Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν πατάω στη μπάρα αναζήτησης, ενώ εμφανίζεται το πληκτρολόγιο δεν γράφει τίποτα. Ενώ sign in κάνω κανονικά.

Έκανα wipe cache, τίποτα. Απεγκατασταση- εγκατάσταση, τίποτα πάλι.

Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα κουλά του Android! :p

Edited by Gringo
Smile...

Πρώτον συγννώμη αν ρωτάω σε λάθος θεματική ενώτητα.Θ ήθελα να μάθω απο που βγάζω τη ρύθμιση στο βιμπερ μεσω της οποιας σε κάποιες επαφές εμφανίζει το στίγμα μου.

Πρώτον συγννώμη αν ρωτάω σε λάθος θεματική ενώτητα.Θ ήθελα να μάθω απο που βγάζω τη ρύθμιση στο βιμπερ μεσω της οποιας σε κάποιες επαφές εμφανίζει το στίγμα μου.

Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς είναι στο πλαίσιο μέσα στο οποίο γράφεις, ένα βελάκι στα δεξιά που μπορείς να "ανάψεις" και να "σβήσεις".

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι.και σε αυτο το βελακι σου βγαζει το στιγμα σου την ωρα που εστειλες το μηνυμα.Επισης δεν υπάρχει σε ολες τις επαφες,δηλαδη σε ολους τους διαλογους.μονο σε συγκριμενη επαφη

ναι.και σε αυτο το βελακι σου βγαζει το στιγμα σου την ωρα που εστειλες το μηνυμα.Επισης δεν υπάρχει σε ολες τις επαφες,δηλαδη σε ολους τους διαλογους.μονο σε συγκριμενη επαφη

Ναι, έτσι είναι. Σε όποια συζήτηση θες το ενεργοποιείς.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα ένα καινούριο τηλεφωνάκι που μου κάνει κάτι που δε μου έχει ξανατύχει. Όποια εφαρμογή κ αν έχω ανοιχτή άμα δεν ακουμπήσω σβήνει στο προκαθορισμένο χρονικό όριο με μόνη εξαίρεση που έχω παρατηρήσει να είναι ο bsplayer. Καμία ιδέα κανείς;

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα ένα καινούριο τηλεφωνάκι που μου κάνει κάτι που δε μου έχει ξανατύχει. Όποια εφαρμογή κ αν έχω ανοιχτή άμα δεν ακουμπήσω σβήνει στο προκαθορισμένο χρονικό όριο με μόνη εξαίρεση που έχω παρατηρήσει να είναι ο bsplayer. Καμία ιδέα κανείς;

εαν σβηνει μονο η οθονη τοτε πας...ρυθμισεις/προβολη/ και καπου εκει εχει ληξη χρινικου οριου οθονης. ψαξτο λιγο.

εαν σβηνει το κινητο κακο αυτο...

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

εαν σβηνει μονο η οθονη τοτε πας...ρυθμισεις/προβολη/ και καπου εκει εχει ληξη χρινικου οριου οθονης. ψαξτο λιγο.

εαν σβηνει το κινητο κακο αυτο...

Απο εκεί μπορώ να ρυθμίσω σε πόση ώρα θα κλείνει. Οχι να μην κλείνει πχ όταν βλέπω video fullscreen στο internet

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Απο εκεί μπορώ να ρυθμίσω σε πόση ώρα θα κλείνει. Οχι να μην κλείνει πχ όταν βλέπω video fullscreen στο internet

σε εμενα εχει και επιλογη να μην κλειωει ποτε.

Μπορεις να πας ρυθμισεις/developer options/ και να τικάρεις το stay awake. αλλα και παλι πρεπει να το εχεις συνδεδεμενο με φορτιστη.

τελευταια λύση εγκατεστησε τον mx player και αφου τον ανηξεις πας...3τελιτσες επανω δεξια/ρυθμισεις/αναπαραγωγη/οθονη/και τικαρεις το κουτακι που λεει διατηρηση της οθονης ενεργης.

Όταν θα μπεις μετα ιντερνετ να δεις video θα σου ζητηθει με ποια εφαρμογη να στο αναπαραγει. θα ζητησεις με τον mx player. θα εισαι κομπλε.

ελπιζω να βοηθησα.

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

σε εμενα εχει και επιλογη να μην κλειωει ποτε.

Μπορεις να πας ρυθμισεις/developer options/ και να τικάρεις το stay awake. αλλα και παλι πρεπει να το εχεις συνδεδεμενο με φορτιστη.

τελευταια λύση εγκατεστησε τον mx player και αφου τον ανηξεις πας...3τελιτσες επανω δεξια/ρυθμισεις/αναπαραγωγη/οθονη/και τικαρεις το κουτακι που λεει διατηρηση της οθονης ενεργης.

Όταν θα μπεις μετα ιντερνετ να δεις video θα σου ζητηθει με ποια εφαρμογη να στο αναπαραγει. θα ζητησεις με τον mx player. θα εισαι κομπλε.

ελπιζω να βοηθησα.

Το ζητούμενο δεν είναι να μην κλείνει ποτέ.. Είναι να μην κλείνει όταν πρέπει. Κ άντε κ για τα βίντεο το κάνω έτσι παρότι δε με βολεύει. Αν ανοίξω κ μια εφαρμογή ήπαιχνίδι κλπ κ πάλι κλείνει αν δεν πατήσω κάτι...

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Το ζητούμενο δεν είναι να μην κλείνει ποτέ.. Είναι να μην κλείνει όταν πρέπει. Κ άντε κ για τα βίντεο το κάνω έτσι παρότι δε με βολεύει. Αν ανοίξω κ μια εφαρμογή ήπαιχνίδι κλπ κ πάλι κλείνει αν δεν πατήσω κάτι...

μπορεις να δωσεις μοντελο κινητου σε παρακαλω;

παντως επειδη η οθονη ειναι πολυ ενεργοβόρα γιαυτο είναι προγραμματισμενη να κλεινει, απο οσο ξερω.

κοίτα την εφαρμογή ...keep screen on...εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbondarchuk.android.keepscn

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

μπορεις να δωσεις μοντελο κινητου σε παρακαλω;

παντως επειδη η οθονη ειναι πολυ ενεργοβόρα γιαυτο είναι προγραμματισμενη να κλεινει, απο οσο ξερω.

κοίτα την εφαρμογή ...keep screen on...εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbondarchuk.android.keepscn

Xolo play 8x-1200

Edited by Villis
Προσθήκη παράθεσης

Ερωτηση για προγραμμα...εναλλασομαι μεταξυ 2 χωρων (Α+Β)που εχουν διαφορετικες συνδεσεις wifi και θελω οταν το πρωτο wifi Α χασει δυναμη το σημα του να συνδεεται αυτοματα στο πιο δυνατο σημα του σημειου Β....και ενναλαξ. :)

WiFi prioritaizer https://play.google.com/store/apps/details?id=org.za.flash.wifiprioritizer :)

Μεσα στο μενου εχει και επιλογη, σε ποιο ποσοστο % σηματος θα αποσυνδεεται απο το ενα σημειο ληψεις και θα συνδεεται στο αλλο

Το προβλημα με αυτα τα προγραμματα ειναι οτι πρεπει να δηλωσεις τον χρονο που θα κανει check με αποτελεσμα οσο συχνος ειναι αυτος ο χρονος, τοσο θα ειναι και η καταναλωση μπαταριας

υπαρχει καποια εφαρμογη που πολυ απλα να μετραει την αποσταση που διανυεις αντε και τον χρονο και μονο αυτα..δηλαδη δεν θελω τις αθλητικες εφαρμογες που καταγραφουν και ολα τα υπολοιπα!!

Κανείς να μου απαντήσει σε προηγούμενο ποστ;

Το Adobe Air χρειάζεται ή μπορώ να το απενεργοποιώ .

4 χρόνια που έχω αντρόϊντ δεν το είχα ποτέ και σε καμία συσκευή μου.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

υπαρχει καποια εφαρμογη που πολυ απλα να μετραει την αποσταση που διανυεις αντε και τον χρονο και μονο αυτα..δηλαδη δεν θελω τις αθλητικες εφαρμογες που καταγραφουν και ολα τα υπολοιπα!!

θες κάτι τέτοιο...????

GPS Fields Area Measure

http://s30.postimg.org/9a7gewf0h/Picture0002.png

image post

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.θα ήθελα (αν μπορεί να γίνει Φυσικά) να κάνω το εξής.

Να κατεβάσω μια ταινία στο ταμπλετ και να μπορώ να την δω από το κινητό όποτε θέλω όπου κι αν είναι το ταμπλετ.Κάποιος είχε πει παλιότερα πως μπορεί να γίνει με τον es3 άλλα Δεν κατάφερα να το κάνω.μπορεί να γίνει Τελικά και αν ναι θα ήθελα κάποιες οδηγίες.Ευχαριστώ

Γνωρίζει κανείς κάτι γι'αυτό;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.θα ήθελα (αν μπορεί να γίνει Φυσικά) να κάνω το εξής.

Να κατεβάσω μια ταινία στο ταμπλετ και να μπορώ να την δω από το κινητό όποτε θέλω όπου κι αν είναι το ταμπλετ.Κάποιος είχε πει παλιότερα πως μπορεί να γίνει με τον es3 άλλα Δεν κατάφερα να το κάνω.μπορεί να γίνει Τελικά και αν ναι θα ήθελα κάποιες οδηγίες.Ευχαριστώ

Όταν λες όπου και αν είναι το ταμπλετ, εννοείς προφανώς το κινητό μαζί σου και το ταμπλετ στο σπίτι;

Θα γίνεται αν κάνεις το ταμπλετ server, αλλά δεν αξίζει.

Πρώτον θα πρέπει να είναι συνεχώς το ταμπλετ στην φόρτιση λόγω μεγάλης κατανάλωσης και δεύτερον δεν θα έχεις στάνταρ καλή ταχύτατα στο stream της ταινίας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ερωτηση για προγραμμα...εναλλασομαι μεταξυ 2 χωρων (Α+Β)που εχουν διαφορετικες συνδεσεις wifi και θελω οταν το πρωτο wifi Α χασει δυναμη το σημα του να συνδεεται αυτοματα στο πιο δυνατο σημα του σημειου Β....και ενναλαξ. :)

Δοκιμασε το best wifi. Δεν εχει time refresh, απλά τραβαει data απο το wifi info του τηλεφωνου.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pintacdesign.bestwifi

Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το Callx για να αποθηκευω τις συνομιλιες μου οταν ηθελα, αλλα τωρα που εχω πλεον ενα BT Handsfree το sony sbh50 η ηχογραφηση δεν λειτουργει πλεον...

Υπαρχει λυση στο προβλημα ή θα χρειαστω καποιο αλλο προγραμμα που να μπορει να συνεχισει να ηχογραφει ενω μιλαω μεσω bt?

Καλο φαινεται κ αυτο..δεν τα ειχα δει αυτου του ειδους!

Γνωρίζει κάποιος εφαρμογή για sync με flickr (χειροκίνητο), που να μπορώ να ορίσω τους φακέλους που θέλω και αν είναι δυνατόν να δημιουργεί καινούριο album βάση του foldername? Το foldersync δεν έχει flickr, το synchronization ultimate μου βγάζει σφάλμα. Το flickr uploader δεν δημιουργεί album ούτε κάνει sync. Ευχαριστώ

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II