pReHiStoRik Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Clean master είναι και δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Καλησπέρα παιδάκια. Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το splashtop για remote desktop. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να λειτουργεί καλύτερα γιατί το splashtop μoυ κάνει κάτι περίεργα; Jump desktop. Τα κάνει όλα και συμφέρει (και VNC). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Γνωρίζει κάποιος Εάν υπάρχει εφαρμογή να δείχνει την ταχύτητα που κατεβάζω αλλά σαν widget? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) ψαχνω ενα βολικο μετρητη κλησεων - sms - mb για τηλεφωνο dual sim. Εχει καπιος να προτεινει καποιο βολικο, να βλεπω και τα υπολοιπα εννοειται.... θενκς :O edit: τελικα μετα απο ερευνα ολη την ημερα καταληξα σε δυο τα οποια και θα τεσταρω, https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ub0r.android.callmeter https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radioopt.tmplus ηταν τα μοναδικα που βρηκα και μετρανε ολα αυτα που ηθελα.... το θεμα ειναι αν εχουν και αξιοπιστια.... Edited August 22, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Γνωρίζει κάποιος Εάν υπάρχει εφαρμογή να δείχνει την ταχύτητα που κατεβάζω αλλά σαν widget? internet speed meter...σου δειχνει το download πανω στην μπαρα(ελπιζω κατι τετοιο να εννοεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 ψαχνω ενα βολικο μετρητη κλησεων - sms - mb για τηλεφωνο dual sim. Εχει καπιος να προτεινει καποιο βολικο, να βλεπω και τα υπολοιπα εννοειται.... θενκς :O Ναι το ξέρω, απλά επειδή δουλεύω ext desktop θα ήθελα ένα widget internet speed meter...σου δειχνει το download πανω στην μπαρα(ελπιζω κατι τετοιο να εννοεις) Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Καλησπέρα Θελω να ρωτήσω κατι ακραίο. Υπάρχει τροπος αν εχεις ενα backup ή αν δημιουργήσεις καινούργιο με το Titanium, να μπορείς να εχεις αμεσα τα apk των εφαρμογών? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ποιά είναι η πιο κοντινή στην μανισια εφαρμογή Facebook; να φαίνεται ποιος είσαι ονλαιν, να μεταφέρεται στην κάρτα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ψάχνω καιρό για μία εφαρμογή που να μου ανοίγει μόνη της το bt και να συνδέεται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου (για ομιλία με ανοικτή ακρόαση) και να κλείνει μόνο του όταν σβήνω το αμάξι (και τα δύο μαζί, όχι μόνο auto on ή auto off). Αλλά όσες βρίσκω είναι μπαρούφες. Eχετε υπόψιν σας κάποια δοκιμασμένη; Εννοείται ότι είναι paired το ηχοσύστημα με το κινητό. Απλά πολλές φορές ξεχνάω να ανοίξω το bt στο Note2 όταν μπαίνω στο αμάξι και άλλες ξεχνάω να το κλείσω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 @elteo Μίπως NFC Tags Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 @elteo Μίπως NFC Tags ε? :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Καλησπέρα Θελω να ρωτήσω κατι ακραίο. Υπάρχει τροπος αν εχεις ενα backup ή αν δημιουργήσεις καινούργιο με το Titanium, να μπορείς να εχεις αμεσα τα apk των εφαρμογών? Μήπως θέλεις κάτι τέτοιο; https://play.google.com/store/apps/details?id=de.goddchen.android.nandroidbrowser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Ψάχνω καιρό για μία εφαρμογή που να μου ανοίγει μόνη της το bt και να συνδέεται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου (για ομιλία με ανοικτή ακρόαση) και να κλείνει μόνο του όταν σβήνω το αμάξι (και τα δύο μαζί, όχι μόνο auto on ή auto off). Αλλά όσες βρίσκω είναι μπαρούφες. Eχετε υπόψιν σας κάποια δοκιμασμένη; Εννοείται ότι είναι paired το ηχοσύστημα με το κινητό. Απλά πολλές φορές ξεχνάω να ανοίξω το bt στο Note2 όταν μπαίνω στο αμάξι και άλλες ξεχνάω να το κλείσω. O μόνος τρόπος για να γίνει αυτό αξιόπιστα ειναι με προγράμματα που κάνουν αυτοματοποιημένες ενέργεις με βάση κάποιες μεταβλητές που ισχύουν πάντα.π.χ. όταν φεύγεις απο το σπίτι ή το γραφείο και αποσυνδέεται το κινητό απο το x wifi δίκτυο να κάνει τις τάδε ενέργειες,ή όταν αλλάζεις κεραία κινητής δηλαδή περιοχή κτλ Τέτοια προγράμματα ειναι το tasker,το llama profiles,το macrodroid-device automation κτλ Edited August 22, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ύπαρχει καμία εφαρμογή τύπου sopcast στο store;;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ύπαρχει καμία εφαρμογή τύπου sopcast στο store;;; Υπάρχει και επισημη αλλά όχι στο play store. http://www.sopcast.com/download/android.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Χαιρετω το φορουμ! Εχω το Greenify σε συδιασμο με το Clean master πιστευετε οτι ειναι καλος συνδιασμος; καποια εφαρμογη για το σταρταπ των εφαρμογων και των εργασιων συστηματος εχετε να προτεινετε;; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ποιά είναι η πιο κοντινή στην μανισια εφαρμογή Facebook; να φαίνεται ποιος είσαι ονλαιν, να μεταφέρεται στην κάρτα κλπ κανεις?που να ξερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 κανεις?που να ξερει? https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.senab.blueNotifyFree&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Χαιρετω το φορουμ! Εχω το Greenify σε συδιασμο με το Clean master πιστευετε οτι ειναι καλος συνδιασμος; καποια εφαρμογη για το σταρταπ των εφαρμογων και των εργασιων συστηματος εχετε να προτεινετε;; Κοίτα το start up manager αν σου κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Παιδιά στο tapatalk 4 όταν σε πάει στην οθόνη την αρχική με τα αγαπημένα φόρουμ σε εμένα αργεί να με αφήσει να πατήσω ένα από όλα τα φόρουμ.Πρέπει πρώτα να αναβοσβησουν τα λογότυπα των φόρουμ και μετά με αφήνει να πατήσω ένα από όλα και να μπω.το κάνει και σε σας αυτό; Στο friendcaster έχει επιλογή να βλέπεις ποιος είναι ονλαιν; Edited August 22, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Υπάρχει και επισημη αλλά όχι στο play store. http://www.sopcast.com/download/android.html Είσαι ωραίος!!! Να ρωτήσω κάτι άλλο υπαρχει καμία εφαρμογή για να ανοίγει το tablet μου με τα κουμπιά του volume;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Θέλω να ενεργοποιείτε μια συγκεκριμένη εφαρμογή όταν το τηλέφωνο εκτελεί εφαρμογές που τρέχουν σε πλήρη οθόνη. Αν "παγώσω" την εφαρμογή αυτή (floating notification) με το Greenify, μπορώ μετά με το tasker να επιλέξω σε με ποιές εφαρμογές θα ανοίγει πάλι; Έχει φτιάξει άλλος κάποιο παρόμοιο προφίλ; Γίνεται με άλλον τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Μήπως θέλεις κάτι τέτοιο; https://play.google.com/store/apps/details?id=de.goddchen.android.nandroidbrowser Φαίνεται να κανει αυτο που θέλω, αν και εγώ εψαχνα κατι που να τα κάνει ολα extract, σε ενα φακελο πχ, και απο κει να διαλεγω ποιες να εγκαταστήσω. Αυτο λες να ανοιγει και backup απο titanium? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Φαίνεται να κανει αυτο που θέλω, αν και εγώ εψαχνα κατι που να τα κάνει ολα extract, σε ενα φακελο πχ, και απο κει να διαλεγω ποιες να εγκαταστήσω. Αυτο λες να ανοιγει και backup απο titanium? Το backup το βλέπεις και μέσα απο κάποιον file explorer, nandroid βλέπει σίγουρα. Βασικά και το titanium βλέπει nandroid backups Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ναι αυτο κοιταω. Το περασα, μπήκα στο φακελο του titanium που εχω το backup μου, αλλα δεν δείχνει τιποτα.. Edit, μολις διαπίστωσα οτι με file Explorer αν μπω στον φάκελο του titanium που εχω κρατήσει το backup εχει τα apk των εφαρμογών.. Ευχαριστώ, δεν το ειχα παρατηρήσει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts