petrsiri Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Υπάρχει εφαρμογή που να σου δείχνει το όνομα του καλούντα , χωρίς να υπάρχει στις επαφές σου?Κάτι δηλαδή σαν τηλεφωνικός κατάλογος. Truecaller το κοντινότερο σε αυτό που ζητάς. Βρίσκει αρκετούς αριθμούς και είναι αρκετά ελαφρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Τελικά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο TeamViewer Quicksupport και το QS (v7/v8); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Τελικά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο TeamViewer Quicksupport και το QS (v7/v8); Μάλιστα! Το δεύτερο είναι για Samsung συσκευές με stock Samsung ROMs (ή ίσως και Samsung based ROMs) και το πρώτο για όλες τις υπόλοιπες ROM μάλλον. Εγώ ας πούμε που έχω SlimBean που είναι 4.2.2 εγκατέστησα το πρώτο χωρίς κάποιο επιπλέον addon και δούλευε κανονικά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καποιος να προτείνει sites για ενημέρωση με το simple rss? Με ενδιαφέρει επικαιρότητα, τεχνολογία Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Myphone.gr :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Myphone.gr :D Σωστός!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 το truecaller το εχετε δοκιμάσει?αξίζει να το κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Τελικά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο TeamViewer Quicksupport και το QS (v7/v8); Το δεύτερο είναι για Remote Control και αφορά μόνο τις Samsung συσκευές. Το πρώτο είναι για όλες τις συσκευές στην βασική του εκδοχή (που σου δίνει κάποιες επιλογές αλλά όχι remote) και αν η συσκευή σου το υποστηρίζει σε οδηγεί να κατεβάσεις ένα add-on το οποίο σου προσθέτει το Remote Control. Αν έχεις Samsung είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα. *Με τον όρο Remote Control εννοούμε να βλέπεις την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή σου και να μπορείς να το χειριστείς. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Μετά από τόσες αναβαθμίσεις του Yahoo email, πλέον έχω ενημέρωση για νέα email στην μπάρα ειδοποιήσεων του Nexus. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 αν δεν το είδατε ήδη, και στο ελληνικό play store ,πλέον, τα google books..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 αν δεν το είδατε ήδη, και στο ελληνικό play store ,πλέον, τα google books..:) Ελληνικά Βιβλία όμως δεν έχει ούτε για δείγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ελληνικά Βιβλία όμως δεν έχει ούτε για δείγμα... Δυστυχώς μόλις το διαπίστωσα κι εγώ, τσάμπα η χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Δεν συνεργάζεται το simple rss.. Μήπως δεν κάνει για ελληνικά site? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με τολη τελευταία αναβάθμιση του beautiful widget;Ενώ βάζω να ανανεώνει κάθε 6 ώρες,κάθε φορά που ανοίγω δεδομένα αυτό ανανεώνει πάντα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παιδες, τα φωτα σας εσεις οι ψαγμενοι... απο σημερα υποστηριζεται η αγορα βιβλιων και στο δικο μας playstore στην ελλαδα... ξερουμε καποιον τροπο να βρουμε best sellers στα ελληνικα? Απο οτι ειδα ολα ειναι στα αγγλικα... τι λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Βοήθεια κάποιος! Υπάρχει locker που να μπορεί να βάζει κωδικό για να απαντηθούν οι εισερχόμενες κλήσεις; Οσους έχω ψάξει μέχρι τώρα, δεν.. Μόνο εφαρμογές τύπου app lock βρήκα. Να έχω locker και app lock υπερβολή είναι :wacko: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παιδες, τα φωτα σας εσεις οι ψαγμενοι... απο σημερα υποστηριζεται η αγορα βιβλιων και στο δικο μας playstore στην ελλαδα... ξερουμε καποιον τροπο να βρουμε best sellers στα ελληνικα? Απο οτι ειδα ολα ειναι στα αγγλικα... τι λετε?? Δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα στα ελληνικά (ακόμα). Οπότε στην ουσια το Play Store books είναι περιττό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με τολη τελευταία αναβάθμιση του beautiful widget;Ενώ βάζω να ανανεώνει κάθε 6 ώρες,κάθε φορά που ανοίγω δεδομένα αυτό ανανεώνει πάντα. Βγήκε καινούργια αναβάθμιση που τα λεινει αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Μετά από ένα news letter της Vodafone, είδα αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhapsody.napster Έχει δοκιμάσει κανείς το napster; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Βγήκε καινούργια αναβάθμιση που τα λεινει αυτά Κανένα πρόβλημα και με τις προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Θελω μια εφαρμογη για να μπορω να διαχειριζομαι τις επαφες της sim, να αντιγραφω επαφες μεταξυ κινητου και sim κλπ. Εχω την εφαρμογη Contact2Sim Pro, αλλα εχει διαφορα μικροπροβληματα και δειχνει να εχει εγκαταληφθει(update πανω απο ενα χρονο). Εχει καποιος δοκιμασει καμια καλη εφαρμογη γι'αυτο? Καμια προταση? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καμια προταση? :( Χρησιμοποιω το copy to sim. Μικρο ελαφρυ κανει τη δουλεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Χρησιμοποιω το copy to sim. Μικρο ελαφρυ κανει τη δουλεια του. Στο play δεν λεει αν αντιγραφει και αντιστροφα, απο sim προς το κινητο. Επειδη το εχεις, μηπως μπορεις να μου πεις; Θελω αντιγραφες και διαχειριση, both way. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Παιδια υπαρχει εφαρμογη cosmote οπως αυτη της vodafone που να μπορεις να ελεγχεις τι καταναλωσεις εχεις κανει σε μηνυματα,κλησεις κλπ,σε πακετο συνδεσης περα απο τα καρτοκινητα(αυτο του whatsup)???????Κ αν δν υπαρχει,υπαρχει καποια εφαρμογη που να το κανει αυτο??? ευχαριστω Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Τελευταία έχω θέμα με το νέο Skype. Όταν κάνω βίντεο κλήση δεν ενεργοποιειται το μεγάφωνο και αναγκάζομαι να ακούω από το ακουστικό! Ρυθμισεις όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Δοκίμασα εκκαθάριση δεδομένων και επανεγκατασταση αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts