Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναζητώ εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας που να εισάγεις μια φώτο και να επιλέγεις ας πούμε ένα χρώμα πάνω στην φώτο και αυτό να αφαιρείται. ..να μένει μόνο το υπόλοιπο αντικείμενο στην φώτο. ...Επίσης γενικά κάποια πρόταση γενική και ιδιαίτερα για ταμπλέτ?

Αναζητώ εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας που να εισάγεις μια φώτο και να επιλέγεις ας πούμε ένα χρώμα πάνω στην φώτο και αυτό να αφαιρείται. ..να μένει μόνο το υπόλοιπο αντικείμενο στην φώτο. ...Επίσης γενικά κάποια πρόταση γενική και ιδιαίτερα για ταμπλέτ?

Autodesk pixlr, αν κατάλαβα καλά τι ζητάς.

Καλησπέρα,εχω το lg g3 και η προεγκατεστημένη εφαρμογη για τις υπέρυθρες δεν ελεγχει τον ενισχυτή μου(NAD).

Εχεις καποιος υποψιν καποια εφαρμογη με μεγαλυτερη ποικιλια;

Autodesk pixlr, αν κατάλαβα καλά τι ζητάς.

Αυτο που θελω ειναι ας πουμε οτι εχουμε μια εικονα με μθα λεξη πχ και το backround ειναι το κοκκινο χρωμα. Να επιλεξω οτι εχει κοκκινο να αφερεθει κσο να μεινουν μονο τα γραματα.δε θυμαμαι πως λεγεται αυτη η λειτουργια...

Παιδιά, ποια εφαρμογή για προβολή φωτογραφιών και videos θα προτείνατε;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παιδιά, ποια εφαρμογή για προβολή φωτογραφιών και videos θα προτείνατε;

Quickpic....

Ομοίως κι από μένα. Δε νομίζω ότι θ'ακούσεις κάτι διαφορετικό κιόλας :p

Τhe end of an era...

υπαρχει καποια εφαρμογη για youtube- vimeo -dailymotion μαζι που να παιζει και στο background εκτος του pvr+ ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Autodesk pixlr φιλε μου. Ανοιξε το, πατα photos και επελεξε αυτη που θες, μετα πας adjustment και μετα πατας splash. Mετα θα σου κανει την φωτο ασπρομαυρη κ εσυ πρεπει να πατισεις πανω στο σημειο που θες να εχεις το χρωμα. Μετα παιξε και λιγο με το color και το tolerance για καλυτερο αποτελεσμα! ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!! Eιναι πολυ απλο προγραμματακι με πολυ καλα αποτελεσματα!! Ελπιζω να καταλαβα καλα τι ζητας!! :)

Edited by lek88

Καλησπέρα,εχω το lg g3 και η προεγκατεστημένη εφαρμογη για τις υπέρυθρες δεν ελεγχει τον ενισχυτή μου(NAD).

Εχεις καποιος υποψιν καποια εφαρμογη με μεγαλυτερη ποικιλια;

Μπορείς να προβεις στην λειτουργία που εκπαιδεύεται από το ορίτζιναλ τηλεχειριστήριο.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το Sygic με 60% και 50% έκπτωση μέχρι το τέλος του '14

GPS Navigation & Maps Sygic

Sygic

Λέω να το "χτυπήσω" εγώ.

3>4

Καλα ρε παιδια, ακουω handcent sms εδω και τοσα χρονια, αυτο χρησιμοποιω, αλλα ηρθε η ωρα που ηθελα 'κατι παραπανω'(σιγα το δυσκολο δηλαδη...), και ....παπαλα!

Τι ηθελα;

Να γραψω ενα 'προχειρο'/draft sms, διχως αποστολεα. Και να αποφασισω αυριο σε ποιους θα το στειλω.

Οχι. ΔΕΝ το κανει.

Απαιτει τωρα να βαλεις αποστολεα.

Αντε λεω, ας το κανα εστω κι ετσι.

Εβαλα μερικους. Αλλα μετα το ξανασκεφτηκα κι ηθελα να κανω αλλαγες.

ΔΕΝ το κανει!!!! Ή το στελνεις σε οτι δηλωσες, ή δεν δεχεται αλλαγη!

Πολυ δυσκαμψία.

Αναγκάστικα να χρησιμοποιησω το ενσωματωμενο 'messaging' στην kitkat, το οποιο ευτυχως, με αφησε, εγραψα το sms, διχως να δηλωσω κανενα αποστολεα.

Και την επομενη μερα αποφασισα ποιους παραληπτες θα προσθεσω. Τοσο απλα.

Κριμα για το handcent.

Ευτυχως η rom ειχε το messaging, κι εκανα τη δουλεια μου, αλλιως θα ψαχνομουν να βαλω αλλο προγραμμα sms, για κατι που το θεωρω παρα πολυ απλο.

Autodesk pixlr φιλε μου. Ανοιξε το, πατα photos και επελεξε αυτη που θες, μετα πας adjustment και μετα πατας splash. Mετα θα σου κανει την φωτο ασπρομαυρη κ εσυ πρεπει να πατισεις πανω στο σημειο που θες να εχεις το χρωμα. Μετα παιξε και λιγο με το color και το tolerance για καλυτερο αποτελεσμα! ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!! Eιναι πολυ απλο προγραμματακι με πολυ καλα αποτελεσματα!! Ελπιζω να καταλαβα καλα τι ζητας!! :)

Θελω την επεξεργασμενη φωτο κειμενο που εχει μεινει να το βαλω πανω σε αλλη φωτο..ουσιαστικα να μεινει διαφανες το υπολοιπο κομματι...

Με το go sms πώς μπορούμε να στείλουμε κενό μήνυμα; Ή δε γίνεται;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ήταν το πρώτο που έκανα.

υπαρχει καποια εφαρμογη για youtube- vimeo -dailymotion μαζι που να παιζει και στο background εκτος του pvr+ ?

Δοκίμασες αυτό για dailymotion;;;

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το Sygic με 60% και 50% έκπτωση μέχρι το τέλος του '14

GPS Navigation & Maps Sygic

Sygic

Λέω να το "χτυπήσω" εγώ.

Πόσο είναι το κόστος αγοράς τώρα με την έκπτωση;

Αντί στο button της εγκατάστασης να γράφει το ποσό όπως συμβαίνει με όλες όσες είναι επί πληρωμή, μου γράφει απλά "Install".

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πόσο είναι το κόστος αγοράς τώρα με την έκπτωση;

Αντί στο button της εγκατάστασης να γράφει το ποσό όπως συμβαίνει με όλες όσες είναι επί πληρωμή, μου γράφει απλά "Install".

ο φιλος εδωσε 2 λινκ.Ανοιξε αυτο που λεει sygic και θα δεις τισ τιμες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με το go sms πώς μπορούμε να στείλουμε κενό μήνυμα; Ή δε γίνεται;

Πάτησε μια τελεία και το στέλνει σαν κενό ;)

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Θελω την επεξεργασμενη φωτο κειμενο που εχει μεινει να το βαλω πανω σε αλλη φωτο..ουσιαστικα να μεινει διαφανες το υπολοιπο κομματι...

Πως μπορω να το πετυχω αυτο ?

Μια εφαρμογή ώστε να σβηνεις κομμάτια μέσα στην φώτο είναι το touch retouch

Edit

Το θέμα είναι πια εφαρμογή είναι αυτή που ενώνει τις 2 φώτο σε μια...

Edited by xiou

Πάτησε μια τελεία και το στέλνει σαν κενό ;)

Ούτε έτσι δούλεψε.

Η εφαρμογη youtube μετα το τελευταιο update της σας κανει καποια θεματακια οπως να ανοιγει καθε φορα που ανοιγετε το κινητο σας, να μην παιζει καποια βιντεο που πριν επαιζε κανονικα και γενικοτερα να εχει ασυμβατοτητες και προβληματα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II