps :cool:

ρυθμισεις εκανες στο κινιτο και στο πς;;; εγω επισης το ειχα δει στην αρχη και το ειχα κανει απο τον firefox δεν ηξερα οτι ειναι και desktop εφαρμογη που συντονιζεται με το κινητο! το εκλεισα απο το firefox μετα !

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II