araditsas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ναι φίλε την έχω εγώ αλλά τι διαφορετικό είδες σε εμφάνιση έχει μικρές διαφορές. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχει βρει κανείς τρόπο να κατεβάσει επίσημα την νέα έκδοση 8 του Facebook που είναι πολύ όμορφη σε ένα Xperia Z που την είδα; Την έχω βρει ως apk, αλλά δεν εμπιστεύομαι την πηγή για να την βάλω. Ισως η πιο καλογραμμενη εκδοση. Με ξαφνιασε το αερατο scroling. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 go sms https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms Ευχαριστώ για την πρόταση. Θα το δοκιμάσω. Φαντάζομαι εννοείς ότι στο άλλο δεν υπάρχει η επιλογή ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsav92 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 νομιζω οτι δεν ειναι θεμα τοσο της rom αλλα kernel ο kernel πρεπει να υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα η εκτος αν υπαρχει καποιο module για το xposed installer Βρηκα γινετε με την default camera app του Google Nexus 5 με το volume + η - . Στο δικο μου κινητο τουλαχιστον δηλαδη (Thl t100) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 παιδια καποια εφαρμογη εχετε να προτεινετε σαν το clean master? απλα πιο ελαφρια θελω γιατι αυτο το clean master καλο αλλα τρεχει συνεχεια στο background! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 παιδια καποια εφαρμογη εχετε να προτεινετε σαν το clean master? απλα πιο ελαφρια θελω γιατι αυτο το clean master καλο αλλα τρεχει συνεχεια στο background! Δοκίμασε αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm με τικ στις ρυθμίσεις κάνεις έξοδο από την εφαρμογή Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχω ένα DVD player Toshiba και θέλω να το χειρίζομαι από το κινητό. Με το g2 το δούλεψα άνετα με την μαμισια εφαρμογή που έχει. Το one δεν έχει για DVD, ξέρετε κάποια εφαρμογή από το μάρκετ που να δουλεύει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 @giannis12a Στην εφαρμογή θα έχει την δυνατότητα να τα προγραμματίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχει βρει κανείς τρόπο να κατεβάσει επίσημα την νέα έκδοση 8 του Facebook που είναι πολύ όμορφη σε ένα Xperia Z που την είδα; Την έχω βρει ως apk, αλλά δεν εμπιστεύομαι την πηγή για να την βάλω. Μπορείς να γίνεις μέλος της beta κοινότητας. Εκεί έχει την 8 έκδοση. Οδηγίες εδω. http://www.cnet.com/how-to/how-to-sign-up-for-facebooks-android-beta-program/ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μπορείς να γίνεις μέλος της beta κοινότητας. Εκεί έχει την 8 έκδοση. Οδηγίες εδω. http://www.cnet.com/how-to/how-to-sign-up-for-facebooks-android-beta-program/ Μα στο Ζ της κοπελιας, εχει το νεο Facebook κανονικα, χωρις να εχει μπει σε beta κλπ. Πώς εκει κατεβηκε ως αναβαθμιση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μα στο Ζ της κοπελιας, εχει το νεο Facebook κανονικα, χωρις να εχει μπει σε beta κλπ. Πώς εκει κατεβηκε ως αναβαθμιση; Αυτο αναρωτήθηκα κι γω μιας που ποτέ δεν πάτησα οκ στη beta. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εχω το handcent.Αυτο που θελω να ρωτησω γιατί δεν το βρησκω υπαρχει εφαρμογη που σε δικαρτο να σου λεει το μνμ σε ποιον αριθμο ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μα στο Ζ της κοπελιας, εχει το νεο Facebook κανονικα, χωρις να εχει μπει σε beta κλπ. Πώς εκει κατεβηκε ως αναβαθμιση; Αυτο αναρωτήθηκα κι γω μιας που ποτέ δεν πάτησα οκ στη beta. Α, κι άρχισα να πιστεύω ότι ακούω φωνές και βλέπω χρώματα! Το είδα χθες σε ένα S3 φίλου, να έχει διαφορετική (πιο flat και πιο ωραία) εμφάνιση αλλά το περίεργο είναι ότι στον αριθμό έκδοσης έδειχνε την ίδια με την δικιά μου (7.00.26.28)!! Αν ήταν stage rollout (γιατί εκείνος έχει αυτόματες αναβαθμίσεις), δεν θα έπρεπε να έχει άλλο αριθμό έκδοσης? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μα στο Ζ της κοπελιας, εχει το νεο Facebook κανονικα, χωρις να εχει μπει σε beta κλπ. Πώς εκει κατεβηκε ως αναβαθμιση; Και εγώ με SGII την 8 έχω. Το περίεργο είναι ότι κάθε φορά που φλασάρω ρομ και το ξανακατεβάζω, την πρώτη φορά που το τρέχω έχει το παλιό λουκ και πάντα με μια επανεκκίνηση στρώνει.. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγώ πάλι κατέβασα την 8 και έχει την ίδια εμφάνιση...... Για το Facebook μιλάω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εχω το handcent.Αυτο που θελω να ρωτησω γιατί δεν το βρησκω υπαρχει εφαρμογη που σε δικαρτο να σου λεει το μνμ σε ποιον αριθμο ήρθε; στην προηγουμενη σελίδα ειναι η απαντηση σου go sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα. Πήρα το mSecure τις προάλλες από το άμαζον. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Είναι ασφαλές; Μπορώ να βάλω δηλαδή κωδικούς όχι μόνο από σάιτ αλλά και από λογαριασμούς - ebanking και θα "έχω το κεφάλι μου ήσυχο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχω ένα DVD player Toshiba και θέλω να το χειρίζομαι από το κινητό. Με το g2 το δούλεψα άνετα με την μαμισια εφαρμογή που έχει. Το one δεν έχει για DVD, ξέρετε κάποια εφαρμογή από το μάρκετ που να δουλεύει; Εχω αυτήν στο Νοτε3 και δουλεύουν τα πάντα ακόμα και η nova https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote&hl=el Εχει και για το one δοκίμασε... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.htcone.remote&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Επισημα παντως το samsung galaxy s4 με android 4.3 εχει απο μονο του αυτη την εφαρμογη και μια χαρα κανει τη δουλεια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 2014’s Top Expensive Android Applications Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σε jelly bean 4.1.2 πως σβηνουμε τα παντα απο την μνημη;Οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα,να μην μεινει ουτε φακελος απο εφαρμογη που εγκαταστηθηκε αργοτερα. Ουε απο recovery(wipe data/factory reset),ουτε απο τις ρυθμισεις της συσκευης(επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων)μου σβηνει τα παντα. Το ειχα κανει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι πως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σε jelly bean 4.1.2 πως σβηνουμε τα παντα απο την μνημη;Οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα,να μην μεινει ουτε φακελος απο εφαρμογη που εγκαταστηθηκε αργοτερα. Ουε απο recovery(wipe data/factory reset),ουτε απο τις ρυθμισεις της συσκευης(επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων)μου σβηνει τα παντα. Το ειχα κανει παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι πως... wipe internal + external SD Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 γεια σας παιδια , εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για rooted xperia NEO V ? εχω διαβασει κατι για overclocking του επεξεργαστη και για swap της μνημης RAM, αλλα δεν το πολυεψαξα.. αν εχετε να προτεινετε κατι , καλοδεχουμενες οι απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) γεια σας παιδια , εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για rooted xperia NEO V ? εχω διαβασει κατι για overclocking του επεξεργαστη και για swap της μνημης RAM, αλλα δεν το πολυεψαξα.. αν εχετε να προτεινετε κατι , καλοδεχουμενες οι απαντησεις Έκανα πρόσφατα σε ένα με το ERoot-1.0.16. Edit: Μάλλον άκυρο το μήνυμά μου. Λογικά έχεις κάνει root και θέλεις να κάνεις overclock. :O Edited March 28, 2014 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 γεια σας παιδια , εχετε να προτεινετε καμια εφαρμογη για rooted xperia NEO V ? εχω διαβασει κατι για overclocking του επεξεργαστη και για swap της μνημης RAM, αλλα δεν το πολυεψαξα.. αν εχετε να προτεινετε κατι , καλοδεχουμενες οι απαντησεις για overclock και swap support χρειαζεσαι custom kernel που να τα υποστηριζει καλυτερα ρωτησε στο νημα της συσκευης σου γιατι εδω εισαι λιγο offtopic:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts