rzr86 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Καποια αλλη εφαρμογη εκτος απο titanium για να κανω καποιο app Freeze? εγω χρησιμοποιω το app quarantine Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 εγω χρησιμοποιω το app quarantine Το δοκιμασα αλλα δεν εχει για system apps οπως πχ να κανω freeze τον στοκ launcher :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το δοκιμασα αλλα δεν εχει για system apps οπως πχ να κανω freeze τον στοκ launcher :O ανοιξε την εφαρμογη πατα το menu button και επελεξε filter μετα επελεξε το show all apps Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 ανοιξε την εφαρμογη πατα το menu button και επελεξε filter μετα επελεξε το show all apps Ναι και παλι δεν βγαζει τα system apps που βγαζει ας πουμε το titanium! Βγαζει μονο καμια 10 system apps τα πολυ βασικα ! Σε σενα τα βγαζει ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ναι και παλι δεν βγαζει τα system apps που βγαζει ας πουμε το titanium! Βγαζει μονο καμια 10 system apps τα πολυ βασικα ! Σε σενα τα βγαζει ολα? οταν εχεις ανοιχτη την εφαρμογη πανω δεξια εχει ενα εργαλειο πατα το και θα σου εμφανισει ενα μενου δες τι εχει τικαρισμενο αν παλι δεν καταφερεις τπτ τοτε μαλλον μονο στην pro εκδοση γινεται edit: παντως εγω το htc sense το βλεπω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα ψάχνω κάποιο widget να αντικαταστήσω το stock widget του email. Δεν θέλω να αλλάξω client μιας και με εξυπηρετεί πολύ αυτός που έχει το android. Θέλω όμως transparent widget για την home screen μου. Έχετε κάτι στα υπ'όψιν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Έχω απενεργοποιήσει ειδοποιήσεις και ότι μπορούσα στο fb και παρολα αυτά τώρα πχ που μπήκα online και κοιτάω το φόρουμ με δείχνει ονλαιν και το Facebook! Και η ρουφιανιά έχει (?) τα όρια της! Καμιά ιδέα? Πχ το viber έχει επιλογή να μην φαίνεται ονλαιν (αν και δεν το έχω τεστάρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Έχω απενεργοποιήσει ειδοποιήσεις και ότι μπορούσα στο fb και παρολα αυτά τώρα πχ που μπήκα online και κοιτάω το φόρουμ με δείχνει ονλαιν και το Facebook! Και η ρουφιανιά έχει (?) τα όρια της! Καμιά ιδέα? Πχ το viber έχει επιλογή να μην φαίνεται ονλαιν (αν και δεν το έχω τεστάρει) Κι εμενα το ιδιο !!!Μου βγαζει ειδοποιήσεις στο εικονιδιο της εφαρμογης ενώ εχω κλειστα τα παντα απλα είμαι συνδεδεμένος. Το τραγικο είναι ότι ακομα και αν αποσυνδεθώ η εφαρμοφη του Messenger με δειχνει ενεργο και δεν μπορω να αποσυνδεθώ από αυτή. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Κάποια εφαρμογή που να αλλάζει αυτόματα wallpapers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 οταν εχεις ανοιχτη την εφαρμογη πανω δεξια εχει ενα εργαλειο πατα το και θα σου εμφανισει ενα μενου δες τι εχει τικαρισμενο αν παλι δεν καταφερεις τπτ τοτε μαλλον μονο στην pro εκδοση γινεται edit: παντως εγω το htc sense το βλεπω Το βρηκα φιλε μου ευχατιστω ! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Επίσης στο airdroid στη μουσική πρεπει να περνάμε ένα ένα ? Δε γίνεται ολόκληρος φάκελος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Επίσης στο airdroid στη μουσική πρεπει να περνάμε ένα ένα ? Δε γίνεται ολόκληρος φάκελος ? Γίνεται, τώρα δε θυμάμαι ακριβώς τι να πατήσεις αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Κάποια εφαρμογή που να αλλάζει αυτόματα wallpapers? Εγώ χρησιμοποιώ αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Γίνεται, τώρα δε θυμάμαι ακριβώς τι να πατήσεις αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Τι εννοείς θέλω να περνάμε να περάσω 50τραγούδια δεν είναι καλύτερα να περάσω όλο το φάκελο από να τα ένα ένα,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τι εννοείς θέλω να περνάμε να περάσω 50τραγούδια δεν είναι καλύτερα να περάσω όλο το φάκελο από να τα ένα ένα,? Αν δεν κανω λάθος, μεταφορά φακέλων γίνετε μόνο με google chrome . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 καμια προταση για news reader με ωραιο UI..? εχω το flipboard αλλα για πολλα sites (κυριως ελληνικα) δεν τα βρισκει καν... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 καμια προταση για news reader με ωραιο UI..? εχω το flipboard αλλα για πολλα sites (κυριως ελληνικα) δεν τα βρισκει καν... Προτεινω το Taptu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Προτεινω το Taptu. Δεν μου άρεσε ρε φιλε.. Το δοκίμασα πριν λίγο.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Εγώ τελικά βολεύτηκα με το Feedly. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 καμια προταση για news reader με ωραιο UI..? εχω το flipboard αλλα για πολλα sites (κυριως ελληνικα) δεν τα βρισκει καν... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.magazines μετά την τελευταία αναβάθμιση είναι κορυφή!!!! Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 καμια προταση για news reader με ωραιο UI..? εχω το flipboard αλλα για πολλα sites (κυριως ελληνικα) δεν τα βρισκει καν... Rssdemon από μένα. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παιδια κανα keyboard ελαφρυ και να μην κολλαει? Εχω εδω και λιγες μερες το Kii keyboard το οποιο ειναι μια χαρα αλλα κολλαει λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Touchpal X Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μήπως έχει κανείς υπόψιν του κάποια εφαρμογή ημερολογίου στην οποία πατώντας πάνω στην ημέρα να μπορείς να κρατήσεις άμεσα χειρόγραφη σημείωση; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 @nnik_1969 Για δες αυτήν Calendar+ Note Everything Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts