venoos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 και σε εμένα !!!! Κουφό ????? Μόλις μου ήρθε notification στο Tapatalk για ένα νέο θέμα του myphone!!! Νόμιζα ότι αυτά είναι απενεργοποιημενα για αυτό το φόρουμ. Άλλαξαν κάτι; Παρομοιως.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τη νεότερη έκδοση έχω! Ποιο ειναι το colapse Edit το βρήκα. Να είσαι καλα. Που ειναι το colapse? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 https://support.tapatalk.com/threads/not-ready-to-upgrade-try-this.20754/ Δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ κι εγώ έβγαλα τελείως την καινούργια δεν με αφήνει να εγκαταστήσω την παλιά. Τι να φταίει; Έβαλες την παραπάνω εκδοση; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Θέλω μια εφαρμογή για tracking από πακέτα εξωτερικού, που να βγάζει όμως όλες τις αναλυτικές πληροφορίες όπως το site των ΕΛΤΑ: δηλαδή πότε μπήκε στην χώρα, πότε πέρασε την διαλογή αεροδρομίου και πότε βρίσκεται στο τελικό στάδιο προς παράδοση. Έχετε δει κάποια τέτοια; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Στην εφαρμογή Facebook πως γίνεται να δω μαζεμένα σε ποιες σελίδες είχα κάνει like για κάποιον διαγωνισμό και να σβήσω πλέον το like να μην με σπαμαρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Θέλω μια εφαρμογή για tracking από πακέτα εξωτερικού, που να βγάζει όμως όλες τις αναλυτικές πληροφορίες όπως το site των ΕΛΤΑ: δηλαδή πότε μπήκε στην χώρα, πότε πέρασε την διαλογή αεροδρομίου και πότε βρίσκεται στο τελικό στάδιο προς παράδοση. Έχετε δει κάποια τέτοια; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker&hl=el http://www.trackchecker.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Θέλω μια εφαρμογή για tracking από πακέτα εξωτερικού, που να βγάζει όμως όλες τις αναλυτικές πληροφορίες όπως το site των ΕΛΤΑ: δηλαδή πότε μπήκε στην χώρα, πότε πέρασε την διαλογή αεροδρομίου και πότε βρίσκεται στο τελικό στάδιο προς παράδοση. Έχετε δει κάποια τέτοια; Δες το Deliveries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Θέλω μια εφαρμογή για tracking από πακέτα εξωτερικού, που να βγάζει όμως όλες τις αναλυτικές πληροφορίες όπως το site των ΕΛΤΑ: δηλαδή πότε μπήκε στην χώρα, πότε πέρασε την διαλογή αεροδρομίου και πότε βρίσκεται στο τελικό στάδιο προς παράδοση. Έχετε δει κάποια τέτοια; Η πιο αναλυτική παρουσίαση είναι μέσω της σελίδας http://www.4px.com EDIT περίμενε γιατί βγαίνουν κινέζικα.κάτσε να την βρω την κανονική! http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px αυτη ειναι! Edited October 15, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Κι εγώ τυχαία το είχα εντοπίσει. Στον επόμενο συγχρονισμό παραμένουν υψηλής ανάλυσης πλέον οι φωτογραφίες, εκτός κι αν κάνετε αλλαγή rom ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, όπου στον πρώτο συγχρονισμό οι φωτογραφίες θα είναι ξανά μικρές. Αυτό γίνετε με κάποια εφαρμογή; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αυτό γίνετε με κάποια εφαρμογή; Όχι, δε χρειάζεται τίποτα. Απλά μπες στις επαφές σου, και πάτα σε κάποια επαφή στην οποία έχεις φωτογραφία. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η ανάλυση της φωτογραφίας θα αλλάξει και θα φύγει η θολούρα. Δεν θυμάμαι, αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να έχεις ενεργό το συγχρονισμό εκείνη την ώρα. Το ίδιο πρέπει να κάνεις σε όσες επαφές έχεις φωτογραφία, μία μία ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σε μερικές φωτο εμένα ακόμα και μετά από λίγο δεν φεύγει η θολούρα.Μήπως οι φωτο πρέπει να είναι κάποιας μεγάλης ανάλυσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αυτό γίνετε με κάποια εφαρμογή; Μάλλον εννοεί αν υπάρχιε καμιά εφαρμογή που να κάνει τη δουλειά για μας. Δηλ. να "μπαίνει" στις επαφές και να τις "φτιάχνει" αυτόματα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σε μερικές φωτο εμένα ακόμα και μετά από λίγο δεν φεύγει η θολούρα.Μήπως οι φωτο πρέπει να είναι κάποιας μεγάλης ανάλυσης; Αν κάποιες φτιάχνουν, και κάποιες άλλες όχι, μάλλον είναι χαμηλής ανάλυσης οι δεύτερες. Μάλλον εννοεί αν υπάρχιε καμιά εφαρμογή που να κάνει τη δουλειά για μας. Δηλ. να "μπαίνει" στις επαφές και να τις "φτιάχνει" αυτόματα. Δυστυχώς δε γνωρίζω. Η αλήθεια είναι πως αν έχεις φωτογραφία σε πολλές επαφές, δεν είναι κι ότι καλύτερο, αλλά αν δεν κάνεις συχνά factory reset ή αλλαγή rom, θα το κάνεις μια φορά και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πείτε μια εφαρμογή που να γράφει σε βίντεο ότι δείχνει η οθόνη του κινητού.Είμαι ρουτ. Να γράψω μια πορεία του προγράμματος gps πχ.Την προσημείωση της δηλαδή θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πείτε μια εφαρμογή που να γράφει σε βίντεο ότι δείχνει η οθόνη του κινητού.Είμαι ρουτ. Να γράψω μια πορεία του προγράμματος gps πχ.Την προσημείωση της δηλαδή θέλω. scr(εγω εχω το pro)all the money :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 scr(εγω εχω το pro)all the money :D Early beta και θέλει και πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πείτε μια εφαρμογή που να γράφει σε βίντεο ότι δείχνει η οθόνη του κινητού.Είμαι ρουτ. Να γράψω μια πορεία του προγράμματος gps πχ.Την προσημείωση της δηλαδή θέλω. Εγώ χρησιμοποιώ την Screencast Video Recorder. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Early beta και θέλει και πληρωμή; το καλο το παλληκαρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Που ειναι το colapse? Είναι λειτουργία στο better dashclock widget Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 το καλο το παλληκαρι... Το έφαγαν τα μονοπάτια σε αυτή τη χώρα.. :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Είναι λειτουργία στο better dashclock widget Το καταλαβα αλλα που το βρισκω? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Το καταλαβα αλλα που το βρισκω? Δεν είναι το απλό dash clock, είναι το better dash clock με κόκκινο εικονίδιο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 http://www.appsgeyser.com/getwidget/mycartaMobile/ Καλή δωρεάν εφαρμογή για καρτοκινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έστειλα μήνυμα στους δημιουργούς του tapatalk ότι όταν πατάς στο widget δεν σε πάει στην μαμά εφαρμογή να το διαβάσεις και μου απάντησαν θα το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Έστειλα μήνυμα στους δημιουργούς του tapatalk ότι όταν πατάς στο widget δεν σε πάει στην μαμά εφαρμογή να το διαβάσεις και μου απάντησαν θα το φτιάξουν... Δεν θέλω να είμαι προκατειλημενος αλλά δεν νομίζω να γίνει και τίποτα... Κάτι άσχετο. Ξέρετε καμιά εφαρμογή για να σου λέει τον συντομότερο δρόμο που μπορείς να πάρεις για να φτάσεις κάπου μέσω λεωφορείων, μετρό κτλ; Να τα λέει όμως αναλυτικά, με αριθμούς, στάσεις και τέτοια. Νομίζω υπάρχει μια που λέγεται transit αλλά δεν είναι διαθέσιμη Ελλάδα. Edited October 15, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts