makis206 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Κανενα καλο πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφιών; Επί πληρωμής βέβαια αλλά είναι απίθανο, handy photo.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γι' αυτό δεν υπάρχει λύση; Παιδιά, ξέρει κανένας καμιά εφαρμοφή e-mail που να δίνει τη δυνατότητα να ανοίγει το gmail σε desktop mode και όχι σε mobile mode που ανοίγει αναγκαστικά στο κινητό; Υπάρχει η επιλογή μέσω chrome browser αλλά σ' εμένα όποτε θέλει λειτουργει, γι' αυτό ρωτάω για εφαρμογή e-mail. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Επί πληρωμής βέβαια αλλά είναι απίθανο, handy photo.. :) Με σήμα την μούντζα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ρε παιδια το tapatalk pro το εχουν σταματησει? Δεν το βλεπω καθολου στις εφαρμογες μου του store παρ'ολο που το εχω εγκατεστημενο και γραφω απο αυτο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ρε παιδια το tapatalk pro το εχουν σταματησει? Δεν το βλεπω καθολου στις εφαρμογες μου του store παρ'ολο που το εχω εγκατεστημενο και γραφω απο αυτο Εδώ και μήνες. Το έχουμε συζητήσει πάνω από 3-4 διαφορετικές φορές για την μετατροπή του σε Vip. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Εδώ και μήνες. Το έχουμε συζητήσει πάνω από 3-4 διαφορετικές φορές για την μετατροπή του σε Vip. Δεν το ειχα παρει χαμπαρι,thanks.(πανε χαμενα και τα λεφτα δηλαδη Edited August 24, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εδώ και μήνες. Το έχουμε συζητήσει πάνω από 3-4 διαφορετικές φορές για την μετατροπή του σε Vip. Εμένα εδώ και μερικές μέρες δεν μού εμφανίζει το vip. Τί μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εμένα εδώ και μερικές μέρες δεν μού εμφανίζει το vip. Τί μπορεί να συμβαίνει; Οταν λες vip??... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εφαρμογές εκτός συστήματος χωρίς root δεν μπορούν να τροποποιήσουν η να γράψουν στην εξωτερική κάρτα μνήμης Για την ακρίβεια υπάρχει νέα άδεια για να γράφουν στην κάρτα, δεν χρειάζεται root, αλλά να αλλάξει ο τρόπος που γράφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εμένα εδώ και μερικές μέρες δεν μού εμφανίζει το vip. Τί μπορεί να συμβαίνει; ουτε εμενα!ελα ντε!γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Για ποια έκδοση μιλάμε; Σήμερα το πρωί μια χαρά μου ήρθε. Την 4.8.3 έχω, από Play Store... δοκιμάζω κάτι που βρήκα ψάχνοντας, μπας και για κάποιο λόγο φταίει το adaway αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει... Εν τω μεταξύ και το widget του δε μου δουλεύει, μένει κολλημένο στο «Φόρτωση...». Edited August 24, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εμένα εδώ και μερικές μέρες δεν μού εμφανίζει το vip. Τί μπορεί να συμβαίνει; Τώρα τσέκαρα. Κανονικά μου γράφει το Vip. Στην 4.8.3 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Tι ειναι το vip ρε παιδια? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Κανενα καλο πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφιών; Κατέβασε και το aviary για δωρεάν έκδοση, επίσης πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Κανενα καλο πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφιών; κορυφη (και δωρεαν) ειναι τα: Pixlr-o-matic, snapseed, PicsArt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Tι ειναι το vip ρε παιδια? Το νέο pro Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 καλησπερα παιδια ειχα δει πριν λιγες μερες μια εφαρμογη που σου ελεγε ποσες φορες χρησιμοποιησες τις εφαρμογες σου κατα τακτα χρονικα διαστηματα και σε χρονο επισης αλλα σεν θυμαμαι ακριως πως την ελεγαν.Aptrox νομιζω καπως ετσι αλλα μαλλον λειπει καποιο γραμμα και δεν μπορω να το βρω στο play. Αν την ξερει καποιος ας μου την πει. ευχαριστω Γνωριζει κατι καποιος για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τώρα τσέκαρα. Κανονικά μου γράφει το Vip. Στην 4.8.3 εμένα δεν το γράφει τώρα που το είδα σίγουρα το έγραφε .... αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά απολύτως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γνωριζει κατι καποιος για αυτο; Aptrax εννοείς μάλλον Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Περίεργο αυτό που λες, γιατί έχω περάσει αρκετές εφαρμογές στο κινέζικο ταμπλετ μου που ήταν μόνο για το kindle. Την εγκατάσταση πηγες να την κάνεις μέσω του amazon appstore ? Nαι και δεν με αφηνει γιατι λεει πως δεν ειναι συμβατο.. Kαι μαλιστα αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση, δεν περιμενα πως θα υπηρχε θεμα συμβατοτητας με το Note ειδικα.. Πετρο βάζεις τον es σε καποια απο τις συσκευες σου που εχεις ηδη εγκατεστημενη την εφαρμογη, πας μενου-> εργαλεια->διαχειριστης εφαρμογων και θα σου ανοίξει παραθυρο με όλες τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό. Πατάς παρατεταμενα πάνω σε αυτή που θελεις και κάτω στην μπάρα θα δεις να σου βγαζει επιλογή που θα λέει αντίγραφα ασφαλειας, πατα την και θα σου κάνει αντιγραφο της εφαρμογης μεσα στην sd\backups Θενξ Παρη, το κακο ειναι πως αυτην τη στιγμη ειμαι μονο με το Note και δεν μου επιτρεπει να το εγκαταστησω... Βεβαια μπορει να παιζει και κατι με τα samsung γιατι ειδα πως κι ενας με s3 στα σχολια εγραφε πως και εκεινος εχει θεμα συμβατοτητας. Ευχαριστω και τους τρεις παντως :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Nαι και δεν με αφηνει γιατι λεει πως δεν ειναι συμβατο.. Kαι μαλιστα αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση, δεν περιμενα πως θα υπηρχε θεμα συμβατοτητας με το Note ειδικα.. Θενξ Παρη, το κακο ειναι πως αυτην τη στιγμη ειμαι μονο με το Note και δεν μου επιτρεπει να το εγκαταστησω... Βεβαια μπορει να παιζει και κατι με τα samsung γιατι ειδα πως κι ενας με s3 στα σχολια εγραφε πως και εκεινος εχει θεμα συμβατοτητας. Ευχαριστω και τους τρεις παντως :D Δεν το έλυσες ακόμα ......? Για το es αναφέρεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Υπάρχει κάτι για αποστολή αρχείων με Wi-Fi? Χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Υπάρχει κάτι για αποστολή αρχείων με Wi-Fi? Χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ ομως Από τι σε τι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Από κινητό σε κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ο es file explorer το κάνει αυτό, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα router για να τα συνδέσει μεταξύ τους. Χωρίς router δεν νομίζω να γίνεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts