alex222800 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ alex222800 για τον κόπο σου και την απάντηση σου. Συμφωνώ με όσα λες όσων αφορά το στήσιμο του συστήματος για να παίζει μέσω δικτύου. Εγώ προσπαθώ να μην μπλέξω με δίκτυα, αλλά να παίζω κατευθείαν τοπικά τα αρχεία μου μέσω usb στο media player. Το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα πρόγραμμα που να κάνει προεπισκόπηση του πόστερ της ταινίας από τον φάκελο και είμαι ΟΚ. Προσπάθησα και με δικτυακά προγράμματα όπως plex, smartshare κτλ, αλλά θέλουν συνέχεια ανανεώσεις ώστε να βλέπουν ότι νέο βάζεις στη συλλογή, οπότε προσπαθώ να στραφώ σε άλλες λύσεις. τις ανανεώσεις δεν μπορείς να τις αποφύγεις....αφού προσθέτεις όπως λες καινούργιο υλικό... μετά μόνο με kodi (το ανοίγεις και του ορίζεις σκληρό ....τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του ..Μπορείς να ορίσεις κάθε φορά που θα ανοίξει να κάνει και Update ) η το Archos (εύκολο πρόγραμμα ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια adblock χωρις ρουτ; θενκς Adguard Premium και Adblock Plus (δεν υπάρχουν στο playstore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Κι αυτό τελικά το ίδιο κάνει, απλά με μεταφέρει στις ρυθμίσεις. Νοτε 3 έχω αν βοηθάει. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Σε oneplus παντως αλλαζει απευθείας :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 τις ανανεώσεις δεν μπορείς να τις αποφύγεις....αφού προσθέτεις όπως λες καινούργιο υλικό... μετά μόνο με kodi (το ανοίγεις και του ορίζεις σκληρό ....τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του ..Μπορείς να ορίσεις κάθε φορά που θα ανοίξει να κάνει και Update ) η το Archos (εύκολο πρόγραμμα ) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Adguard Premium και Adblock Plus (δεν υπάρχουν στο playstore) Παίζει το adblock plus χωρίς root φίλτατε; Με ενδιαφέρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Παίζει το adblock plus χωρίς root φίλτατε; Με ενδιαφέρει.... Ad guard παίζει σίγουρα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Παίζει το adblock plus χωρίς root φίλτατε; Με ενδιαφέρει.... Ναι παίζει το adblock plus ! (μην το μπερδεύεις με adaway που θέλει root) το Adguard Premium είναι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλημερα παιδια,εχει κανενας αδερφος το zimperium με το zetasploit ενσωματωμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Έχω note 3 και note 10.1 αναζητώ εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω κλήσεις που λαμβάνω στο κινητό να έρχονται ειδοποιήσεις στο ταμπλετ. Η να μπορώ να πάρω και τηλ από το ταμπλετ όταν έχω ξεχάσει το κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Έχω note 3 και note 10.1 αναζητώ εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω κλήσεις που λαμβάνω στο κινητό να έρχονται ειδοποιήσεις στο ταμπλετ. Η να μπορώ να πάρω και τηλ από το ταμπλετ όταν έχω ξεχάσει το κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Υποθετω για να ζητας κατι τετοιο το tablet περνει sim,οποτε αν εχεις συνδεση,πας στον παροχο σου και σου βγαζει 2 καρτες sim με τον ιδιο αριθμο. Οταν θα χρησιμοποιεις το ενα, θα εχεις κλειστο το αλλο. Ετσι δεν θα χανεις καμια κληση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Υποθετω για να ζητας κατι τετοιο το tablet περνει sim,οποτε αν εχεις συνδεση,πας στον παροχο σου και σου βγαζει 2 καρτες sim με τον ιδιο αριθμο. Οταν θα χρησιμοποιεις το ενα, θα εχεις κλειστο το αλλο. Ετσι δεν θα χανεις καμια κληση :) Έχω αλλά δε θέλω αυτό θέλω σε περίπτωση που ξεχάσω το κινητό να βλέπω τις κλήσεις στο ταμπλέτες που θα έχω μαζί. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Έχω αλλά δε θέλω αυτό θέλω σε περίπτωση που ξεχάσω το κινητό να βλέπω τις κλήσεις στο ταμπλέτες που θα έχω μαζί. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή? Νομιζω αυτο που ζητας, το κανει το airdroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Έχω αλλά δε θέλω αυτό θέλω σε περίπτωση που ξεχάσω το κινητό να βλέπω τις κλήσεις στο ταμπλέτες που θα έχω μαζί. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή? Αυτό μάλλον θα σε βολέψει. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Link για adguard premium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 http://adguard.com/en/adguard-android/overview.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 ξέρει κανένας στο onedrive υπάρχει όριο μεμονωμένου αρχείου που μπορείς να ανεβάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 εχει βγει για android ποσους κυκλους φορτισης εχει κανει η μπαταρια? οταν ειχα ios υπηρχε μια τετοια επιλογη ,γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Έχω ένα android tv box και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογές στην micro sd μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή. Πως μπορώ να τις μεταφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Έχω ένα android tv box και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογές στην micro sd μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή. Πως μπορώ να τις μεταφέρω; Αν έχει KitKat, απλώς δεν μπορείς. Είναι περιορισμός του λειτουργικού συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Αν έχει KitKat, απλώς δεν μπορείς. Είναι περιορισμός του λειτουργικού συστήματος. Έχω κινητό με 4.4.2(όπως και το tv box) και τις μεταφέρω στην sd χωρίς κανένα πρόβλημα!Στο tv box όμως γιατί δεν γίνεται; Ψάχνοντας βρήκα αυτό http://galaxyyoungduos.blogspot.gr/2012/09/sd-card-partitioning-via-cwm.html γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stregas Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή για android media player (εκτός του xbmc που χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να στηθεί σωστά), που να δείχνει τα περιεχόμενα μαζί με τα πόστερ των ταινιών του σκληρού δίσκου; Αδιάφορο αν είναι media player ή file explorer. Κάτι τέτοιο δηλαδή: http://s15.postimg.org/otxinihwb/110101.jpg Βρήκα ένα πολύ καλό πρόγραμμα για αναπαραγωγή από τοπικά μέσα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, μιας και βρίσκει μόνο του poster ταινίας, περιλήψεις κτλ. Είναι το Archos: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree Εξαιρετικό σε όλα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και δεκτή κάθε νέα λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Βρήκα ένα πολύ καλό πρόγραμμα για αναπαραγωγή από τοπικά μέσα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, μιας και βρίσκει μόνο του poster ταινίας, περιλήψεις κτλ. Είναι το Archos: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree Εξαιρετικό σε όλα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και δεκτή κάθε νέα λύση. στο προτεινα και αυτό..την Full έκδοση ...(εάν έχεις πολλές ταινίες θα σου γεμίσει το media player με άχρηστα αρχεία ....φώτο..κτπ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καλημερα Ψαχνω να βρω τον τροπο ,αν γινεται ή ενα προγραμμα που να μου δινει την δυνατοτητα να εχω offline αποθηκευμενα αρχεια στο κινητο απο onedrive ή dropbox. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καλημερα Ψαχνω να βρω τον τροπο ,αν γινεται ή ενα προγραμμα που να μου δινει την δυνατοτητα να εχω offline αποθηκευμενα αρχεια στο κινητο απο onedrive ή dropbox. Dropsync τσέκαρε :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ Google My Tracks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Υπάρχει εφαρμογή που 1. όταν καλώ κάποιον με το που συνδέεται να μου κάνει μια μικρή δόνηση και 2. ανά λεπτό να κάνει έναν θόρυβο ώστε να ξέρω ότι πέρασαν π.χ. 2 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts