ilka71 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ρε παιδιά πάει κάπου το μυαλό σας; ΜΌΝΟ ένας φάκελος με 7-8 υποφακελους όταν τον ανεβάζω στο dropbox, ενώ φαίνονται τα περιεχόμενα και στο πισι και στον σαιτ του dropbox, στην εφαρμογή του κινητού φαίνονται μόνο οι τίτλοι των φακέλων ΑΔΕΙΟΙ ΟΜΩΣ! δοκίμασα σβήσιμο ξανά ανέβασμα ,απεγκατάσταση dropbox,τίποτα! Σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές φαίνονται κανονικά! Μόνο αυτός ο απλός φάκελος που έχει μέσα αλλά pdf,jpg δεν φαίνονται τα περιεχόμενα του! τι να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ρε παιδιά πάει κάπου το μυαλό σας; ΜΌΝΟ ένας φάκελος με 7-8 υποφακελους όταν τον ανεβάζω στο dropbox, ενώ φαίνονται τα περιεχόμενα και στο πισι και στον σαιτ του dropbox, στην εφαρμογή του κινητού φαίνονται μόνο οι τίτλοι των φακέλων ΑΔΕΙΟΙ ΟΜΩΣ! δοκίμασα σβήσιμο ξανά ανέβασμα ,απεγκατάσταση dropbox,τίποτα! Σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές φαίνονται κανονικά! Μόνο αυτός ο απλός φάκελος που έχει μέσα αλλά pdf,jpg δεν φαίνονται τα περιεχόμενα του! τι να συμβαίνει; Αν μπεις στο dropbox από τον υπολογιστή υπάρχει το bad files check tool...Ίσως βγάλεις άκρη! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ρε παιδιά πάει κάπου το μυαλό σας; ΜΌΝΟ ένας φάκελος με 7-8 υποφακελους όταν τον ανεβάζω στο dropbox, ενώ φαίνονται τα περιεχόμενα και στο πισι και στον σαιτ του dropbox, στην εφαρμογή του κινητού φαίνονται μόνο οι τίτλοι των φακέλων ΑΔΕΙΟΙ ΟΜΩΣ! δοκίμασα σβήσιμο ξανά ανέβασμα ,απεγκατάσταση dropbox,τίποτα! Σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές φαίνονται κανονικά! Μόνο αυτός ο απλός φάκελος που έχει μέσα αλλά pdf,jpg δεν φαίνονται τα περιεχόμενα του! τι να συμβαίνει; εγω, εναν φακελο που μου εκανε τα ιδια, του αλλαξα θεση, το πηγα στη <<κεντρικη>> διαδρομη /dropbox ετσι το ειδε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλησπέρα, υπάρχει κάποια απλή εφαρμογή για ενεργοποίηση data δοκιμασμένη και για lollipop (1-2 που βρήκα σε 4.4 μια δούλευαν και μια όχι); δεν θέλω να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, ένα κουμπάκι θέλω μόνο που πατώντας το να ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το data, γιατί είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις κτλ κτλ. Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλησπέρα, υπάρχει κάποια απλή εφαρμογή για ενεργοποίηση data δοκιμασμένη και για lollipop (1-2 που βρήκα σε 4.4 μια δούλευαν και μια όχι); δεν θέλω να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, ένα κουμπάκι θέλω μόνο που πατώντας το να ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το data, γιατί είναι κουραστικό κάθε φορά να μπαίνω στις ρυθμίσεις κτλ κτλ. Δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Backup τον κερνελ πλην του flasify , Υπάρχει απλικεισο; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Backup τον κερνελ πλην του flasify , Υπάρχει απλικεισο; Αν την υποστηρίζει η συσκευή σου βάλε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigeyes0x0.trickstermod Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Kαλησπέρα Στην εφαρμογή Droidstats, πια επιλογη κλικάρω για να ρυθμίσω ως ελαχιστο χρονο χρεωσης κλησης το ένα λεπτο? γιατι εχει ως επιλογη 60/10, 60/1, 60/60 κα. και δεν τα καταλαβαινω. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saruman1 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Γιατι χαλασανε την επισημη εφαρμογη outlook, προσθεσανε τοσα πραματα αχρηστα. εγω την ειχα μονο για να μπορω να γραψω ενα εμαιλ με επαφη που δεν ηταν αποθηκευμενη στο κινητο, δεν εβρισκα τροπο να συγχρονιζονται οι επαφες.δηλαδη οσες ειχα στο gmail να ειναι οι και στο hotmail. που μπορω να βρω παλαιοτερη εκδοση του ουτλοοκ? Δες αμα σε βολεψη αυτο: OWM for Outlook Web Email OWA :D Edited February 7, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πώς καταφέρνουν και κάνουν όλο και χειρότερο το tapatalk μόνο αυτοί ξέρουν. Βγήκε καινούρια έκδοση χθες στο apkmirror. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πώς καταφέρνουν και κάνουν όλο και χειρότερο το tapatalk μόνο αυτοί ξέρουν. Βγήκε καινούρια έκδοση χθες στο apkmirror. Εγώ το κρατάω ακόμη στην 4.9.5! Οταν βγήκε η πρώτη αναβάθμιση μετά απ' αυτή, την έκανα, αλλά ευτυχώς που είχα backup με το titanium και γύρισα άρων-άρων πίσω στην 4.9.5 :p Με τόσα που ακούω τώρα φοβάμαι να αναβαθμίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Και εγώ δεν αναβαθμίζω. Φοβάμαι.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το νέο μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό, πάρτε backup και δοκιμάστε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Το νέο μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό, πάρτε backup και δοκιμάστε εμενα γιατι δεν μου εβγαλε αναβαθμιση?περιεργο.... Οκ την έβγαλε.Είναι λίγο καλύτερο Edited February 6, 2015 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Backup τον κερνελ πλην του flasify , Υπάρχει απλικεισο; Rashr Εγγύηση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) στο facebook lite βαλανε και ροη βασει νεωτερων ανακοινωσεων.. Edited February 6, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Rashr Εγγύηση Βγάζει ζιπακι δηλαδή; να μπορώ να το περάσω από recovery κάποια στιγμή μετά ή θα πρέπει να έχω αυτήν την εφαρμογή; μην έχω bootloop, δεν ανοίγει και την πατήσω; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το νέο μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό, πάρτε backup και δοκιμάστε Ποια έκδοση λες ακριβως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 στο facebook lite βαλανε και ρον βασει νεωτερων ανακοινωσεων.. Αυτο παιδια κανει δουλεια σε εσας? Το εβαλα μια μερα και σερνοταν δεν δουλευε καθολου καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κι εμενα μου αρεσει η νεα εκδοση tapatalk (4.11.0). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
changlee Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Kαλησπέρα Στην εφαρμογή Droidstats, πια επιλογη κλικάρω για να ρυθμίσω ως ελαχιστο χρονο χρεωσης κλησης το ένα λεπτο? γιατι εχει ως επιλογη 60/10, 60/1, 60/60 κα. και δεν τα καταλαβαινω. Πόσο καιρό χρησιμοποιείς την εφαρμογή; Έχει επιλογή για Μέγιστο χρόνο χρέωσης; :) Παράθεση Μαστορέματα ιστοσελίδων και πολλά άλλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία στο παράθυρο της θηκης του τηλ να εμφανίζονται στοιχεία της οθόνης, πχ ο καιρός; http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32236790834/New-arrival-leather-open-window-case-cover-THL-T6S-phone-protecter-flip-cover-4-colors-in.jpg_350x350.jpg Edited February 6, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Πρόβλημα με viber!!! Τυχαίνει αρκετές φορές να μου στέλνουν μυνήματα sms Στο κινητό αλλά να μου ερχοντε σαν μυνήματα στο viber Κ όχι στο κινητό όπως θα έπρεπε να μου έρθουν κανονικά!!! Άλλη φορά είχε τύχει να μου στείλουν sms Και το μυνημα Μου ήρθε και στο κινητό αλλά και στο viber!!! Πως γίνεται αυτο Και μπλεκοντε??Υπάρχει λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία στο παράθυρο της θηκης του τηλ να εμφανίζονται στοιχεία της οθόνης, πχ ο καιρός; http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32236790834/New-arrival-leather-open-window-case-cover-THL-T6S-phone-protecter-flip-cover-4-colors-in.jpg_350x350.jpg Αυτό που δειχνει στο link που εβαλες, το κανει η θηκη και όχι καποια εφαρμογή. Είναι οι θηκες S view που συνδέονται με το κινητο και εμφανιζουν αυτές τις πληροφορίες. Εφαρμογες που να κανουν κατι τετοιο, φανταζομαι δεν υπαρχουν, μιας και μια απλη θηκη , δεν συνδέετε με το κινητο για να μπορει να παρεχει τέτοιες πληροφοριες. Τωρα αν υπαρχουν εφαρμογες που μπορει να κανουν κατι παραπλήσιο δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπερα παιδια,αληθευει οτι το whatsapp στελνει σε φιλους φωτογραφιες που ανταλλασουμε για διαφημιση? Λιγο κουφο μου ακουγετε αλλα μου το ειπε φιλος που το διαβασε σε αρθρο.Κατι τετοιο δεν απαγορευετε κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts