Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι,ειχε μονο την ελληνικη σημαια τιποτα αλλο.Ηταν οτι πιο καλο ειχα ποτε για ενημερωση.Ξεκινουσε με την λεξη "Ειδήσεις"

Μηπως λες αυτο...?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greeknews

Jason the Greek

Οχι παιδια δε λεει αυτη, εννοει την "Ειδησεις απο Ελλαδα" και δεν τη βλεπω στο Play,

αμα θες να σου στειλω το backup απο Titanium σε email

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Οχι παιδια δε λεει αυτη, εννοει την "Ειδησεις απο Ελλαδα" και δεν τη βλεπω στο Play,

αμα θες να σου στειλω το backup απο Titanium σε email

Σωστα καταλαβες φιλε αλλα αν δεν υπαρχει πια στο play store τοτε θα βαλω καποια αλλη.

Αυτην εννουσα

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

1) 8sms

2) quickpic

καλο το quickpic. Το 8sms ενω εχει αναφορα παραδοσης, ειναι καπως ψυχρο μεσα στα μηνυματα. Δηλαδη δεν ξεχωριζει τα δικα μου λογια (μεσα σε μηνυμα) σε ενα συννεφακι ας πουμε πρασινο, και τα λογια του αλλου σε ενα συννεφακι πχ μπλε. Ολα σε ιδιο φοντο ειναι

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την εντύπωση ότι η chompSMS έχει ως αναφορά παράδοσης το τικ που βγάζει δίπλα στο μήνυμα που στέλνεις στο παράθυρο της συνομιλίας.

Εχεις δικιο. Ευχαριστω

Σωστα καταλαβες φιλε αλλα αν δεν υπαρχει πια στο play store τοτε θα βαλω καποια αλλη.

Αυτην εννουσα

Αυτή λες φίλε μου http://m.gonzalo-rodriguez.store.aptoide.com/app/market/com.greeknews.app.eidiseiselladas/12/5866513/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Yπαρχει καποια εφαρμογη επειδη βαζω το κινητο να φορτιζει οταν κοιμαμε που να σταματαει τη φορτιση μολις φτασει στο 100% η μπαταρια;

σε δικαρτο τηλέφωνο που τα δεδομένα θα καταναλώνονται μόνο από την δεύτερη κάρτα, στο whatsapp που τώρα είναι συνδεδεμένο με την πρώτη μια και μοναδική κάρτα που έχω θα πρέπει να του αλλάξω λογαριασμό/ νούμερο; να βάλω της δεύτερης κάρτας;

Ναι και δυστυχως δεν υπαρχει πια

Δεν ξέρω αν κατεβαίνει από εδώ http://fixapk.com/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/

Χαιρετώ την όμορφη παρέα.

Έχω ένα θέμα με το μ torrent κι όποιος ξέρει, ας δώσει μια μικρή βοήθεια. Θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο μεγέθους 15gb το οποίο είναι χωρισμένο σε περίπου ίσα μέρη. Το πρώτο μέρος το κατέβασε κανονικά τη μία μέρα. Την επόμενη, συνέχισε και στο δεύτερο αλλά μόλις έφτασε στα 14/15 έβγαλε ένα κόκκινο θαυμαστικό και δίπλα download. Το ξανάρχισα, έκανε έλεγχο αν είναι όλα τα αρχεία κι ως δια μαγείας κατέβηκε πάλι στα 10/15. Συνέχισε σήμερα αλλά μόλις έφτασε κοντά στο 15, άρχισε αλλά τρελά όπως "δεν βρέθηκε η τοποθεσία των αρχείων" κλπ.

Τι να κάνω;

Εντωμεταξυ, δεν πρόκειται για bug του μ torrent γιατί την ίδια στιγμή αυξομειωνονται τα διαθέσιμα gb του κινητού όπως φαίνονται στο file manager.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια.

Υπαρχει εφαρμογη που να κανει τα εξης...

1)Να βλεπει ποιες συσκευες ειναι συνδεδεμενες στο wifi δικτυο και να μου λεει τι bandwith καταναλωνει η καθε μια και

2)Να μου δειχνει η καθε συσκευη σε ποιο site βρισκεται

Εννοειται ειμαι root και στο dsploit δεν εχω δει να τα γραφει αυτα μεσα.Να κανω λαθος;; :(

Ευχαριστω

Yπαρχει καποια εφαρμογη επειδη βαζω το κινητο να φορτιζει οταν κοιμαμε που να σταματαει τη φορτιση μολις φτασει στο 100% η μπαταρια;

Το battery doctor έχει και ήχο μόλις φτάσει 100%

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en&hl=el

πείτε μου εφαρμογές dialer και sms που να υποστηρίζουν δύο σιμ παρακαλώ!

Youni SMS για τα μυνηματα σου!

Και το GoSMS Pro δουλευε στο ICS, δεν ξερω τι γινεται μετα...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Youni SMS για τα μυνηματα σου!

Και το GoSMS Pro δουλευε στο ICS, δεν ξερω τι γινεται μετα...

youni ; Αυτή μου βγάζει κινέζικα στις φωτο! είσαι σίγουρος πρώτη φορά την ακούω!

πείτε μου εφαρμογές dialer και sms που να υποστηρίζουν δύο σιμ παρακαλώ!

Οι καλύτερες και μοναδικες νομίζω ότι είναι οι πιο κάτω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree&hl=el

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&hl=el

Πήρα ένα tablet για το μικρό (Vivaco) που έχει 1GB χώρο αποθήκευσης, 2 GB internal USB και 4 GB external USB, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα παιχνίδια στην external usb. Δοκίμασα τις γνωστες εφαρμογές αλλά τίποτα πάλι (lind2sd, app2sd κλπ)....

Καλημέρα,υπάρχει κάποια εφαρμογή(πλήν της μαμίσιας) για e-book reader?Ψάχνω ελληνικά βιβλία κ δεν εχω μείνει ικανοποιημένος με τον αριθμό που βρίσκω...ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα θέλω να μου πείτε μια εφαρμογή η οποία να μετρά της κλήσης του κάθε μήνα , επειδή έχω κάρτα το κινητό και θέλω να ξέρω της ακριβής κλήσης του μήνα. Προσοχή όχι εφαρμογή που να μετρά τον χρόνο ομιλίας αλλά απλά της εξερχομενες κλήσεις.
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Phonalyzr.. (και ενα καλο εγχειρίδιο γραμματικης)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II