Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια η διαφορά από το να βάλει το flipboard? Πείτε μου γιατί με ενδιαφέρει αν αξίζει να κάνω την μετάβαση

Το flipboard υποστηρίζει ελληνικές ειδήσεις; Κάποτε που το είχα δοκιμάσει, δεν είχε αυτή τη δυνατότητα απ'ότι θυμάμαι.

Εφαρμογες για να ενεργοποιω την οθονη με το volume button?

Να μην καταπινουν μπαταρια πολυ ομως.

Το κινητο δεν το κλειδωνω και στο προηγουμενο κινητο xperia s χωρις εφαρμογη,ανοιγε η οθονη με το volume button

Τωρα με το xperia z1c δεν ανοιγει

Το flipboard υποστηρίζει ελληνικές ειδήσεις; Κάποτε που το είχα δοκιμάσει, δεν είχε αυτή τη δυνατότητα απ'ότι θυμάμαι.

Emena το feedly καθε τοσο ξεραινοταν , ακομα και τωρα

Και το widget εμεν 10 μερες πισω

Το ξηλωσα ετσι γιατι με τσαντισε

Ειμαι με xiaomi redmi 1s

Flipboard οκ μεχρι τωρα

κουκουρουκου

Εσύ τι εφαρμογές θες όχι τι πρέπει :pΤι εφαρμογές σε ενδιαφερουν? Τυπου? Πες μας τι θες να έχεις, να σου πούμε! Π.χ. θες σημειοματαρια? Θες app Για επεξεργασία φωτογραφιών? Θες widget Για καιρο? Τι περίπου σε ενδιαφερει?

Συγνωμη που δεν το διευκρινισα.θέλω να μου πείτε εφαρμογές που να χρειαζονται όπως Π.χ. Clean master(άμα είναι καλό),Battey doctor(και ποιο συγκεκριμένο το μπλε ή το πράσινο που έχει στο playstore).τέτοιες εφαρμογές θέλω,και επίσης να κλεινω εφαρμογές ώστε να μην τρέχουν από πίσω.

Ευχαριστώ

Καλημέρα στην παρέα, μια απορία, υπάρχει εφαρμογή που όταν δέχομαι ή κάνω κάποια κλήση από 4g που είναι το δίκτυο να το γυρίζει αυτόματα 2g? ,είμαι root αν αυτό βοηθάει

Ναι βέβαια, το χρησιμοποιώ χρόνια...

Καλημέρα στην παρέα, μια απορία, υπάρχει εφαρμογή που όταν δέχομαι ή κάνω κάποια κλήση από 4g που είναι το δίκτυο να το γυρίζει αυτόματα 2g? ,είμαι root αν αυτό βοηθάει

Δε γνωρίζω αν υπάρχει αλλά υποψιάζομαι ότι αν πάει να γίνει force fall back από 4G σε 2G θα ρίχνει έστω και στιγμιαία το δίκτυο άρα και την κλήση. Γενικά πάντως το 4G δεν περνάει (ακόμα) φωνή. Οι κλήσεις περνάνε από το 3G γι'αυτό άλλωστε και δεν μπορείς να κλειδώσεις αποκλειστικά σε δίκτυο 4G την κεραία.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ναι βέβαια, το χρησιμοποιώ χρόνια...

Τότε δεν θα υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Αν θες δοκίμασε και το feedly, να δεις πιο σε βολεύει καλύτερα.

Συγνωμη που δεν το διευκρινισα.θέλω να μου πείτε εφαρμογές που να χρειαζονται όπως Π.χ. Clean master(άμα είναι καλό),Battey doctor(και ποιο συγκεκριμένο το μπλε ή το πράσινο που έχει στο playstore).τέτοιες εφαρμογές θέλω,και επίσης να κλεινω εφαρμογές ώστε να μην τρέχουν από πίσω.

Ευχαριστώ

Το clean master μπορείς να το βάλεις αν θες (Η καλύτερα sdmaid) Αλλά για προγράμματα τύπου battery doctor τα θεωρώ εντελώς άχρηστα γιατί στην ουσία κλείνεις προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο για να σου κρατήσει περισσότερο η μπαταρία... και να τα κλείσεις όμως μετά από ένα λεπτό ανοίγουν πάλι αυτόματα άρα κανείς μια τρύπα στο νερό...

Όλα την ίδια δουλειά κάνουν.

Τώρα το αν μπορείς να "παγωσεις" εφαρμογές να μην τρέχουν στο παρασκήνιο νομίζω ότι δεν μπορείς εύκολα να το καταφέρεις σε stok κατάσταση. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα αλλά είναι για root συσκευές!

Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει!

Edited by lek88

Και το clean master έχει γίνει τραγικό εδώ και πολύ καιρό με όσα έχουν προσθέσει. Από εμένα SD Maid.

Βγάζει και update μέρα παρά μέρα κ έχει παραγίνει! +φωνω Για το sdmaid

Το sd maid έστω και το PRO δεν έχει συντόμευση widget;

Όχι δεν εχει. Είναι εφαρμογή πολλών δυνατοτήτων και το widget Δεν θα βοηθούσε κάπου. Μπαίνεις κ επιλέγεις τι θες να κάνεις. Δεν είναι εφαρμογή αποκλειστικά για καθαρισμό αχρειστων αρχείων.

Το καλό μεταξύ των άλλων που έχει η pro έκδοση είναι ότι μπορείς να το προγραμματίσεις να κάνει μόνο του μια φορά τη μέρα καθαρισμό αχρειστων αρχείων σε προκαθορισμένη ώρα της ημέρας χωρίς να ασχοληθείς εσύ καθολου

Edited by lek88

Όχι δεν εχει. Είναι εφαρμογή πολλών δυνατοτήτων και το widget Δεν θα βοηθούσε κάπου. Μπαίνεις κ επιλέγεις τι θες να κάνεις. Δεν είναι εφαρμογή αποκλειστικά για καθαρισμό αχρειστων αρχείων.

Το καλό μεταξύ των άλλων που έχει η pro έκδοση είναι ότι μπορείς να το προγραμματίσεις να κάνει μόνο του μια φορά τη μέρα καθαρισμό αχρειστων αρχείων σε προκαθορισμένη ώρα της ημέρας χωρίς να ασχοληθείς εσύ καθολου

Πως γίνεται αυτό; τόσα χρόνια το έχω και δεν το ήξερα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

έχετε βρεί κανένα αξιόλογο adblock χωρίς root? δεν υποφέρετε το browsing αλλιώς,προσπαθώ να αγιάσω(stock) και δεν μπορώ(!)

edit:ευχαριστώ alex222800 εγώ μονο το adaway ήξερα..

Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

έχετε βρεί κανένα αξιόλογο adblock χωρίς root? δεν υποφέρετε το browsing αλλιώς,προσπαθώ να αγιάσω(stock) και δεν μπορώ(!)

δοκίμασε τα ... AdBlock Plus,Adguard Premium

Τώρα το αν μπορείς να "παγωσεις" εφαρμογές να μην τρέχουν στο παρασκήνιο νομίζω ότι δεν μπορείς εύκολα να το καταφέρεις σε stok κατάσταση. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα αλλά είναι για root συσκευές!

Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει!

Aν κάνεις απενεργοποίηση μια εφαρμογή, αυτή συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όχι. Αν σου έχει την επιλογή της απενεργοποίησης, αμέσως παύει και να υπάρχει. Ούτε τρέχει μόνη της, ούτε μπορείς να την τρέξεις εσύ αν δεν την ενεργοποιήσεις πρώτα. Μόνο χώρο σου πιάνει.

Αν την απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις, αδρανοποιείται τελείως.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

¨Εχει κανένας άλλος προβλήματα με την εφαρμογή Facebook μετά το τελευταιο update; οπότε θέλει μου κάνει ανανάιωση...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Όχι. Αν σου έχει την επιλογή της απενεργοποίησης, αμέσως παύει και να υπάρχει. Ούτε τρέχει μόνη της, ούτε μπορείς να την τρέξεις εσύ αν δεν την ενεργοποιήσεις πρώτα. Μόνο χώρο σου πιάνει.

Έτσι ξέρω κι εγώ και αυτό κάνω με πολλές εφαρμογές, αλλά είπα να ρωτήσω για επιβεβαίωση! :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

¨Εχει κανένας άλλος προβλήματα με την εφαρμογή Facebook μετά το τελευταιο update; οπότε θέλει μου κάνει ανανάιωση...

Εγώ! Το πατάω να κάνει ανανέωση αρχ.σελίδας κ όλο φορτώνει.... δείχνει συνεχεια αυτό το κυκλακι.

Αυτό μ το κάνει με τις τελευταίες 2 ενημερώσεις. Στις 10 φορές που προσπαθώ να μπω στην αρχική μου σελίδα, φορτώνει επιτυχως τις 2-3

Edited by lek88

καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος καποιες ταινιες που εχω κατεβασει με το showbox να της βλεπω στον υπολογιστη ....εκανα μια προσπαθεια και εβγαλα την καταληξη temp που εμφανιζει αλλα μετα δεν ειχε υποτιτλους ....ευχαριστω εκ των προτερων.:O

Εγώ! Το πατάω να κάνει ανανέωση αρχ.σελίδας κ όλο φορτώνει.... δείχνει συνεχεια αυτό το κυκλακι.

Αυτό μ το κάνει με τις τελευταίες 2 ενημερώσεις. Στις 10 φορές που προσπαθώ να μπω στην αρχική μου σελίδα, φορτώνει επιτυχως τις 2-3

¨Εχουμε και το ίδιο κινητό. Φαντάζομαι θα πέρασες Lollipop, δε νομίζω να φταίει αυτο γιατί διαβάζω πολλά παράπον στις κριτικές του FB στο Playstore τις τελευτάιες μέρες.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II