Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην τα ξανά λέμε! Το θέμα των 160 χαρακτήρων ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΈΜΑ πληκτρολογίου αλλά ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΜΗΝΥΜΆΤΩΝ! Αν πας να γράψεις με το swiftkey με εφαρμογή μηνυμάτων που δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες θα γράψει μικρά ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ 70 ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΉΠΤΗ ΘΑ ΦΤΆΣΟΥΝ ΜΙΚΡΆ.

Και κεφάλαια να γράψεις με το swiftkey στο πρώτο που θα τονίσει θα πέσει στους 70 χαρακτήρες.

Ανεφερα το handcent sms πιο πανω :)

Παιδια στην εφαρμογη tapatalk συνεχεια οταν θελω να κανω login στο myphone μου λεει αδυναμια συνδεσης και πεταει error.Συμβαινει και σε αλλους αυτο?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Καλημέρα. Υπάρχει εφαρμογή για μηνύματα που να γράφει 160 χαρακτήρες και στα Ελληνικά;

Όπως σου απάντησαν δεν γίνετε με μικρά και 160 χαρακτήρες ,διάβασε εδω όπου τα εξηγεί αναλυτικά ο φίλος @Tsaglis

Samsung galaxy s21+

Παιδια στην εφαρμογη tapatalk συνεχεια οταν θελω να κανω login στο myphone μου λεει αδυναμια συνδεσης και πεταει error.Συμβαινει και σε αλλους αυτο?

Ναι σε όλους γίνεται αυτό λόγω μερικής ασυμβατότητας του forum με το tapatalk. Εμένα μου πετάει το μήνυμα σφάλματος αλλά μετά μπαίνει κανονικά στα threads που παρακολουθώ. Αν δεν σε αφήνει να προχωρήσεις κάνε απεγκατάσταση κι εγκατάσταση από τη αρχή.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ναι σε όλους γίνεται αυτό λόγω μερικής ασυμβατότητας του forum με το tapatalk. Εμένα μου πετάει το μήνυμα σφάλματος αλλά μετά μπαίνει κανονικά στα threads που παρακολουθώ. Αν δεν σε αφήνει να προχωρήσεις κάνε απεγκατάσταση κι εγκατάσταση από τη αρχή.

Στα threads μπαινεις και χωρις να εχεις κανει login,το θεμα ειναι στα replys τι κανουμε...

Κανονικά μπαίνει στο φόρουμ απλά πετάει ένα μήνυμα στην αρχή.

Αν δεν μπορείς να κάνεις login βγάλε το addblock για αρχή.

ok αφου το κανει και σε σενα δεν υπαρχει θεμα.

ok αφου το κανει και σε σενα δεν υπαρχει θεμα.

Aν πας στο θέμα του tapatalk για το myphone θα δεις ότι λίγο πολύ όλοι έχουν θέματα κατά καιρούς, από ένα απλό μήνυμα σφάλματος, μέχρι και να δείχνει ότι το site είναι κάτω.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Ναι, αναφέρεται πιο αναλυτικά και σε άλλα θέματα...

Παιδιά έβαλα το handsend sms και έχω μια ερώτηση

Πως μπορώ να επιλέγω από ποια κάρτα θα στέλνω το μήνυμα ;

Δεν είδα πουθενά τέτοια επιλογή...

Δεν υποστηρίζει δικαρτα

παιδια με πεταει απο το google play store οποια εκδοση και να βαλω

επισης σε μια εφαρμογη ( Escore ) μου λεει πως δεν εχω εγκατεστημενα τις google play services

τα ειχα μεταφερει με το titanium backup στην καρτα sd , αλλα τα εφερα πισω παλι στου τηλεφωνου

ομως δεν επιδιορθωθηκε

τι αλλο μου προτεινετε ? μηπως να τα κανω Uninstall και να τα ξαναπερασω ?

πως θα καταλαβω ομως ποια εκδοση να περασω?

Και αν στείλω μήνυμα δηλαδή από ποια κάρτα θα πάει ;

Από την πρώτη

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο morelocale 2 ποιες είναι οι ρυθμίσεις για να γυρίσει η συσκευή στα ελληνικά; Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

go sms

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&hl=el

Εχεις να προτεινεις καμια αλλη γιατι αυτη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου?

Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια την SeriesGuide. Mπορείς να κάνεις λογαριασμό και στο trakt.tv και κάθε check που θα κάνεις στην εφαρμογή για επεισόδιο που είδες, θα ενημερώνεται και το trakt.tv και θα μπορείς να ελέγχεις τις σειρές σου και από το pc.

Το calendar στο trakt.tv με τις σειρές που ΘΑ παίξουν όπως επίσης και το αντίστοιχο widget του SeriesGuide στο κινητό, τα δυνατά τους σημεία.

Επίσης σου εμφανίζει πόσες ώρες από τη ζωή σου έχεις "καεί" βλέποντας σειρές. :p

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Υπαρχει καποια εφαρμογη που μετατρεπει το κινητο-ταμπλετ σε ψηφιακη κορνιζα δηλ. το τοποθετεις στο τραπεζι και παιζει φωτογραφιες απο επιλεγμενο φακελο χωρις μετα απο λιγο να σβηνει η οθονη;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Υπαρχει καποια εφαρμογη που μετατρεπει το κινητο-ταμπλετ σε ψηφιακη κορνιζα δηλ. το τοποθετεις στο τραπεζι και παιζει φωτογραφιες απο επιλεγμενο φακελο χωρις μετα απο λιγο να σβηνει η οθονη;

Αυτό λέει ότι το κάνει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Εννοείται ότι θα είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παροτι διαβασα οτι ο dolphin εχει τελευταιως ενσωματωμενο το jetpack επρεπε να εγκαταστησω και το apk του για να το δω στις ρυθμισεις.ετσι πρεπει να ειναι;

Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια την SeriesGuide. Mπορείς να κάνεις λογαριασμό και στο trakt.tv και κάθε check που θα κάνεις στην εφαρμογή για επεισόδιο που είδες, θα ενημερώνεται και το trakt.tv και θα μπορείς να ελέγχεις τις σειρές σου και από το pc.

Το calendar στο trakt.tv με τις σειρές που ΘΑ παίξουν όπως επίσης και το αντίστοιχο widget του SeriesGuide στο κινητό, τα δυνατά τους σημεία.

Επίσης σου εμφανίζει πόσες ώρες από τη ζωή σου έχεις "καεί" βλέποντας σειρές. :p

Εγώ πριν αρκετό καιρό, αφού δοκίμασα και το SeriesGuide και το TV Show Favs, κατέληξα στο δεύτερο γιατί μου φαίνεται πιο εύχρηστο και οργανωμένο. Αλλά για να συγχρονίσω με το trakt πρέπει να αγοράσω το pro 3.75 ευρώ. Έτσι είναι και στο seriesguide ή γίνεται και με το free;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Στο morelocale 2 ποιες είναι οι ρυθμίσεις για να γυρίσει η συσκευή στα ελληνικά;

Εδω κανεις?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εγώ πριν αρκετό καιρό, αφού δοκίμασα και το SeriesGuide και το TV Show Favs, κατέληξα στο δεύτερο γιατί μου φαίνεται πιο εύχρηστο και οργανωμένο. Αλλά για να συγχρονίσω με το trakt πρέπει να αγοράσω το pro 3.75 ευρώ. Έτσι είναι και στο seriesguide ή γίνεται και με το free;

Mε την free έκδοση του SeriesGuide κάνεις κανονικά sync στον λογαριασμό σου στο trakt.tv. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εδω κανεις?

Έχει EL-GR (ή κάπως έτσι τελοσπάντων) το επιλέγεις και γυρνάει.. Απλά αν έχεις kitkat θέλει root ή ακολουθείς τις οδηγίες που λέει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II