junglist Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 kyian said: Υπαρχει καποια προταση για αγορα καποιων συγκεκριμενων tags ? με ενδιαφερει και εμενα το nfc .Εχω βρει αυτο : http://www.ebay.co.uk/itm/5-NFC-TAGS-FREE-Keychain-NTAG203-SAMSUNG-HTC-NEXUS-SONY-LG-MORE-/141020161483?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20d574e5cb αξιοπιστο καταστημα στην Ελλαδα για αγορα ξερουμε? Ευχαριστω Εγώ από το eshop είχα πάρει σε προσφορά κάποια της sony και έπαιζαν μια χαρά με το nexus 4. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μπορεί να προτείνει κάποιος εφαρμογή για Time Lapse; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 @aptaliko Για δες αυτήν Lapse It • Time Lapse • Lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με τα nfc tags γίνεται εναλλαγή 2g/3g με την μία ή θέλει ρουτ όπως για το GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 fuorigioco1981 said: Με τα nfc tags γίνεται εναλλαγή 2g/3g με την μία ή θέλει ρουτ όπως για το GPS? Μπα θέλει ρουτ Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 zchrisz said: Δοκίμασε την ID3Fixer . Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!:) Δεν γνώριζα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο. Να είσαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 captnemo said: Υπάρχουν και σε μπρελόκ http://www.ebay.co.uk/itm/Blank-NFC-Label-Smart-Tag-Mifare-Classic-1k-S50-KeyRing-Tags-RFID-IC-Read-Write-/370895803706?pt=UK_BOI_Electrical_Components_Supplies_ET&var=&hash=item565b1cd53a Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος,κάνουν δουλειά; Επίσης λειτουργούν με όλες τις μάρκες κινητών και δέχονται μόνο 1 εντολή το κάθε ένα; Ανάλογα τα nfc που θα διαλέξεις. Διαφέρουν στην χωρητικότητα και στο αν γράφονται μία ή και περισσότερες φορές. Σε αυτά που είχα πάρει από το Amazon δεν κατάφερα να τα " γεμίσω" όσες λειτουργίες και αν πρόσθεσα. Μπορώ να τα σβήνω και να τα γράφω όσες φορές θέλω. Η αξία τους ήταν αστεία και πήρα μαζί 15 nfc tags. Νομίζω μαζί με τα μεταφορικά 15 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 cb600f said: Ανάλογα τα nfc που θα διαλέξεις. Διαφέρουν στην χωρητικότητα και στο αν γράφονται μία ή και περισσότερες φορές. Σε αυτά που είχα πάρει από το Amazon δεν κατάφερα να τα " γεμίσω" όσες λειτουργίες και αν πρόσθεσα. Μπορώ να τα σβήνω και να τα γράφω όσες φορές θέλω. Η αξία τους ήταν αστεία και πήρα μαζί 15 nfc tags. Νομίζω μαζί με τα μεταφορικά 15 ευρώ. Μια εντολή δέχεται το κάθε ένα;Αν θες στείλε το link που τα αγόρασες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 υπηρχε μια εφαρμογη που εκανε με πατημα της το τηλεφωνο απο 2g να παει σε 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κάποια αποτελεσματική εφαρμογή για λήψη βίντεο-τραγουδιών από το youtube; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Nagata said: Κάποια αποτελεσματική εφαρμογή για λήψη βίντεο-τραγουδιών από το youtube; Εγώ χρησιμοποιώ το TubeMate και είμαι απολυτά ικανοποιημένος δεν ξέρω αν κάποιος προτείνει κάτι αλλο Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 captnemo said: Μια εντολή δέχεται το κάθε ένα;Αν θες στείλε το link που τα αγόρασες:) Εγώ το έχω προγραμματίσει με το tasker μόλις το ακουμπάω να μου ενεργοποιεί το bt για να συνδεθεί με το ηχοσύστημα, να ανοίγει την ένταση του ήχου στο max και να ξεκινάει να παίζει το media player. Αν το ξανα-ακουμπήσω στο tag απενεργοποιεί το bt και κλείνει την εφαρμογή του media player. Είμαι root αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορείς να βάλεις να κάνει παραπάνω ενέργειες εκτός απο μια και αν δεν είσαι root Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Πάντως αν γινεται να ρυθμιστεί για αλλαγή από 2g σε 3g ακόμη και με ροοτ θα είναι πολύ βολικό. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 jimsiv said: Εγώ το έχω προγραμματίσει με το tasker μόλις το ακουμπάω να μου ενεργοποιεί το bt για να συνδεθεί με το ηχοσύστημα, να ανοίγει την ένταση του ήχου στο max και να ξεκινάει να παίζει το media player. Αν το ξανα-ακουμπήσω στο tag απενεργοποιεί το bt και κλείνει την εφαρμογή του media player. Είμαι root αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορείς να βάλεις να κάνει παραπάνω ενέργειες εκτός απο μια και αν δεν είσαι root Σωστό, δεν χρειάζεται ρουτ για να κάνει πολλαπλές εντολές Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 cb600f said: Ανάλογα τα nfc που θα διαλέξεις. Διαφέρουν στην χωρητικότητα και στο αν γράφονται μία ή και περισσότερες φορές. Σε αυτά που είχα πάρει από το Amazon δεν κατάφερα να τα " γεμίσω" όσες λειτουργίες και αν πρόσθεσα. Μπορώ να τα σβήνω και να τα γράφω όσες φορές θέλω. Η αξία τους ήταν αστεία και πήρα μαζί 15 nfc tags. Νομίζω μαζί με τα μεταφορικά 15 ευρώ. Χωρίς να περνώ και όρκο, νομίζω ότι το πρόγραμμα αναγνωρίζει το tag και κάνει τις εντολές που του έχεις περάσει στο πρόγραμμα. Αν βάλεις το ίδιο tag σε άλλο κινητό δεν θα εκτελέσει τις ίδιες εντολές αλλά θα πρέπει να το ρυθμίσεις. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 kyriakos96 said: Πάντως αν γινεται να ρυθμιστεί για αλλαγή από 2g σε 3g ακόμη και με ροοτ θα είναι πολύ βολικό. Με gravity box γίνετε δες. [ATTACH]45781[/ATTACH][ATTACH]45781[/ATTACH][ATTACH]45781[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 gsa1967 said: υπηρχε μια εφαρμογη που εκανε με πατημα της το τηλεφωνο απο 2g να παει σε 3g? αυτη?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) kyriakos96 said: Πάντως αν γινεται να ρυθμιστεί για αλλαγή από 2g σε 3g ακόμη και με ροοτ θα είναι πολύ βολικό. Νομίζω πως δεν είναι θέμα root αλλά rom. Παλιά με root δεν είχα αυτή την επιλογή παρά μόνο όταν άλλαξα rom και πήγα σε cyanogenmod. Edit: Απότι βλέπω μάλλον γίνεται και με xposed άρα απλά root και εγκατάσταση του framework. Edited June 4, 2014 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να περνάω δικό μου λογότυπο σε φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 araditsas said: Με gravity box γίνετε δες. [ATTACH]45781[/ATTACH][ATTACH]45781[/ATTACH][ATTACH]45781[/ATTACH] Επομένως ακόμη ένας λόγος για να προσθέσουμε στη ζωή μας τα nfc tags. Αξίζουν αρκετά πιστεύω αν και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Με ποιες εφαρμογές μπορείς να καθορίσεις τι θα κάνουν? Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 diplo said: υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να περνάω δικό μου λογότυπο σε φωτογραφίες που βγάζω με το κινητό; Γράψε watermark στο play store και θα σου βγάλει μιλιούνια Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παιδια εχω προβλημα με την μανισια εφαρμογη για τα email (σε android κιτκατ). ενω βαζω τα στοιχεια του mail μου δεν τα δεχεται και μου πεταει μηνυμα ''αδύνατη η σύνδεση με τον διακομιστη. ελέγξτε την συνδεση και τις πληροφορίες και δοκιμαστε ξανα'' το θεμα ειναι οτι και ιντερνετ εχω αλλα και τα στοιχεια τα δινω κανονικα..... αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) 1. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να αφαιρεί τις διαφημήσεις; Κατέβασα το adfree, από κάποιο site, αλλά μου λέει ότι είναι παλιά έκδοση και δεν εγκαθίσταται. Δεν ξέρω αν το συνέχισαν· δε μπορώ να βρω κάτι. 2. Υπάρχει κάποιος file manager, όμορφα σχεδιασμένος, σαν τον asto, αλλά πιο ελαφρύς (δε με ενδιαφέρει να έχει clouds); Για κάποιο λόγο, στο κινητό μου ο astro κάνει πάρα πολύ ώρα να φορτώσει τα αρχεία και κολλάει. Να βάλω τον root explorer (μου αρέσει ο σχεδιασμός του) ή είναι υπερβολικό να τον χρησιμοποιώ ως απλό file manager; Στην ουσία, θέλω απλά να εκτελεί apk και να κάνει copy, rename και delate. 3. Μια γνωστή μου, που σχεδιάζει να κάνει format το κινητό της, θέλει να κρατήσει backup όλων των προγραμμάτων και παιχνιδιών που έιναι μέσα (όχι saves ή πρόοδο, μόνο τις ίδιες τις εφαρμογές). Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να της προτείνω; Edited June 5, 2014 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 @Black_Drag0n 1) AdAway 2.8.1 apk 2) Δοκίμασε τον ES File Explorer 3) Αν τα έχει κάνει εγκατάσταση από το Play store, μετά το format θα μπει με το λογαριασμό στην εφαρμογή play store, θα επιλέξει my apps, και ένα ένα θα τα εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 tolisfar said: αυτη?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g αυτη θελει ρουτ. ειχα βρει μια παλια που δεν ηθελε ρουτ και δεν την ειχα περασει στο νοτε . θα ξαναδω το ιστορικο των εφαρμογων στο play μπας και την εχει κρατησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts