bikos68 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 οχι,ειχε μονο την ελληνικη σημαια τιποτα αλλο.Ηταν οτι πιο καλο ειχα ποτε για ενημερωση.Ξεκινουσε με την λεξη "Ειδήσεις" Μηπως λες αυτο...?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greeknews Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Οχι παιδια δε λεει αυτη, εννοει την "Ειδησεις απο Ελλαδα" και δεν τη βλεπω στο Play, αμα θες να σου στειλω το backup απο Titanium σε email Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Οχι παιδια δε λεει αυτη, εννοει την "Ειδησεις απο Ελλαδα" και δεν τη βλεπω στο Play, αμα θες να σου στειλω το backup απο Titanium σε email Σωστα καταλαβες φιλε αλλα αν δεν υπαρχει πια στο play store τοτε θα βαλω καποια αλλη. Αυτην εννουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 1) 8sms 2) quickpic καλο το quickpic. Το 8sms ενω εχει αναφορα παραδοσης, ειναι καπως ψυχρο μεσα στα μηνυματα. Δηλαδη δεν ξεχωριζει τα δικα μου λογια (μεσα σε μηνυμα) σε ενα συννεφακι ας πουμε πρασινο, και τα λογια του αλλου σε ενα συννεφακι πχ μπλε. Ολα σε ιδιο φοντο ειναι ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την εντύπωση ότι η chompSMS έχει ως αναφορά παράδοσης το τικ που βγάζει δίπλα στο μήνυμα που στέλνεις στο παράθυρο της συνομιλίας. Εχεις δικιο. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Σωστα καταλαβες φιλε αλλα αν δεν υπαρχει πια στο play store τοτε θα βαλω καποια αλλη. Αυτην εννουσα Αυτή λες φίλε μου http://m.gonzalo-rodriguez.store.aptoide.com/app/market/com.greeknews.app.eidiseiselladas/12/5866513/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Αυτή λες φίλε μου http://m.gonzalo-rodriguez.store.aptoide.com/app/market/com.greeknews.app.eidiseiselladas/12/5866513/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 Ναι και δυστυχως δεν υπαρχει πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Yπαρχει καποια εφαρμογη επειδη βαζω το κινητο να φορτιζει οταν κοιμαμε που να σταματαει τη φορτιση μολις φτασει στο 100% η μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Δεν χρειάζεται εφαρμογή για αυτό .. Το κανει μονο του το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 σε δικαρτο τηλέφωνο που τα δεδομένα θα καταναλώνονται μόνο από την δεύτερη κάρτα, στο whatsapp που τώρα είναι συνδεδεμένο με την πρώτη μια και μοναδική κάρτα που έχω θα πρέπει να του αλλάξω λογαριασμό/ νούμερο; να βάλω της δεύτερης κάρτας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ναι και δυστυχως δεν υπαρχει πια Δεν ξέρω αν κατεβαίνει από εδώ http://fixapk.com/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Χαιρετώ την όμορφη παρέα. Έχω ένα θέμα με το μ torrent κι όποιος ξέρει, ας δώσει μια μικρή βοήθεια. Θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο μεγέθους 15gb το οποίο είναι χωρισμένο σε περίπου ίσα μέρη. Το πρώτο μέρος το κατέβασε κανονικά τη μία μέρα. Την επόμενη, συνέχισε και στο δεύτερο αλλά μόλις έφτασε στα 14/15 έβγαλε ένα κόκκινο θαυμαστικό και δίπλα download. Το ξανάρχισα, έκανε έλεγχο αν είναι όλα τα αρχεία κι ως δια μαγείας κατέβηκε πάλι στα 10/15. Συνέχισε σήμερα αλλά μόλις έφτασε κοντά στο 15, άρχισε αλλά τρελά όπως "δεν βρέθηκε η τοποθεσία των αρχείων" κλπ. Τι να κάνω; Εντωμεταξυ, δεν πρόκειται για bug του μ torrent γιατί την ίδια στιγμή αυξομειωνονται τα διαθέσιμα gb του κινητού όπως φαίνονται στο file manager. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλησπερα παιδια. Υπαρχει εφαρμογη που να κανει τα εξης... 1)Να βλεπει ποιες συσκευες ειναι συνδεδεμενες στο wifi δικτυο και να μου λεει τι bandwith καταναλωνει η καθε μια και 2)Να μου δειχνει η καθε συσκευη σε ποιο site βρισκεται Εννοειται ειμαι root και στο dsploit δεν εχω δει να τα γραφει αυτα μεσα.Να κανω λαθος;; :( Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Yπαρχει καποια εφαρμογη επειδη βαζω το κινητο να φορτιζει οταν κοιμαμε που να σταματαει τη φορτιση μολις φτασει στο 100% η μπαταρια; Το battery doctor έχει και ήχο μόλις φτάσει 100% https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 πείτε μου εφαρμογές dialer και sms που να υποστηρίζουν δύο σιμ παρακαλώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 πείτε μου εφαρμογές dialer και sms που να υποστηρίζουν δύο σιμ παρακαλώ! Youni SMS για τα μυνηματα σου! Και το GoSMS Pro δουλευε στο ICS, δεν ξερω τι γινεται μετα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Youni SMS για τα μυνηματα σου! Και το GoSMS Pro δουλευε στο ICS, δεν ξερω τι γινεται μετα... youni ; Αυτή μου βγάζει κινέζικα στις φωτο! είσαι σίγουρος πρώτη φορά την ακούω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 πείτε μου εφαρμογές dialer και sms που να υποστηρίζουν δύο σιμ παρακαλώ! Οι καλύτερες και μοναδικες νομίζω ότι είναι οι πιο κάτω. https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πήρα ένα tablet για το μικρό (Vivaco) που έχει 1GB χώρο αποθήκευσης, 2 GB internal USB και 4 GB external USB, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα παιχνίδια στην external usb. Δοκίμασα τις γνωστες εφαρμογές αλλά τίποτα πάλι (lind2sd, app2sd κλπ).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλημέρα,υπάρχει κάποια εφαρμογή(πλήν της μαμίσιας) για e-book reader?Ψάχνω ελληνικά βιβλία κ δεν εχω μείνει ικανοποιημένος με τον αριθμό που βρίσκω...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 @SergioChr Της Cosmote myebooks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα θέλω να μου πείτε μια εφαρμογή η οποία να μετρά της κλήσης του κάθε μήνα , επειδή έχω κάρτα το κινητό και θέλω να ξέρω της ακριβής κλήσης του μήνα. Προσοχή όχι εφαρμογή που να μετρά τον χρόνο ομιλίας αλλά απλά της εξερχομενες κλήσεις. Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Phonalyzr.. (και ενα καλο εγχειρίδιο γραμματικης) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Το κατέβασα αλλά δεν έχει αγγλικά. Κάποιο άλλο ; Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jquiz.english&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3D%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7+play+store&pcampaignid=APPU_r9XYU96xMqfk4QT7-4GwDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 πως γινοτανε να μην μας βγαζει ενημερωση για μια εφαρμογη;αγανακτησα να εμφανιζει συνεχεια το talkback.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts