Mythozz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κάποιο widget αλλά εικονίδια που τα έχει βάλει με αυτήν τη σειρά. Edit :ίσως να είναι κάποια εφαρμογή τύπου sidebar όπως το sidebar lite. Δεν είναι αυτό δυστυχώς. Σαν widget μοιάζει όμως... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μην ειναι απο κανα Themer? Εχει αρκετα παρομοια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Launcher είναι, μη ρωτάτε ποιος, δεν μπορώ να θυμηθώ. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά μια βοήθεια, έχω αγοράσει κάτι από το play store, έκανα φορματ το τηλέφωνο και τώρα με ζητάει πάλι να πληρώσω.τι κάνω τώρα; δεν έπρεπε να μπορώ να το εγκαταστήσω αμέσως; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Οποιος μπορει ας μου πει (μεσες-ακρες),τι κανουν οι εφαρμογες VPN? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easyovpn.easyovpn https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrzheng.supervpnfree https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aed.droidvpn https://play.google.com/store/apps/details?id=com.surfeasy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά γνωρίζει κανείς ποιο είναι αυτό το widget με τα tabs στα αριστερά; https://www.dropbox.com/s/c6yhoreo89zbqiq/Screenshot_2014-08-01-14-34-12.png Αυτός ο Launcher ίσως; :) https://play.google.com/store/apps/details?id=nqr.coldfustion.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κανένα application για να βλέπουμε αξιόπιστα την ώρα ενεργοποιημένης οθόνης κλπ ? Γιατί το Gsam battery τα έχει παίξει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά μια βοήθεια, έχω αγοράσει κάτι από το play store, έκανα φορματ το τηλέφωνο και τώρα με ζητάει πάλι να πληρώσω.τι κάνω τώρα; δεν έπρεπε να μπορώ να το εγκαταστήσω αμέσως; Εάν το είχες αγοράσει πρέπει να προσθέσεις ξανά στη συσκευή σου τον Google λογαριασμό μέσα από τον οποίο το αγόρασες (είτε να δοκιμάσεις εναλλαγή των λογαριασμών σου μέσα από το μάρκετ αν τους έχεις προσθέσει ήδη όλους στη συσκευή). Αν δεν πιάσει ούτε αυτό στέλνεις email στον developer. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κανένα application για να βλέπουμε αξιόπιστα την ώρα ενεργοποιημένης οθόνης κλπ ? Γιατί το Gsam battery τα έχει παίξει Στις ρυθμίσεις μπαταρίας φαίνεται αξιόπιστα η ώρα οθόνης. Γιατί να βάλεις εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Στις ρυθμίσεις μπαταρίας φαίνεται αξιόπιστα η ώρα οθόνης. Γιατί να βάλεις εφαρμογή? Στο HTC one m8 δεν δείχνει την ώρα οθόνης Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μια χαρά δουλεύει σε ΚΚ. Εγώ έχω θέμα με το Tune in Radio Pro. Αγορασμένο από Amazon, με το που πάει να παίξει σταθμό, σε πετάει στο γενικό μενού. Δοκίμασα clear cache και καμία διαφορά. Καμία ιδέα; Βρήκες καμιά λύση? γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα. Μόλις το έκανα uninstall και έβαλα την απλή έκδοση από Google play αλλά πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 ρε παιδιά είχα παλιότερα μια εφαρμογή που είχε σχεδόν όλα τα ελληνικά σήριαλ παλιά και καινούρια...Μήπως ξέρει κανείς για ποια εφαρμογή μιλάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 ρε παιδιά είχα παλιότερα μια εφαρμογή που είχε σχεδόν όλα τα ελληνικά σήριαλ παλιά και καινούρια...Μήπως ξέρει κανείς για ποια εφαρμογή μιλάω; Ελληνικές σειρές. Όμως αυτή τη στιγμή δεν την βρίσκω στο μάρκετ. Μήπως την κατέβασαν; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ελληνικές σειρές. Όμως αυτή τη στιγμή δεν την βρίσκω στο μάρκετ. Μήπως την κατέβασαν; Ευχαριστώ...την βρήκα τελικά σε άλλο μάρκετ...να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ευχαριστώ...την βρήκα τελικά σε άλλο μάρκετ...να σαι καλά. Σε ποιο market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σε ποιο market; aptoide.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 aptoide.... Εγώ δεν το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Βρήκες καμιά λύση? γιατί και εγώ έχω το ίδιο θέμα. Μόλις το έκανα uninstall και έβαλα την απλή έκδοση από Google play αλλά πάλι τα ίδια. Το κουλό είναι η ίδια έκδοση παίζει στο Nexus 4 καλά. Το πρόβλημα είναι στο tablet μόνο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλησπέρα Εγκατέστησα επί πληρωμή το eweather HD που μου πρότεινε ένας φίλος αλλά εχω μια απορία αναφορικά με την απεικόνιση των σεισμών... Συγκεκριμένα ορίζω την minimum απόσταση για ενημέρωση παράδειγμα 100 km... Το αποτέλεσμα όμως δεν με ικανοποιεί καθώς μου βγάζει ό,τι σεισμό υπάρχει στον κόσμο... Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλησπέρα Εγκατέστησα επί πληρωμή το eweather HD που μου πρότεινε ένας φίλος αλλά εχω μια απορία αναφορικά με την απεικόνιση των σεισμών... Συγκεκριμένα ορίζω την minimum απόσταση για ενημέρωση παράδειγμα 100 km... Το αποτέλεσμα όμως δεν με ικανοποιεί καθώς μου βγάζει ό,τι σεισμό υπάρχει στον κόσμο... Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποια λύση? επειδη εγω στο προτεινα ,οριστε οι δικες μου ρυθμισεις σε screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Το κουλό είναι η ίδια έκδοση παίζει στο Nexus 4 καλά. Το πρόβλημα είναι στο tablet μόνο. Μάλιστα. Καμία εναλλακτική εκτός από iheartradio υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 @Nommos Δες το audials https://play.google.com/store/apps/details?id=com.audials . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 επειδη εγω στο προτεινα ,οριστε οι δικες μου ρυθμισεις σε screenshot Δηλαδή αν βάλω που τις έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις δεν θα βλέπω σεισμό στη Ζιμπάμπουε αλλά μόνο στην Ελλάδα?:cool: Κάτι άλλο, εφαρμογή για να παίζω το στοίχημα του ΟΠΑΠ σε πρώτη φάση (Επειδή εδώ στην Ελλάδα είναι και καλά τι μόνο νόμιμο) υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δηλαδή αν βάλω που τις έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις δεν θα βλέπω σεισμό στη Ζιμπάμπουε αλλά μόνο στην Ελλάδα?:cool: Κάτι άλλο, εφαρμογή για να παίζω το στοίχημα του ΟΠΑΠ σε πρώτη φάση (Επειδή εδώ στην Ελλάδα είναι και καλά τι μόνο νόμιμο) υπάρχει? Νόμιμο είναι και το bet365. Έχει και εφαρμογή. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Δηλαδή αν βάλω που τις έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις δεν θα βλέπω σεισμό στη Ζιμπάμπουε αλλά μόνο στην Ελλάδα?:cool: Με βάση την εικόνα - screenshot που σου έδειξε ο φίλος παραπάνω: Στην τρίτη σειρά-επιλογή, εκεί που λέει για σεισμούς "...above: 7.0", βάλε 9.5 ρίχτερ και δε θα σε ξαναενοχλήσει με σεισμούς πέραν των 500 χλμ. Για τους κοντινούς (μέσα στα 500 χλμ.) ισχύει έτσι κι αλλιώς η ρύθμιση της πρώτης σειράς, δηλαδή σου δείχνει όλους τους κοντινούς σεισμούς πάνω από 4 ρίχτερ. Πάντως, κατά τη γνώμη μου τα 500 χλμ. είναι πολλά γιατί είναι ευθεία και βγαίνει και εκτός Ελλάδας. Εγώ το έχω βάλει στα 200 χλμ.. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts