pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έχει ερωτηθεί πολλές φορές όμως ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη εφαρμογή ηχογράφησης κλήσεων; Και επειδή είχα δοκιμάσει πολλές παλιότερα... Η ΦΩΝΉ ΜΟΥ ακούγεται το ίδιο ΧΆΛΙΑ στην πραγματικότητα; :-P Στην ουσία ρωτάω αν παραμορφωνεται :-P Σε ολους η φωνη τους ακουγεται χαλια :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ενδιαφέρον :cool: RAR for Android Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Γνωρίζει κανεις αν το greenify μπορεί να παγώσει και εφαρμογές συστηματος πχ Google+ ; Και το λειτουργικό σύστημα το ίδιο σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Πας στην εφαρμογή και πατάς ανενεργό Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν ειναι όμως ο ίδιος τρόπος "παγώματος". Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το greenify δεν είναι μόνο για rooted συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το greenify δεν είναι μόνο για rooted συσκευές; βγηκε και μια εφαρμογη για non-rooted συσκευες Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ενδιαφέρον :cool: RAR for Android ποια η διαφορα με ολα τα παρομοια; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ποια η διαφορα με ολα τα παρομοια; Ότι είναι από τη rarlab μάλλον Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ότι είναι από τη rarlab μάλλον Οχι μαλλον.ειναι απο την rarlab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Για την διαφορα εννοει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Ότι είναι από τη rarlab μάλλον Αυτό ακριβώς . Δεν έχει διάφορα απο τα υπόλοιπα ,τα ιδια σχεδόν πράγματα κάνει . Edited March 8, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Σε ολους η φωνη τους ακουγεται χαλια :lol: :-P Εσύ ποια χρησιμοποιείς; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) παιδια υπαρχει καποιο app που να μου δειχνει ποση ωρα ειμαι στο ιντερνετ (απο τα δεδομενα του κινητου οχι απο wifi) καθε μερα?? κατι σαν χρονομετρο ας πουμε. Edited March 8, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν χρησιμοποιω :p Ειχα βρει μια που ελεγε χρονο καθε εφαρμογης γενικα... τι σε νοιαζει η ωρα; :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ενδιαφέρον :cool: RAR for Android αυτό το κάνει ο solid Explorer και δεν χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 παιδια υπαρχει καποιο app που να μου δειχνει ποση ωρα ειμαι στο ιντερνετ (απο τα δεδομενα του κινητου οχι απο wifi) καθε μερα?? κατι σαν χρονομετρο ας πουμε. Δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog ίσως μπορεί να σε βοηθήσει Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν χρησιμοποιω :p Ειχα βρει μια που ελεγε χρονο καθε εφαρμογης γενικα... τι σε νοιαζει η ωρα; :) εχω την εντυπωση οτι ενω παταω και το κλεινω και σβηνει αυτο το μικροεικονιδιο του ιντερνετ, μενει για 1-1,50 λεπτο ακομα ανοιχτο! ενω στην ουσια φενετε οτι το εχω κλεισει! πρεπει να καθυστερει λιγακι κ ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να το κοιταξω αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αν κλεινεις τα δεδομενα, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας :) Και πιο πολυ σε νοιαζει να βλεπεις καταναλωση ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 μήπως γνωρίζεται κάποια εφαρμογή που με ένα widget να ενεργοποιείται κλείδωμα της οθόνης με κωδικό η με pattern?εννοώ αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις κάθε φορά να το ενεργοποιείς. Για να δω αν κατάλαβα καλά εννοείς με ένα κλικ να ενεργοποιείς το κλείδωμα με pattern/pin? Συγκεκριμένη εφαρμογή που κάνει αυτό αποκλειστικά δεν ξέρω αλλά αν έχεις tasker σίγουρα γίνεται απο secure settings και με ένα shortcut το έχεις στην αρχική σου οθόνη (το pattern θέλει νομίζω να είσαι root). Γενικά το θέμα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του keyguard με είχε ταλαιπωρήσει αρκετά στο παρελθόν και μόνο με το παραπάνω κατάφερα να το πετύχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 αυτό το κάνει ο solid Explorer και δεν χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογη. Αν μιλάμε για εφαρμογή που πραγματικά θέλουμε να χειριζόμαστε όλα τα rar,Zip, 7gz ακόμα και password protected files, τότε οι κλασικοί browser,όπως solid και es δεν κάνουν τίποτα. Τόσο καιρό έχω βάλει τον zarchiver για τέτοιες δουλειές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημέρα! Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει το τηλέφωνο, remote control για την nova; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Και το λειτουργικό σύστημα το ίδιο σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Πας στην εφαρμογή και πατάς ανενεργό Φιλε μου καλημερα. δεν είναι το ίδιο πράγμα.. Με το greenfiy παγώνεις την εφαρμογή εντελώς αλλά μπορείς να την έχεις να έχει push ενημερώσεις. Πχ παγώνεις το messenger από το Facebook αλλά όταν έρχεται μήνυμα η εφαρμογή ανοίγει για να το πάρεις και όταν κλείσεις την οθόνη ξαναπαγωνει.. Αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μένα.. Έχω κερδίσει απίστευτη μπαταρία με αυτό τον τρόπο και ευχαριστιεμαι όλες τις εφαρμογές στο φουλ.. Σε γενικές γραμμές οσο δυνατή και αν ειναι η συσκευή σου με ροοτ θα απογειωθεί και άλλο.. Μας την έφερε άσχημα η samsung εδώ.. Sent from my note2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να με ενημερωνει ποια ειναι η νεα ip του σπιτιου μου καθε φορα που αλλαζει; Εχω στησει μια ρομποτικη καμερα στο δωματιο του παιδιου μου αλλα μολις αλλαζει η ip στο σπιτι κοβεται η συνδεση γιατι δεν γνωριζω τη νεα ip. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Προσπαθω να στειλω ενα αρχειο απο τους κοινοχρηστους φακελους του υπολογιστη μου στο κινητο μου με το προγραμμα es explorer και δεν τα στελνει γιατι μου βγαζει το μυνημα access denied ή read-only file system ενω αν δοκιμασω απο οποιονδηποτε αλλο υπολογιστη ή tablet να παρω το ιδιο ακριβως αρχειο απο τον ιδιο ακριβως υπολογιστη και δικτυο με αφηνει κανονικα. Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει? Edited March 9, 2014 by physics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να με ενημερωνει ποια ειναι η νεα ip του σπιτιου μου καθε φορα που αλλαζει; Εχω στησει μια ρομποτικη καμερα στο δωματιο του παιδιου μου αλλα μολις αλλαζει η ip στο σπιτι κοβεται η συνδεση γιατι δεν γνωριζω τη νεα ip. Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο: https://www.google.gr/search?q=dyn+ip&oq=dyn+ip&aqs=chrome..69i57j0l5.1623j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#q=dyndns Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts