vasilimertzani Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Dropsync τσέκαρε :) Ευχαριστω.Φαινεται καλο,αν και ειδα οτι εχει θεμα με 4.4 και συγχρονισμο φακελων στην sd.Πρεπει να ο δοκιμασω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που 1. όταν καλώ κάποιον με το που συνδέεται να μου κάνει μια μικρή δόνηση και 2. ανά λεπτό να κάνει έναν θόρυβο ώστε να ξέρω ότι πέρασαν π.χ. 2 λεπτά. Δεν ξέρω αν ειναι το συστημα αλλα τα σαμσουνγκ το εχουν απο την "μανα" τους. "Ρυθμίσεις-κλήση-ειδοποιήσεις κλήσεων - 1) Δόνηση κατα την απάντηση - 2) Υπενθύμηση λεπτού. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δεν είναι Samsung αλλά το βρήκα στις ρυθμίσεις Τελικά.Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δεν είναι Samsung αλλά το βρήκα στις ρυθμίσεις Τελικά.Ευχαριστώ πολύ Το καλο ειναι που εγινε η δουλεια σου :rolleyes: Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ψαχνω ενα πρόγραμμα για να ελεγχω το ταβλετ απο το κινητο, κατι σαν το teamviewer(αυτο δεν δουλευει) .Υπαρχει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ψαχνω ενα πρόγραμμα για να ελεγχω το ταβλετ απο το κινητο, κατι σαν το teamviewer(αυτο δεν δουλευει) .Υπαρχει κατι; Δοκίμασε το Remodroid Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 πως μπορω να στειλω συντεταγμενες απο το google maps στο προγραμμα navigon που εχω? με το send to gps δεν μπορω διοτι δεν μου δουλευει μου σβηνει. υπαρχει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ Εάν θέλεις ήχο (ηχητική ανάδραση δηλαδή) για την προοδό σου (πόσο έκανες το τελευταίο χλμ,μέση ταχύτητα και συνολικό χρόνο ) sports tracker...μακράν.. Εάν θέλεις να συγκρίνεις επιδόσεις (προηγούμενες δικές σου αλλά και άλλων) και πιο πλήρη στοιχεία ΑΛΛΑ χωρίς αναδραση σε κομμάτια της διαδρομής σου τότε Strava ...Είναι το πιο καλό για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με ποδηλασία. Εγώ τρέχω και τα 2 ταυτόχρονα γιατί θέλω να ακούω πρόοδο.... :lol::lol: Edited June 27, 2015 by ioa_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 ρε παιδιά το whatsapp σας καθυστερεί να έρθουν τα μηνύματα; μιλάμε για μισάωρο και πάνω καθυστέρηση. έχει καταντήσει αναξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 ρε παιδιά το whatsapp σας καθυστερεί να έρθουν τα μηνύματα; μιλάμε για μισάωρο και πάνω καθυστέρηση. έχει καταντήσει αναξιόπιστο Εισαι με data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εισαι με data? και με data και με wifi το κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 ρε παιδιά το whatsapp σας καθυστερεί να έρθουν τα μηνύματα; μιλάμε για μισάωρο και πάνω καθυστέρηση. έχει καταντήσει αναξιόπιστο Όχι εγω δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να του κάνεις απεγκατασταση και ξανά εγκατασταση μπας και στρώσει. Κατά πάσα πιθανότητα όμως θα σου σβήσουν οι συνομιλίες που είχες μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Όχι εγω δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να του κάνεις απεγκατασταση και ξανά εγκατασταση μπας και στρώσει. Κατά πάσα πιθανότητα όμως θα σου σβήσουν οι συνομιλίες που είχες μέσα Κανε wipe data της εφαρμογης απεγκατασταση και βαλτο ξανα. Εγω δεν εχω χασει ποτε τις συνομιλιες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Δοκίμασε το Remodroid Το εχω δοκιμασει αλλα δεν παίζει μου κρασαρει. Μήπως υπάρχει κανα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εάν θέλεις ήχο (ηχητική ανάδραση δηλαδή) για την προοδό σου (πόσο έκανες το τελευταίο χλμ,μέση ταχύτητα και συνολικό χρόνο ) sports tracker...μακράν.. Εάν θέλεις να συγκρίνεις επιδόσεις (προηγούμενες δικές σου αλλά και άλλων) και πιο πλήρη στοιχεία ΑΛΛΑ χωρίς αναδραση σε κομμάτια της διαδρομής σου τότε Strava ...Είναι το πιο καλό για κάποιον που ασχολείται σοβαρά με ποδηλασία. Εγώ τρέχω και τα 2 ταυτόχρονα γιατί θέλω να ακούω πρόοδο.... :lol::lol: να ρωτησω κι εγω κατι εδω που μου ετυχε χθες: εκει που ετρεχα, χαθηκε το gps, πως εγινε αυτο; επηρεαζεται απο συννεφα το gps; μηπως να χρησιμοποιω την λειτουργεια "υψηλης ακριβειας" που χρησιμοποιει και data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 να ρωτησω κι εγω κατι εδω που μου ετυχε χθες: εκει που ετρεχα, χαθηκε το gps, πως εγινε αυτο; επηρεαζεται απο συννεφα το gps; μηπως να χρησιμοποιω την λειτουργεια "υψηλης ακριβειας" που χρησιμοποιει και data; Τι εννοείς, χάθηκε τελείως το σήμα του δορυφόρου; Φαντάζομαι επηρεαζουν και τα σύννεφα αλλά δε νομίζω μέχρι το σημείο να χαθεί τελείως το στίγμα! Παλαιότερα σου δούλευε καλά το gps; Γιατί το G2 δεν έχει και τον πιο power δέκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) κοιτα, χρησιμοποιω το moto e (που πηρα για 2ο) στο τρεξιμο, 1η φορα μου το εκανε, ενω το εχω χρησιμοποιησει καμια 10αρια φορες, ανοιξα gps test και ειδα οτι εβλεπε 19 δορυφορους, αλλα εκεινη την ωρα δεν κλειδωνε σε κανεναν! εκλεισα το gps και το ξανανοιξα και ξανακλειδωσε κανονικα, αλλα εχασα μισο με ενα χλμ κατι αλλο: το feedly ρε παιδια κανει 150 ωρες να φερει τα νεα "stories", για να τα φερει στην ωρα του ζηταει συνδρομες και αηδιες, χωρια που δεν σ αφηνει να κανεις ουτε search αν δεν του τα σκασεις, εχουμε κατι καλυτερο; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited June 28, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ Sports Tracker Running Cycling Έχει όλα τα αθλήματα (και ποδήλατο) καταγραφή την διαδρομή, και άλλες λεπτομέρειες, αλλά το σπουδαίο είναι οτι συγχρονίζετε με το sports-tracker.com και κρατά τα δεδομένα για πάντα, αρκεί να κάνεις εγγραφή (δωρεάν) και συσκευή να αλλάξεις, περνώντας τους κωδικούς, έχεις όλα τα καταγραμμένα αρχρεια στην συσκευή σου.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Έχω note 3 και note 10.1 αναζητώ εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω κλήσεις που λαμβάνω στο κινητό να έρχονται ειδοποιήσεις στο ταμπλετ. Η να μπορώ να πάρω και τηλ από το ταμπλετ όταν έχω ξεχάσει το κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο? PushBullet το καλύτερο :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 PushBullet το καλύτερο :) και εγω το εβαλα σημερα ειναι απαιχτω το προγραμμα! μια ερωτηση για να εμφανισει πιος με παιρνει πως το κανω δεν μπορω να το βρω μονο αμα δεν σηκωσω την κλησει με βγαζει ειδοποιηση αλλιως δεν εμφανιζει πιος με παιρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 καλησπερα υπαρχει εφαρμογη σαν το teamviwer για απομακρισμενο ελενχο του κινητου εχω χαλασμενο diciter xαμηλα κατω και δεν μπορω να κανω instal to add on που μου δινει και δεν μπορω να εχω ελενχω το κινητο απο το λαπτοπ !!! θελω να βαλω μια εφαρμογη που να συνδεθη κατευθειαν το κινητο με το λαπτοπ οπως την κατεβασω απο το play χωρις να κανω αλλο προσθετο εγκατασταση απο το κινητο γιατι δεν μπορω....:( Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 να ρωτησω κι εγω κατι εδω που μου ετυχε χθες: εκει που ετρεχα, χαθηκε το gps, πως εγινε αυτο; επηρεαζεται απο συννεφα το gps; μηπως να χρησιμοποιω την λειτουργεια "υψηλης ακριβειας" που χρησιμοποιει και data; Θέμα της συσκευής σου είναι...τα σύννεφα δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου.... http://gpsinformation.net/gpsclouds.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Τα σύννεφα γιατί επηρεάζουν την δορυφορική τηλεόραση αλλά όχι το gps? και εγω το εβαλα σημερα ειναι απαιχτω το προγραμμα! μια ερωτηση για να εμφανισει πιος με παιρνει πως το κανω δεν μπορω να το βρω μονο αμα δεν σηκωσω την κλησει με βγαζει ειδοποιηση αλλιως δεν εμφανιζει πιος με παιρνει Εμένα μου βγάζει κανονικά. Στον υπολογιστή μου πετάει στις κλήσεις δύο ειδοποιήσεις με διαφορά μισού δευτερολέπτου. Στη πρώτη με τον αριθμό και στη δεύτερη κανονικά με το όνομα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Τα σύννεφα γιατί επηρεάζουν την δορυφορική τηλεόραση αλλά όχι το gps? Εμένα μου βγάζει κανονικά. Στον υπολογιστή μου πετάει στις κλήσεις δύο ειδοποιήσεις με διαφορά μισού δευτερολέπτου. Στη πρώτη με τον αριθμό και στη δεύτερη κανονικά με το όνομα Έτσι όπως είναι σχεδιασμένο το gps έχει ελάχιστες απώλειες από τις καιρικές συνθήκες. Αλλά εδώ δεν είναι το θέμα μας το gps :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Τα σύννεφα γιατί επηρεάζουν την δορυφορική τηλεόραση αλλά όχι το gps? Εμένα μου βγάζει κανονικά. Στον υπολογιστή μου πετάει στις κλήσεις δύο ειδοποιήσεις με διαφορά μισού δευτερολέπτου. Στη πρώτη με τον αριθμό και στη δεύτερη κανονικά με το όνομα ρυθμισεις εκανες στο κινιτο και στο πς;;; εγω επισης το ειχα δει στην αρχη και το ειχα κανει απο τον firefox δεν ηξερα οτι ειναι και desktop εφαρμογη που συντονιζεται με το κινητο! το εκλεισα απο το firefox μετα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts