salmp7 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Εφαρμογη για να προσθετουμε site κτλπ οπωε το flipboard? Δοκίμασε feedly και θα με θυμηθείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 στο play store μπορούμε να βάλουμε να γίνεται αυτόματη ενημέρωση ΜΌΝΟ σε όσες εφαρμογές θέλουμε εμείς και όχι σε όλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 στο play store μπορούμε να βάλουμε να γίνεται αυτόματη ενημέρωση ΜΌΝΟ σε όσες εφαρμογές θέλουμε εμείς και όχι σε όλες; Ναι γίνεται, απλά ξετικάρεις από τις εφαρμογές που δεν θέλεις να αναβαθμίζονται την αυτόματη αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 στο play store μπορούμε να βάλουμε να γίνεται αυτόματη ενημέρωση ΜΌΝΟ σε όσες εφαρμογές θέλουμε εμείς και όχι σε όλες; Ναι γίνεται, απλά ξετικάρεις από τις εφαρμογές που δεν θέλεις να αναβαθμίζονται την αυτόματη αναβάθμιση. Ή το ανάποδο. Απενεργοποιείς την αυτόματη ενημέρωση για όλες μαζί, και τικάρεις ποιες θες να αυτοματοαναβαθμίζονται. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 μήπως ξέρετε κάποιον caller announcer που να υποστηρίζει Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ spkr μαζί με vocalizer ex tts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Οποτε μα οποτε παω να ανοιξω τον chrome και αφου ανοιγει κανονικα, οτι και να πατησω κανει αμεσως επανεκκινηση το κινητο μου! Εχει συμβει σε κανεναν αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=xzy.android.shakelight Με το κοντά στο δέκτη (Near receiver) είναι το λιγότερο ενεργοβόρο για άνοιγμα της οθόνης χωρίς κουμπί μιας και δεν δουλεύει με σενσορες αλλά με την λογική ότι όταν πλησιάζουμε το χέρι στην συσκευή μειώνετε η ένταση του σήματος και ανάβει την οθόνη. Edited September 19, 2014 by pisons Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 https://play.google.com/st...oid.shakelight Με το κοντά στο δέκτη (Near receiver) είναι το λιγότερο ενεργοβόρο για άνοιγμα της οθόνης χωρίς κουμπί μιας και δεν δουλεύει με σενσορες αλλά με την λογική ότι όταν πλησιάζουμε το χέρι στην συσκευή μειώνετε η ένταση του σήματος και ανάβει την οθόνη. Δεν δουλεύει το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Δεν δουλεύει το λινκ. δοκίμασε τώρα το διόρθωσα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ spkr μαζί με vocalizer ex tts. Έχω εγκαταστήσει το spkr και λειτουργεί με το loquendo tts στην ανακοίνωση των καλούντων. Έχει τη δυνατότητα της φωνητικής αναζήτησης και κλήσης από τις επαφές; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Στο Viber κάθε φορά που στέλνω ένα μήνυμα κάνει δόνηση. Νομίζω δεν το έκανε αυτό πριν.. γίνεται να βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Φίλε μου έχω την ίδια απορία.. Αλλά παρατήρησα κάτι περίεργο. Μου το κάνει μόνο όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά και αν δεν κάνω λάθος όταν από τα ακουστικά παράγεται ήχος. Και ΝΑΙ είναι εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Έχω εγκαταστήσει το spkr και λειτουργεί με το loquendo tts στην ανακοίνωση των καλούντων. Έχει τη δυνατότητα της φωνητικής αναζήτησης και κλήσης από τις επαφές; πως δουλευει ρε παιδια?τι παταμε για φωνητικη κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει ούτε σαν κλήση,τα Ελληνικά μου τα λέει συλλαβιστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Οι επαφές πρέπει να είναι με μικρά γράμματα με το πρώτο κεφαλαίο, και όχι όλα κεφαλαία. Δηλαδή να είναι Μαρία και όχι ΜΑΡΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Έχω εγκαταστήσει το spkr και λειτουργεί με το loquendo tts στην ανακοίνωση των καλούντων. Έχει τη δυνατότητα της φωνητικής αναζήτησης και κλήσης από τις επαφές; Γνωρίζει κάποιος αν έχει το spkr αυτή τη δυνατότητα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Οι επαφές πρέπει να είναι με μικρά γράμματα με το πρώτο κεφαλαίο, και όχι όλα κεφαλαία. Δηλαδή να είναι Μαρία και όχι ΜΑΡΙΑ. Λάθος, εγώ τα έχω όλα κεφαλαία και μου τα εκφωνεί μια χαρά!!! Γνωρίζει κάποιος αν έχει το spkr αυτή τη δυνατότητα; Δηστυχώς δεν έχει την αντίστροφη δυνατότητα. Χρησιμοποίησε γι'αυτό την εφαρμογή Cyberon Voice Commander(GR) για να μπορείς να καλέσεις ένα νούμερο στο κινητό φωνητικώς, π.χ όταν οδηγάς και δεν θέλεις να αποσπάσαι κοιτάζοντας το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Δηστυχώς δεν έχει την αντίστροφη δυνατότητα. Χρησιμοποίησε γι'αυτό την εφαρμογή Cyberon Voice Commander(GR) για να μπορείς να καλέσεις ένα νούμερο στο κινητό φωνητικώς, π.χ όταν οδηγάς και δεν θέλεις να αποσπάσαι κοιτάζοντας το κινητό. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Γνωρίζεις, μήπως, αν το Cyberon κάνει και την εκφώνηση των καλούντων, ώστε να μην έχω 2 εφαρμογές ; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Γνωρίζεις, μήπως, αν το Cyberon κάνει και την εκφώνηση των καλούντων, ώστε να μην έχω 2 εφαρμογές ; Ναι. Μόλις του πεις να καλέσει κάποιον, σου επαναλαμβάνει την επαφή πριν καλέσει. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Λάθος, εγώ τα έχω όλα κεφαλαία και μου τα εκφωνεί μια χαρά!!! Δηστυχώς δεν έχει την αντίστροφη δυνατότητα. Χρησιμοποίησε γι'αυτό την εφαρμογή Cyberon Voice Commander(GR) για να μπορείς να καλέσεις ένα νούμερο στο κινητό φωνητικώς, π.χ όταν οδηγάς και δεν θέλεις να αποσπάσαι κοιτάζοντας το κινητό. Φιανεται πολυ καλη εφαρμογη θα παιζει ομως με ολα τα κιντα η θα πανε τσαμπα τα 5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ναι. Μόλις του πεις να καλέσει κάποιον, σου επαναλαμβάνει την επαφή πριν καλέσει. Δεν εννοούσα αυτό. Έχω το speaker για να εκφωνεί τα ονόματα αυτών που με καλούν και ρώτησα αν το Cyberon μπορεί να κάνει το ίδιο, για να απεγκαταστήσω το speaker. Διάβασα, εν τω μεταξύ, τη σελίδα του Cyberon και μάλλον δεν το κάνει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Σωστά... θέλεις και τις 2 εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπέρα. Επιστρέφω στα android μετα απο 1.5 χρόνο στα wp.... Έχω κρατήσει ένα backup απο titanium . Θέλω να επαναφέρω κυρίως κάποια δεδομένα απο παιχνίδια. Πρέπει να εγκαταστησω και το apk το παλιό και τα δεδομένα, ή να βάλω το νέο απο το market και μετα να επαναφέρω μόνο τα δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Θελω να συνδεσω το κινητο μυ με μια Samsung smart tv που εχω παρει,ωστε οτι κινήσεις κανω στο mini μου να τις βλεπω στην tv.Η tv λέει οτι πρέπει να κατεβασω το Samsung smart tv απο το store,αλλα δεν το βγάζει συμβατό με το htc μ9υ.Υπάρχει κάποιος αλλος τροπος;;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts