Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ'ευχαριστώ πολύ alex222800 για τον κόπο σου και την απάντηση σου.

Συμφωνώ με όσα λες όσων αφορά το στήσιμο του συστήματος για να παίζει μέσω δικτύου.

Εγώ προσπαθώ να μην μπλέξω με δίκτυα, αλλά να παίζω κατευθείαν τοπικά τα αρχεία μου μέσω usb στο media player.

Το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα πρόγραμμα που να κάνει προεπισκόπηση του πόστερ της ταινίας από τον φάκελο και είμαι ΟΚ.

Προσπάθησα και με δικτυακά προγράμματα όπως plex, smartshare κτλ, αλλά θέλουν

συνέχεια ανανεώσεις ώστε να βλέπουν ότι νέο βάζεις στη συλλογή, οπότε προσπαθώ να στραφώ σε άλλες λύσεις.

τις ανανεώσεις δεν μπορείς να τις αποφύγεις....αφού προσθέτεις όπως λες καινούργιο υλικό... μετά μόνο με kodi (το ανοίγεις και του ορίζεις σκληρό ....τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του ..Μπορείς να ορίσεις κάθε φορά που θα ανοίξει να κάνει και Update ) η το Archos (εύκολο πρόγραμμα )

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια adblock χωρις ρουτ;

θενκς

Adguard Premium και Adblock Plus (δεν υπάρχουν στο playstore)

Κι αυτό τελικά το ίδιο κάνει, απλά με μεταφέρει στις ρυθμίσεις. Νοτε 3 έχω αν βοηθάει. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

Σε oneplus παντως αλλαζει απευθείας :(

τις ανανεώσεις δεν μπορείς να τις αποφύγεις....αφού προσθέτεις όπως λες καινούργιο υλικό... μετά μόνο με kodi (το ανοίγεις και του ορίζεις σκληρό ....τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του ..Μπορείς να ορίσεις κάθε φορά που θα ανοίξει να κάνει και Update ) η το Archos (εύκολο πρόγραμμα )

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Adguard Premium και Adblock Plus (δεν υπάρχουν στο playstore)

Παίζει το adblock plus χωρίς root φίλτατε; Με ενδιαφέρει....

Ad guard παίζει σίγουρα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ναι παίζει το adblock plus ! (μην το μπερδεύεις με adaway που θέλει root) το Adguard Premium είναι καλύτερο

Καλημερα παιδια,εχει κανενας αδερφος το zimperium με το zetasploit ενσωματωμενο?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Έχω note 3 και note 10.1 αναζητώ εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω κλήσεις που λαμβάνω στο κινητό να έρχονται ειδοποιήσεις στο ταμπλετ. Η να μπορώ να πάρω και τηλ από το ταμπλετ όταν έχω ξεχάσει το κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Έχω note 3 και note 10.1 αναζητώ εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω κλήσεις που λαμβάνω στο κινητό να έρχονται ειδοποιήσεις στο ταμπλετ. Η να μπορώ να πάρω και τηλ από το ταμπλετ όταν έχω ξεχάσει το κινητό. Υπάρχει κάτι τέτοιο?

Υποθετω για να ζητας κατι τετοιο το tablet περνει sim,οποτε αν εχεις συνδεση,πας στον παροχο σου και σου βγαζει 2 καρτες sim με τον ιδιο αριθμο. Οταν θα χρησιμοποιεις το ενα, θα εχεις κλειστο το αλλο. Ετσι δεν θα χανεις καμια κληση :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Υποθετω για να ζητας κατι τετοιο το tablet περνει sim,οποτε αν εχεις συνδεση,πας στον παροχο σου και σου βγαζει 2 καρτες sim με τον ιδιο αριθμο. Οταν θα χρησιμοποιεις το ενα, θα εχεις κλειστο το αλλο. Ετσι δεν θα χανεις καμια κληση :)

Έχω αλλά δε θέλω αυτό θέλω σε περίπτωση που ξεχάσω το κινητό να βλέπω τις κλήσεις στο ταμπλέτες που θα έχω μαζί. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή?

Έχω αλλά δε θέλω αυτό θέλω σε περίπτωση που ξεχάσω το κινητό να βλέπω τις κλήσεις στο ταμπλέτες που θα έχω μαζί. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή?

Νομιζω αυτο που ζητας, το κανει το airdroid.

Αυτό μάλλον θα σε βολέψει. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

εχει βγει για android ποσους κυκλους φορτισης εχει κανει η μπαταρια? οταν ειχα ios υπηρχε μια τετοια επιλογη ,γνωριζει κανεις?

Έχω ένα android tv box και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογές στην micro sd μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή.

Πως μπορώ να τις μεταφέρω;

Έχω ένα android tv box και προσπαθώντας να μεταφέρω εφαρμογές στην micro sd μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται από την συσκευή.

Πως μπορώ να τις μεταφέρω;

Αν έχει KitKat, απλώς δεν μπορείς. Είναι περιορισμός του λειτουργικού συστήματος.

Αν έχει KitKat, απλώς δεν μπορείς. Είναι περιορισμός του λειτουργικού συστήματος.

Έχω κινητό με 4.4.2(όπως και το tv box) και τις μεταφέρω στην sd χωρίς κανένα πρόβλημα!Στο tv box όμως γιατί δεν γίνεται;

Ψάχνοντας βρήκα αυτό http://galaxyyoungduos.blogspot.gr/2012/09/sd-card-partitioning-via-cwm.html γνωρίζει κάποιος;

Μήπως ξέρετε καμιά εφαρμογή για android media player (εκτός του xbmc που χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να στηθεί σωστά),

που να δείχνει τα περιεχόμενα μαζί με τα πόστερ των ταινιών του σκληρού δίσκου;

Αδιάφορο αν είναι media player ή file explorer.

Κάτι τέτοιο δηλαδή:

http://s15.postimg.org/otxinihwb/110101.jpg

Βρήκα ένα πολύ καλό πρόγραμμα για αναπαραγωγή από τοπικά μέσα.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, μιας και βρίσκει μόνο του poster ταινίας, περιλήψεις κτλ.

Είναι το Archos: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree

Εξαιρετικό σε όλα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και δεκτή κάθε νέα λύση.

Βρήκα ένα πολύ καλό πρόγραμμα για αναπαραγωγή από τοπικά μέσα.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, μιας και βρίσκει μόνο του poster ταινίας, περιλήψεις κτλ.

Είναι το Archos: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree

Εξαιρετικό σε όλα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και δεκτή κάθε νέα λύση.

στο προτεινα και αυτό..την Full έκδοση ...(εάν έχεις πολλές ταινίες θα σου γεμίσει το media player με άχρηστα αρχεία ....φώτο..κτπ )

Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλημερα

Ψαχνω να βρω τον τροπο ,αν γινεται ή ενα προγραμμα που να μου δινει την δυνατοτητα να εχω offline αποθηκευμενα αρχεια στο κινητο απο onedrive ή dropbox.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Καλημερα

Ψαχνω να βρω τον τροπο ,αν γινεται ή ενα προγραμμα που να μου δινει την δυνατοτητα να εχω offline αποθηκευμενα αρχεια στο κινητο απο onedrive ή dropbox.

Dropsync τσέκαρε :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ποια είναι άραγε η πιο απλή εφαρμογή για καταγραφή διαδρομής με ποδήλατο στην προκειμένη περίπτωση? Θέλω μόνο να εμφανίζει μόνο χρόνο και χλμ και να έχει pause, δεν με απασχολούν καταγραφές, ενδείξεις σε χάρτες κλπ

Google My Tracks

Υπάρχει εφαρμογή που 1. όταν καλώ κάποιον με το που συνδέεται να μου κάνει μια μικρή δόνηση και 2. ανά λεπτό να κάνει έναν θόρυβο ώστε να ξέρω ότι πέρασαν π.χ. 2 λεπτά.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II