agiosg Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Αν έχεις ίντερνετ μέσω ΟΤΕ έχεις μέσω web 5 μυνήματα Δωρεάν την ημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 ευχαριστω βεβαια στατικες κλπ πορτες δεν ειχα κανει τοτε γιατι δεν ξερω! Αν δεν έχεις στατική IP πρέπει να την συνδέσεις με κάποιο dyn dns service, γιατί οι δυναμικές IP αλλάζουν συχνά και έτσι το κινητό σου (η εφαρμογή) δεν θα ξέρει ποιά IP να πάει να κάνει "point" Όσο για τις πόρτες του royter, πρέπει να τις ανοίξεις, γιατί διαφορετικά θα "κοβει" ο router τα requests της εφαρμογής και δεν θα βλέπεις τίποτα... Απο την άλλη, μπορείς να στήσεις στο PC σου μια εφαρμογή για webcam monitoring, αλλά στην περίπτωση αυτή , η συσκευή θα συνδέεται σε τοποθεσία web και θα πέρνεις στατικές εικόνες της κάμερας... (δες αυτό) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Έχω Μια κάμερα πάνω στο πισι με usb αυτές τις κλασικές που στερεωνονται πάνω στην οθόνη της Microsoft είναι.αυτήν έχει ip address? Γιατί ρωτάω; Γιατί θέλω με μια εφαρμογή από το play store και μέσω ενός browser του κινητού να μπορώ να βλέπω στο κινητό ότι δείχνει εκείνη η κάμερα! Το είχα κάνει πριν λίγα χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πως και με ποια εφαρμογή! ! Πάσα βοήθεια δέκτη! Εφόσον η κάμερα είναι πάνω στο pc, εννοείται ότι θα το αφήνεις ανοιχτό. Οπότε βάζεις το teamviewer, συνδέεσαι στο pc και ανοίγεις ένα πρόγραμμα κάμερας από εκεί... Την οθόνη του υπολογιστή μπορείς να τη σβήνεις, δεν υπάρχει λόγος να την αφήνεις ανοιχτή αυτή. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Εφόσον η κάμερα είναι πάνω στο pc, εννοείται ότι θα το αφήνεις ανοιχτό. Οπότε βάζεις το teamviewer, συνδέεσαι στο pc και ανοίγεις ένα πρόγραμμα κάμερας από εκεί... Την οθόνη του υπολογιστή μπορείς να τη σβήνεις, δεν υπάρχει λόγος να την αφήνεις ανοιχτή αυτή. Ναι αλλά teamviewer από κινητό γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Βεβαίως και γίνεται , υπάρχει και η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Μάλιστα για να προσπαθήσω! Έχει βγάλει και η Google μια παρόμοια βλέπω εφαρμογή "απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας" λέγεται.είναι καλή η καλύτερα το teamviewer? Δηλαδή με αυτές τις εφαρμογές αλλά θα βρω το .exe αρχείο της webcam που είναι πάνω στο πισι και θα την ανοίξει και θα δω ότι βλέπει και η κάμερα; τόσο απλά; Αυτό λέτε; Edited May 19, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Να ρωτήσω ρε παιδιά, στο type mail τελευταία όταν μου έρχεται μειλ και το ανοίγω δεν ανοίγει επί τόπου το μήνυμα, αλλά κάνει downloading και θέλει κανα 15-20" να εμφανιστεί. Ξέρει κανείς αν διορθώνεται ώστε να ανοίγει με την μια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 εξαρταται, αυτο μπορει να ειναι και βολικο, γιατι για mail που δεν θες να ανοιξεις τα διαγραφεις κατευθειαν απο το notification bar και καθαρισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Έχω Μια κάμερα πάνω στο πισι με usb αυτές τις κλασικές που στερεωνονται πάνω στην οθόνη της Microsoft είναι.αυτήν έχει ip address? Γιατί ρωτάω; Γιατί θέλω με μια εφαρμογή από το play store και μέσω ενός browser του κινητού να μπορώ να βλέπω στο κινητό ότι δείχνει εκείνη η κάμερα! Το είχα κάνει πριν λίγα χρόνια αλλά δεν θυμάμαι πως και με ποια εφαρμογή! ! Πάσα βοήθεια δέκτη! http://trackview.net/ Δοκίμασε αυτό. Φαίνεται καλό. Δυστυχώς, για μένα, δεν έχει για Mac Os. :S Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Μάλιστα για να προσπαθήσω! Έχει βγάλει και η Google μια παρόμοια βλέπω εφαρμογή "απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας" λέγεται.είναι καλή η καλύτερα το teamviewer? Δηλαδή με αυτές τις εφαρμογές αλλά θα βρω το .exe αρχείο της webcam που είναι πάνω στο πισι και θα την ανοίξει και θα δω ότι βλέπει και η κάμερα; τόσο απλά; Αυτό λέτε; Για την εφαρμογή της google δεν γνωρίζω, είμαι υπέρ καλυμμένος με το teamviewer και δεν την κοίταξα ποτέ. Για την κάμερα, σε linux που χρησιμοποιώ, υπάρχει το cheese. Σε windows δεν ξέρω, λογικά σου κάνει οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας. Αν δεν έχεις κάποια, δες αυτά... και προφανώς υπάρχουν και πολλά άλλα. To trackview που προτείνει ο Κωνσταντίνος φαίνεται σαφώς καλύτερο για τη δουλειά που το θέλεις (δεν το έχω δοκιμάσει) και δεν χρειάζεται καν pc. Χρειάζεσαι όμως δεύτερο κινητό. Εγώ πλέον έτσι το κάνω (με δεύτερο κινητό) και χρησιμοποιώ την warden cam (5 €) η οποία έχει και ειδοποίηση όταν ανιχνεύσει κίνηση στο σπίτι. :) Edited May 19, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Για την εφαρμογή της google δεν γνωρίζω, είμαι υπέρ καλυμμένος με το teamviewer και δεν την κοίταξα ποτέ. Για την κάμερα, σε linux που χρησιμοποιώ, υπάρχει το cheese. Σε windows δεν ξέρω, λογικά σου κάνει οποιαδήποτε εφαρμογή κάμερας. Αν δεν έχεις κάποια, δες αυτά... και προφανώς υπάρχουν και πολλά άλλα. To trackview που προτείνει ο Κωνσταντίνος φαίνεται σαφώς καλύτερο για τη δουλειά που το θέλεις (δεν το έχω δοκιμάσει) και δεν χρειάζεται καν pc. Χρειάζεσαι όμως δεύτερο κινητό. Εγώ πλέον έτσι το κάνω (με δεύτερο κινητό) και χρησιμοποιώ την warden cam (5 €) η οποία έχει και ειδοποίηση όταν ανιχνεύσει κίνηση στο σπίτι. :) Με δύο γατιά σπίτι τι να τον κάνω τον ανιχνευτή! Λολ! Έβαλα teamviewer! Τέλειο! Βλέπω το desktop πατάω το εικονίδιο της κάμερας και ανοίγει μια χαρά! Απλά όταν λείπουμε διακοπές θέλω να την κεντραρω να δείχνει το σαλόνι με την εξώπορτα εάν γίνει τίποτα να δω πχ ανοικτή την πόρτα να ειδοποιήσω κάποιον να πάει να δει! Τίποτα άλλο! Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Με δύο γατιά σπίτι τι να τον κάνω τον ανιχνευτή! Λολ! Έβαλα teamviewer! Τέλειο! Βλέπω το desktop πατάω το εικονίδιο της κάμερας και ανοίγει μια χαρά! Απλά όταν λείπουμε διακοπές θέλω να την κεντραρω να δείχνει το σαλόνι με την εξώπορτα εάν γίνει τίποτα να δω πχ ανοικτή την πόρτα να ειδοποιήσω κάποιον να πάει να δει! Τίποτα άλλο! Ευχαριστώ παιδιά! Αφού γίνεται η δουλειά σου, όλα καλά. :) Δύο γάτες ??? Να αποσυνδέεις το πληκτρολόγιο και να παίρνεις μαζί σου το ποντίκι !!! :lol: Για την εφαρμογή που σου πρότεινα, απλώς να ξέρεις ότι δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσεις τον ανιχνευτή, δουλεύει και χωρίς αυτόν σαν κάμερα επιτήρησης. Αν σου περισσέψει κάποια συσκευή, μια τέτοια εφαρμογή θα σε βολέψει καλύτερα από το pc, τόσο από άποψη κατανάλωσης, όσο και ότι δε θα μπορούν να πατάνε κουμπιά η να τραβάνε καλώδια οι γάτες. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Αφού γίνεται η δουλειά σου, όλα καλά. :) Δύο γάτες ??? Να αποσυνδέεις το πληκτρολόγιο και να παίρνεις μαζί σου το ποντίκι !!! :lol: Για την εφαρμογή που σου πρότεινα, απλώς να ξέρεις ότι δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσεις τον ανιχνευτή, δουλεύει και χωρίς αυτόν σαν κάμερα επιτήρησης. Αν σου περισσέψει κάποια συσκευή, μια τέτοια εφαρμογή θα σε βολέψει καλύτερα από το pc, τόσο από άποψη κατανάλωσης, όσο και ότι δε θα μπορούν να πατάνε κουμπιά η να τραβάνε καλώδια οι γάτες. Βασικά ήθελα με ένα τρόπο να βλέπω τι γίνεται εκεί που είναι η κάμερα! Οπότε τώρα με απλό τρόπο χωρίς ip κλπ γίνεται μια χαρά.συν του ότι τώρα που το έμαθα θα το εγκαταστήσω στου ξαδέρφου το πισι που κάθε λίγο με ρωτάει τι να κάνει στο κομπιούτερ του και από μακριά τώρα θα του το φτιάχνω! Κάτι για το teamviewer.Όταν έκανα την εγκατάσταση στο πισι σε ένα παράθυρο έλεγε basic installation, remote κάτι (unattended) και άλλο ένα.διάλεξα το remote....Καλά έκανα η έπρεπε το basic? Edited May 19, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma81 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Παιδιά όταν κατεβάζουμε ταινίες στο μtorrent δεν τις βλέπει πλεον το bsplayer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Παιδιά όταν κατεβάζουμε ταινίες στο μtorrent δεν τις βλέπει πλεον το bsplayer? τι εννοείς; δοκίμασε άλλο player... mx πολύ καλύτερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Κάτι για το teamviewer.Όταν έκανα την εγκατάσταση στο πισι σε ένα παράθυρο έλεγε basic installation, remote κάτι (unattended) και άλλο ένα.διάλεξα το remote....Καλά έκανα η έπρεπε το basic? Δεν θυμάμαι την εγκατάσταση, αλλά λογικά το basic installation θα έπρεπε να διαλέξεις για να εγκατασταθεί μόνιμα (εκτός και αν δεν το θέλεις). Αν πάντως είναι εγκατεστημένο, όρισε από τις ρυθμίσεις ένα βασικό κωδικό για να μην τον ξεχνάς. Αλλιώς θα αλλάζει κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Ακόμη καλύτερα, κάνε ένα λογαριασμό, εύκολο είναι. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Μην το κουράζετε με τις κάμερες και το pc. Πάρτε μια ipcamera και τέλος. Μπαίνετε από κινητό ή pc,από όπου και αν είστε και βλέπετε ο,τι βλέπει. Άσε που αν έχει ανιχνευτή κίνησης, στέλνει κατευθείαν και email με φώτο. Βέβαια έχει ξεφύγει η κουβέντα από τις εφαρμογές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δεν θυμάμαι την εγκατάσταση, αλλά λογικά το basic installation θα έπρεπε να διαλέξεις για να εγκατασταθεί μόνιμα (εκτός και αν δεν το θέλεις). Αν πάντως είναι εγκατεστημένο, όρισε από τις ρυθμίσεις ένα βασικό κωδικό για να μην τον ξεχνάς. Αλλιώς θα αλλάζει κάθε φορά που το χρησιμοποιείς. Ακόμη καλύτερα, κάνε ένα λογαριασμό, εύκολο είναι. :) Ναι έκανα λογαριασμό στο teamviewer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 για pdf ... Μια ειναι η εφαρμογή... .https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special ....ολες τις αλλες εφαρμογές τις εχει για πρωινό :lol: (η καλύτερη σε ταχύτητα και σε smooth !!!! ,δεν περιμενεις να φορτώσει την καθε σελιδα!! ιδανικη στην οργάνωση ...εφόσον εχεις πολλα αρχεία ..μπορείς να κανεις μετονομασία στα μενου ..) Alex thanks. Οπως πάντα καταπληκτικός. Για epub τι προτείνεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Alex thanks. Οπως πάντα καταπληκτικός. Για epub τι προτείνεις;;; δεν το εχω πολύ ψάξει ....κανω την δουλειά μου με αυτο της Google .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Social Lite, που ειναι ουσιαστικά μια πολύ ελαφριά έκδοση του FB και ως τώρα οι εντυπώσεις μου είναι άριστες! Κάποιος που να έχει κάνει το ίδιο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Social Lite, που ειναι ουσιαστικά μια πολύ ελαφριά έκδοση του FB και ως τώρα οι εντυπώσεις μου είναι άριστες! Κάποιος που να έχει κάνει το ίδιο; Εγώ την έχω δοκιμάσει και μου άρεσε. Μπορεί λίγο να υστερεί σε εμφάνιση αλλά είναι πολύ καλύτερο από την εφαρμογή του facebook και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ναι έκανα λογαριασμό στο teamviewer! Αχχχχ μάλλον δεν γίνεται να κοντρολαρω από το κινητό μου το ΚΙΝΗΤΌ της γυναίκας εάν θέλει να της φτιάξω τίποτα από μακριά,ε; μόνο πισι μπορώ να ελέγξω; Από κινητό να ελέγξω κινητό υπάρχει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Αχχχχ μάλλον δεν γίνεται να κοντρολαρω από το κινητό μου το ΚΙΝΗΤΌ της γυναίκας εάν θέλει να της φτιάξω τίποτα από μακριά,ε; μόνο πισι μπορώ να ελέγξω; Από κινητό να ελέγξω κινητό υπάρχει τίποτα; Real vnc στο ένα κινητό, droid vnc στο άλλο και έτοιμος. Θέλει όμως μελέτη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Επισης να ειναι root η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts