pisons Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ποιο xposed γιατι εχει πολλα... http://globalapk.com/android-apps/4727-xposed-gesture-navigation-v106.html Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ξέρει κανένας εάν το go sms μπορεί να κλειδωθεί και να ανοίγει μόνο με gesture? ΌΧΙ κωδικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 To adaway εξακολουθεί να σας κόβει τις διαφημίσεις στο youtube? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 To adaway εξακολουθεί να σας κόβει τις διαφημίσεις στο youtube? Αυτη τη στιγμη κανενα μαλλον δεν κοβει στο youtube...μαλλον χρειαζονται καινουργια hosts Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Θα δοκιμάσω το youtube adaway μεσω xposed ελπίζω να δουλεψει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Θα δοκιμάσω το youtube adaway μεσω xposed ελπίζω να δουλεψει.. εμενα παντως δεν μου παιζει διαφημισεις το youtube και εχω το adaway Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ούτε εμένα τις παίζει Υπήρχε μόνο μια μέρα που είδα μια και απλά χρειάστηκε να κάνω ένα update τα host files και από τότε δεν είδα τίποτα.. Τυχαίνει καμιά φορά μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ψαχνω για 2 εφαρμογες 1) να κανω ping σε μια ip αλλα αυτο να φαινεται στο notification/status bar 2) επειδη εχω 2 κινητα με διαφορετικη διαταξη πληκτρων θελω στο ενα απο αυτα να αλλαξω το back με το menu (αριστερο δεξι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Μπορει καποιος να μου θυμησει πως βλεπουμε την κατασταση της μπαταριας;Νομιζω μεσα απο ρυθμισεις γινεται κι οχι με εφαρμογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 @panosfx Ρυθμίσεις Μπαταρία και άμα θες ξαναπατάς πάνω στο γράφημα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν έχω PC αυτή την περίοδο οπότε δεν μπορώ να το δώ έτσι .. Χωρίς δεν γίνεται ;:O στο cloud πως γινεται ; Αυτό σκέφτηκα και εγώ ότι κάνουμε .. Αλλά τίποτα όταν πατάω restore δεν κάνει τίποτα .. :O:( Δεν χρειάζεται pc με το superbackup. Σώζει διαφορετικά αρχεία για sms, contacts κλπ. Απλά αντιγραφείς το αρχείο με Bluetooth ή το στέλνεις με email στο άλλο κινητό και εκεί κάνεις restore. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 @panosfx Ρυθμίσεις Μπαταρία και άμα θες ξαναπατάς πάνω στο γράφημα της μπαταρίας. Δεν καταλαβες.Εννοω γενικα την κατασταση της μπαταριας οχι απο την τελευταια φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Η καλύτερη εφαρμογή για camera, ποια είναι; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Η καλύτερη εφαρμογή για camera, ποια είναι; fx zoom camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Η καλύτερη εφαρμογή για camera, ποια είναι; Καμία. Όποια σε βολεύει. Δοκίμασε διάφορες, προσωπικά έχω βολευτεί με την A Better Camera. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 για antitheft /Surveillance τι προγραμμα προτεινεται? ψαχνω ενα που να μπορει να βρισκει το κινητο με μονο το gps, οσα εχω δοκιμασει συνηθως το βρισκουν με τα 3g δεδομενα ή wifi, και ενοειτε να ειναι κρυμενο απο ta apps και να μην σβηνει ευκολα βασικα αν υπαρχει κατι σαν αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trackview&hl=en αλλα να ειναι κρυμενο. καποια αλλα καλα ηταν το prey kai to cerberus αλλα δεν εβρισκαν με gps ενω λενε οτι βρισκουν, μονο με 3g μπορουσαν να βρουν την τοποθεσια αλλα θα ηθελα να εχω και audio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εφαρμογη που να μπορω να στειλω απο το νοτε 3 στα νοτε 10 απευθειας αρχεια ειτε εντος εσωτερικου δικτύου ειτε ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Υπαρχει.καποια εφαρμογη που οταν σε περνουν με αποκρυψη να σου διχνει ποιος ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Υπαρχει.καποια εφαρμογη που οταν σε περνουν με αποκρυψη να σου διχνει ποιος ειναι??? η αποκρυψη ερχεται απο τον carrier, οποτε δεν ειναι επιλογη του κινητου σου. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εφαρμογη που να μπορω να στειλω απο το νοτε 3 στα νοτε 10 απευθειας αρχεια ειτε εντος εσωτερικου δικτύου ειτε ιντερνετ Με wifi direct στελνεις τα παντα. Κανουν δικτυο μεταξυ τους και πανε σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κατ' αρχάς συγγνώμη αν δεν είναιτο σωστό νήμα γι' αυτό που πρόκειται να ρωτήσω. Στο Titanium Backup (έκδοση donate, κανονικά πληρωμένη), θέλω να δημιουργήσω label με βάση όχι ένα, αλλά δύο ή περισσότερα φίλτρα. Δηλαδή: θέλω να παίρνω ομαδοποιημένα backup π.χ. απ' όλες τις εργοστασιακές εφαρμογές, όπως κάμερα, ραδιόφωνο, σημειώσεις, εργοστασιακό πληκτρολόγιο κλπ, ή απ' όλα τα music players που έχω εγκατεστημένα, ή απ' όλους τους web browsers, με μια μόνο καταχώριση, και με βάση αυτό να μπει και σε schedule. Γίνεται αυτό; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabruna Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπέρα! Μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια καλή εφαρμογή για να μπλοκάρω ανεπιθύμητες κλήσεις;; (συγκεκριμένα νούμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλησπέρα! Μπορεί να μου προτείνει κάποιος μια καλή εφαρμογή για να μπλοκάρω ανεπιθύμητες κλήσεις;; (συγκεκριμένα νούμερα) καταρχήν με όλες αυτές οι εφαρμογές ο καλών θα γειωνεται δηλαδή θα του χτυπήσει μια φορά και μετά θα ακούει κατειλημμένο. Κατά τα άλλα για μένα βόλεψε η extreme call blocker.απλά με την κιτκατ είναι και η μόνη τέτοιου είδους εφαρμογή που μπλοκάρει και τα sms αρκεί να χρησιμοποιείς την δική του εφαρμογή μηνυμάτων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 για antitheft /Surveillance τι προγραμμα προτεινεται? ψαχνω ενα που να μπορει να βρισκει το κινητο με μονο το gps, οσα εχω δοκιμασει συνηθως το βρισκουν με τα 3g δεδομενα ή wifi, και ενοειτε να ειναι κρυμενο απο ta apps και να μην σβηνει ευκολα βασικα αν υπαρχει κατι σαν αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trackview&hl=en αλλα να ειναι κρυμενο. καποια αλλα καλα ηταν το prey kai to cerberus αλλα δεν εβρισκαν με gps ενω λενε οτι βρισκουν, μονο με 3g μπορουσαν να βρουν την τοποθεσια αλλα θα ηθελα να εχω και audio Όλα τα προγράμματα που αναφέρεις μπορούν να βρουν τη τοποθεσία χρησιμοποιώντας μόνο gps, για να γίνει αυτό όμως θα χρειαστεί είτε ίντερνετ είτε γραπτό μήνυμα για να δεχτεί την εντολή το εκάστοτε πρόγραμμα και να ενεργοποιήσει το GPS. Έπειτα είναι θέμα συσκευής το πόσο γρήγορα/σωστά θα κλειδώσει δορυφόρους ώστε να δεις τη θέση σου. Προσωπικά συνιστώ Cerberus, το θεωρώ το πιο πλήρες στον τομέα του. Κατ' αρχάς συγγνώμη αν δεν είναιτο σωστό νήμα γι' αυτό που πρόκειται να ρωτήσω. Στο Titanium Backup (έκδοση donate, κανονικά πληρωμένη), θέλω να δημιουργήσω label με βάση όχι ένα, αλλά δύο ή περισσότερα φίλτρα. Δηλαδή: θέλω να παίρνω ομαδοποιημένα backup π.χ. απ' όλες τις εργοστασιακές εφαρμογές, όπως κάμερα, ραδιόφωνο, σημειώσεις, εργοστασιακό πληκτρολόγιο κλπ, ή απ' όλα τα music players που έχω εγκατεστημένα, ή απ' όλους τους web browsers, με μια μόνο καταχώριση, και με βάση αυτό να μπει και σε schedule. Γίνεται αυτό; Θέλεις αν κατάλαβα καλά συνδυασμό πολλών φίλτρων σε ένα scheduled task.. μάλλον είναι το μόνο πράγμα που λείπει από τη συγκεκριμένη εφαρμογή! Πρόταση, παίξε με την ώρα, βάλε ανά 15-20 λεπτά για να είσαι καλυμμένος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 ξέρει κανένας εάν το go sms μπορεί να κλειδωθεί και να ανοίγει μόνο με gesture? ΌΧΙ κωδικό! Δεν εχω υποψη μου κατι και με μια προχειρη αναζητηση στο Play δεν βρηκα καποια εφαρμογη να κλειδωνει με gestures. Μπακαλιστικα αυτο που μπορω να σου προτεινω ειναι να κρυψεις το Go Sms (αν εχεις καποιον 3rd party launcher) και μετα αν ο launcher το υποστηριζει (βλ. Nova) να θεσεις ενα gesture που να ανοιγει το Go Sms. Τεσπα μαλλον δε βοηθησα γιατι αν σου ερθει νεο μηνυμα θα ανοιγει κανονικα με το notification αλλα ειπα να το αναφερω μπας και... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts