Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα, δεν ξερω αν εχει αναφερθει σε κάποιο προηγουμενο post, ψαχνω να βρω ενα προγραμμα το οποίο να μου δινει τη δυνατοτητα να βάλω password σε καποια folder με foto που θέλω αλλα να εξακολουθω να βλεπω τα folder στη λιστα gallery αλλα χωρίς τη δυνατότητα να μπω μεσα στο φακελο παρα μονο με τον κωδικο που θα εχω ορισει. Οσα εχω δοκιμασει μου κλειδωνουν το φακελο που θελω αλλα ταυτοχρονα τον κανουν και hide και μπορω να τον δω και να βαλω τον κωδικο για να ανοιξει μονο μεσα απο την εφαρμογή που εχω χρησιμοποιησει για να κλειδωσω τον φακελο.

Κι εγώ αυτό θέλω! Βασικά βολεύτηκα με το App Lock όπου ορίζεις εσύ ποιες εφαρμογές (pictures πχ) θα ζητούν κωδικό. Εγώ θα ήθελα έναν συγκεκριμένο φάκελο με pictures να κλειδώσω όπως εσύ νομίζω αλλά επειδή νομίζω δεν γίνεται τον έχω κλειδώσει όλον τον φάκελο. Διερωτώμαι επίσης αν θα μπορούσε να μπει κάτι σαν "εξώφυλλο" σε κάποιο φάκελο με pictures για να μην φαίνεται η εκάστοτε τελευταία φωτό που τράβηξα...:confused:

Edited by camerakias

Ρε σεις, τι είναι αυτό το πράμα σήμερα με τους χάρτες;;; Ξέρετε γιατί συμπεριφέρεται έτσι; Πρώτη φορά μου το κάνει.

Και παραξενευομουν όλη μέρα γιατί βρίσκω το κινητό με ανοιχτή την οθόνη συνέχεια...

Ποιά εφαρμογή είναι αυτή που σου δείχνει τα wake Times?

Ποιά εφαρμογή είναι αυτή που σου δείχνει τα wake Times?

Wakelock detector αν δεν κάνω λάθος (δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ). :)

Wakelock detector αν δεν κάνω λάθος (δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ). :)

Δεν κάνεις λάθος! :-)

Κι εγώ αυτό θέλω! Βασικά βολεύτηκα με το App Lock όπου ορίζεις εσύ ποιες εφαρμογές (pictures πχ) θα ζητούν κωδικό. Εγώ θα ήθελα έναν συγκεκριμένο φάκελο με pictures να κλειδώσω όπως εσύ νομίζω αλλά επειδή νομίζω δεν γίνεται τον έχω κλειδώσει όλον τον φάκελο. Διερωτώμαι επίσης αν θα μπορούσε να μπει κάτι σαν "εξώφυλλο" σε κάποιο φάκελο με pictures για να μην φαίνεται η εκάστοτε τελευταία φωτό που τράβηξα...:confused:

Το AppLock είναι πολύ καλό σαν εφαρμογή αλλά μετά το μεγάλο του update τρώει 40άρια ram στο παρασκήνιο για πλάκα. Τρέχει μόνιμα το billing service. Και το support κανονικό γράψιμο. Ψάχνω εναλλακτική. Δεν είναι ότι υπάρχει έλλειψη μνήμης αλλά μου τη δίνουν οι εφαρμογές που τρέχουν χωρίς λόγο και μάλιστα τρώγοντας τόση μνήμη.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Επειδή πάντα τα μπερδεύω. Που βλέπεις και πιος αριθμός δείχνει πόσο τρέχει στο παρασκήνιο;
Θοδωρής

Επειδή πάντα τα μπερδεύω. Που βλέπεις και πιος αριθμός δείχνει πόσο τρέχει στο παρασκήνιο;

Διαχειριστής εφαρμογών - Σε εκτέλεση. Στην πρώτη οθόνη οι τρέχουσες και αν πατήσεις πάνω δειξιά εμφανίζονται οι cached.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

ειμαι root και δεν μπορω να αλλαξω Bootanimation το περιεργο ειναι οτι στην συσκευη μou το bootanimation.zip δεν ειναι στο system/media αλλα στο custpack/JRD_custres/media αλλα και παλι τιποτα δρομολογω εκει το install και ποαλι τιποτα το κανω manually Παλι τιποτα τι μπορει να φταιει???κανενασ με rooted smart 3??η οποιοσδηποτε????ευχαριστω!

καμια βοηθεια???????????plzzzzzzzzz

Δοκίμασε το Camera JB+ που είναι μια βελτιωμένη έκδοση της official app της κάμερα... Παράξενο πάντως γιατί δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο στα σχεδόν 2 χρόνια συμβίωσης μου με το τηλέφωνο αυτό...

Να σου πω την αλήθεια και εγώ στην αρχή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω μετά από αναβάθμιση παρατήρησα το πρόβλημα αυτό. Δεν χρησιμοποιώ συχνά την κάμερα για να προσέξω από ποτέ και μετά μου κάνει αυτο το κοκκίνισμα των ματιών. Ενώ στο video είναι φοβερό. Δοκίμασα να παίξω με τις ρυθμίσεις, αλλά ειδικά στο φλας έχω σαν επιλογή το αυτόματο. Σε προηγούμενη συσκευή που είχα (HTC incredible s) είχε στις ρυθμίσεις φλας επιλογή όχι κοκκίνισμα ματιών. Θα δοκιμάσω την εφαρμογή, ευχαριστώ πάντως.

Εχω την εφαρμογή "φακός-tiny flash light R", ίσως να είναι λίγο ηλίθια ή ερώτηση, υπάρχει πιθανότητα να επηρεάζει το led της κάμερας όταν βγάζω φωτογραφίες;

Edited by giachtas

Το AppLock είναι πολύ καλό σαν εφαρμογή αλλά μετά το μεγάλο του update τρώει 40άρια ram στο παρασκήνιο για πλάκα. Τρέχει μόνιμα το billing service. Και το support κανονικό γράψιμο. Ψάχνω εναλλακτική. Δεν είναι ότι υπάρχει έλλειψη μνήμης αλλά μου τη δίνουν οι εφαρμογές που τρέχουν χωρίς λόγο και μάλιστα τρώγοντας τόση μνήμη.

Όντως έχει χαλάσει. Πάντως όσα δοκίμασα δεν μου άρεσαν τόσο όσο το app lock. Αν βρεις κάτι ισάξιο πρότεινε το.

Βγήκε νέα αναβάθμιση στους χάρτες σήμερα.Μάλλον δεν θα την κάνω γιατί φοβάμαι μήπως επανέλθει και ξανά τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο.αν την βάλει κανείς και δεν τρέχει πάλι στο παρασκήνιο να μας το πει να την κατεβάσουμε

Βγήκε νέα αναβάθμιση στους χάρτες σήμερα.Μάλλον δεν θα την κάνω γιατί φοβάμαι μήπως επανέλθει και ξανά τρέχει η εφαρμογή στο παρασκήνιο.αν την βάλει κανείς και δεν τρέχει πάλι στο παρασκήνιο να μας το πει να την κατεβάσουμε

Την κατέβασα. Δε βλέπω να τρέχει στο παρασκήνιο.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

καμια βοηθεια???????????plzzzzzzzzz

οταν εβαλες το bootanimation.zip στην custpack/JRD_custres/media εθεσες επισης και τα δικαιωματα?

αν οχι βαλε rw-r-r χρησιμοποιωντας οποιο file manager εχεις

επισης πρεπει να εχει την ιδια ονομασια με το default(πιθανοτατα boοtanimation.zip θα ειναι)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

για καποιο παιδι που εψαχνε εφαρμογη για φωτογραφιες που να εφαρμοζονται τα φιλτρα πριν βγει η φωτογραφια,να ενημερωσω οτι απο εχθες μετα το update υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στο camera360 και η αληθεια ειναι οτι βολευει πολυ :)

Camera360 Ultimate

Διαχειριστής εφαρμογών - Σε εκτέλεση. Στην πρώτη οθόνη οι τρέχουσες και αν πατήσεις πάνω δειξιά εμφανίζονται οι cached.

Την κατέβασα. Δε βλέπω να τρέχει στο παρασκήνιο.

Συγγνώμη, αλλά μπορείτε να γίνετε πιο αναλυτικοί στο πώς βλέπουμε ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο; Να πω πως είμαι stock και όχι rooted.

Συγγνώμη, αλλά μπορείτε να γίνετε πιο αναλυτικοί στο πώς βλέπουμε ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο; Να πω πως είμαι stock και όχι rooted.

ρυθμισεις->εφαρμογες η διαχειριστης εφαρμογων-> και μετα στην καρτελα που λεει εκτελειται

ρυθμισεις->εφαρμογες η διαχειριστης εφαρμογων-> και μετα στην καρτελα που λεει εκτελειται

Ευχαριστώ, το βρήκα. Να υποθέσω ότι εφόσον δεν βλέπω κάποια εφαρμογή εκεί σημαίνει ότι δεν τρέχει στο παρασκήνιο; Π.χ. για τους χάρτες που αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν είδα την εφαρμογή αυτή στην καρτέλα εκτελείται. Αν και τους άνοιξα πριν, μετά πήγα στη διαχείριση εφαρμογών και δεν τους είδα, σημαίνει ότι δεν καταναλώνουν μνήμη ram στο παρασκήνιο;

Επανέρχομαι στο θέμα του κλειδώματος εφαρμογών. Βρήκα αυτή την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twinone.locker

Είναι αρκετά ελαφριά

Ευχαριστώ, το βρήκα. Να υποθέσω ότι εφόσον δεν βλέπω κάποια εφαρμογή εκεί σημαίνει ότι δεν τρέχει στο παρασκήνιο; Π.χ. για τους χάρτες που αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν είδα την εφαρμογή αυτή στην καρτέλα εκτελείται. Αν και τους άνοιξα πριν, μετά πήγα στη διαχείριση εφαρμογών και δεν τους είδα, σημαίνει ότι δεν καταναλώνουν μνήμη ram στο παρασκήνιο;

πιθανοτατα ναι

οταν εβαλες το bootanimation.zip στην custpack/JRD_custres/media εθεσες επισης και τα δικαιωματα?

αν οχι βαλε rw-r-r χρησιμοποιωντας οποιο file manager εχεις

επισης πρεπει να εχει την ιδια ονομασια με το default(πιθανοτατα boοtanimation.zip θα ειναι)

καντω μου ποιο λιανα ειμαι νεος....εχω το ροοτ εχπλορερ και εχει r/o η r/w!!

τι να κανω ακριβως??ευχαριστω για το reply!!

Γεια σας. Θελω να ελευθερωσω ραμ διαγραφωντας/απενεργοποιωντας εφαρμογες που ανοιγουν απο μονες τους και δε κανουν τιποτα οπως το google+ αλλα και αλλες εφαρμογες του συστηματος. Πως θα το κανω αυτο; Ειμαι ροοτ.

καντω μου ποιο λιανα ειμαι νεος....εχω το ροοτ εχπλορερ και εχει r/o η r/w!!

τι να κανω ακριβως??ευχαριστω για το reply!!

σορρυ για την καθυστερηση εβλεπα man utd-crystal palace:cool:

λοιπον βαλε το bootanimation.zip στο custpack/JRD_custres/media

μετα πατα επανω στο zip και κρατα το πατημενο μεχρι να εμφανιστει ενα μενου

πηγαινε ιδιοτητες

καπου θα λεει set permissions

βαλε rw-r-r

Γεια σας. Θελω να ελευθερωσω ραμ διαγραφωντας/απενεργοποιωντας εφαρμογες που ανοιγουν απο μονες τους και δε κανουν τιποτα οπως το google+ αλλα και αλλες εφαρμογες του συστηματος. Πως θα το κανω αυτο; Ειμαι ροοτ.

H τις σβήνεις μέσω του titanium backup, ή πας στο φάκελο system/app και σβήνεις τα apk που δε θες.

app quarantine απο το playstore

αυτη χρησιμοποιω εγω

σορρυ για την καθυστερηση εβλεπα man utd-crystal palace:cool:

λοιπον βαλε το bootanimation.zip στο custpack/JRD_custres/media

μετα πατα επανω στο zip και κρατα το πατημενο μεχρι να εμφανιστει ενα μενου

πηγαινε ιδιοτητες

καπου θα λεει set permissions

βαλε rw-r-r

τιποτα μαν δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει....!!:(

Κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή και παρακολούθησέ το ξανά.

Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω γιατί κάνουν έτσι οι χάρτες... :-(

Δεν έχω root. Τι μπορώ να κάνω;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II