Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράθεση από gkarabid

>Υπαρχει τροπος παιδια να επαναφερω το κινητο στην αρχικη μορφη του (δηλαδη οπως την πρωτη ημερα που το πηρα) αλλα μετα να μπουνε η εφαρμογες που εχω ολες μαζι χωρις να ξαχνω στο play s μια μια?

Ακομα την καρτα sd (δεν θελω να την κανω φορματ) την εχω χωρισει σε δυο διαμερισματα για την εφαρμογη link2sd ωστε να βαλω περισσοτερες εφαρμογες στην καρτουλα.Θα εχω καποιο προβλημμα με αυτες της εφαρμογες ?

Και τελος σαν κατοχος ενος zopo zp820 εγω (οπως και ολοι η αλλοι) προβλημμα με την φορτιση του κινητου.Δηλαδη το βαζεις για φορτιση πχ στο 15 % μπαταρια και μεσα σε 5 λεπτα παει στο 35-40% και σε αλλα 15 λεπτα βρισκεται στο 100%.Φυσικα αυτο ειναι τελειως εικονικο αφου μετα η μπαταρια κραταει πολυ λιγο και πεφτει ραγδαία.

Υπαρχει καποια εφαρμογη για να δουμε την κατασταση της μπαταριας την ωρα που φορτιζει ? και αν ναι ποιες ειναι η φυσιολογικες τιμες που πρεπει να δουμε

Ευχαριστω

Ευχαριστω για την απαντηση σου.Καμια βοηθεια για την φορτιση της μπαταριας εχουμε?

Για να το επαναφέρεις στην αρχική του μορφή, κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν χάνεις τα περιεχόμενα της sd κάρτας όπως φωτογραφίες, βίντεο, κατεβασμένα αρχεία. Χάνεις επαφές, μηνύματα, και ότι εφαρμογή εγκατέστησες εσύ μαζί με τις ρυρθμίσεις τους.

Remote έλεγχο μιας συσκευής android από άλλο android πώς κάνετε;

Να μπαίνει κανονικά στα μενού του, να ανοίγει προγράμματα κλπ θέλω.

Δοκίμασα το teamviewer και δεν δουλεύει μεταξύ android. Μόνο με pc.

Για κοίταξε το remodroid

Κάπου είχα διαβάσει για μια εφαρμογή με την οποία όταν δέχεσαι μια κλήση μπορείς να βάζεις την κλήση στο παρασκήνιο και να συνεχίζεις ότι έκανες πριν

χωρίς να την απορρίπτεις.

Ξέρουμε πως λέγεται ?

Κάπου είχα διαβάσει για μια εφαρμογή με την οποία όταν δέχεσαι μια κλήση μπορείς να βάζεις την κλήση στο παρασκήνιο και να συνεχίζεις ότι έκανες πριν

χωρίς να την απορρίπτεις.

Ξέρουμε πως λέγεται ?

Μήπως call heads

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.dfki.callheads

Παιδιά στο Note 3 χρησιμοποιώ τα ακουστικά του iphone! Υπάρχει τρόπος να δουλέψουν τα κουμπάκια των ακουστικών στο Note όπως δουλεύουν στο iphone;;;;;;
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Παιδιά στο Note 3 χρησιμοποιώ τα ακουστικά του iphone! Υπάρχει τρόπος να δουλέψουν τα κουμπάκια των ακουστικών στο Note όπως δουλεύουν στο iphone;;;;;;

Από όσο γνωρίζω δεν γίνεται, γιατί δεν είναι πλήρως συμβατά με συσκευές Android.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όταν πατάς να κάνει κλήση ΔΕΝ δείχνει το βασικό μενού που υπάρχει? Εκτός από dialer ΚΑΙ contacts δλδ?

Ίσως η πιο όμορφη εφαρμογή calculator που έχω πετύχει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575435
Μάκης

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=finarea.MobileVoip

με πάροχο το voipbuster, αλλά νομίζω υποστηρίζει και άλλους παρόχους

Θα το δοκιμάσω.

Το Csipsimple τι πρόβλημα έχει? Μια χαρά δουλεύει σε 15 φίλους.

Σε ποιόν provider είσαι? Έβαλες σωστά τους αποκωδικοποιητες?

Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και δεν δουλεύει, έχει πρόβλημα το τηλέφωνο σου.

Μήπως έχεις custom rom?

Δοκιμασμένο σε 4 τηλέφωνα. Δικό μου server και τηλεφωνικό κέντρο έχω. Χρόνο να φτιάχνω εφαρμογές δεν έχω :p

Κλείνει και αυτή καμία φορά όπως το ζοιπερ.

Δεν στέλνει στο bt

Bug με το μεγάφωνο

Στο φτερό βρήκα τα παραπάνω, χωρίς να το ζορίσω για να βρώ bugs.

Ίσως η πιο όμορφη εφαρμογή calculator που έχω πετύχει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2575435

Αρκετά όμορφη αν και πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω κάτι featured-rich και με ωραίο interface :(

Τhe end of an era...

υπαρχει τροπος να εχουμε εγκαταστημενη μια εφαρμογη στο τηλεφωνο αλλα να μην φαινεται στο μενου?ή να ειναι σε καποιον κλειδωμενο φακελο?

Όρε φίλε, να 'σαι καλά! Τι κορυφαία εφαρμογή είναι τούτη που δεν την είχα πάρει μυρωδιά μέχρι τώρα!

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Για κοίταξε το remodroid

Είναι μόνο για τοπικό δίκτυο.

Εγώ θέλω να συνδέομαι στο tv box στο σπίτι, από το κινητό από όπου και να βρίσκομαι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πιθανώς να έχει απαντηθεί ξανά αλλά το ρωτάω και γω. Ποια εφαρμογή γνωρίζετε να ηχογραφεί από το μικρόφωνο του τηλεφώνου με την καλύτερη δυνατή πιστότητα και ποιότητα και ει δυνατόν να βγάζει το output σε mp3 απευθείας? Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα το ASR Recorder με το οποίο είχα ικανοποιητικές ηχογραφήσεις αλλά στις τελευταίες εκδόσεις κλείδωσε το mp3 output στη free version και δε διατίθεμαι να αγοράσω την pro, εάν βρώ κατί άλλο ανάλογο δωρεάν ίσως και καλύτερο. Ευχαριστώ και καλές γιορτές.

Πιθανώς να έχει απαντηθεί ξανά αλλά το ρωτάω και γω. Ποια εφαρμογή γνωρίζετε να ηχογραφεί από το μικρόφωνο του τηλεφώνου με την καλύτερη δυνατή πιστότητα και ποιότητα και ει δυνατόν να βγάζει το output σε mp3 απευθείας? Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα το ASR Recorder με το οποίο είχα ικανοποιητικές ηχογραφήσεις αλλά στις τελευταίες εκδόσεις κλείδωσε το mp3 output στη free version και δε διατίθεμαι να αγοράσω την pro, εάν βρώ κατί άλλο ανάλογο δωρεάν ίσως και καλύτερο. Ευχαριστώ και καλές γιορτές.

Εγω χρησιμοποιω αυτή που εξαγει σε mp3 αλλα η δικη σου φωνη δεν πρεπει να είναι δυνατη για να γραφτει καθαρα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=el

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ανάλογα με την ποιότητα του μικροφώνου δεν πάει αυτό? Εκτός αν κατι δεν κατάλαβα καλά. Εγώ προσπαθούσα να κάνω ηχογράφηση εξωτερικού ήχου σε εξωτερικό χώρο και η εγγραφη ήταν μάπα.

Ανάλογα με την ποιότητα του μικροφώνου δεν πάει αυτό? Εκτός αν κατι δεν κατάλαβα καλά. Εγώ προσπαθούσα να κάνω ηχογράφηση εξωτερικού ήχου σε εξωτερικό χώρο και η εγγραφη ήταν μάπα.

Εγω παρατηρησα ότι όταν μιλαγα στον συνομιλητή μου ηρεμα και αραγα και καθαρα μια χαρα ηταν η συνομιλια

Οτααν λογω συνθηκων βιαζουνμ εχανε

Εχω samsung galaxy S4

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Βασικά κάνω εγγραφές κάποιων ομιλιών σε εκθέσεις κλπ όπου η πηγή του ήχου είναι δυνατή και καθαρή (μικρόφωνα με δυνατά ηχεία) οπότε θέμα καθαρότητας της πηγής δεν τίθεται. Με το ASR είχα αρκετά καλό αποτέλεσμα χωρίς θόρυβο ή χάλια συμπίεση αλλά από τη στιγμή που έγινε εμπορικό, αναζητώ κάποια δωρεάν ποιοτική λύση.

παιδια μολις βρηκα το πιο απιθανο Lockscreen και εχω μεινει αναυδος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lockscreen.optimus&hl=el

θελει να εισαι ροοτ! ειναι το ξεκλειδωμα των lg optimus το οποιο εγω το εψαχνα στους xda ως mod! και το βρηκα free στο γοογλε πλει! δοκιμαστε το :cool:

παιδια μολις βρηκα το πιο απιθανο Lockscreen και εχω μεινει αναυδος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lockscreen.optimus&hl=el

θέλει να είσαι ροοτ! είναι το ξεκλείδωμα των lg optimus το όποιο εγω το εψαχνα στους xda ως mod! και το βρηκα free στο γοογλε πλει! δοκιμαστε το :cool:

BEST +1000;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Απιθανο εε?

έχετε καταφέρει να αλλάξετε εικόνα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

έχετε καταφέρει να αλλάξετε εικόνα ?

Πολύ εύκολα. εξατομίκευση....αλλαγή Εικόνα ταπετσαριας. δεν την έχεις αυτήν την επιλογή;

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II