Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά πάει κάπου το μυαλό σας; ΜΌΝΟ ένας φάκελος με 7-8 υποφακελους όταν τον ανεβάζω στο dropbox, ενώ φαίνονται τα περιεχόμενα και στο πισι και στον σαιτ του dropbox, στην εφαρμογή του κινητού φαίνονται μόνο οι τίτλοι των φακέλων ΑΔΕΙΟΙ ΟΜΩΣ!

δοκίμασα σβήσιμο ξανά ανέβασμα ,απεγκατάσταση dropbox,τίποτα!

Σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές φαίνονται κανονικά! Μόνο αυτός ο απλός φάκελος που έχει μέσα αλλά pdf,jpg δεν φαίνονται τα περιεχόμενα του! τι να συμβαίνει;

ρε παιδιά πάει κάπου το μυαλό σας; ΜΌΝΟ ένας φάκελος με 7-8 υποφακελους όταν τον ανεβάζω στο dropbox, ενώ φαίνονται τα περιεχόμενα και στο πισι και στον σαιτ του dropbox, στην εφαρμογή του κινητού φαίνονται μόνο οι τίτλοι των φακέλων ΑΔΕΙΟΙ ΟΜΩΣ!

Σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές φαίνονται κανονικά! Μόνο αυτός ο απλός φάκελος που έχει μέσα αλλά pdf,jpg δεν φαίνονται τα περιεχόμενα του! τι να συμβαίνει;

Αν μπεις στο dropbox από τον υπολογιστή υπάρχει το bad files check tool...Ίσως βγάλεις άκρη!

Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music:

εγω, εναν φακελο που μου εκανε τα ιδια, του αλλαξα θεση, το πηγα στη <<κεντρικη>> διαδρομη /dropbox

ετσι το ειδε

καλησπέρα,

υπάρχει κάποια απλή εφαρμογή για ενεργοποίηση data δοκιμασμένη και για lollipop (1-2 που βρήκα σε 4.4 μια δούλευαν και μια όχι);

δεν θέλω να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, ένα κουμπάκι θέλω μόνο που πατώντας το να ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το data, γιατί είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις κτλ κτλ.

Join The Life

καλησπέρα,

υπάρχει κάποια απλή εφαρμογή για ενεργοποίηση data δοκιμασμένη και για lollipop (1-2 που βρήκα σε 4.4 μια δούλευαν και μια όχι);

δεν θέλω να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, ένα κουμπάκι θέλω μόνο που πατώντας το να ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το data, γιατί είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις κτλ κτλ.

Δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle

sent from my Nexus 4

Backup τον κερνελ πλην του flasify , Υπάρχει απλικεισο;

Αν την υποστηρίζει η συσκευή σου βάλε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod

sent from my Nexus 4

Kαλησπέρα

Στην εφαρμογή Droidstats, πια επιλογη κλικάρω για να ρυθμίσω ως ελαχιστο χρονο χρεωσης κλησης το ένα λεπτο? γιατι εχει ως επιλογη 60/10, 60/1, 60/60 κα. και δεν τα καταλαβαινω.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Γιατι χαλασανε την επισημη εφαρμογη outlook, προσθεσανε τοσα πραματα αχρηστα. εγω την ειχα μονο για να μπορω να γραψω ενα εμαιλ με επαφη που δεν ηταν αποθηκευμενη στο κινητο, δεν εβρισκα τροπο να συγχρονιζονται οι επαφες.δηλαδη οσες ειχα στο gmail να ειναι οι και στο hotmail.

που μπορω να βρω παλαιοτερη εκδοση του ουτλοοκ?

Δες αμα σε βολεψη αυτο: OWM for Outlook Web Email OWA :D

Edited by Sofos_5
Προσθήκη Παράθεσης.

Πώς καταφέρνουν και κάνουν όλο και χειρότερο το tapatalk μόνο αυτοί ξέρουν. Βγήκε καινούρια έκδοση χθες στο apkmirror.
Oneplus 6 8/128

Πώς καταφέρνουν και κάνουν όλο και χειρότερο το tapatalk μόνο αυτοί ξέρουν. Βγήκε καινούρια έκδοση χθες στο apkmirror.

Εγώ το κρατάω ακόμη στην 4.9.5!

Οταν βγήκε η πρώτη αναβάθμιση μετά απ' αυτή, την έκανα, αλλά ευτυχώς που είχα backup με το titanium και γύρισα άρων-άρων πίσω στην 4.9.5 :p

Με τόσα που ακούω τώρα φοβάμαι να αναβαθμίσω!

Και εγώ δεν αναβαθμίζω. Φοβάμαι....
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Το νέο μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό, πάρτε backup και δοκιμάστε

εμενα γιατι δεν μου εβγαλε αναβαθμιση?περιεργο....

Οκ την έβγαλε.Είναι λίγο καλύτερο

Edited by tolisfar

Backup τον κερνελ πλην του flasify , Υπάρχει απλικεισο;

Rashr

Εγγύηση

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Rashr

Εγγύηση

Βγάζει ζιπακι δηλαδή; να μπορώ να το περάσω από recovery κάποια στιγμή μετά ή θα πρέπει να έχω αυτήν την εφαρμογή; μην έχω bootloop, δεν ανοίγει και την πατήσω;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

στο facebook lite βαλανε και ρον βασει νεωτερων ανακοινωσεων..

Αυτο παιδια κανει δουλεια σε εσας?

Το εβαλα μια μερα και σερνοταν δεν δουλευε καθολου καλα!

Kαλησπέρα

Στην εφαρμογή Droidstats, πια επιλογη κλικάρω για να ρυθμίσω ως ελαχιστο χρονο χρεωσης κλησης το ένα λεπτο? γιατι εχει ως επιλογη 60/10, 60/1, 60/60 κα. και δεν τα καταλαβαινω.

Πόσο καιρό χρησιμοποιείς την εφαρμογή; Έχει επιλογή για Μέγιστο χρόνο χρέωσης; :)

Μαστορέματα ιστοσελίδων και πολλά άλλα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία στο παράθυρο της θηκης του τηλ να εμφανίζονται στοιχεία της οθόνης, πχ ο καιρός;

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32236790834/New-arrival-leather-open-window-case-cover-THL-T6S-phone-protecter-flip-cover-4-colors-in.jpg_350x350.jpg

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόβλημα με viber!!! Τυχαίνει αρκετές φορές να μου στέλνουν μυνήματα sms Στο κινητό αλλά να μου ερχοντε σαν μυνήματα στο viber Κ όχι στο κινητό όπως θα έπρεπε να μου έρθουν κανονικά!!! Άλλη φορά είχε τύχει να μου στείλουν sms Και το μυνημα Μου ήρθε και στο κινητό αλλά και στο viber!!! Πως γίνεται αυτο Και μπλεκοντε??Υπάρχει λυση???

Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία στο παράθυρο της θηκης του τηλ να εμφανίζονται στοιχεία της οθόνης, πχ ο καιρός;

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32236790834/New-arrival-leather-open-window-case-cover-THL-T6S-phone-protecter-flip-cover-4-colors-in.jpg_350x350.jpg

Αυτό που δειχνει στο link που εβαλες, το κανει η θηκη και όχι καποια εφαρμογή. Είναι οι θηκες S view που συνδέονται με το κινητο και εμφανιζουν αυτές τις πληροφορίες.

Εφαρμογες που να κανουν κατι τετοιο, φανταζομαι δεν υπαρχουν, μιας και μια απλη θηκη , δεν συνδέετε με το κινητο για να μπορει να παρεχει τέτοιες πληροφοριες.

Τωρα αν υπαρχουν εφαρμογες που μπορει να κανουν κατι παραπλήσιο δεν ξερω.

Καλησπερα παιδια,αληθευει οτι το whatsapp στελνει σε φιλους φωτογραφιες που ανταλλασουμε για διαφημιση? Λιγο κουφο μου ακουγετε αλλα μου το ειπε φιλος που το διαβασε σε αρθρο.Κατι τετοιο δεν απαγορευετε κανονικα?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II