Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καμια καλη και πρακτικη εφαρμογη για μεταφραση σε ελληνικα υπαρχει? μου ειχαν κανει λογαριασμο στο ebay πριν 15 χρονια στα γερμανικα και θελω να μεταφραζω email κ μηνυματα, εχετε κατι κατα νου? δε θελω να δημιουργησω αλλο λογαριασμο ebay

αν σου πω πως δε το σκεφτηκα? :lol: , ευχαριστω, βλεπω να με βολευει μια χαρα :)

παιδια καμια καλη και πρακτικη εφαρμογη για μεταφραση σε ελληνικα υπαρχει? μου ειχαν κανει λογαριασμο στο ebay πριν 15 χρονια στα γερμανικα και θελω να μεταφραζω email κ μηνυματα, εχετε κατι κατα νου? δε θελω να δημιουργησω αλλο λογαριασμο ebay

Δες την απάντηση εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 μήπως και βγάλεις άκρη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δες την απάντηση εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 μήπως και βγάλεις άκρη..

τι να καταλαβω? ο φιλος πιο πανω καλυτερη απαντηση μου εδωσε απο την δικια σου

τι να καταλαβω? ο φιλος πιο πανω καλυτερη απαντηση μου εδωσε απο την δικια σου

Τώρα θες και τα λες αυτά έτσι? Διάβασες την απάντηση? Είδες ότι αν μιλήσεις με το support θα μπορέσουν να σου αλλάξουν την χώρα με αποτέλεσμα να σου έρχονται τα e-mail στα αγγλικά ή απλά αερολογείς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τώρα θες και τα λες αυτά έτσι? Διάβασες την απάντηση? Είδες ότι αν μιλήσεις με το support θα μπορέσουν να σου αλλάξουν την χώρα με αποτέλεσμα να σου έρχονται τα e-mail στα αγγλικά ή απλά αερολογείς?

Όχι δε το πρόσεξα, sorry, θα κοιτάξω να κάνω αυτό που λες, ευχαριστώ.

Για πλοήγηση έχω το Don't Panic της Mireo με χάρτες της ginius. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ εύκολα να σχεδιάσω εγώ μια διαδρομή, εύκολα.

Εγώ να επιλέξω τις κεντρικές αρτηρίες, τους χωματόδρομους ακόμη και τα πορθμεία και να ζητήσω από την εφαρμογή χιλιόμετρα, χρόνους, ίσως και πρατήρια αν είναι εφικτό.

3>4

@Hierophant

Δες εδώ

΄΄παίζει ΄΄ σε όλες τις συσκευές που έχουν 4.4.4. ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω ένα θέμα με τον dolphin browser. Σε ορισμένα σαιτ μου βγαίνουν τα γράμματα όπως στην φώτο. Ξέρει κανείς τι χρειάζεται ν αλλάξω για να δουλεύει σωστά;

Για πλοήγηση έχω το Don't Panic της Mireo με χάρτες της ginius. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορώ εύκολα να σχεδιάσω εγώ μια διαδρομή, εύκολα.

Εγώ να επιλέξω τις κεντρικές αρτηρίες, τους χωματόδρομους ακόμη και τα πορθμεία και να ζητήσω από την εφαρμογή χιλιόμετρα, χρόνους, ίσως και πρατήρια αν είναι εφικτό.

Δοκίμασε το sygic.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έχω ένα θέμα με τον dolphin browser. Σε ορισμένα σαιτ μου βγαίνουν τα γράμματα όπως στην φώτο. Ξέρει κανείς τι χρειάζεται ν αλλάξω για να δουλεύει σωστά;

δοκίμασε αυτό ..ρυθμίσεις/περιεχόμενο διαδίκτυο/κωδικοποίηση κειμένου/ unicode

δοκίμασε αυτό ..ρυθμίσεις/περιεχόμενο διαδίκτυο/κωδικοποίηση κειμένου/ unicode

αυτο το δοκιμασα πρωτο πρωτο, και παλι δεν αλλαζει κατι :/

Θέλω τη βοήθειά σας στο παρακάτω screenshot. Κατέβασα το πρόγραμμα Smart Network, διότι θέλω να πετύχω κάτι στις συνδέσεις μου : Όταν είμαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi, θέλω το δίκτυο τηλεφωνίας μου να γυρίζει σε GSM. Και όταν αποσυνδέομαι από το Wi-Fi, να γυρίζει σε 3G/4G.

Από το παρακάτω screenshot, καταλαβαίνετε εσείς ότι το πετυχαίνω; Αυτό το screen off που γράφει με μπερδεύει... Δεν το θέλω μόνο όταν έχω κλειστή οθόνη αλλά κυρίως όταν η οθόνη είναι ανοιχτή. [ATTACH]52616[/ATTACH]

αυτο το δοκιμασα πρωτο πρωτο, και παλι δεν αλλαζει κατι :/

μήπως έχεις βάλει καμιά περίεργη γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις του κινητού σου ;γλώσσα στο dolphin browser .... αυτόματο.... στείλε site να το δοκιμάσω ...

μήπως έχεις βάλει καμιά περίεργη γραμματοσειρά στις ρυθμίσεις του κινητού σου ;γλώσσα στο dolphin browser .... αυτόματο.... στείλε site να το δοκιμάσω ...

http://www.panathinaikoskosmos.com/152879/mperokal-kalytera-o-ibanobits-ston-pao/ αυτό εδώ είναι το σαιτ φίλε. Και μου έχει τύχει και σε άλλα

Σε UC και Boat browser εμφανίζονται κανονικά, κάτι έχει ο dolphin

Ναι κι εμένα μου το εμφανίζει κανονικά σε άλλους περιηγητες, κι απλά έψαχνα μήπως ξέρει κανείς πως διορθώνεται

Ναι κι εμένα μου το εμφανίζει κανονικά σε άλλους περιηγητες, κι απλά έψαχνα μήπως ξέρει κανείς πως διορθώνεται

Σε εμένα η ρύθμιση είτε για Latin-1 ή Unicode encoding δεν μου κάνει καμία διαφορά. Απλά το εμφανίζει λίγο καλύτερα από ότι εσένα φίλε, για την ακρίβεια δεν εμφανίζει μόνο το τελικό ς.

Edited by paris_89

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

καλησπερα εχει δουλεψει καποιος καποια καλη εφαρμογη για φακελους?θελω να φτιαξω φακελους ξεχωριστους αρκετους και να τους εχω στην οθονη την αρχικη.

σε galaxy s5.ευχαριστω.

Edited by manosx10mini

καλησπερα εχει δουλεψει καποιος καποια καλη εφαρμογη για φακελους?θελω να φτιαξω φακελους ξεχωριστους αρκετους και να τους εχω στην οθονη την αρχικη.

σε galaxy s5.ευχαριστω.

αυτο το κανει οποιοσδηποτε launcher

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II