karib Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ρε παιδια ακομη προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως κανει το greenify, και τι υποτιθεται οριζουμε-ρυθμιζουμε εμεις. Ποια ειναι βασικη του δουλεια, με απλα λογια; Να βαζει σε hibernation, εφαρμογης, οταν το κινητο ειναι locked και η οθονη σβηστη; Πειτε το, αυτο ειναι βασικα; Κι επειτα, οριζουμε. Τι οριζουμε. Δινει μια λιστα, με ολες τις εφαρμογες. Μια εφαρμογη που δεν ανοιγει πχ ποτε, γιατι να κατσω εγω να την 'ορισω' στο greenify? Λεει: 'running in background'. Αυτο μας ενδιαφερει κυριως; Τι τρεχει εκει; Αυτα που τρεχουν πχ εκει, τα θελω. Απο κει και περα: 'may slow down the device when...' Και λισταρει εφαρμογες. Πολλες γραφουν απο κατω: 'when network connectivity changes'. Και παρακατω: 'more apps' Ολα τα υπολοιπα, διχως description. Τι πειραζω, τι αλλαζω; Αυτα δεν αλλαζουν πχ και με το autostarts? Εκει εχω κανει disable οτι φορτωνει διχως να το θελω. Τι παραπανω μου προσφερει το greenify, περα απο το οτι ειναι δωρεαν, ενω το autostarts επι πληρωμη; Σας παρακαλω, δωστε τα φωτα σας, γιατι δεν ξερω, τι, και αν πρεπει να επιλεξω, και τι ενεργεια να κανω, για οποιες εφαρμογες πρεπει να γινει κατι, για να βοηθησουμε τη συσκευη υποτιθεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ένα μικρό παράδειγμα. Ανοίγεις το Facebook και όταν το κλείνεις αυτό συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο για πάντα. Εάν δεν το χρειάζεσαι, για ειδοποιήσεις, το κάνεις greenify και ξενοιάζεις. Εγώ έχω greenify να φανταστείς και την gallery του κινητού. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καμία πρόταση για αξιόλογη εφαρμογή προβλέψει καιρού υπάρχει. :confused::confused::confused: Όλα μα όλα τα προγράμματα παίρνουν από 2-3 πηγές τα στοιχεία. Διάλεξε ότι θέλεις, σύμφωνα με τα γραφικά, αλλά μην περιμένεις πολλά πράγματα όταν είναι άστατος ο καιρός.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ένα μικρό παράδειγμα. Ανοίγεις το Facebook και όταν το κλείνεις αυτό συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο για πάντα. Εάν δεν το χρειάζεσαι, για ειδοποιήσεις, το κάνεις greenify και ξενοιάζεις. Εγώ έχω greenify να φανταστείς και την gallery του κινητού. Εκτος απο 1-2 services τοτε, για να μην κανω τις υπολοιπες εκατονταδες εφαρμογες του κινητου, greenify? Να ειναι εκει το greenify, κι οταν κατι το κλεινω, να κλεινει. Καταλαβω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εν ολίγοις στο android όταν ανοίγεις μια εφαρμογή και την κλείνεις μετά, αυτή συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο ώστε την επομένη φορά που θα την επιλέξεις να ανοίξει πιο γρήγορα χωρίς τις καθυστερήσεις του πρώτου "φορτώματος". Παράλληλα βέβαια κάποιες ανοίγουν από μόνες τους (πάντα στο παρασκήνιο) μόλις ανοίξεις τη συσκευή σου ώστε να λειτουργεί "από πίσω" η αναμονή για τυχόν ειδοποιήσεις που θα σου έρθουν όταν συνδεθείς στο ίντερνετ. Όλο αυτό τώρα έχει ένα καλό κι ένα κακό. Το καλό είναι ότι οι εφαρμογές ανοίγουν σε πολύ λιγότερο χρόνο μετά την πρώτη τους φορά, έχουν όμως μια μικρή επίπτωση στην κατανάλωση της μπαταρίας αφού κρατάνε τη ram γεμάτη που κατά κάποιο τρόπο "τρέχει" συνεχώς. Αυτή είναι η φιλοσοφία του android όμως και στις τελευταίες εκδόσεις (από 4.χ και μετά θα έλεγα..) αυτή η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά ή για να το πω διαφορετικά, το πράγμα έχει ισορροπήσει κάπως καλύτερα. Το greenify τώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει το εξής, με το να βάζεις κάποιες εφαρμογές να γίνονται hibernate σημαίνει ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά που θα σβήσει η οθόνη σου, αυτές παύουν να τρέχουν από πίσω "αδειάζοντας" ουσιαστικά τη ram και εξοικονομώντας ενέργεια απ'το σύστημα. Έχεις όμως ένα μικρό μειονέκτημα, κάθε που θα ανοίγεις μια εφαρμογή ξανά αυτή θα κάνει πάντα το αρχικό της φόρτωμα, όχι κάτι τρελό αλλά αυτά τα 1-2 δευτερόλεπτα που εμένα προσωπικά με ψιλοεκνευρίζουν καμιά φορά. Και πάντα κατ'εμέ, η κατανάλωση στη μπαταρία που γλυτώνεις δεν είναι 'δα και κάτι τόσο τρανταχτό όταν βρίσκεσαι στις τελευταίες εκδόσεις του android. Πιθανότατα όμως έχει να κάνει και με το πόσες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες στη συσκευή σου, πόσες επιλέγεις να γίνονται hibernate, πράγματα στα οποία εγώ δεν το παράκανα ποτέ βέβαια και γι'αυτό κρατάω και μια πισινή. Λέω δηλαδή ότι κάποιος που μπορεί να έχει 200 εφαρμογές εγκατεστημένες κι έχει επιλέξει τις 180 στο greenify, πιθανότατα θα βλέπει τεράστια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας αλλά και στο γενικότερο "ελάφρωμα" της συσκευής του. Πολύ γενικά όλα αυτά με τον τρόπο που τα έχω αντιληφθεί εγώ, δεν είμαι και κανένας σπέσιαλ ειδικός που σαφέστατα θα μπορούσε να τα αναπτύξει καλύτερα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Διαθέτω δύο λογαριασμούς mail ifno@XXXXXX.gr και το λογαριασμό gmail. Αυτή τη στιγμή προκειμένου να τα έχω όλα μαζί και στο κινητό (note 3) και στα 3 Pc που χρησιμοποιώ, έχω εισάγει τα δύο info στο gmail.... Το θετικό είναι ότι έχω τα πάντα εισερχόμενα, εξερχόμενα από όλους τους λογαριασμούς μαζεμένα στο Gmail. Έχει αρχίσει και μεγαλώνει ο όγκος. Η μία λύση (και μάλλον προς εκεί πάω) είναι να πάρω τα 100 gb από τη google που δεν είναι δα και τόσο ακριβά... Σκεφτόμουν, υπάρχει κάποια εφαρμογή αξιόπιστη (ας είναι και επί πληρωμή) που να συγχρονίζει μεταξύ 2-3 Pc και android? Π.χ. είμαι στο γραφείο, λαμβάνω και στέλνω Mail .... Φεύγω, είναι τα πάντα στο κινητό, πάω σπίτι, βρίσκω τα πάντα.... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited October 8, 2014 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλησπέρα, Μιας και το κινητό που έχω (xperia sole) κολλάει τραγικά, σκεφτόμουνα οτι θα ήταν πολύ βολικό να υπήρχε μια εφαρμογή οπου θα μπορούσα να κάνω κλήσεις απο το tablet, μέσω του κινητού...Με μια γρήγορη αναζήτηση, διαπίστωσα οτι το αντίστοιχο γίνεται στο ios8 αλλά δε βρήκα κάτι για android...Any tip? Ευχαριστώ!! Δεν πιστεύω πως υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο Android, οι κλήσεις μέσω tablet γίνονται είτε μέσω Wi-Fi και ανάλογης εφαρμογής είτε θα πρέπει να δέχεται κάρτα SIM ώστε να γίνονται οι κλήσεις από το ίδιο το tablet. Τώρα όσον αφορά το xperia Sole θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς στο νήμα της συσκευής σου για να λάβεις καλύτερη βοήθεια. :) Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Διαθέτω δύο λογαριασμούς mail ifno@XXXXXX.gr και το λογαριασμό gmail. Αυτή τη στιγμή προκειμένου να τα έχω όλα μαζί και στο κινητό (note 3) και στα 3 Pc που χρησιμοποιώ, έχω εισάγει τα δύο info στο gmail.... Το θετικό είναι ότι έχω τα πάντα εισερχόμενα, εξερχόμενα από όλους τους λογαριασμούς μαζεμένα στο Gmail. Έχει αρχίσει και μεγαλώνει ο όγκος. Η μία λύση (και μάλλον προς εκεί πάω) είναι να πάρω τα 100 gb από τη google που δεν είναι δα και τόσο ακριβά... Σκεφτόμουν, υπάρχει κάποια εφαρμογή αξιόπιστη (ας είναι και επί πληρωμή) που να συγχρονίζει μεταξύ 2-3 Pc και android? Π.χ. είμαι στο γραφείο, λαμβάνω και στέλνω Mail .... Φεύγω, είναι τα πάντα στο κινητό, πάω σπίτι, βρίσκω τα πάντα.... Ευχαριστώ προκαταβολικά. Σου είχα γράψει αναλυτική απάντηση αλλά δυστυχώς έπεσε το ρεύμα εδώ.. λε τραζίκ. Στο δια ταύτα, επειδή βρέθηκα στη θέση σου και αντιμετώπισα τόσο το πρόβλημα του όγκου της αλληλογραφίας (7gb+ και είναι στις αρχές) όσο και του συγχρονισμού (4pc, 1laptop, 2tablet, 1netbook, 5κινητά.. όχι δικά μου παρεμπιπτόντως!) αναγκαστικά θα πρέπει να πας σε κάποια hosting υπηρεσία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην ζορίζεις και τις συσκευές σου με τέτοιο όγκο δεδομένων με το ρίσκο κάτι να μην πάει καλά σε κάποιον συγχρονισμό και έτσι απλά να χάσεις τα πάντα. Οπότε, hosting υπηρεσία (google, ms είναι οι γνωστές, υπάρχουν πολλές) και απλά διαλέγεις μία εφαρμογή Mail για την αλληλογραφία σου επιλέγοντας και τον χρόνο συγχρονισμού έχοντας τη σιγουριά του server και τη δυνατότητα να ανατρέξεις ανά πάσα στιγμή online στο ιστορικό σου. Edit: Γίνεται και δωρεάν μέσω outlook λογαριασμού και alias με προώθηση των info@ λογαριασμών σου αλλά έχει λίγο ιστορία συν τον περιορισμό στο χώρο (15gb νομίζω?) που έχει ένας απλός λογαριασμός hotmail/outlook/live/windowslive .. Edited October 8, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εν ολίγοις στο android όταν ανοίγεις μια εφαρμογή και την κλείνεις μετά, αυτή συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο ώστε την επομένη φορά που θα την επιλέξεις να ανοίξει πιο γρήγορα χωρίς τις καθυστερήσεις του πρώτου "φορτώματος". Παράλληλα βέβαια κάποιες ανοίγουν από μόνες τους (πάντα στο παρασκήνιο) μόλις ανοίξεις τη συσκευή σου ώστε να λειτουργεί "από πίσω" η αναμονή για τυχόν ειδοποιήσεις που θα σου έρθουν όταν συνδεθείς στο ίντερνετ. Όλο αυτό τώρα έχει ένα καλό κι ένα κακό. Το καλό είναι ότι οι εφαρμογές ανοίγουν σε πολύ λιγότερο χρόνο μετά την πρώτη τους φορά, έχουν όμως μια μικρή επίπτωση στην κατανάλωση της μπαταρίας αφού κρατάνε τη ram γεμάτη που κατά κάποιο τρόπο "τρέχει" συνεχώς. Αυτή είναι η φιλοσοφία του android όμως και στις τελευταίες εκδόσεις (από 4.χ και μετά θα έλεγα..) αυτή η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά ή για να το πω διαφορετικά, το πράγμα έχει ισορροπήσει κάπως καλύτερα. Το greenify τώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει το εξής, με το να βάζεις κάποιες εφαρμογές να γίνονται hibernate σημαίνει ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά που θα σβήσει η οθόνη σου, αυτές παύουν να τρέχουν από πίσω "αδειάζοντας" ουσιαστικά τη ram και εξοικονομώντας ενέργεια απ'το σύστημα. Έχεις όμως ένα μικρό μειονέκτημα, κάθε που θα ανοίγεις μια εφαρμογή ξανά αυτή θα κάνει πάντα το αρχικό της φόρτωμα, όχι κάτι τρελό αλλά αυτά τα 1-2 δευτερόλεπτα που εμένα προσωπικά με ψιλοεκνευρίζουν καμιά φορά. Και πάντα κατ'εμέ, η κατανάλωση στη μπαταρία που γλυτώνεις δεν είναι 'δα και κάτι τόσο τρανταχτό όταν βρίσκεσαι στις τελευταίες εκδόσεις του android. Πιθανότατα όμως έχει να κάνει και με το πόσες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες στη συσκευή σου, πόσες επιλέγεις να γίνονται hibernate, πράγματα στα οποία εγώ δεν το παράκανα ποτέ βέβαια και γι'αυτό κρατάω και μια πισινή. Λέω δηλαδή ότι κάποιος που μπορεί να έχει 200 εφαρμογές εγκατεστημένες κι έχει επιλέξει τις 180 στο greenify, πιθανότατα θα βλέπει τεράστια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας αλλά και στο γενικότερο "ελάφρωμα" της συσκευής του. Πολύ γενικά όλα αυτά με τον τρόπο που τα έχω αντιληφθεί εγώ, δεν είμαι και κανένας σπέσιαλ ειδικός που σαφέστατα θα μπορούσε να τα αναπτύξει καλύτερα.. :) Καλη αναλυση, καταλαβα αρκετά! Το greenify κλεινει τις εφαρμογες, οταν κλεισω την οθονη, ή ακομη κι αν φυγω απο το παραθυρο της εφαρμογης; Χωρις greenify εγκατεστημενο, οταν πατω το αντιστοιχο button, μπορω να δω τα παραθυρα με τις εφαρμογες που ειναι ανοικτες. Με το greenify εγκατεστημενο, θα τις δειχνει; Τι τερματιζει οταν κλεισει η οθόνη, ή ακομη και οταν απλα φυγεις απο το παραθυρο της εφαρμογης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αρα με λιγα λογια το greenify ειναι ενα task killer, κατι το οποιο έχουμε κράξει εδω μέσα πολλές φορες για το ποσο κακο κανουν ολα αυτα τα task killers. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Σου είχα γράψει αναλυτική απάντηση αλλά δυστυχώς έπεσε το ρεύμα εδώ.. λε τραζίκ. Στο δια ταύτα, επειδή βρέθηκα στη θέση σου και αντιμετώπισα τόσο το πρόβλημα του όγκου της αλληλογραφίας (7gb+ και είναι στις αρχές) όσο και του συγχρονισμού (4pc, 1laptop, 2tablet, 1netbook, 5κινητά.. όχι δικά μου παρεμπιπτόντως!) αναγκαστικά θα πρέπει να πας σε κάποια hosting υπηρεσία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μην ζορίζεις και τις συσκευές σου με τέτοιο όγκο δεδομένων με το ρίσκο κάτι να μην πάει καλά σε κάποιον συγχρονισμό και έτσι απλά να χάσεις τα πάντα. Οπότε, hosting υπηρεσία (google, ms είναι οι γνωστές, υπάρχουν πολλές) και απλά διαλέγεις μία εφαρμογή Mail για την αλληλογραφία σου επιλέγοντας και τον χρόνο συγχρονισμού έχοντας τη σιγουριά του server και τη δυνατότητα να ανατρέξεις ανά πάσα στιγμή online στο ιστορικό σου. Edit: Γίνεται και δωρεάν μέσω outlook λογαριασμού και alias με προώθηση των info@ λογαριασμών σου αλλά έχει λίγο ιστορία συν τον περιορισμό στο χώρο (15gb νομίζω?) που έχει ένας απλός λογαριασμός hotmail/outlook/live/windowslive .. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό με το Hosting από τη google π.χ. πως το "ψάχνω" ρυθμίσω? υπάρχει κανένα Link για άσχετους?:lol: Ή αυτό που έχω κάνει (το να βάλω δηλαδή τα δύο info στο gmail) είναι hosting και δεν το έχω καταλάβει? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλα, το WPS office και το Quickoffice δεν ανοιγουν βασεις δεδομενων?! Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το greenify σου τα δείχνει να τρέχουν; Αν ναι, πρέπει να κόψεις τα wake up paths επιλέγοντας το ψαλιδάκι. Τα έχει στην λίστα που θα γίνουν hibernate όταν σβήσει η οθόνη Εν ολίγοις στο android όταν ανοίγεις μια εφαρμογή και την κλείνεις μετά, αυτή συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο ώστε την επομένη φορά που θα την επιλέξεις να ανοίξει πιο γρήγορα χωρίς τις καθυστερήσεις του πρώτου "φορτώματος". Παράλληλα βέβαια κάποιες ανοίγουν από μόνες τους (πάντα στο παρασκήνιο) μόλις ανοίξεις τη συσκευή σου ώστε να λειτουργεί "από πίσω" η αναμονή για τυχόν ειδοποιήσεις που θα σου έρθουν όταν συνδεθείς στο ίντερνετ. Όλο αυτό τώρα έχει ένα καλό κι ένα κακό. Το καλό είναι ότι οι εφαρμογές ανοίγουν σε πολύ λιγότερο χρόνο μετά την πρώτη τους φορά, έχουν όμως μια μικρή επίπτωση στην κατανάλωση της μπαταρίας αφού κρατάνε τη ram γεμάτη που κατά κάποιο τρόπο "τρέχει" συνεχώς. Αυτή είναι η φιλοσοφία του android όμως και στις τελευταίες εκδόσεις (από 4.χ και μετά θα έλεγα..) αυτή η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά ή για να το πω διαφορετικά, το πράγμα έχει ισορροπήσει κάπως καλύτερα. Το greenify τώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει το εξής, με το να βάζεις κάποιες εφαρμογές να γίνονται hibernate σημαίνει ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά που θα σβήσει η οθόνη σου, αυτές παύουν να τρέχουν από πίσω "αδειάζοντας" ουσιαστικά τη ram και εξοικονομώντας ενέργεια απ'το σύστημα. Έχεις όμως ένα μικρό μειονέκτημα, κάθε που θα ανοίγεις μια εφαρμογή ξανά αυτή θα κάνει πάντα το αρχικό της φόρτωμα, όχι κάτι τρελό αλλά αυτά τα 1-2 δευτερόλεπτα που εμένα προσωπικά με ψιλοεκνευρίζουν καμιά φορά. Και πάντα κατ'εμέ, η κατανάλωση στη μπαταρία που γλυτώνεις δεν είναι 'δα και κάτι τόσο τρανταχτό όταν βρίσκεσαι στις τελευταίες εκδόσεις του android. Πιθανότατα όμως έχει να κάνει και με το πόσες εφαρμογές έχεις εγκατεστημένες στη συσκευή σου, πόσες επιλέγεις να γίνονται hibernate, πράγματα στα οποία εγώ δεν το παράκανα ποτέ βέβαια και γι'αυτό κρατάω και μια πισινή. Λέω δηλαδή ότι κάποιος που μπορεί να έχει 200 εφαρμογές εγκατεστημένες κι έχει επιλέξει τις 180 στο greenify, πιθανότατα θα βλέπει τεράστια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας αλλά και στο γενικότερο "ελάφρωμα" της συσκευής του. Πολύ γενικά όλα αυτά με τον τρόπο που τα έχω αντιληφθεί εγώ, δεν είμαι και κανένας σπέσιαλ ειδικός που σαφέστατα θα μπορούσε να τα αναπτύξει καλύτερα.. :) Πάντως σαν λειτουργία το Greenify δεν βελτιώνει πολύ όταν κάνουμε χρήση του ταμπλετ, αλλά όταν αυτό κοιμάται. Επίσης δεν έχει σημασία ΠΟΣΕΣ εφαρμογές κάνεις greenify, αλλά ποιες. Μπορεί να κάνεις 100 εφαρμογές οι οποίες έτσι και αλλιώς δεν τρέχουν από μόνες τους στο παρασκήνιο και να μην δεις διαφορά ή να κάνεις 10 που όντως τρέχουν συχνά από πίσω και εκεί να παίξει ρόλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Αρα με λιγα λογια το greenify ειναι ενα task killer, κατι το οποιο έχουμε κράξει εδω μέσα πολλές φορες για το ποσο κακο κανουν ολα αυτα τα task killers. Σωστα; Σωστή παρατήρηση. Γιατί λοιπόν θεοποιούμε το greenify? Κάποιος να μας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το greenify σου τα δείχνει να τρέχουν; Αν ναι, πρέπει να κόψεις τα wake up paths επιλέγοντας το ψαλιδάκι. Το ψαλιδακι το δειχνει στο app drawer? Κοβοντας τα wake up paths, σημαινει οτι δεν θα τρεχουν οταν ξανανοιξει η οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καποια κομπινα του Αλαφουζου μου μυριζεται... Τα task killers σταματανε τις εφαρμογες στιγμιαια και ξανανοιγουν, το greenify τις κραταει κοιμισμενες και διαλεγεις να αδρανοποιουνται μετα το σβησιμο της οθονης ή με τη συνδεση στο internet , καθως και ποιες απαυτες.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Καλη αναλυση, καταλαβα αρκετά! Το greenify κλεινει τις εφαρμογες, οταν κλεισω την οθονη, ή ακομη κι αν φυγω απο το παραθυρο της εφαρμογης; Χωρις greenify εγκατεστημενο, οταν πατω το αντιστοιχο button, μπορω να δω τα παραθυρα με τις εφαρμογες που ειναι ανοικτες. Με το greenify εγκατεστημενο, θα τις δειχνει; Τι τερματιζει οταν κλεισει η οθόνη, ή ακομη και οταν απλα φυγεις απο το παραθυρο της εφαρμογης; Κλείνει τις διεργασίες των εφαρμογών κάποια δευτερόλεπτα αφού κλείσει η οθόνη του κινητού ή εάν χρησιμοποιήσεις τη συντόμευση φυσικά που τις κλείνει επί τόπου. Χωρίς root και την Donate έκδοση σε περίπτωση που κάνεις Greenify εφαρμογές όπως mail, hangouts κλπ πολύ πιθανόν να μην παίρνεις ειδοποιήσεις μιας και δεν θα τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο. Οι εφαρμογές θα φαίνονται στις πρόσφατες όπως και πριν απλά όταν θα τις ξεκινάς θα ανοίγουν ξανά από την αρχή. Αρα με λιγα λογια το greenify ειναι ενα task killer, κατι το οποιο έχουμε κράξει εδω μέσα πολλές φορες για το ποσο κακο κανουν ολα αυτα τα task killers. Σωστα; Και λάθος και σωστό. Με τη σωστή διαχείριση της εφαρμογής μόνο κέρδος μπορείς να έχεις μιας και τις εφαρμογές που σου τρώνε μπαταρία τρέχοντας στο παρασκήνιο μπορείς να τις "κοιμήσεις" ώστε να μην σου τρώνε ram, πόρους και μπαταρία αλλά ταυτόχρονα όταν θα είναι να πάρεις το μήνυμα από το hangouts/viber/whatsapp/facebook/mail γενικότερα κάποια push ειδοποίηση μέσω GCM το Greenify είναι εκεί να τη ξυπνήσει, να σε ενημερώσει και μετά να τη "κοιμήσει" ξανά. Τώρα εάν εσύ κάνεις greenify τα πάντα όλα ναι, δεν θα το συνιστούσα. Επίσης τα task killers "σκοτώνουν" όπως λέει και η ίδια η μετάφραση τις διεργασίες με αποτέλεσμα μετά από κάποια δευτερόλεπτα να ανοίγουν ξανά και να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που μόνο προβλήματα δημιουργεί. Γενικότερα διαβάστε λίγο την περιγραφή της εφαρμογής, δεν είναι τυχαία στις καλύτερες του είδους και η περιγραφή της αναλύει ακριβώς γιατί δεν πρόκειται για ακόμα έναν Task killer. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό με το Hosting από τη google π.χ. πως το "ψάχνω" ρυθμίσω? υπάρχει κανένα Link για άσχετους?:lol: Ή αυτό που έχω κάνει (το να βάλω δηλαδή τα δύο info στο gmail) είναι hosting και δεν το έχω καταλάβει? Οδηγίες δεν έχω κάπου πρόχειρες αλλά δεν είναι κάτι μην φανταστείς, αν ψάξεις για custom domain with google account πχ κλπ θα σου βγάλει ένα κάρο επιλογές. Ουσιαστικά ήδη το έχεις κάνει απλά σε περίπτωση που θέλεις ο κάθε info@xxxx.xx να είναι μόνος του χρειάζεται να αγοράσεις για κάθε εταιρικό λογαριασμό και ξεχωριστό πακέτο hosting ώστε να αποθηκεύει τα πάντα και να τα έχεις προσβάσιμα πάντα και παντού (εισερχόμενα, σταλθέντα, πρόχειρο κλπ.). Το hosting σκέψου το σαν φιλοξενία των email σου/του email λογαριασμού σου σε άλλο μέρος/λογαριασμό να στο πω πολύ γενικευμένα. Η Google, Ms κλπ. ουσιαστικά σου λένε πως μπορείς να αγοράσεις πχ.100gb χώρο και να έχεις το χώρο αλλά και το περιβάλλον τους χρησιμοποιώντας το custom domain το δικό σου (πχ. @myphone.gr). Απλά φυσικά όπως προείπα θα πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστό πακέτο για τον κάθε λογαριασμό αλλιώς συνεχίζεις όπως είσαι (αν και δεν ξέρω έτσι όπως το έχεις κάνει αν μπορείς να στείλεις mail μέσα από το gmail ως @xxx.xx ώστε να αποθηκευτεί και αυτόματα παντού). Μάλλον σε μπέρδεψα παραπάνω μου φαίνεται παρά σε διευκόλυνα!.. Για περισσότερα πάντως και για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σου ας συνεχίσουμε τη συζήτηση είτε στο - Tα πάντα για το Gmail - είτε μπορείς να δημιουργήσεις νέο θέμα στην ενότητα του - Internet - μιας δεν έχει να κάνει και πολύ η λύση που σου προτείνω με το android. Για εφαρμογή αν και δεν θα στο συνιστούσα αφήνω το post μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος χρήστης κάτι για να σε βοηθήσει. :) Edited October 8, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ο Sofos 5 τα είπε όλα περί greenify, μην συγκρίνουμε τη συγκεκριμένη εφαρμογή - εργαλείο με όλα τα task killer που απλά είναι εφαρμογές καλοπροαιρετα φτιαγμένες αλλά όχι για την ουσία που τα θέλουμε και καλώς ή κακώς θεωρητε από τις καλύτερες εφαρμογές στον κόσμο και κατά τη γνώμη μου αξίζει κάθε ευρώ που πληρώνουμε Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Κλείνει τις διεργασίες των εφαρμογών κάποια δευτερόλεπτα αφού κλείσει η οθόνη του κινητού ή εάν χρησιμοποιήσεις τη συντόμευση φυσικά που τις κλείνει επί τόπου. Χωρίς root και την Donate έκδοση σε περίπτωση που κάνεις Greenify εφαρμογές όπως mail, hangouts κλπ πολύ πιθανόν να μην παίρνεις ειδοποιήσεις μιας και δεν θα τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο. Οι εφαρμογές θα φαίνονται στις πρόσφατες όπως και πριν απλά όταν θα τις ξεκινάς θα ανοίγουν ξανά από την αρχή. Εχω τη δωρεαν εκδοση απο το play, αλλα εχω root. Ειδοποιησεις ποιον ρολο παιζουν; Τις χρειαζομαι; Εχει καποιο πλεονεκτημα η επι πληρωμη εκδοση, ή κανει αυτο που πρεπει να κανει και η free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καποιος καλος μεταφραστης γλωσσας; Αγγλικα γαλλικα γερμανικα ιταλικα σε ελληνικα και αντιστροφα; Ευχαριστω World wide translation ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω τη δωρεαν εκδοση απο το play, αλλα εχω root. Ειδοποιησεις ποιον ρολο παιζουν; Τις χρειαζομαι; Εχει καποιο πλεονεκτημα η επι πληρωμη εκδοση, ή κανει αυτο που πρεπει να κανει και η free? Αν διαβάσεις προσεκτικά όλο το post του Sofos 5, θα πάρεις την απάντηση γιατί αναφέρει τι διαφορά Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Χρησιμοποιούσα το Timetable και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αλλά για κάποιο λόγο τώρα μου κρασάρει συνέχεια. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα με ένα απλό και κομψό widget ώστε να μπορώ να βάλω το πρόγραμμα της σχολής; Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Εχω τη δωρεαν εκδοση απο το play, αλλα εχω root. Ειδοποιησεις ποιον ρολο παιζουν; Τις χρειαζομαι; Εχει καποιο πλεονεκτημα η επι πληρωμη εκδοση, ή κανει αυτο που πρεπει να κανει και η free? Καλά τώρα μας Ρωτάς αν χρειάζεσαι τις ειδοποιήσεις του κινητού; Είναι σαν να ρωτας πώς δουλεύει το Android Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά δώστε μου λίγο τα φώτα σας για εφαρμογή ημερολογίου. Έχω χρησιμοποιήσει και το Jorte, και το aCalendar+, αλλά κάπου δεν έχω τη λειτουργικότητα που θέλω. Αυτά που χρειάζομαι είναι: 1. Δυνατότητα χρήσης τόσο του offline εσωτερικού ημερολογίου, όσο και του online ημερολογίου της Google. Κατά περίπτωση να μπορώ να δημιουργώ events που θα επιλέγω να είναι στο offline ή στο online ημερολόγιο. 2. Δε θέλω να μπλέκω με δημιουργία νέων accounts, clouds και τα ρέστα. 3. Πάρα πολύ σημαντικό: Ειδοποιήσεις. Θέλω να ξυπνάει η οθόνη για ειδοποιήσεις ημερολογίου. Επίσης η ειδοποίηση να χτυπάει μέχρι να την κλείσω, όχι μόνο μια φορά, και να εμφανίζεται popup στην οθόνη, όχι απλά στη notification bar. Σόρρυ αν δεν είναι το κατάλληλο thread. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά δώστε μου λίγο τα φώτα σας για εφαρμογή ημερολογίου. Έχω χρησιμοποιήσει και το Jorte, και το aCalendar+, αλλά κάπου δεν έχω τη λειτουργικότητα που θέλω. Αυτά που χρειάζομαι είναι: 1. Δυνατότητα χρήσης τόσο του offline εσωτερικού ημερολογίου, όσο και του online ημερολογίου της Google. Κατά περίπτωση να μπορώ να δημιουργώ events που θα επιλέγω να είναι στο offline ή στο online ημερολόγιο. 2. Δε θέλω να μπλέκω με δημιουργία νέων accounts, clouds και τα ρέστα. 3. Πάρα πολύ σημαντικό: Ειδοποιήσεις. Θέλω να ξυπνάει η οθόνη για ειδοποιήσεις ημερολογίου. Επίσης η ειδοποίηση να χτυπάει μέχρι να την κλείσω, όχι μόνο μια φορά, και να εμφανίζεται popup στην οθόνη, όχι απλά στη notification bar. Σόρρυ αν δεν είναι το κατάλληλο thread. Είναι το σωστό νήμα. Αν δεν κάνω λάθος και τα 3 που ζητάς τα καλύπτει το Bussiness Calendar. Η Pro έκδοση βέβαια τσιμπάει σε τιμή αλλά προσωπικά από τη στιγμή που το έφερα στα μέτρα μου δεν μπήκα καν στο κόπο να ψάξω για άλλο. Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε. ;) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Το ψαλιδακι το δειχνει στο app drawer? Κοβοντας τα wake up paths, σημαινει οτι δεν θα τρεχουν οταν ξανανοιξει η οθονη; Κάποιες εφαρμογές, ενώ έχουν γίνει hibernated, "ξυπνούν" λόγω κάποιου event (πχ, ένα push notification). Αν δεν μας ενδιαφέρει, το κόβουμε πατώντας στο ψαλιδάκι. Επειδή τυχαίνει να χρησιμοποιώ και τις 2 εφαρμογές που αναφέρεις, ενώ στο tunein τα έχω κόψει όλα, στο Google+ τα έχω αφήσει (μεταξύ άλλων για να μου συγχρονίζει τις φώτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Είναι το σωστό νήμα. Αν δεν κάνω λάθος και τα 3 που ζητάς τα καλύπτει το Bussiness Calendar. Η Pro έκδοση βέβαια τσιμπάει σε τιμή αλλά προσωπικά από τη στιγμή που το έφερα στα μέτρα μου δεν μπήκα καν στο κόπο να ψάξω για άλλο. Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε. ;) Σ' ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts