Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια...Εχω μια απορια με το chrome που χρησιμοποιω στο κινητο μ...Καθε φορα που μπαινω σε μια σελιδα,πρωτα μου την ανοιγει σε μορφη κινητου κ μετα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να πατησω την επιλογη "Αιτηση ιστοτοπου για..."

Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες κατευθιαν σαν να ειναι υπολογιστης;Πρεπει δηλαδη καθε φορα να πηγαινω στις ρυθμισεις και να επιλεγω το παραπανω που σας ειπα;Ευχαριστω....

Στο 8 sms όταν στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα δεν φεύγει σαν ένα μεγάλο όπως σε άλλες εφαρμογές μηνυμάτων ; Γιατί έστειλα ένα τριπλό και έφυγαν τρία ξεχωριστά!

Υπαρχει εφαρμογη να μας λεει ταχυτητα συνδεσης μεσω wifi ή δεδομενων κινητης ?

Ευχαριστω

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ευχαριστω

Αναζήτησε στο Google Play το Internet speed meter.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Στο 8 sms όταν στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα δεν φεύγει σαν ένα μεγάλο όπως σε άλλες εφαρμογές μηνυμάτων ; Γιατί έστειλα ένα τριπλό και έφυγαν τρία ξεχωριστά!

Σε εμένα φεύγει κανονικά σαν ένα.

Στον άλλο δηλαδή φτάνουν τρία διαφορετικά;

Γιατί από ότι ξέρω από όλα τα προγράμματα φεύγουν σαν τρία sms, αλλά υπάρχει κάποιο header και έτσι και αυτός που τα παίρνει και εσύ στα απεσταλμένα τα βλέπεις σαν ένα

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του tapatalk για forums?

Ωραίο είναι αλλά η έκδοση 4 έγινε πολύ tabletηδή και δύσχρηστη είναι και δεν μου αρέσει.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο του tapatalk για forums?

Ωραίο είναι αλλά η έκδοση 4 έγινε πολύ tabletηδή και δύσχρηστη είναι και δεν μου αρέσει.

Forum Fiend Tapatalk Client δεν ξέρω τη foroum υποστηρίζει (phpbb simplemachines bulletin κ.α)

Καλημερα παιδια...Εχω μια απορια με το chrome που χρησιμοποιω στο κινητο μ...Καθε φορα που μπαινω σε μια σελιδα,πρωτα μου την ανοιγει σε μορφη κινητου κ μετα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και να πατησω την επιλογη "Αιτηση ιστοτοπου για..."

Η ερωτηση μου ειναι η εξης...Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μου ανοιγει τις σελιδες κατευθιαν σαν να ειναι υπολογιστης;Πρεπει δηλαδη καθε φορα να πηγαινω στις ρυθμισεις και να επιλεγω το παραπανω που σας ειπα;Ευχαριστω....

Κανεις???Ξερει τιποτα να με βοηθησει???

@djpredator

Πρέπει να είσαι root δίνονται 2 τρόποι flash και χειροκίνητα.

http://forum.xda-developer...48&postcount=1

Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις την διαδικασία κάθε φορά που κάνει update ο chrome.

@djpredator

Πρέπει να είσαι root δίνονται 2 τρόποι flash και χειροκίνητα.

http://forum.xda-developer...48&postcount=1

Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις την διαδικασία κάθε φορά που κάνει update ο chrome.

Δηλαδη με λιγα λογια χωρις root δεν γινεται τιποτα....Καταλαβα...Θα πρεπει καθε φορα να διαλεγω να μου βγαζει την σελιδα σε desktop mode...Τεσπα...Δεν πειραζει...Σ'ευχαριστω και παλι!!

Απαράδεκτοι αυτοί με το Tapatalk.

Με την τελευταία έκδοση 4.2.4 έχω πλέον FC στο N4, που ποτέ δεν είχα πριν.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

τα ίδια και εγώ.μπορεί να μην ήταν smooth στο σκρολινγκ αλλά τουλάχιστον δεν κράσαρε.τώρα πάω να δω οποιοδήποτε θέμα στο myphone και είναι 50% αν κρασάρει ή όχι.

Παραδόξως εμένα λειτουργεί σχεδόν κανονικά με ελάχιστα προβλήματα πλέον.

κοιταξε, ουτε εμενα μου προκαλει σοβαρα προβληματα αλλα σιγουρα υπαρχουν θεματα.

δεν θα με χαλαγε να ειχα καμια αλλη επιλογη αλλα απο το browser ολα καλυτερα ειναι...

Απαράδεκτοι αυτοί με το Tapatalk.

Με την τελευταία έκδοση 4.2.4 έχω πλέον FC στο N4, που ποτέ δεν είχα πριν.

Δεν έχω δει ούτε ένα FC, και το χρησιμοποιώ αρκετά, και όχι μόνο για το muphone.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Σε εμένα φεύγει κανονικά σαν ένα.

Στον άλλο δηλαδή φτάνουν τρία διαφορετικά;

Γιατί από ότι ξέρω από όλα τα προγράμματα φεύγουν σαν τρία sms, αλλά υπάρχει κάποιο header και έτσι και αυτός που τα παίρνει και εσύ στα απεσταλμένα τα βλέπεις σαν ένα

Τελικά είχα τικαρει την επιλογή για τον μετρητή. Τώρα όλα οκ πάλι. Δεν ξέρω γιατί είναι η επιλογή αλλά αν την τικαρεις φεύγουν πχ τρία μηνύματα και φτάνουν τρία!

Edited by jastonas

Ευχαριστω

Internet Speed ​​Meter

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite

Δηλαδη με λιγα λογια χωρις root δεν γινεται τιποτα....Καταλαβα...Θα πρεπει καθε φορα να διαλεγω να μου βγαζει την σελιδα σε desktop mode...Τεσπα...Δεν πειραζει...Σ'ευχαριστω και παλι!!

Και εγώ, ενώ μου αρέσει ο chrome που συγχρονίζει τους σελιδοδείκτες με τον επιτραπέζιο και έτσι μπορώ να σερφάρω είτε από κινητό, είτε από tablet, δεν τον χρησιμοποιώ εξαιτίας αυτού του σπαστικού που θα πρέπει κάθε φορά να επιλέγω την προβολή των σελίδων σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Ενώ ο dolphin π.χ. που χρησιμοποιώ εγώ και που κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο κοντινός browser σε συμπεριφορά με υπολογιστή, έχει στις ρυθμίσεις του επιλογή προβολής των σελίδων, είτε για κινητό είτε για pc.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II