Carpe_Diem Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αναζητώ εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας που να εισάγεις μια φώτο και να επιλέγεις ας πούμε ένα χρώμα πάνω στην φώτο και αυτό να αφαιρείται. ..να μένει μόνο το υπόλοιπο αντικείμενο στην φώτο. ...Επίσης γενικά κάποια πρόταση γενική και ιδιαίτερα για ταμπλέτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Αναζητώ εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας που να εισάγεις μια φώτο και να επιλέγεις ας πούμε ένα χρώμα πάνω στην φώτο και αυτό να αφαιρείται. ..να μένει μόνο το υπόλοιπο αντικείμενο στην φώτο. ...Επίσης γενικά κάποια πρόταση γενική και ιδιαίτερα για ταμπλέτ? Autodesk pixlr, αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Autodesk pixlr, αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Και πως γίνεται γιατί δε βρήκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλησπέρα,εχω το lg g3 και η προεγκατεστημένη εφαρμογη για τις υπέρυθρες δεν ελεγχει τον ενισχυτή μου(NAD). Εχεις καποιος υποψιν καποια εφαρμογη με μεγαλυτερη ποικιλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Autodesk pixlr, αν κατάλαβα καλά τι ζητάς. Αυτο που θελω ειναι ας πουμε οτι εχουμε μια εικονα με μθα λεξη πχ και το backround ειναι το κοκκινο χρωμα. Να επιλεξω οτι εχει κοκκινο να αφερεθει κσο να μεινουν μονο τα γραματα.δε θυμαμαι πως λεγεται αυτη η λειτουργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά, ποια εφαρμογή για προβολή φωτογραφιών και videos θα προτείνατε; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά, ποια εφαρμογή για προβολή φωτογραφιών και videos θα προτείνατε; Quickpic.... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά, ποια εφαρμογή για προβολή φωτογραφιών και videos θα προτείνατε; Quickpic.... Ομοίως κι από μένα. Δε νομίζω ότι θ'ακούσεις κάτι διαφορετικό κιόλας :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για youtube- vimeo -dailymotion μαζι που να παιζει και στο background εκτος του pvr+ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Αναζητώ εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας που να εισάγεις μια φώτο και να επιλέγεις ας πούμε ένα χρώμα πάνω στην φώτο και αυτό να αφαιρείται. ..να μένει μόνο το υπόλοιπο αντικείμενο στην φώτο. ...Επίσης γενικά κάποια πρόταση γενική και ιδιαίτερα για ταμπλέτ? Autodesk pixlr φιλε μου. Ανοιξε το, πατα photos και επελεξε αυτη που θες, μετα πας adjustment και μετα πατας splash. Mετα θα σου κανει την φωτο ασπρομαυρη κ εσυ πρεπει να πατισεις πανω στο σημειο που θες να εχεις το χρωμα. Μετα παιξε και λιγο με το color και το tolerance για καλυτερο αποτελεσμα! ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!! Eιναι πολυ απλο προγραμματακι με πολυ καλα αποτελεσματα!! Ελπιζω να καταλαβα καλα τι ζητας!! :) Edited December 11, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλησπέρα,εχω το lg g3 και η προεγκατεστημένη εφαρμογη για τις υπέρυθρες δεν ελεγχει τον ενισχυτή μου(NAD). Εχεις καποιος υποψιν καποια εφαρμογη με μεγαλυτερη ποικιλια; Μπορείς να προβεις στην λειτουργία που εκπαιδεύεται από το ορίτζιναλ τηλεχειριστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το Sygic με 60% και 50% έκπτωση μέχρι το τέλος του '14 GPS Navigation & Maps Sygic Sygic Λέω να το "χτυπήσω" εγώ. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλα ρε παιδια, ακουω handcent sms εδω και τοσα χρονια, αυτο χρησιμοποιω, αλλα ηρθε η ωρα που ηθελα 'κατι παραπανω'(σιγα το δυσκολο δηλαδη...), και ....παπαλα! Τι ηθελα; Να γραψω ενα 'προχειρο'/draft sms, διχως αποστολεα. Και να αποφασισω αυριο σε ποιους θα το στειλω. Οχι. ΔΕΝ το κανει. Απαιτει τωρα να βαλεις αποστολεα. Αντε λεω, ας το κανα εστω κι ετσι. Εβαλα μερικους. Αλλα μετα το ξανασκεφτηκα κι ηθελα να κανω αλλαγες. ΔΕΝ το κανει!!!! Ή το στελνεις σε οτι δηλωσες, ή δεν δεχεται αλλαγη! Πολυ δυσκαμψία. Αναγκάστικα να χρησιμοποιησω το ενσωματωμενο 'messaging' στην kitkat, το οποιο ευτυχως, με αφησε, εγραψα το sms, διχως να δηλωσω κανενα αποστολεα. Και την επομενη μερα αποφασισα ποιους παραληπτες θα προσθεσω. Τοσο απλα. Κριμα για το handcent. Ευτυχως η rom ειχε το messaging, κι εκανα τη δουλεια μου, αλλιως θα ψαχνομουν να βαλω αλλο προγραμμα sms, για κατι που το θεωρω παρα πολυ απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Autodesk pixlr φιλε μου. Ανοιξε το, πατα photos και επελεξε αυτη που θες, μετα πας adjustment και μετα πατας splash. Mετα θα σου κανει την φωτο ασπρομαυρη κ εσυ πρεπει να πατισεις πανω στο σημειο που θες να εχεις το χρωμα. Μετα παιξε και λιγο με το color και το tolerance για καλυτερο αποτελεσμα! ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!! Eιναι πολυ απλο προγραμματακι με πολυ καλα αποτελεσματα!! Ελπιζω να καταλαβα καλα τι ζητας!! :) Θελω την επεξεργασμενη φωτο κειμενο που εχει μεινει να το βαλω πανω σε αλλη φωτο..ουσιαστικα να μεινει διαφανες το υπολοιπο κομματι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Με το go sms πώς μπορούμε να στείλουμε κενό μήνυμα; Ή δε γίνεται; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πάτα το space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ήταν το πρώτο που έκανα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 υπαρχει καποια εφαρμογη για youtube- vimeo -dailymotion μαζι που να παιζει και στο background εκτος του pvr+ ? Δοκίμασες αυτό για dailymotion;;; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το Sygic με 60% και 50% έκπτωση μέχρι το τέλος του '14 GPS Navigation & Maps Sygic Sygic Λέω να το "χτυπήσω" εγώ. Πόσο είναι το κόστος αγοράς τώρα με την έκπτωση; Αντί στο button της εγκατάστασης να γράφει το ποσό όπως συμβαίνει με όλες όσες είναι επί πληρωμή, μου γράφει απλά "Install". Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πόσο είναι το κόστος αγοράς τώρα με την έκπτωση; Αντί στο button της εγκατάστασης να γράφει το ποσό όπως συμβαίνει με όλες όσες είναι επί πληρωμή, μου γράφει απλά "Install". ο φιλος εδωσε 2 λινκ.Ανοιξε αυτο που λεει sygic και θα δεις τισ τιμες Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Με το go sms πώς μπορούμε να στείλουμε κενό μήνυμα; Ή δε γίνεται; Πάτησε μια τελεία και το στέλνει σαν κενό ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Θελω την επεξεργασμενη φωτο κειμενο που εχει μεινει να το βαλω πανω σε αλλη φωτο..ουσιαστικα να μεινει διαφανες το υπολοιπο κομματι... Πως μπορω να το πετυχω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Μια εφαρμογή ώστε να σβηνεις κομμάτια μέσα στην φώτο είναι το touch retouch Edit Το θέμα είναι πια εφαρμογή είναι αυτή που ενώνει τις 2 φώτο σε μια... Edited December 12, 2014 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Πάτησε μια τελεία και το στέλνει σαν κενό ;) Ούτε έτσι δούλεψε. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Η εφαρμογη youtube μετα το τελευταιο update της σας κανει καποια θεματακια οπως να ανοιγει καθε φορα που ανοιγετε το κινητο σας, να μην παιζει καποια βιντεο που πριν επαιζε κανονικα και γενικοτερα να εχει ασυμβατοτητες και προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts