fuorigioco1981 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στις εφαρμογές Dropbox και copy δεν μπορώ μέσα από αυτές να ανεβάσω ένα αρχείο ΌΧΙ από την κάρτα μνήμης αλλά σου την εσωτερική συστήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στις εφαρμογές Dropbox και copy δεν μπορώ μέσα από αυτές να ανεβάσω ένα αρχείο ΌΧΙ από την κάρτα μνήμης αλλά σου την εσωτερική συστήματος; Αν και το κάνω πλέον μέσω solid, όπως φαίνεται γίνεται και από την εφαρμογή. [ATTACH]40240[/ATTACH] Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Χαιρετώ την παρέα..καμία εφαρμογή που να συγχρονίζει το ημερολόγιο του Facebook και να δουλεύει γνωρίζουμε; Από προχθές κάτι άλλαξε και σταμάτησαν να δουλεύουν οι πιο πολλές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που οταν πχ. μπαινουμε στο σπιτι wifi αυτοματα να μπαίνει σε gsm; Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Καμια εφαρμογη για live score με push notif fav team κτλπ!! Εκτος του soccer livescores!! Ευχαριστω! Fotmob....για μένα αν όχι το καλύτερο....από τα καλύτερα! :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilefootie.wc2010 Υ.Γ.:Τώρα ψήνομαι να δοκιμάσω το Live score addicts γιατί ακούω επίσης πολύ καλά σχόλια! Edited January 21, 2014 by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 καλησπερα. τωρα δεν γνωριζω αν υπαρχει. μηπως ξερετε αν υπαρχει εφαρμογη android, που να μας δειχνει που βρισκεται καποιος που μας παιρνει τηλεφωνο ?την τοποθεσια του !! Εγω για την περιπτωση αυτη, χρησιμοποιω το βαιπερ, εννοειται ομως οτι θα πρεπει να τον εχουμε εγκατεστημενο και οι δυο! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Fotmob....για μένα αν όχι το καλύτερο....από τα καλύτερα! :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilefootie.wc2010 Υ.Γ.:Τώρα ψήνομαι να δοκιμάσω το Live score addicts γιατί ακούω επίσης πολύ καλά σχόλια! 30φορές τους είχα πει για widget και έβγαλαν αλλά χωρίς χειροκίνητη ανανέωση. Περιμένω από το άλλο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που οταν πχ. μπαινουμε στο σπιτι wifi αυτοματα να μπαίνει σε gsm; Στο σπίτι μου μέσα δεν έχω καλό σήμα (με τον καιρό το έλυσα με το 'Τέλειο Σήμα για το Σπίτι' της Cosmote) και ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο. Όσο βρισκόμουν μέσα σ' αυτό και ήμουν συνδεδεμένος στο Wi-Fi, ήθελα το κινητό να γυρίζει αυτόματα σε 2G δίκτυο. Δυστυχώς όσο το είχα ψάξει, οτιδήποτε υπήρχε έφτανε μέχρι το μενού Preferred network type, και έπρεπε να κάνεις την αλλαγή χειροκίνητα. Τελικά βρήκα τη λύση με ένα flashable αρχείο από το xda, το οποίο δυστυχώς τρέχει ΜΟΝΟ σε CM rom. Κάποια από αυτά που κάνει: Automatic Mode Features: Switch to 2G when wifi is connected. Switch to 2G when data is turned off. If screen is off for more that 10 minutes (configurable in the app) it will switch to 2G If screen is off and battery is below 30% (configurable in the app) it will switch to 2G Network usage monitoring to prevent switching to 2G if network is being used. 3G can be re-enabled as soon as the screen is turned on or unlocked or it can be done manually Option to Disable data before switching network. (Required on some phones/ROMs) Option for manual switching back to 3G. This setting allows user to choose when to switch back to 3G by selecting a notification in the notification bar. Requires separate app located on market or use link below Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που οταν πχ. μπαινουμε στο σπιτι wifi αυτοματα να μπαίνει σε gsm; Χωρίς να έχω ιδέα από tasker προσωπικά, από αυτά που έχω καταλάβει, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με το tasker Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Χωρίς να έχω ιδέα από tasker προσωπικά, από αυτά που έχω καταλάβει, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με το tasker Δε νομίζω, γιατί η αλλαγή από 2G σε 3G και το αντίθετο, είναι restriction του Android και δε μπορεί να γίνει αυτόματα. Ίσως πάλι να κάνω λάθος, αλλά απ' όσο θυμάμαι όταν έψαχνα για τη λύση, όλων το μυαλό πήγαινε στο Tasker αλλά δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσε να λειτουργήσει. Κάποιος που έχει την εφαρμογή, αν μπορεί ας κάνει μια δοκιμή και να μας πει. Σίγουρα θα είναι καλύτερη λύση από οποιοδήποτε script, flashable zip κτλ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπερα ειμαι ροοτ στη 4.3 ξερει κανεις καποιο προγραμμα για να κλεινουμε ςφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο?γιατι τισς κλεινω και ξανατρεχουν και τρωνε πολυ μπαταρια και ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Καλησπερα ειμαι ροοτ στη 4.3 ξερει κανεις καποιο προγραμμα για να κλεινουμε ςφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο?γιατι τισς κλεινω και ξανατρεχουν και τρωνε πολυ μπαταρια και ραμ. Greenify και καθαρισες! Δουλεύει μόνο σε εφαρμογές που εγκατέστησες εσύ όμως, όχι σε όσες υπήρχαν προεγκατεστημένες στη συσκευή σου. Tip: Μπορείς κάποιες από τις προεγκατεστημένες να τις διαγράψεις με το titanium backup και να τις εγκαταστήσεις ξανά απ'το play ώστε να μπορείς να τις "διαχειριστείς" με το greenify μετά.. μπορείς ακόμα και να τις μετατρέψεις απευθείας σε εφαρμογές χρήστη από εφαρμογές συστήματος μέσω του titanium.. ;) Edited January 21, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Greenify ?απο το google play το κατεβαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δε νομίζω, γιατί η αλλαγή από 2G σε 3G και το αντίθετο, είναι restriction του Android και δε μπορεί να γίνει αυτόματα. Ίσως πάλι να κάνω λάθος, αλλά απ' όσο θυμάμαι όταν έψαχνα για τη λύση, όλων το μυαλό πήγαινε στο Tasker αλλά δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσε να λειτουργήσει. Κάποιος που έχει την εφαρμογή, αν μπορεί ας κάνει μια δοκιμή και να μας πει. Σίγουρα θα είναι καλύτερη λύση από οποιοδήποτε script, flashable zip κτλ. Εγώ το έχω πετύχει αυτό με tasker αλλά μόνο στη cyanogen. Όταν είχα την stock rom της samsung αυτή η επιλογή ήταν απενεργοποιημένη ενώ τώρα λειτουργεί κανονικά γιατί το επιτρέπει η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Greenify και καθαρισες! Δουλεύει μόνο σε εφαρμογές που εγκατέστησες εσύ όμως, όχι σε όσες υπήρχαν προεγκατεστημένες στη συσκευή σου. Tip: Μπορείς κάποιες από τις προεγκατεστημένες να τις διαγράψεις με το titanium backup και να τις εγκαταστήσεις ξανά απ'το play ώστε να μπορείς να τις "διαχειριστείς" με το greenify μετά.. μπορείς ακόμα και να τις μετατρέψεις απευθείας σε εφαρμογές χρήστη από εφαρμογές συστήματος μέσω του titanium.. ;) Ή αγοράζεις τη donate version και δουλεύει σε όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Greenify ?απο το google play το κατεβαζω? Ναι, υπάρχει δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εγώ το έχω πετύχει αυτό με tasker αλλά μόνο στη cyanogen. Όταν είχα την stock rom της samsung αυτή η επιλογή ήταν απενεργοποιημένη ενώ τώρα λειτουργεί κανονικά γιατί το επιτρέπει η rom. Ρώτησα κι εγώ εδώ νωρίτερα σχετικά αλλά δεν πήρα απάντηση. Όσο το έψαξα δε βρήκα τρόπο να γίνεται. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ρώτησα κι εγώ εδώ νωρίτερα σχετικά αλλά δεν πήρα απάντηση. Όσο το έψαξα δε βρήκα τρόπο να γίνεται. Xposed framework, gravity box. Έχει επιλογή να το αλλάζει μόνο του, για πιο εξειδικευμένα tasker η llama. Δούλεψε στην Rom μου, stock της Asus. Άρα είναι για όσους έχουν 4.2 και πάνω κοντά στην στοκ. Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Στο σπίτι μου μέσα δεν έχω καλό σήμα (με τον καιρό το έλυσα με το 'Τέλειο Σήμα για το Σπίτι' της Cosmote) και ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο. Όσο βρισκόμουν μέσα σ' αυτό και ήμουν συνδεδεμένος στο Wi-Fi, ήθελα το κινητό να γυρίζει αυτόματα σε 2G δίκτυο. Δυστυχώς όσο το είχα ψάξει, οτιδήποτε υπήρχε έφτανε μέχρι το μενού Preferred network type, και έπρεπε να κάνεις την αλλαγή χειροκίνητα. Τελικά βρήκα τη λύση με ένα flashable αρχείο από το xda, το οποίο δυστυχώς τρέχει ΜΟΝΟ σε CM rom. Κάποια από αυτά που κάνει: Automatic Mode Features: Switch to 2G when wifi is connected. Switch to 2G when data is turned off. If screen is off for more that 10 minutes (configurable in the app) it will switch to 2G If screen is off and battery is below 30% (configurable in the app) it will switch to 2G Network usage monitoring to prevent switching to 2G if network is being used. 3G can be re-enabled as soon as the screen is turned on or unlocked or it can be done manually Option to Disable data before switching network. (Required on some phones/ROMs) Option for manual switching back to 3G. This setting allows user to choose when to switch back to 3G by selecting a notification in the notification bar. Requires separate app located on market or use link below Μήπως σου κάνει αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mb.toggle2g.plugin.notification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Για να αλλαζει αυτοματα το κινητο σε 2G πρεπει να εισαι root και να παίζεις με συγκεκριμενη rom. Τουλάχιστον αυτο λεει στις οδηγιες το llama και το tasker. Επειδη δεν εχω root κι αν ειχα δεν θα περναγα custom rom, αναγκάστηκα απλά με το llama, όταν μπαινω σπιτι να κόβει τα data γενικα , γιατι μου ετρωγε την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που οταν πχ. μπαινουμε στο σπιτι wifi αυτοματα να μπαίνει σε gsm; Εάν έχεις 4.2 ή νεότερο την έδωσε ο Χρήστος την λύση λίγο πρίν Με Xposed framework και gravity box. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5158603#post5158603 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μήπως σου κάνει αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mb.toggle2g.plugin.notification Αν πατήσεις στο link με το site του developer σε βγάζει στο xda απ' όπου κατέβασα το flashable που ανέφερα στο post μου. Αυτή βέβαια η εφαρμογή απ' ότι κατάλαβα είναι το plugin με το οποίο δημιουργείται ένα αρχείο μέσα στο init.d fodler έτσι ώστε μετά από κάθε καινούρια Nightly που περνάς να μη χρειάζεται να flashάρεις το .zip. Όπως και να 'χει, υπάρχει πλέον λύση και με Tasker (με συγκεκριμένες μάλλον rom) αλλά και με Gravity, οι οποίες δεν υπήρχαν όταν το έψαχνα εγώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Παιδια τελικα δεν.μπορω να καταλήξω σε εφαρμογή για σημειώσεις και Ειδοποιήσεις γεγονότων κλπ. Θελω να εχει reminder αλλα οχι την ιδια ημερα. Ειχα το gnotes αλλα οποτε εβαζα αλλη ρομ ή αλλαζα τηλέφωνο ενω εμπαινα στο λογαριασμο μου δεν.ειχε μεδα τις σημειώσεις. Μπορειτε να βοηθήσετε? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γεια Ξέρει κανεις πως μεταφερεται μια εφαρμογή και συγκεκριμένα ενα παιχνιδι στο σημειο που εχω δτάσει απο ενα android phone σε άλλο? Εχω δοκιμασει κατι copy paste , backup αλλά τίποτα. (συγκεκριμενα θελω απο το smartphone -> tablet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γεια Ξέρει κανεις πως μεταφερεται μια εφαρμογή και συγκεκριμένα ενα παιχνιδι στο σημειο που εχω δτάσει απο ενα android phone σε άλλο? Εχω δοκιμασει κατι copy paste , backup αλλά τίποτα. (συγκεκριμενα θελω απο το smartphone -> tablet) Αν είσαι root, δοκίμασε το DataSync. Πιο advanced, αν είσαι root πάλι, κάνεις backup με TitaniumBackup αντιγράφεις τα αρχεία στην άλλη συσκευή και κάνεις restore πάλι με TitaniumBackup. Αν δεν είσαι root, δοκίμασε το Helium Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts