flandra Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 To handcent sms, εχει αναφορα παραδοσης καπου; Ρυθμίσεις - ρυθμίσεις sms & mms και είναι πρώτη πρώτη επιλογή Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για dead pixel fix? Δεν υπάρχει κατι αξιοπιστο. Βιντεακια ειναι που φλασαρουν ολα τα χρώματα σε διαφορες διαρκειες, για οσο νομίζεις οτι μπορει να κανει δουλεια. Εγω εχω την εντυπωση οτι μου εκαψαν κι αλλα αντι να ξεκολλησουν το ενα. Ειτε στο play ψαξε ή youtube videakia. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Προτείνω την εφαρμογή E-radio από το google play. Πολύ καλή εφαρμογή για Ραδιόφωνο. Αν βρίσκεσαι σε περιοχή που δεν πιάνουν καλά οι σταθμοι, αυτο είναι οτι πρέπει για να ακούς τους σταθμούς καμπάνα και δεν τρώει κολλήματα η παίζει διακεκομενα!!! Θέλει σύνδεση στο ιντερνετ. Edit: παίζει κανονικά και με σβιστη την οθόνη. Είχα δοκιμάσει κ άλλη εφαρμογή παλιότερα αλλά ήθελε να μείνει η οθόνη αναμμένη. Με σβιστη σταματούσε. Edited May 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Νομίζω ότι γενικά με τα mail της yahoo υπάρχει ένα θέμα. Πχ μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα, καμία email εφαρμογή (εκτός από το δικό της ξεχωριστό application) δεν υποστήριζε push Όχι μια χαρά δουλεύει το push. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Όχι μια χαρά δουλεύει το push. Και στην δική μου περίπτωση τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για dead pixel fix? Δεν θα βοηθήσουν δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εφαρμογές τέτοιου είδους βοηθάνε μόνο για κολλημένα pixels και όχι πάντα Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Νομίζω ότι γενικά με τα mail της yahoo υπάρχει ένα θέμα. Πχ μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα, καμία email εφαρμογή (εκτός από το δικό της ξεχωριστό application) δεν υποστήριζε push Δεν ισχυει αυτό..... Υπαρχουν τουλάχιστον 5 εφαρμογες mail που υποστηρίζουν push για yahoo εδώ και 1 χρόνο σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Η καλυτερη εφαρμογη για να βλεπετε youtube στο background και δυνατοτητα να δειτε offline οτι εχετε δει online http://itubeandroid.com/ Δοκιμαστε και πειτε την γνωμη σας.Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος και απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Η καλυτερη εφαρμογη για να βλεπετε youtube στο background και δυνατοτητα να δειτε offline οτι εχετε δει online http://itubeandroid.com/ Δοκιμαστε και πειτε την γνωμη σας.Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος και απολυτα ικανοποιημενος. Την έχουμε ξανά αναφέρει την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Η καλυτερη εφαρμογη για να βλεπετε youtube στο background και δυνατοτητα να δειτε offline οτι εχετε δει online http://itubeandroid.com/ Δοκιμαστε και πειτε την γνωμη σας.Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος και απολυτα ικανοποιημενος. περι ορέξεως....δεν χρειάζεται να κανουμε εγκατάσταση τα παντα ...xposed και youtube background playback.....og youtube.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Την έχουμε ξανά αναφέρει την εφαρμογή Συγγνωμη,δεν το ηξερα kwstas97. περι ορέξεως....δεν χρειάζεται να κανουμε εγκατάσταση τα παντα ...xposed και youtube background playback.....og youtube.... Αυτο ομως ισχυει για οσους ειναι ροοτ,αυτη παιζει και σε τηλεφωνα που δεν ειναι rooted. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Συγγνωμη,δεν το ηξερα kwstas97. Αυτο ομως ισχυει για οσους ειναι ροοτ,αυτη παιζει και σε τηλεφωνα που δεν ειναι rooted. το og οχι απαραίτητα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ρε παιδια ενα προβλημα. Σε δικαρτο (cosmote-wind) στην καρτα της whatsup μου λεει καποιες φορες. " Η κληση δεν προωθηθκε υπερβαση οριου χρησης"...............και δεν κανει κληση..............στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι μπλοκαρει την sim ,το τηλεφωνο.............εχει τυχει σε κανενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ρε παιδια ενα προβλημα. Σε δικαρτο (cosmote-wind) στην καρτα της whatsup μου λεει καποιες φορες. " Η κληση δεν προωθηθκε υπερβαση οριου χρησης"...............και δεν κανει κληση..............στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι μπλοκαρει την sim ,το τηλεφωνο.............εχει τυχει σε κανενα; Βαλε την whatsup στην θεση sim1 και δοκιμασε ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Η καλυτερη εφαρμογη για να βλεπετε youtube στο background και δυνατοτητα να δειτε offline οτι εχετε δει online http://itubeandroid.com/ Δοκιμαστε και πειτε την γνωμη σας.Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος και απολυτα ικανοποιημενος. Βρε παιδια εγω το κατεβασα και όταν το ανοιγω μου βγαζει ένα μηνυμα που λεει "το itube διακοπηκε" και κλεινει την εφαρμογή.Γιατι μπορει να συμβαινει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 βγαλτο και ξαναπερνα το, εντωμεταξυ ρε παιδια, τα youtube links δεν τα αναγνωριζει αυτο; υπαρχει κανενας τροπος να τα αναγνωριζει; πρεπει καθε φορα να ανοιγουμε την εφαρμογη του και να βρισκουμε μονο απο εκει μεσα οτι θελουμε να ακουσουμε; για το itube μιλαω κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 βγαλτο και ξαναπερνα το, Το εκανα ηδη δυο φορες αυτό. Δεν αλλαξε κατι.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλημέρα, συγνώμη αν δεν είμαι στο σωστό νήμα άλλα ψάχνω μια εφαρμογή πληκτρολογίου το TouchPal και δεν το βρίσκω στο play πια και το είχα συνηθίσει. Απλά τώρα το ήθελα και σε άλλη συσκευή, τι έγινε με την εφαρμογή και δεν την βρίσκω? Έχετε κάποια δοκιμασμένη εξίσου καλή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Ρίξε μια ματιά εδώ :) Μισό λεπτό .... Πως το έκανες αυτό μέχρι χτες μόνο languages έβρισκα για το πληκτρολόγιο. :blink: Την ίδια την εφαρμογή πουθενά Ευχαριστώ :respect: Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν ισχυει αυτό..... Υπαρχουν τουλάχιστον 5 εφαρμογες mail που υποστηρίζουν push για yahoo εδώ και 1 χρόνο σίγουρα Στο Gmail πάντως που το δοκίμασα πάλι χθες το βράδυ , αφού διάβασα εδώ ότι το υποστηρίζει, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Με βάζει να διαλέξω κάθε πόση ώρα θέλω να κάνει το τσεκ κάθε 5 λεπτά κλπ. Το οποίο βέβαια δεν είναι push Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Μισό λεπτό .... Πως το έκανες αυτό μέχρι χτες μόνο languages έβρισκα για το πληκτρολόγιο. :blink: Την ίδια την εφαρμογή πουθενά Ευχαριστώ :respect: Από το touchpal.com, μάλλον άλλαξαν το όνομα στην εφαρμογή για κάποιο λόγο, ευτυχώς έχουν κατευθείαν το λινκ στη σελίδα τους :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Από το touchpal.com, μάλλον άλλαξαν το όνομα στην εφαρμογή για κάποιο λόγο, ευτυχώς έχουν κατευθείαν το λινκ στη σελίδα τους :cool: Περίεργο..... Ονόμασαν την εφαρμογή ως TouchPal 2015 και την ξανά κατέβασα και για μένα. Δεν ξέρω τι αναβαθμισαν ακριβώς αλλά όλα οκ τώρα. Να σαι καλά Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλό αυτό το πληκτρολόγιο!! :) Δεν το είχα υπόψιν! Είναι free για πάντα ή πρέπει να το αγοράσει κανείς μετά από κάνα μήνα; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts