Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά θυμίστε μου πως βρίσκω ποια εφαρμογή μου στέλνει διαφημίσεις. Παίζει να είναι το go launcher ex; Το έβγαλα κι ακόμα λαμβάνω

Άρα δεν είναι το go launcher.. :p

Με το airpush detector θα τη βρεις :)

Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2

Έχει καλύτερα lyrics το Ttpod.

Επίσης κυκλοφορεί και στα αγγλικά, ανεπίσημα.

Σημείωση: για εμενα το καλύτερο για lyrics είναι το musixmatch.

Και συγχρονισμενοι ολόσωστα, άριστη εφαρμογή.

Το μόνο που δεν μου πολυαρεσει είναι ότι σε ένα update σχετικά πρόσφατο έβγαλε τον χρόνο από τα τραγούδια δηλαδή δεν λέει σε πιο σημείο του τραγουδιού είσαι.

Άρα δεν είναι το go launcher.. :p

Με το airpush detector θα τη βρεις :)

Ευχαριστώ. Δεν τη βρίσκει δυστυχώς. Απεγκατέστησα κι ένα παιχνιδάκι που μάλλον την έκανε τη δουλειά. Plunk για όποιον ενδιαφέρεται

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή στα τελευταία μηνύματα συζητάτε για το tubemate και παρεμφερή προγράμματα, θέλω να ρωτήσω κάτι για κάποιον φίλο μου. Έχει κατεβάσει το tubemate για να κατεβάζει σε μορφή mp3 τραγούδια στο κινητό του, αλλά θέλει να μπορεί να τα κόβει κιόλας (για ringtone ή οτιδήποτε άλλο), αλλά αρχεία mp3 που δημιουργούνται με το tubemate δεν μπορεί να τα κόψει. Υπάρχει κάποιος συνδυασμός δύο προγραμμάτων ώστε να κατεβάσει από το youtube σε mp3 και ένα άλλο πρόγραμμα ώστε να μπορεί να τα κόβει;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλησπέρα.

Έχω τη stock εφαρμογή του facebook & δε θέλω να μου έρχονται ενημερώσεις. Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

απο σημερα θα εχουμε και επισημη εφαρμογη για τη ΠΑΟΚΑΡΑ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.msensis.paokfc

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Επειδή στα τελευταία μηνύματα συζητάτε για το tubemate και παρεμφερή προγράμματα, θέλω να ρωτήσω κάτι για κάποιον φίλο μου. Έχει κατεβάσει το tubemate για να κατεβάζει σε μορφή mp3 τραγούδια στο κινητό του, αλλά θέλει να μπορεί να τα κόβει κιόλας (για ringtone ή οτιδήποτε άλλο), αλλά αρχεία mp3 που δημιουργούνται με το tubemate δεν μπορεί να τα κόψει. Υπάρχει κάποιος συνδυασμός δύο προγραμμάτων ώστε να κατεβάσει από το youtube σε mp3 και ένα άλλο πρόγραμμα ώστε να μπορεί να τα κόβει;

To tubemate κατεβάζει mp4 και αλλάζει την κατάληξη σε .mp3 ωστε να αναγνωρίζονται ως mp3.Για τα ήδη κατεβασμένα κομμάτια ας δοκιμάσει το video trimmer

απο σημερα θα εχουμε και επισημη εφαρμογη για τη ΠΑΟΚΑΡΑ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.msensis.paokfc

Μετά την πίκρα της ήττας θέλουν να μας γλυκανουν όσο μπορούν με εφαρμογές. :(

Μόλις την κατέβασα. :sly:

ΥΓ: οκ, το έκανα το σχόλιο αλλά θα προτιμούσα να μην συνεχιστεί συζήτηση για ομάδες. Ξέρετε γιατί...

Καλησπέρα.

Έχω τη stock εφαρμογή του facebook & δε θέλω να μου έρχονται ενημερώσεις. Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ!

Απενεργοποίησε τις ενημερώσεις από τις ρυθμίσεις.

Όλε όλε, άντε να δούμε

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2

Έχει καλύτερα lyrics το Ttpod.

Επίσης κυκλοφορεί και στα αγγλικά, ανεπίσημα.

Στην ποιότητα του ήχου αναφέρομαι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μετά την πίκρα της ήττας θέλουν να μας γλυκανουν όσο μπορούν με εφαρμογές. :(

Μόλις την κατέβασα. :sly:

ΥΓ: οκ, το έκανα το σχόλιο αλλά θα προτιμούσα να μην συνεχιστεί συζήτηση για ομάδες. Ξέρετε γιατί...

φιλε εχεις δει ποτε τον ΠΑΟΚ να κανει τετοια βηματα? (δεν μιλαω μονο για ενα απλο app)

μεσα σε ενα χρονο εχουν αλλαξει σχεδον ολα....υπομονη χρειαζεται...

σορρυ για το οφ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

φιλε εχεις δει ποτε τον ΠΑΟΚ να κανει τετοια βηματα? (δεν μιλαω μονο για ενα απλο app)

μεσα σε ενα χρονο εχουν αλλαξει σχεδον ολα....υπομονη χρειαζεται...

σορρυ για το οφ

Εννοείται υπάρχει εξέλιξη αλλά αν δεν

γίνει καμία μεταγραφή «αεροδρομίου» πάλι θα έχουμε τον ολυμπιακό από πάνω. Έναν τίτλο μόνο θέλει ο κόσμος...

καμιά ελαφριά και γρήγορη εφαρμογή για sms ?

Έχω ακούσει για το sliding messaging καλά λόγια.

Εννοείται υπάρχει εξέλιξη αλλά αν δεν

γίνει καμία μεταγραφή «αεροδρομίου» πάλι θα έχουμε τον ολυμπιακό από πάνω. Έναν τίτλο μόνο θέλει ο κόσμος...

Έχω ακούσει για το sliding messaging καλά λόγια.

Το sliding υποστηρίζει 160 χαρακτήρες;;στα ελληνικά

Το sliding υποστηρίζει 160 χαρακτήρες;;στα ελληνικά

Υποστηρίζει, απλά έχει λίγο lag. Παλιά είχε πολύ περισσότερο, πράγμα που δείχνει ότι ο dev δουλεύει αρκετά και πιστεύω ότι η εφαρμογή έχει μέλλον. Προσωπικά την προτιμώ σε σχέση με go/handcent.

Υποστηρίζει, απλά έχει λίγο lag. Παλιά είχε πολύ περισσότερο, πράγμα που δείχνει ότι ο dev δουλεύει αρκετά και πιστεύω ότι η εφαρμογή έχει μέλλον. Προσωπικά την προτιμώ σε σχέση με go/handcent.

Φαίνεται πιο ελαφριά και χωρίς πολλά αλλά δεν έχει trial/free. Τα ελληνικά τα κάνει μόνο του κεφαλαία ή πρέπει να γράφεις με κεφαλαία;

Θα ήθελα κάτι σαν τη stock εφαρμογή, της Samsung είναι μια χαρά και με scheduled messages, απλά να μην έχει το θέμα με τα ελληνικά. Να τα μετατρέπει μόνο του.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

To tubemate κατεβάζει mp4 και αλλάζει την κατάληξη σε .mp3 ωστε να αναγνωρίζονται ως mp3.Για τα ήδη κατεβασμένα κομμάτια ας δοκιμάσει το video trimmer

Με το video trimmer μπορείς να κόψεις αρχεία mp3; Πάντως, τα mp3 που κατεβάζει από το tubemate δεν μπορεί να τα κόψει.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

καμιά ελαφριά και γρήγορη εφαρμογή για sms ?

Δοκίμασε την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει ο συμφορουμίτης μας.

Edited by stelakis1914
Τακτοποίηση link

Καλημέρα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μέσω της κινητής συσκευής να ελέγχεις το Android tv box (mouse/keyboard)?

Ευχαριστώ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα, ποιο πιστεύετε πως είναι καλύτερο, το Shazam η το SoundHound;

Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο...Ότι δεν βρίσκει το ένα το βρίσκει το άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα το soundhound μου βρισκει περισσοτερα και εχω κρατησει αυτο. Δεν το χρησιμοποιω απειρες φορες

Θοδωρής

Εμενα το soundhound μου βρισκει περισσοτερα και εχω κρατησει αυτο. Δεν το χρησιμοποιω απειρες φορες

Άρα κι εγώ αυτό θα κρατήσω.. Ευχαριστώ. ;)

Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο...Ότι δεν βρίσκει το ένα το βρίσκει το άλλο.

Άρα κι εγώ αυτό θα κρατήσω.. Ευχαριστώ. ;)

Motomoto00.. δεν στο συνιστώ. Το Soundhound θα σε απογοητεύσει πολλές φορές. Το Shazam έχει πολύ μεγαλύτερο database. Απλά το Soundhound είναι πιο ωραίο :) Και έχει και υποστήριξη να του κάνεις humm το τραγούδι.. να το τραγουδήσεις δηλαδή και να το βρει. Από database όμως.. πολλά δεν βρίσκει.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II