alex222800 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 πολυ καλο αυτο έψαχνα αλλα δεν παίζει τους υποτιτλους. δεν κατάλαβα στο help toy αν παίζει υποτιτλους παλι. αλλος τρόπος? Η ταινία με τους υπότιτλους ΠΡΈΠΕΙ να έχουν το ίδιο όνομα πχ ... cars.mp4 και οι υπότιτλοι cars.srt .Για να δουλέψουν πρέπει οι υπότιτλοι να ΜΗΝ είναι στο ίδιο φάκελο με την ταινία ! (φτιάξε ένα φάκελο στο sdcard...είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ΜΕ όνομα Subs ..εκεί θα αποθηκεύεις όλους τους υπότιτλους !!) ...Οι ταινίες στην εξωτερική κάρτα και οι υπότιτλοι στη εσωτερική !! δουλεύει! Οι υπότιτλοι μόνο σε srt μορφή. Οι οδηγίες είναι σαφής ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω live που βρίσκετε την συγκεκριμένη στιγμή το κινητό μου? Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια εφαρμογή αντικλεπτικη αλλά για οποιαδήποτε μπορεί να μου δώσει αυτή την πληροφορία. Μήπως υπάρχει κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ερώτηση σχετικά με το facebook. Τώρα το έχω εντελώς απορριτο . δηλαδή αν κάποιος που δεν με έχει φιλο πληκτρολογήσει το όνομα μου στο google ή στην αναζήτηση του facebook δεν θα με βρει. Πώς το αλλάζω να με εμφανίζει παντού στις αναζητήσεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 [ATTACH]62333[/ATTACH] τι άλλο πρέπει να ρυθμισω για να με βλεπουν? Δοκίμασα να ψάξω τον εαυτό μου από άλλο κινητό και googlara το όνομα μου και δεν με βρήκα . Επίσης δεν βλέπω ρύθμιση να μπορούν να μου στείλουν ινμποξ αυτοί που δεν με έχουν Στους φιλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 (edited) Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω live που βρίσκετε την συγκεκριμένη στιγμή το κινητό μου? Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια εφαρμογή αντικλεπτικη αλλά για οποιαδήποτε μπορεί να μου δώσει αυτή την πληροφορία. Μήπως υπάρχει κάτι ? Device manager, αρκεί το κινητό να είναι συνδεδεμένο στο internet και να έχει ενεργοποιημένη την τοποθεσία google (κάπως έτσι). Διαφορετικά, μόνο αντικλεπτικό. :) Edited June 21, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Η ταινία με τους υπότιτλους ΠΡΈΠΕΙ να έχουν το ίδιο όνομα πχ ... cars.mp4 και οι υπότιτλοι cars.srt .Για να δουλέψουν πρέπει οι υπότιτλοι να ΜΗΝ είναι στο ίδιο φάκελο με την ταινία ! (φτιάξε ένα φάκελο στο sdcard...είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ΜΕ όνομα Subs ..εκεί θα αποθηκεύεις όλους τους υπότιτλους !!) ...Οι ταινίες στην εξωτερική κάρτα και οι υπότιτλοι στη εσωτερική !! δουλεύει! Οι υπότιτλοι μόνο σε srt μορφή. Οι οδηγίες είναι σαφής ... θα το δοκιμάσω, απλως κατςβαζω με το popcorn time και αποθηκευη αυτοματα την ταινια στην external sd και βάζει και τον υποτιτλο. ειδε την ταινια ο wdtv αλλα δεν διαβασε τον υποτιτλο. θα την αντιγραψω σε στικακι να την βαλω κατευθοαν να δω αν παιξει. ευχαριστω [ATTACH]62352[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Θέλω εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής που επάνω να εμφανίζεται η ημερομηνία φωτογράφισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 @dgl Για δές Camera360 Ultimate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 τι επαθε το web2sms γμτ; προβλημα συνδεσης μου βγαζει η μπουρδα (otenet/mycosmos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 @dgl Για δές Camera360 Ultimate Ευχαριστώ θα το δω. Χρειάζεται ρύθμιση μ' βάζει ημερομηνία πάντα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 τι επαθε το web2sms γμτ; προβλημα συνδεσης μου βγαζει η μπουρδα (otenet/mycosmos) κανανε αναβαθμιση η cosmote/ote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 α, οκ, thanks, αρα περιμενουμε update και της εφαρμογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή για call recorder, free αν είναι δυνατόν, που να γράφει όμως και τον συνομιλητή.!! Εχω δοκιμάσει καμία δεκαριά και όλες γράφουν μόνο εμένα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 μεγάλη αναβάθμιση στην εφαρμογή της alpha bank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή για call recorder, free αν είναι δυνατόν, που να γράφει όμως και τον συνομιλητή.!! Εχω δοκιμάσει καμία δεκαριά και όλες γράφουν μόνο εμένα. Ευχαριστώ. Έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habra.example.com στην έκδοση pro και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο:happy: Τέλεια πεντακάθαρη εγγραφή και από τις 2 πλευρές. Δυστυχώς όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές,πρέπει να το δοκιμάσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 μεγάλη αναβάθμιση στην εφαρμογή της alpha bank δεν μου ήρθε κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 οντως εχουμε νεα εκδοση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileloft.alpha.droid βγηκε και η ενημερωση του web2sms για οσους το χρησιμοποιουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habra.example.com στην έκδοση pro και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο:happy: Τέλεια πεντακάθαρη εγγραφή και από τις 2 πλευρές. Δυστυχώς όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές,πρέπει να το δοκιμάσεις;) Εντάξει φίλε θα δοκιμασθεί, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή για call recorder, free αν είναι δυνατόν, που να γράφει όμως και τον συνομιλητή.!! Εχω δοκιμάσει καμία δεκαριά και όλες γράφουν μόνο εμένα. Ευχαριστώ. Call Recorder Δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, ελαφρύ και δουλεύει τέλεια τουλάχιστον στο Xperia Z1 Compact μου με Lollipop: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stefanobusceti.callrecorder Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Στο facebook μου στο κινητό είχα μια αλλαγή για μερικές μέρες. Όταν έκανα αποσύνδεσΗ , μπορούσα να ξανασυνδεθω με ένα κλικ. Κάπου μπηκα και το απενεργοποιησα Αυτό (είχε τέτοια επιλογη) και Θέλω να το ξανακάνω Έτσι. Ξέρει κανείς πως γίνεται? Μου έδειχνε σε λιγο μεγάλο τετράγωνο την φώτο Προφίλ μου και την παταγα και έκανε σύνδεση στον λογαριασμό μου Χωρίς να γράφω email Και κωδικό κάθε φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 οντως εχουμε νεα εκδοση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileloft.alpha.droid βγηκε και η ενημερωση του web2sms για οσους το χρησιμοποιουν μάλλον σταμάτησε να λειτουργεί το update της alpha, άνοιξα το 2ο κινητό μου και πουθενά το update, πάω στα σχόλια μια πέφτει κράξιμο βλέπω, χαχα, έλεος με τους ανεκδιήγητους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Πάντως το ότι μπήκαν στην διαδικασία να βγάλουν αναβάθμιση είναι θετικό. Η εφαρμογή ήταν 3 ετών και έλειπαν πολλά πράγματα σε σχέση με το e-banking στο site τους. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχα στείλει mail στον δημιουργό της εφαρμογής ζητώντας επικαιροποιηση. Πιστεύω να την φτιάξουν σωστά και να την διαθέσουν πάλι. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ναι, προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια υπαρχει εναλλακτικη λυση για fb εκτος browser και lite? Η καταναλωση του messenger ειναι τραγικη για 5 λεπτα χρηση. [ATTACH]62400[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 μάλλον σταμάτησε να λειτουργεί το update της alpha, άνοιξα το 2ο κινητό μου και πουθενά το update, πάω στα σχόλια μια πέφτει κράξιμο βλέπω, χαχα, έλεος με τους ανεκδιήγητους Ούτε σε μένα έρχεται κάτι. Το παράδοξο είναι ότι ενώ βλέπω το νέο περιβάλλον στο store, εν τούτοις δεν δίνει κάποιο update. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts