vrwmiaris Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Όντος δεν βγάζει έβαλα αντί για international το Word και βρήκα το αρχείο αλλά και πάλι δεν παίζει κανένα κανάλι. Όποιος ξέρει κάτι να μας πει. Κατέβασα το navi x και εκεί βρήκα αρκετά κανάλια, επίσης Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο, με αυτό τι παραπάνω προσφέρει από τα κανάλια που δείχνουν αγώνες ονλαιν ; Το word που το βρήκες ;δεν με δείχνει κάτι άλλο ρε μαν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κατέβασα το navi x και εκεί βρήκα αρκετά κανάλια, επίσης Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο, με αυτό τι παραπάνω προσφέρει από τα κανάλια που δείχνουν αγώνες ονλαιν ; Το word που το βρήκες ;δεν με δείχνει κάτι άλλο ρε μαν Την έσβησα την εφαρμογή και δεν θυμάμαι που ήταν ακριβώς νομίζω πάτησα video και μέσα είχε κάτι επιλογές και μια ήταν Word και εκεί είναι αυτό που ψάχναμε αλλά δεν έπαιξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Νέα έκδοση 3.5 για το Greek wpa finder Πού ακριβώς θα τη βρει κανένας; Μερικά ποστ πιο πίσω... Thnx Edited November 8, 2013 by tasosuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το εχω παρατηρησει στις παλαιοτερες συσκευες μου με android επειδη ως νεο λειτουργικο βαζω και βγαζω συχνα προγραμματα οτι ακομα και με erase μετα ποτε δεν γινεται "σαν καινουργιο". Ισως αυτο το προγραμμα που βρηκα τυχαια να λυνει το προβλημα? Υπαρχει αλλη λυση? Για συσκευη που δεν ειναι και ρουτ ουτε λογος πιστευω ... http://www.doctorandroid.gr/2013/01/lagfix-lag-android.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Νέα έκδοση 3.5 για το Greek wpa finder Πού ακριβώς θα τη βρει κανένας; Άμα διάβαζες και τις απαντήσεις μετά :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Την έσβησα την εφαρμογή και δεν θυμάμαι που ήταν ακριβώς νομίζω πάτησα video και μέσα είχε κάτι επιλογές και μια ήταν Word και εκεί είναι αυτό που ψάχναμε αλλά δεν έπαιξε. ναι είναι Fusion->World->Greek install το repository.lambda- 1.0.0.zip μετά πάμε System->Addons->get addons->Lambda's XBMC addons->Video Addons->Hellenic TV και πατάμε install. Για να δούμε τα κανάλια μετά πάμε στο αρχικό μενού (το πρώτο που βλέπουμε όταν ανοίγουμε τον xbmc και πατάμε Videos->Addons->Hellenic TV και βλέπουμε τη λίστα με τα κανάλια. Παίζει σίγουρα με τον XBMC, βλέπω εδώ και 2 εβδομάδες καθημερινά σε 3 συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Πού ακριβώς θα τη βρει κανένας; Μερικά ποστ πιο πίσω... Thnx Από εδώ http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Fisherman.Greekwpa Edited November 8, 2013 by jsjim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δεν γίνεται. Ότι γράφεις στο κινητό ή στο desktop, περνιούνται στο "cloud" και είναι συγχρονισμένα παντού. Οχι δεν καταλαβες δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι καθε φορα που μπαινω απο το κινητο facebook μου ερχονται μηνυματα σαν ειδοποιησεις απανοτα. Δηλαδη γραφει οτι εχω μιλησει στο διαστημα μεταξυ κινητου που μπηκα τελευταια φορα μεχρι τωρ που ξαναμπαινω. Οτι εχω πει σε αυτο το διαστημα πεσω pc .π.χ.γεια σου τι κανεις στην στελλα... τι λεει που εισαι στον γιαννη κτλ. Οτιδηποτε συνδιαλεξη εχω κανει ερχεται σαν μηνυμα-ειδοποιηση με το που μπω facebook απο το κινητο και σκανε βροχη μηνυματα ανα μισο δευτερολεπτο...Αυτο το πολυ εκνευριστικο πραγμα πως το βγαζω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Πως γινεται να μη μου βγαζει σε μηνύματα καθε φορα που μπαινω απο το κινητο, οτι chat εχω κανει απο το pc ????? Δεν γίνεται. Ότι γράφεις στο κινητό ή στο desktop, περνιούνται στο "cloud" και είναι συγχρονισμένα παντού. Οχι δεν καταλαβες δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι καθε φορα που μπαινω απο το κινητο facebook μου ερχονται μηνυματα σαν ειδοποιησεις απανοτα. Δηλαδη γραφει οτι εχω μιλησει στο διαστημα μεταξυ κινητου που μπηκα τελευταια φορα μεχρι τωρ που ξαναμπαινω. Οτι εχω πει σε αυτο το διαστημα πεσω pc .π.χ.γεια σου τι κανεις στην στελλα... τι λεει που εισαι στον γιαννη κτλ. Οτιδηποτε συνδιαλεξη εχω κανει ερχεται σαν μηνυμα-ειδοποιηση με το που μπω facebook απο το κινητο και σκανε βροχη μηνυματα ανα μισο δευτερολεπτο...Αυτο το πολυ εκνευριστικο πραγμα πως το βγαζω ????Α! Αυτό το πρόβλημα δεν νομίζω πως λύνεται. Το εχω παρατηρησει στις παλαιοτερες συσκευες μου με android επειδη ως νεο λειτουργικο βαζω και βγαζω συχνα προγραμματα οτι ακομα και με erase μετα ποτε δεν γινεται "σαν καινουργιο". Ισως αυτο το προγραμμα που βρηκα τυχαια να λυνει το προβλημα? Υπαρχει αλλη λυση? Για συσκευη που δεν ειναι και ρουτ ουτε λογος πιστευω ... http://www.doctorandroid.gr/2013/01/lagfix-lag-android.html Κάποιοι λένε είδαν διαφορά. Σαν τεχνολογία, ισχύει, αλλά μπορεί να μην δουλεύει στην δική σου συσκευή ή να είναι άλλο το πρόβλημα που δεν γίνεται "σαν καινούριο". Edited November 8, 2013 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 ναι είναι Fusion->World->Greek install το repository.lambda- 1.0.0.zip μετά πάμε System->Addons->get addons->Lambda's XBMC addons->Video Addons->Hellenic TV και πατάμε install. Για να δούμε τα κανάλια μετά πάμε στο αρχικό μενού (το πρώτο που βλέπουμε όταν ανοίγουμε τον xbmc και πατάμε Videos->Addons->Hellenic TV και βλέπουμε τη λίστα με τα κανάλια. Παίζει σίγουρα με τον XBMC, βλέπω εδώ και 2 εβδομάδες καθημερινά σε 3 συσκευές. Δεν βγάζει το ινσταλ στο hellenic και το repository.lambda- 1.0.0.zip είναι άλλο 1.0.3.zip Mπας και με κάποια αναβάθμιση σταματήσε να λειτουργεί μπας και κόλλησε την ώρα που το δοκίμασα; δεν ξέρω; αξίζει να ασχολειθω δείχνει καμιά μπάλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δεν βγάζει το ινσταλ στο hellenic και το repository.lambda- 1.0.0.zip είναι άλλο 1.0.3.zip Mπας και με κάποια αναβάθμιση σταματήσε να λειτουργεί μπας και κόλλησε την ώρα που το δοκίμασα; δεν ξέρω; αξίζει να ασχολειθω δείχνει καμιά μπάλα; εγω μ αυτο το βιντεακι το εβαλα κ λειτουργουν ολα σουπερ(κ ας λεει ο τυπος με το βιντεο ινστολ!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 εγω μ αυτο το βιντεακι το εβαλα κ λειτουργουν ολα σουπερ(κ ας λεει ο τυπος με το βιντεο ινστολ!!) Στο κινητό ή στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Στο κινητό ή στο pc? στο note...αλλα στο βιντεο παραθετει κ τα 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Δεν βγάζει το ινσταλ στο hellenic και το repository.lambda- 1.0.0.zip είναι άλλο 1.0.3.zip Mπας και με κάποια αναβάθμιση σταματήσε να λειτουργεί μπας και κόλλησε την ώρα που το δοκίμασα; δεν ξέρω; αξίζει να ασχολειθω δείχνει καμιά μπάλα; Χτες περασα τον lambda μαζι με πολλα αλλα addon και ολα τα Ελληνικα καναλια τα βγαζει Broken. Μηπως αυτες τις μερες εγινε κατι και δεν δουλευουν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Χτες περασα τον lambda μαζι με πολλα αλλα addon και ολα τα Ελληνικα καναλια τα βγαζει Broken. Μηπως αυτες τις μερες εγινε κατι και δεν δουλευουν; Τώρα που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπάρχει καμία εφαρμογή, widget για την αρχική οθόνη στο play store που να μην είναι task killer και με ένα πάτημα να κλείνουν όλες οι εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Τώρα που δοκίμασα παίζουν κανονικά. Παίζουν σε εσάς που το είχατε αλλά σε εμένα δεν το κάνει ινστολ οπότε η σταμάτησε ή αυτές τις μέρες έχει κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Οχι δεν καταλαβες δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι καθε φορα που μπαινω απο το κινητο facebook μου ερχονται μηνυματα σαν ειδοποιησεις απανοτα. Δηλαδη γραφει οτι εχω μιλησει στο διαστημα μεταξυ κινητου που μπηκα τελευταια φορα μεχρι τωρ που ξαναμπαινω. Οτι εχω πει σε αυτο το διαστημα πεσω pc .π.χ.γεια σου τι κανεις στην στελλα... τι λεει που εισαι στον γιαννη κτλ. Οτιδηποτε συνδιαλεξη εχω κανει ερχεται σαν μηνυμα-ειδοποιηση με το που μπω facebook απο το κινητο και σκανε βροχη μηνυματα ανα μισο δευτερολεπτο...Αυτο το πολυ εκνευριστικο πραγμα πως το βγαζω ???? Αυτό μου το κάνει κι εμένα στο Desire με CM 10.2. Όσο είχα στο Nexus την ίδια rom (CM 10.2) δεν μου το έκανε, όπως δεν μου το κάνει και τώρα με την KitKat !! Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό στο Desire, ενώ οι ρυθμίσεις του Facebook και στα 2 κινητά είναι ίδιες.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Παίζουν σε εσάς που το είχατε αλλά σε εμένα δεν το κάνει ινστολ οπότε η σταμάτησε ή αυτές τις μέρες έχει κάποιο θέμα. Το έφτιαξα τελικά και παίζουν όλα, επίσης για ξένο ποδόσφαιρο βάλε το naviX addon από το google Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 επίσης για ξένο ποδόσφαιρο βάλε το naviX addon από το google Υπαρχει τροπος ωστε γρηγορα να βρισκω το ματς που θελω να δω,πχ την Ιντερ τωρα ας πουμε,γιατι εχει τοσα πολλα καναλια και δεν αναφερει τι δειχνει το καθενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Υπαρχει τροπος ωστε γρηγορα να βρισκω το ματς που θελω να δω,πχ την Ιντερ τωρα ας πουμε,γιατι εχει τοσα πολλα καναλια και δεν αναφερει τι δειχνει το καθενα.. Την βλέπω τώρα στο aljajeera 3.inter είσαι; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 παιδια τελικα για το χρηματηστηριο που ρωτησα τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prwteys Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλησπέρα. Ψάχνω για καμιά εφαρμογή android που να σου επιτρέπει να ακούς την ίδια σου τη φωνή ενώ μιλάς στο τηλέφωνο. Ξέρετε να προτείνετε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αν και την ξέρω την απάντηση, άντε ας ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να μη με δείχνει στη συνομιλία του Facebook όταν απλά είμαι στο ίντερνετ, χωρίς να κάνω αποσύνδεση από την εφαρμογή? Εχω και το messenger εγκατεστημένο. Παλιά είχε επιλογή αποσύνδεσης από τη συνομιλία, εδώ και μήνες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αμα πας στα πλάγια αριστερά ρυθμίσεις εφαρμογων σου δείχνει να βγαλεις την συνομιλία.αυτό εννοεις;βεβαία με το messenger κ μένα με έδειχνε παντα online. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts