Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ καλο αυτο έψαχνα αλλα δεν παίζει τους υποτιτλους. δεν κατάλαβα στο help toy αν παίζει υποτιτλους παλι. αλλος τρόπος?

Η ταινία με τους υπότιτλους ΠΡΈΠΕΙ να έχουν το ίδιο όνομα πχ ... cars.mp4 και οι υπότιτλοι cars.srt .Για να δουλέψουν πρέπει οι υπότιτλοι να ΜΗΝ είναι στο ίδιο φάκελο με την ταινία ! (φτιάξε ένα φάκελο στο sdcard...είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ΜΕ όνομα Subs ..εκεί θα αποθηκεύεις όλους τους υπότιτλους !!) ...Οι ταινίες στην εξωτερική κάρτα και οι υπότιτλοι στη εσωτερική !! δουλεύει! Οι υπότιτλοι μόνο σε srt μορφή. Οι οδηγίες είναι σαφής ...

Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω live που βρίσκετε την συγκεκριμένη στιγμή

το κινητό μου? Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια εφαρμογή αντικλεπτικη αλλά για οποιαδήποτε μπορεί να μου δώσει αυτή την πληροφορία.

Μήπως υπάρχει κάτι ?

Ερώτηση σχετικά με το facebook. Τώρα το έχω εντελώς απορριτο . δηλαδή αν κάποιος που δεν με έχει φιλο πληκτρολογήσει το όνομα μου στο google ή στην αναζήτηση του facebook δεν θα με βρει. Πώς το αλλάζω να με εμφανίζει παντού στις αναζητήσεις ??

[ATTACH]62333[/ATTACH] τι άλλο πρέπει να ρυθμισω για να με βλεπουν? Δοκίμασα να ψάξω τον εαυτό μου από άλλο κινητό και googlara το όνομα μου και δεν με βρήκα . Επίσης δεν βλέπω ρύθμιση να μπορούν να μου στείλουν ινμποξ αυτοί που δεν με έχουν Στους φιλους.

Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω live που βρίσκετε την συγκεκριμένη στιγμή

το κινητό μου? Δεν ενδιαφέρομαι για κάποια εφαρμογή αντικλεπτικη αλλά για οποιαδήποτε μπορεί να μου δώσει αυτή την πληροφορία.

Μήπως υπάρχει κάτι ?

Device manager, αρκεί το κινητό να είναι συνδεδεμένο στο internet και να έχει ενεργοποιημένη την τοποθεσία google (κάπως έτσι). Διαφορετικά, μόνο αντικλεπτικό. :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Η ταινία με τους υπότιτλους ΠΡΈΠΕΙ να έχουν το ίδιο όνομα πχ ... cars.mp4 και οι υπότιτλοι cars.srt .Για να δουλέψουν πρέπει οι υπότιτλοι να ΜΗΝ είναι στο ίδιο φάκελο με την ταινία ! (φτιάξε ένα φάκελο στο sdcard...είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ΜΕ όνομα Subs ..εκεί θα αποθηκεύεις όλους τους υπότιτλους !!) ...Οι ταινίες στην εξωτερική κάρτα και οι υπότιτλοι στη εσωτερική !! δουλεύει! Οι υπότιτλοι μόνο σε srt μορφή. Οι οδηγίες είναι σαφής ...

θα το δοκιμάσω, απλως κατςβαζω με το popcorn time και αποθηκευη αυτοματα την ταινια στην external sd και βάζει και τον υποτιτλο. ειδε την ταινια ο wdtv αλλα δεν διαβασε τον υποτιτλο. θα την αντιγραψω σε στικακι να την βαλω κατευθοαν να δω αν παιξει. ευχαριστω

[ATTACH]62352[/ATTACH]

Καλησπέρα.

Ψάχνω μια εφαρμογή για call recorder, free αν είναι δυνατόν, που να γράφει όμως και τον συνομιλητή.!!

Εχω δοκιμάσει καμία δεκαριά και όλες γράφουν μόνο εμένα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω μια εφαρμογή για call recorder, free αν είναι δυνατόν, που να γράφει όμως και τον συνομιλητή.!!

Ευχαριστώ.

Έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habra.example.com στην έκδοση pro και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο:happy:

Τέλεια πεντακάθαρη εγγραφή και από τις 2 πλευρές.

Δυστυχώς όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές,πρέπει να το δοκιμάσεις;)

οντως εχουμε νεα εκδοση:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileloft.alpha.droid

βγηκε και η ενημερωση του web2sms για οσους το χρησιμοποιουν

Έχω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.habra.example.com στην έκδοση pro και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο:happy:

Τέλεια πεντακάθαρη εγγραφή και από τις 2 πλευρές.

Δυστυχώς όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές,πρέπει να το δοκιμάσεις;)

Εντάξει φίλε θα δοκιμασθεί, ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Ευχαριστώ.

Call Recorder

Δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, ελαφρύ και δουλεύει τέλεια τουλάχιστον στο Xperia Z1 Compact μου με Lollipop:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stefanobusceti.callrecorder

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Στο facebook μου στο κινητό είχα μια αλλαγή για μερικές μέρες. Όταν έκανα αποσύνδεσΗ , μπορούσα να ξανασυνδεθω με ένα κλικ. Κάπου μπηκα και το απενεργοποιησα Αυτό (είχε τέτοια επιλογη) και Θέλω να το ξανακάνω Έτσι. Ξέρει κανείς πως γίνεται? Μου έδειχνε σε λιγο μεγάλο τετράγωνο την φώτο Προφίλ μου και την παταγα και έκανε σύνδεση στον λογαριασμό μου Χωρίς να γράφω email Και κωδικό κάθε φορα

οντως εχουμε νεα εκδοση:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileloft.alpha.droid

βγηκε και η ενημερωση του web2sms για οσους το χρησιμοποιουν

μάλλον σταμάτησε να λειτουργεί το update της alpha, άνοιξα το 2ο κινητό μου και πουθενά το update, πάω στα σχόλια μια πέφτει κράξιμο βλέπω, χαχα, έλεος με τους ανεκδιήγητους

Πάντως το ότι μπήκαν στην διαδικασία να βγάλουν αναβάθμιση είναι θετικό. Η εφαρμογή ήταν 3 ετών και έλειπαν πολλά πράγματα σε σχέση με το e-banking στο site τους. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχα στείλει mail στον δημιουργό της εφαρμογής ζητώντας επικαιροποιηση. Πιστεύω να την φτιάξουν σωστά και να την διαθέσουν πάλι.
Smile...

Παιδια υπαρχει εναλλακτικη λυση για fb εκτος browser και lite?

Η καταναλωση του messenger ειναι τραγικη για 5 λεπτα χρηση.

[ATTACH]62400[/ATTACH]

μάλλον σταμάτησε να λειτουργεί το update της alpha, άνοιξα το 2ο κινητό μου και πουθενά το update, πάω στα σχόλια μια πέφτει κράξιμο βλέπω, χαχα, έλεος με τους ανεκδιήγητους

Ούτε σε μένα έρχεται κάτι. Το παράδοξο είναι ότι ενώ βλέπω το νέο περιβάλλον στο store, εν τούτοις δεν δίνει κάποιο update.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II