balantakos777 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Υπαρχει κανενα καλο gps για ελλαδα που να λειτουργει offline? να μην χρειαζεται ιντερνετ εννοω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Όλα νομίζω έχουν offline χάρτες.. Sygic και Navigon, σίγουρα. Δες και το ειδικό thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Edited May 17, 2014 by WitchKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Απο τα πιο απλά που εχω δοκιμασει,για μενα το καλυτερο ειναι το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onavo.android.onavoid&hl= και μετα το https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ub0r.android.callmeter&hl=el Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το Onavo είναι ό,τι ζητούσα. :up: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παιδια εβαλα το Light Flow Lite - LED Control για να αλλαξω το χρωμα στο λαμπακι του κινητου οταν μου ερχεται καποιο μαιλ η sms η εχω καποια αναπαντητη να ειναι διαφορετικο και οχι το στανταρ πρασινο. παρολο που εχω διαλεξει τα χρωματα που θελω για καθε ειδοποίηση δεν αλλαζει. ξερει κανεις τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παιδια εβαλα το Light Flow Lite - LED Control για να αλλαξω το χρωμα στο λαμπακι του κινητου οταν μου ερχεται καποιο μαιλ η sms η εχω καποια αναπαντητη να ειναι διαφορετικο και οχι το στανταρ πρασινο. παρολο που εχω διαλεξει τα χρωματα που θελω για καθε ειδοποίηση δεν αλλαζει. ξερει κανεις τι να κανω? Δεν είχα ποτέ την Lite έκδοση (έχω αγορασμένη την Paid), οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά αν διαβάσεις στην περιγραφή της Paid έκδοσης, αναφέρει πως τα χρώματα δεν λειτουργούν σε όλες τις συσκευές, σε άλλες πάλι λειτουργούν ΜΟΝΟ κάποια χρώματα, ενώ χρειάζεται και root. Μήπως είσαι σε κάποια από αυτές τις εξαιρέσεις, ή δεν είσαι root; Εγώ πάλι, αντί για το LightFlow χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό και το Light Manager. Ο λόγος ήταν κυρίως πως έχει επιλογή να μπεις μέσα στο Apps Drawer σου και να επιλέξεις από εκεί ό,τι εφαρμογή έχεις, επιλογή που δεν υπάρχει στο LightFlow. Στο LightFlowί δυστυχώς υποστηρίζονται ΜΟΝΟ όσες εφαρμογές έχει βάλει ο δημιουργός, για όσες λείπουν δεν μπορείς να ορίσεις χρώμα. Δοκίμασέ τη αν θέλεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δεν είχα ποτέ την Lite έκδοση (έχω αγορασμένη την Paid), οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά αν διαβάσεις στην περιγραφή της Paid έκδοσης, αναφέρει πως τα χρώματα δεν λειτουργούν σε όλες τις συσκευές, σε άλλες πάλι λειτουργούν ΜΟΝΟ κάποια χρώματα, ενώ χρειάζεται και root. Μήπως είσαι σε κάποια από αυτές τις εξαιρέσεις, ή δεν είσαι root; Εγώ πάλι, αντί για το LightFlow χρησιμοποιούσα για αρκετό καιρό και το Light Manager. Ο λόγος ήταν κυρίως πως έχει επιλογή να μπεις μέσα στο Apps Drawer σου και να επιλέξεις από εκεί ό,τι εφαρμογή έχεις, επιλογή που δεν υπάρχει στο LightFlow. Στο LightFlowί δυστυχώς υποστηρίζονται ΜΟΝΟ όσες εφαρμογές έχει βάλει ο δημιουργός, για όσες λείπουν δεν μπορείς να ορίσεις χρώμα. Δοκίμασέ τη αν θέλεις. oxι δεν ειμαι ρουτ! την δοκιμασα και αυτη που λες αλλα δεν κανει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 oxι δεν ειμαι ρουτ! την δοκιμασα και αυτη που λες αλλα δεν κανει τιποτα! Αυτές οι εφαρμογές θέλουν ρουτ για να δουλέψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλησπέρα.Ξέρει κάποιος στο Handcent SMS να μου πει που είναι η ρύθμιση για να στέλνω με μικρά γράμματα στα Ελληνικά.Γιατί τώρα μου τα κάνει μόνο του σε κεφαλαία. Δεν υπάρχει τρόπος. Έτσι το κάνει από μόνο του γιατί στέλνει 160 χαρακτήρες/μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Επειδή δεν βρήκα forum thread για το Oppo 5, θα ρωτήσω εδώ μιας και ίσως η ερώτησή μου αφορά εφαρμογή. Είδα κάποιον σε μία καφετέρια με το κινητό και στην lockscreen του είχε έναν χάρτη, ο κέρσορας που σέρνεις για να ξεκλειδώσεις το κινητό ήταν ένα αεροπλάνο και είχε κάποια shortcuts (επαφές, web browser κτλ.) πάνω σε πόλεις. Όταν έσερνε τον κέρσορα πάνω σ' αυτές δημιουργούνταν διακεκομμένες γραμμές πτήσης και άνοιγε το συγκεκριμένο shortcut. Τον ρώτησα αν πρόκειται για κάποιο skin συγκεκριμένου custom lockscreen από το Market, ή αν είναι το μαμά lockscreen του Oppo ή προ-υπήρχε πιθανότατα από κάποια custom rom, αλλά δεν ήξερε μιας και το είχε πάρει μεταχειρισμένο από κάποιον πριν 2 μέρες. Αν γνωρίζει κάποιος γι' αυτό το lockscreen, ας μας ενημερώσει για το τί πρόκειται. Εδώ είναι το thread για το Oppo Find 5........καλύτερα ρώτα εκεί μπας και έχει να κάνει με το ColourOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλησπέρα.Ξέρει κάποιος στο Handcent SMS να μου πει που είναι η ρύθμιση για να στέλνω με μικρά γράμματα στα Ελληνικά.Γιατί τώρα μου τα κάνει μόνο του σε κεφαλαία. Δοκίμασε ρυθμίσεις - ρυθμίσεις αποστολής μηνυμάτων - λειτουργία sms στα Ελληνικά και βάλε το στο ανενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για διαβασμα ebook? epub και pdf Σημαντικο να παιρνει σημειωσεις. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παιδια εβαλα το Light Flow Lite - LED Control για να αλλαξω το χρωμα στο λαμπακι του κινητου οταν μου ερχεται καποιο μαιλ η sms η εχω καποια αναπαντητη να ειναι διαφορετικο και οχι το στανταρ πρασινο. παρολο που εχω διαλεξει τα χρωματα που θελω για καθε ειδοποίηση δεν αλλαζει. ξερει κανεις τι να κανω? Μήπως η συσκευή σου έχει και δικό της έλεγχο του LED και δεν τον έχεις απενεργοποιήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μήπως η συσκευή σου έχει και δικό της έλεγχο του LED και δεν τον έχεις απενεργοποιήσει? εχω το g2. ναι εχει kαι τα ειχα ξετικαρει ολα αλλα και παλι τιποτα.... θα θελει ρουτ μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Google Play Services v4.4.52 /Google Play Store v4.8.19...σας εχουν ερθει τα τελευταια updates?! Σε εμενα οχι παντως και μου φαινεται οτι εχουν αργησει πολυ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Google Play Services v4.4.52 /Google Play Store v4.8.19...σας εχουν ερθει τα τελευταια updates?! Σε εμενα οχι παντως και μου φαινεται οτι εχουν αργησει πολυ :p Μόλις εγκατέστησα χειροκίνητα το play store από εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/1227-google-play-store-4-8-19-update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μόλις εγκατέστησα χειροκίνητα το play store από εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/1227-google-play-store-4-8-19-update :) πρεπει να κανω unistall το παλιο? η το περναει σαν ενημερωση πανω στο παλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) πρεπει να κανω unistall το παλιο? η το περναει σαν ενημερωση πανω στο παλιο? Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα με το παλιό, απλά κατεβάζεις το apk και το εγκαθιστάς. Απλά θα αντικατασταθεί το παλιό.:) Edited May 17, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 εχω το g2. ναι εχει kαι τα ειχα ξετικαρει ολα αλλα και παλι τιποτα.... θα θελει ρουτ μαλλον Εχω το ιδιο κινητο. Θελει root να δουλεψει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 oxι δεν ειμαι ρουτ! την δοκιμασα και αυτη που λες αλλα δεν κανει τιποτα! Έχω και εγώ το light manager και δεν είμαι root. Ψάχτο μια να το σετάρεις και αν δεν δουλεύει στην συσκευή σου στείλε μήνυμα στον δημιουργό της. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το Onavo είναι ό,τι ζητούσα. :up: Δοκίμασε και το my data manager . Τον πρώτο καιρό έλεγξε πια εφαρμογή είναι πιο ακριβής για την συσκευή σου. π.χ το 3g watchdog στο s2 μου είχε αποκλίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Φίλε μου Πολλά θα ακούσεις και ο καθένας θα σου πει το δικό του εγώ παίζω στοίχημα καφέ αν στην περιοχή του Πειραιά δεν πέσει μέσα είναι τέλεια στις προβλέψεις όλον τον χειμώνα μόνο μια βροχή ξέφυγε και μιλάω να πέφτει μέσα και στην ώρα που 6th βρέξει με +- 1 2 ώρες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Όλα αυτά είναι η προσωπική μου γνώμη - εμπειρία με την εφαρμογή Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις, αυτή η εφαρμογή φαίνεται πραγματικά πολύ καλή! Μια ερώτηση: γίνεται να κανω την ώρα στο widget που έχω βάλει στην αρχική οθόνη να φαίνεται σε εικοσιτετράωρη μορφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω κλήσεις σε άλλα κινητά; αλλά να μην έχουν την εφαρμογή και εκείνοι, και να μην χρειάζεται να ανοίξουν το wifi! μόνο εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις, αυτή η εφαρμογή φαίνεται πραγματικά πολύ καλή! Μια ερώτηση: γίνεται να κανω την ώρα στο widget που έχω βάλει στην αρχική οθόνη να φαίνεται σε εικοσιτετράωρη μορφή; Ναι μπες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ακολούθησε τις φώτο. [ATTACH]45237[/ATTACH][ATTACH]45238[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Εγκατέστησε κάποιος το τελευταίο greenify update? Από ότι διαβάζω στα σχόλια του market αρκετοί έχουν προβλήματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Εγώ το έχω δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν βλέπω ούτε στο play store αρνητικά σχόλια. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Εγκατέστησε κάποιος το τελευταίο greenify update? Από ότι διαβάζω στα σχόλια του market αρκετοί έχουν προβλήματα.... όλα οκ σε THL W100 εδώ και περίπου 24 ώρες με την νέα έκδοση του greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts