araditsas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή eBay? Εγώ κανένα πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 (edited) Όταν πατάω στη μπάρα αναζήτησης, ενώ εμφανίζεται το πληκτρολόγιο δεν γράφει τίποτα. Ενώ sign in κάνω κανονικά. Έκανα wipe cache, τίποτα. Απεγκατασταση- εγκατάσταση, τίποτα πάλι. Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα κουλά του Android! :p Edited April 14, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Πρώτον συγννώμη αν ρωτάω σε λάθος θεματική ενώτητα.Θ ήθελα να μάθω απο που βγάζω τη ρύθμιση στο βιμπερ μεσω της οποιας σε κάποιες επαφές εμφανίζει το στίγμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Πρώτον συγννώμη αν ρωτάω σε λάθος θεματική ενώτητα.Θ ήθελα να μάθω απο που βγάζω τη ρύθμιση στο βιμπερ μεσω της οποιας σε κάποιες επαφές εμφανίζει το στίγμα μου. Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς είναι στο πλαίσιο μέσα στο οποίο γράφεις, ένα βελάκι στα δεξιά που μπορείς να "ανάψεις" και να "σβήσεις". Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ναι.και σε αυτο το βελακι σου βγαζει το στιγμα σου την ωρα που εστειλες το μηνυμα.Επισης δεν υπάρχει σε ολες τις επαφες,δηλαδη σε ολους τους διαλογους.μονο σε συγκριμενη επαφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ναι.και σε αυτο το βελακι σου βγαζει το στιγμα σου την ωρα που εστειλες το μηνυμα.Επισης δεν υπάρχει σε ολες τις επαφες,δηλαδη σε ολους τους διαλογους.μονο σε συγκριμενη επαφη Ναι, έτσι είναι. Σε όποια συζήτηση θες το ενεργοποιείς. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα ένα καινούριο τηλεφωνάκι που μου κάνει κάτι που δε μου έχει ξανατύχει. Όποια εφαρμογή κ αν έχω ανοιχτή άμα δεν ακουμπήσω σβήνει στο προκαθορισμένο χρονικό όριο με μόνη εξαίρεση που έχω παρατηρήσει να είναι ο bsplayer. Καμία ιδέα κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα ένα καινούριο τηλεφωνάκι που μου κάνει κάτι που δε μου έχει ξανατύχει. Όποια εφαρμογή κ αν έχω ανοιχτή άμα δεν ακουμπήσω σβήνει στο προκαθορισμένο χρονικό όριο με μόνη εξαίρεση που έχω παρατηρήσει να είναι ο bsplayer. Καμία ιδέα κανείς; εαν σβηνει μονο η οθονη τοτε πας...ρυθμισεις/προβολη/ και καπου εκει εχει ληξη χρινικου οριου οθονης. ψαξτο λιγο. εαν σβηνει το κινητο κακο αυτο... Edited April 19, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) εαν σβηνει μονο η οθονη τοτε πας...ρυθμισεις/προβολη/ και καπου εκει εχει ληξη χρινικου οριου οθονης. ψαξτο λιγο. εαν σβηνει το κινητο κακο αυτο... Απο εκεί μπορώ να ρυθμίσω σε πόση ώρα θα κλείνει. Οχι να μην κλείνει πχ όταν βλέπω video fullscreen στο internet Edited April 19, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Απο εκεί μπορώ να ρυθμίσω σε πόση ώρα θα κλείνει. Οχι να μην κλείνει πχ όταν βλέπω video fullscreen στο internet σε εμενα εχει και επιλογη να μην κλειωει ποτε. Μπορεις να πας ρυθμισεις/developer options/ και να τικάρεις το stay awake. αλλα και παλι πρεπει να το εχεις συνδεδεμενο με φορτιστη. τελευταια λύση εγκατεστησε τον mx player και αφου τον ανηξεις πας...3τελιτσες επανω δεξια/ρυθμισεις/αναπαραγωγη/οθονη/και τικαρεις το κουτακι που λεει διατηρηση της οθονης ενεργης. Όταν θα μπεις μετα ιντερνετ να δεις video θα σου ζητηθει με ποια εφαρμογη να στο αναπαραγει. θα ζητησεις με τον mx player. θα εισαι κομπλε. ελπιζω να βοηθησα. Edited April 19, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) σε εμενα εχει και επιλογη να μην κλειωει ποτε. Μπορεις να πας ρυθμισεις/developer options/ και να τικάρεις το stay awake. αλλα και παλι πρεπει να το εχεις συνδεδεμενο με φορτιστη. τελευταια λύση εγκατεστησε τον mx player και αφου τον ανηξεις πας...3τελιτσες επανω δεξια/ρυθμισεις/αναπαραγωγη/οθονη/και τικαρεις το κουτακι που λεει διατηρηση της οθονης ενεργης. Όταν θα μπεις μετα ιντερνετ να δεις video θα σου ζητηθει με ποια εφαρμογη να στο αναπαραγει. θα ζητησεις με τον mx player. θα εισαι κομπλε. ελπιζω να βοηθησα. Το ζητούμενο δεν είναι να μην κλείνει ποτέ.. Είναι να μην κλείνει όταν πρέπει. Κ άντε κ για τα βίντεο το κάνω έτσι παρότι δε με βολεύει. Αν ανοίξω κ μια εφαρμογή ήπαιχνίδι κλπ κ πάλι κλείνει αν δεν πατήσω κάτι... Edited April 19, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Το ζητούμενο δεν είναι να μην κλείνει ποτέ.. Είναι να μην κλείνει όταν πρέπει. Κ άντε κ για τα βίντεο το κάνω έτσι παρότι δε με βολεύει. Αν ανοίξω κ μια εφαρμογή ήπαιχνίδι κλπ κ πάλι κλείνει αν δεν πατήσω κάτι... μπορεις να δωσεις μοντελο κινητου σε παρακαλω; παντως επειδη η οθονη ειναι πολυ ενεργοβόρα γιαυτο είναι προγραμματισμενη να κλεινει, απο οσο ξερω. κοίτα την εφαρμογή ...keep screen on...εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbondarchuk.android.keepscn Edited April 19, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) μπορεις να δωσεις μοντελο κινητου σε παρακαλω; παντως επειδη η οθονη ειναι πολυ ενεργοβόρα γιαυτο είναι προγραμματισμενη να κλεινει, απο οσο ξερω. κοίτα την εφαρμογή ...keep screen on...εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbondarchuk.android.keepscn Xolo play 8x-1200 Edited April 19, 2015 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ερωτηση για προγραμμα...εναλλασομαι μεταξυ 2 χωρων (Α+Β)που εχουν διαφορετικες συνδεσεις wifi και θελω οταν το πρωτο wifi Α χασει δυναμη το σημα του να συνδεεται αυτοματα στο πιο δυνατο σημα του σημειου Β....και ενναλαξ. :) WiFi prioritaizer https://play.google.com/store/apps/details?id=org.za.flash.wifiprioritizer :) Μεσα στο μενου εχει και επιλογη, σε ποιο ποσοστο % σηματος θα αποσυνδεεται απο το ενα σημειο ληψεις και θα συνδεεται στο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Το προβλημα με αυτα τα προγραμματα ειναι οτι πρεπει να δηλωσεις τον χρονο που θα κανει check με αποτελεσμα οσο συχνος ειναι αυτος ο χρονος, τοσο θα ειναι και η καταναλωση μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Κανείς να μου απαντήσει σε προηγούμενο ποστ; Το Adobe Air χρειάζεται ή μπορώ να το απενεργοποιώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που πολυ απλα να μετραει την αποσταση που διανυεις αντε και τον χρονο και μονο αυτα..δηλαδη δεν θελω τις αθλητικες εφαρμογες που καταγραφουν και ολα τα υπολοιπα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Κανείς να μου απαντήσει σε προηγούμενο ποστ; Το Adobe Air χρειάζεται ή μπορώ να το απενεργοποιώ . 4 χρόνια που έχω αντρόϊντ δεν το είχα ποτέ και σε καμία συσκευή μου. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) υπαρχει καποια εφαρμογη που πολυ απλα να μετραει την αποσταση που διανυεις αντε και τον χρονο και μονο αυτα..δηλαδη δεν θελω τις αθλητικες εφαρμογες που καταγραφουν και ολα τα υπολοιπα!! θες κάτι τέτοιο...???? GPS Fields Area Measure http://s30.postimg.org/9a7gewf0h/Picture0002.png image post Edited April 15, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.θα ήθελα (αν μπορεί να γίνει Φυσικά) να κάνω το εξής. Να κατεβάσω μια ταινία στο ταμπλετ και να μπορώ να την δω από το κινητό όποτε θέλω όπου κι αν είναι το ταμπλετ.Κάποιος είχε πει παλιότερα πως μπορεί να γίνει με τον es3 άλλα Δεν κατάφερα να το κάνω.μπορεί να γίνει Τελικά και αν ναι θα ήθελα κάποιες οδηγίες.Ευχαριστώ Γνωρίζει κανείς κάτι γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.θα ήθελα (αν μπορεί να γίνει Φυσικά) να κάνω το εξής. Να κατεβάσω μια ταινία στο ταμπλετ και να μπορώ να την δω από το κινητό όποτε θέλω όπου κι αν είναι το ταμπλετ.Κάποιος είχε πει παλιότερα πως μπορεί να γίνει με τον es3 άλλα Δεν κατάφερα να το κάνω.μπορεί να γίνει Τελικά και αν ναι θα ήθελα κάποιες οδηγίες.Ευχαριστώ Όταν λες όπου και αν είναι το ταμπλετ, εννοείς προφανώς το κινητό μαζί σου και το ταμπλετ στο σπίτι; Θα γίνεται αν κάνεις το ταμπλετ server, αλλά δεν αξίζει. Πρώτον θα πρέπει να είναι συνεχώς το ταμπλετ στην φόρτιση λόγω μεγάλης κατανάλωσης και δεύτερον δεν θα έχεις στάνταρ καλή ταχύτατα στο stream της ταινίας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ερωτηση για προγραμμα...εναλλασομαι μεταξυ 2 χωρων (Α+Β)που εχουν διαφορετικες συνδεσεις wifi και θελω οταν το πρωτο wifi Α χασει δυναμη το σημα του να συνδεεται αυτοματα στο πιο δυνατο σημα του σημειου Β....και ενναλαξ. :) Δοκιμασε το best wifi. Δεν εχει time refresh, απλά τραβαει data απο το wifi info του τηλεφωνου. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pintacdesign.bestwifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το Callx για να αποθηκευω τις συνομιλιες μου οταν ηθελα, αλλα τωρα που εχω πλεον ενα BT Handsfree το sony sbh50 η ηχογραφηση δεν λειτουργει πλεον... Υπαρχει λυση στο προβλημα ή θα χρειαστω καποιο αλλο προγραμμα που να μπορει να συνεχισει να ηχογραφει ενω μιλαω μεσω bt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 θες κάτι τέτοιο...???? GPS Fields Area Measure http://s30.postimg.org/9a7gewf0h/Picture0002.png image post Καλο φαινεται κ αυτο..δεν τα ειχα δει αυτου του ειδους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Γνωρίζει κάποιος εφαρμογή για sync με flickr (χειροκίνητο), που να μπορώ να ορίσω τους φακέλους που θέλω και αν είναι δυνατόν να δημιουργεί καινούριο album βάση του foldername? Το foldersync δεν έχει flickr, το synchronization ultimate μου βγάζει σφάλμα. Το flickr uploader δεν δημιουργεί album ούτε κάνει sync. Ευχαριστώ Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts