SERS1612 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Status bar--->quicksettings management και στο phone tweaks--->mobile data--->smart radio έχει αυτόματη ρύθμιση για 2g-3g όταν ανοίγεις-κλείνεις τα δεδομένα.πχ Αν βάλεις στην επιλογή smart radio--->on mobile data disabled --->switch to 2g τότε το κινητό με το που συνδέεται σε wifi δίκτυο,θα γυρίζει αυτόματα σε 2g και αν βάλεις στο on mobile data enabled-->switch to 3g με το που κλείνεις το wifi ή αποσυνδέεται απο το wifi router,θα γυρίζει αυτόματα σε 3g data. [ATTACH]40171[/ATTACH] [ATTACH]40173[/ATTACH] Εμένα είναι έτσι. ;;; Δεν βλέπω αυτές τις επιλογές... Edited January 20, 2014 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 @pepe1 Δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Κανένα καλό πρόγραμμα για ξυπνητήρι έχετε να μου προτείνεται? Επίσης μεταξύ Android Weather και AccWeather πιο είναι καλύτερο και χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους συστήματος?[/quoteΚΟ ΚΟΡΥΦΗ Timely Edited January 20, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Συμφωνώ, το timely είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει και πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αν είχε και widget... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχει και widget νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Συμφωνώ, το timely είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει και πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Και για αυτούς που έχουν πάνω από μια συσκευή (πχ tablet), έχει και συγχρονισμό και ρύθμισή των αφυπνησεων από κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 [ATTACH]40171[/ATTACH] [ATTACH]40173[/ATTACH] Εμένα είναι έτσι. ;;; Δεν βλέπω αυτές τις επιλογές... Και σε μένα έτσι είναι που το έψαχνα! Μήπως ανάλογα με το κινητό εμφανίζονται οι άλλες; Εγώ έχω xperia sp 4.1.2 rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχει και widget νομίζω Ναι, λάθος.. customizable εννοώ :) όπως είναι μέσα η εφαρμογή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 [ATTACH]40171[/ATTACH] [ATTACH]40173[/ATTACH] Εμένα είναι έτσι. ;;; Δεν βλέπω αυτές τις επιλογές... Και σε μένα έτσι είναι που το έψαχνα! Μήπως ανάλογα με το κινητό εμφανίζονται οι άλλες; Εγώ έχω xperia sp 4.1.2 rooted Μπειτε στο exposed πηγαινετε στα κατεβασμενα....και εκει σιγουρα σας εχει update για το gravity box... ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μπειτε στο exposed πηγαινετε στα κατεβασμενα....και εκει σιγουρα σας εχει update για το gravity box... ;););) Δυστυχώς έχω την τελευταία έκδοση ( 2.9.3 ) και δεν υπάρχουν οι επιλογές για toggles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Μαλλον το θεμα της συσκευης .. Μου κανει καλυτερα εχει πεσει η τιμη στα 149 ευρω και το θελω για δωρακι ευχαριστω για την αμεση απαντηση ! ! ! Το έχω το τηλέφωνο γιαυτό σου προτείνω να διαβάσεις πρώτα το θέμα και μετά να το κάνεις δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δυστυχώς έχω την τελευταία έκδοση ( 2.9.3 ) και δεν υπάρχουν οι επιλογές για toggles. Λοιπόν στο support του στους xda, απάντησαν ότι εμφανίζονται οι επιλογές αυτές σε αυτούς που έχουν 4.2 και επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Συμφωνώ, το timely είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει και πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Το κατέβασα και εγώ, αλλά όταν δοκίμασα να του βάλω αφύπνιση, μου εμφάνισε μήνυμα ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσω τη λειτουργία stamina (xperia z). Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω τί επιβάρυνση είδες στη μπαταρία με το Fancy Widget. Σε γενικές γραμμές καλό είναι, αισθητικά απο τα καλύτερα, απλά είδα υπερβολικά μεγάλο νούμερο απο cpu & wakepup triggers ενώ του είχα κλείσει τα πάντα. Κατανάλωση μπαταρίας δεν είδα τραγικά πράγματα, αλλά μιλάμε και για το Note2, οπότε πρέπει να το δοκιμάσω πολύ μεγάλη περίοδο για να κρίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά πολύ καιρό τώρα. Δεν έχω δει αυτά που λες. Μήπως δεν έκατσε καλά η εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Λοιπόν στο support του στους xda, απάντησαν ότι εμφανίζονται οι επιλογές αυτές σε αυτούς που έχουν 4.2 και επάνω. Α οκ.Έτσι εξηγείται.Έχω 4.1.2. Ευχαριστώ για την ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καμια εφαρμογη για live score με push notif fav team κτλπ!! Εκτος του soccer livescores!! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καμια εφαρμογη για live score με push notif fav team κτλπ!! Εκτος του soccer livescores!! Ευχαριστω! Δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=se.footballaddicts.livescore αρκετά καλή. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=se.footballaddicts.livescore αρκετά καλή. όντως η καλύτερη την έχω κάνα 3μηνο και είναι τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Data on off https://play.google.com/store/apps/details?id=it.miabit.android.dataonoff Δεν κάνει αυτό που ψάχνω. Ψάχνω widget για 2G-3G toggle. ανάλογα τη συσκευή που έχεις, και αν αυτή υποστηρίζει xposed, το gravity box έχει τέτοια επιλογή. Είμαι σε 2.3.6 οπότε δεν μπορώ να βάλω το gravity box. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καμια εφαρμογη για live score με push notif fav team κτλπ!! Εκτος του soccer livescores!! Ευχαριστω! Ρίξε μια ματιά και στο sofascore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 καλησπερα. τωρα δεν γνωριζω αν υπαρχει. μηπως ξερετε αν υπαρχει εφαρμογη android, που να μας δειχνει που βρισκεται καποιος που μας παιρνει τηλεφωνο ?την τοποθεσια του !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ρίξε μια ματιά και στο sofascore περα απο το addicts συστηνω και εγω το sofascore Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=se.footballaddicts.livescore αρκετά καλή. Κι εγώ για χάρη του Live Score Addicts, που το έχω από αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, ξήλωσα το Sportsmate το οποίο ήταν μια χαρά, αλλά με τις τελευταίες ενημερώσεις είτε δεν έρχονταν γρήγορα οι ειδοποιήσεις, ή και καθόλου παρά μόνο στο τέλος του παιχνιδιού!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts