agelos_22 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Άυλο ήταν :-) Έχει πολλές εφαρμογές με την ονομασία αυτή. Ποιού developer είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλημερα παιδια...Εχω μια απορια με το chrome που χρησιμοποιω στο κινητο μ...Καθε φορα που μπαινω σε μια σελιδα,πρωτα μου την ανοιγει σε μορφη κινητου κ μετα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να πατησω την επιλογη "Αιτηση ιστοτοπου για..." Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες κατευθιαν σαν να ειναι υπολογιστης;Πρεπει δηλαδη καθε φορα να πηγαινω στις ρυθμισεις και να επιλεγω το παραπανω που σας ειπα;Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Στο 8 sms όταν στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα δεν φεύγει σαν ένα μεγάλο όπως σε άλλες εφαρμογές μηνυμάτων ; Γιατί έστειλα ένα τριπλό και έφυγαν τρία ξεχωριστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Υπαρχει εφαρμογη να μας λεει ταχυτητα συνδεσης μεσω wifi ή δεδομενων κινητης ? Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Υπαρχει εφαρμογη να μας λεει ταχυτητα συνδεσης μεσω wifi ή δεδομενων κινητης ? Ευχαριστω Αναζήτησε στο Google Play το Internet speed meter. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Στο 8 sms όταν στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα δεν φεύγει σαν ένα μεγάλο όπως σε άλλες εφαρμογές μηνυμάτων ; Γιατί έστειλα ένα τριπλό και έφυγαν τρία ξεχωριστά! Σε εμένα φεύγει κανονικά σαν ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγραμματάκι που να σταματάει τις διαφημίσεις Υ.Γ το έχω κάνει root το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Στο 8 sms όταν στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα δεν φεύγει σαν ένα μεγάλο όπως σε άλλες εφαρμογές μηνυμάτων ; Γιατί έστειλα ένα τριπλό και έφυγαν τρία ξεχωριστά! Στον άλλο δηλαδή φτάνουν τρία διαφορετικά; Γιατί από ότι ξέρω από όλα τα προγράμματα φεύγουν σαν τρία sms, αλλά υπάρχει κάποιο header και έτσι και αυτός που τα παίρνει και εσύ στα απεσταλμένα τα βλέπεις σαν ένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 @robben adaway V2.8 apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του tapatalk για forums? Ωραίο είναι αλλά η έκδοση 4 έγινε πολύ tabletηδή και δύσχρηστη είναι και δεν μου αρέσει. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robben Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 @robben adaway V2.8 apk Σε ευχαριστώ φίλε μου ..δούλεψε μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του tapatalk για forums? Ωραίο είναι αλλά η έκδοση 4 έγινε πολύ tabletηδή και δύσχρηστη είναι και δεν μου αρέσει. Forum Fiend Tapatalk Client δεν ξέρω τη foroum υποστηρίζει (phpbb simplemachines bulletin κ.α) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλημερα παιδια...Εχω μια απορια με το chrome που χρησιμοποιω στο κινητο μ...Καθε φορα που μπαινω σε μια σελιδα,πρωτα μου την ανοιγει σε μορφη κινητου κ μετα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να πατησω την επιλογη "Αιτηση ιστοτοπου για..." Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες κατευθιαν σαν να ειναι υπολογιστης;Πρεπει δηλαδη καθε φορα να πηγαινω στις ρυθμισεις και να επιλεγω το παραπανω που σας ειπα;Ευχαριστω.... Κανεις???Ξερει τιποτα να με βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 @djpredator Πρέπει να είσαι root δίνονται 2 τρόποι flash και χειροκίνητα. http://forum.xda-developer...48&postcount=1 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις την διαδικασία κάθε φορά που κάνει update ο chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 @djpredator Πρέπει να είσαι root δίνονται 2 τρόποι flash και χειροκίνητα. http://forum.xda-developer...48&postcount=1 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις την διαδικασία κάθε φορά που κάνει update ο chrome. Δηλαδη με λιγα λογια χωρις root δεν γινεται τιποτα....Καταλαβα...Θα πρεπει καθε φορα να διαλεγω να μου βγαζει την σελιδα σε desktop mode...Τεσπα...Δεν πειραζει...Σ'ευχαριστω και παλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Απαράδεκτοι αυτοί με το Tapatalk. Με την τελευταία έκδοση 4.2.4 έχω πλέον FC στο N4, που ποτέ δεν είχα πριν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 τα ίδια και εγώ.μπορεί να μην ήταν smooth στο σκρολινγκ αλλά τουλάχιστον δεν κράσαρε.τώρα πάω να δω οποιοδήποτε θέμα στο myphone και είναι 50% αν κρασάρει ή όχι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Τραγικό το tapatalk. Σε κάθε update γίνεται και χειρότερο πλέον. Τσάμπα τα λεφτα κανονικά και με το νόμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) και δυστυχως ειναι μοναδικο στην κατηγορια του. :( Edited November 4, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παραδόξως εμένα λειτουργεί σχεδόν κανονικά με ελάχιστα προβλήματα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παραδόξως εμένα λειτουργεί σχεδόν κανονικά με ελάχιστα προβλήματα πλέον. κοιταξε, ουτε εμενα μου προκαλει σοβαρα προβληματα αλλα σιγουρα υπαρχουν θεματα. δεν θα με χαλαγε να ειχα καμια αλλη επιλογη αλλα απο το browser ολα καλυτερα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Απαράδεκτοι αυτοί με το Tapatalk. Με την τελευταία έκδοση 4.2.4 έχω πλέον FC στο N4, που ποτέ δεν είχα πριν. Δεν έχω δει ούτε ένα FC, και το χρησιμοποιώ αρκετά, και όχι μόνο για το muphone. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Σε εμένα φεύγει κανονικά σαν ένα. Στον άλλο δηλαδή φτάνουν τρία διαφορετικά; Γιατί από ότι ξέρω από όλα τα προγράμματα φεύγουν σαν τρία sms, αλλά υπάρχει κάποιο header και έτσι και αυτός που τα παίρνει και εσύ στα απεσταλμένα τα βλέπεις σαν ένα Τελικά είχα τικαρει την επιλογή για τον μετρητή. Τώρα όλα οκ πάλι. Δεν ξέρω γιατί είναι η επιλογή αλλά αν την τικαρεις φεύγουν πχ τρία μηνύματα και φτάνουν τρία! Edited November 5, 2013 by jastonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Υπαρχει εφαρμογη να μας λεει ταχυτητα συνδεσης μεσω wifi ή δεδομενων κινητης ? Ευχαριστω Internet Speed Meter https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δηλαδη με λιγα λογια χωρις root δεν γινεται τιποτα....Καταλαβα...Θα πρεπει καθε φορα να διαλεγω να μου βγαζει την σελιδα σε desktop mode...Τεσπα...Δεν πειραζει...Σ'ευχαριστω και παλι!! Και εγώ, ενώ μου αρέσει ο chrome που συγχρονίζει τους σελιδοδείκτες με τον επιτραπέζιο και έτσι μπορώ να σερφάρω είτε από κινητό, είτε από tablet, δεν τον χρησιμοποιώ εξαιτίας αυτού του σπαστικού που θα πρέπει κάθε φορά να επιλέγω την προβολή των σελίδων σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Ενώ ο dolphin π.χ. που χρησιμοποιώ εγώ και που κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο κοντινός browser σε συμπεριφορά με υπολογιστή, έχει στις ρυθμίσεις του επιλογή προβολής των σελίδων, είτε για κινητό είτε για pc. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts