pavlitakis1 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μπορούμε να επιλέξουμε να μην τους εγκαταστήσουμε ξανά?η θα έχουμε θέμα? η καλύτερη λύση ειναι να τους παγώνεις και να τους ξεπαγώνεις οποτε θέλεις. αν δεν τους εγκαταστήσεις, κάποιες εφαρμογές που χρειάζονται την πλοήγηση δεν θα δουλέψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπέρα παίδες! Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για live ελληνική τηλεόραση? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για κατέβασμα mp3. Αν την επιλέξεις σε ρωτάει για να κατεβάσει το πρόσθετο ffmpeg για να κάνει τις απαραίτητες μετατροπές. Από κει και πέρα θα σου βγάζει επιλογή και για mp3. Τσέκαρα το "enable audio extraction", με ρώτησε για το ffmpeg και το κατέβασα, αλλά βγάζει πάλι επιλογές για να κατεβάσω βίντεο μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να ανοιγεις mobi & epub αρχεια και να μπορει να εγκατασταθει και σε android 2.x.x? Ευχαριστω πολυ. FBReader. Δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Χτυπά το στο Google Play. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ρε παιδια πως εξηγειτε οτι σε ενα sony xperia 8 mini δεν μπορει να μπει καθολου στο google play γιατι οτι και email/password να του βαζει απλα δεν τα δεχεται και πολλες εφαρμογες οπως aldiko book, mantano & moon+ reader να εγκαθιστωνται και να δουλεωουν μια χαρα στο δικο μου galaxy s2 ενω σε αυτο να μην εγκαθιστιεται κανενα και να βγαζει ενα μυνημα για αναλυση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ρε παιδια πως εξηγειτε οτι σε ενα sony xperia 8 mini δεν μπορει να μπει καθολου στο google play γιατι οτι και email/password να του βαζει απλα δεν τα δεχεται και πολλες εφαρμογες οπως aldiko book, mantano & moon+ reader να εγκαθιστωνται και να δουλεωουν μια χαρα στο δικο μου galaxy s2 ενω σε αυτο να μην εγκαθιστιεται κανενα και να βγαζει ενα μυνημα για αναλυση.... Ας καθαρίσει μέσα από ρυθμίσεις-εφαρμογές την cache του play και κάθε είδους δεδομένων για αρχή κι ας δοκιμάσει ξανά, μόλις μπει στο play για δεύτερη φορά θα έχουν γίνει και οι ενημερώσεις του. Στο ερώτημα περί ανάλυσης τι δεν καταλαβαίνεις; Ότι λέει το μήνυμα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Πως λέγεται ένα πρόγραμμα για root συσκευή πού καταγραφεί βίντεο από την οθόνη?ας πούμε skype. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 ^ Screencast Video Recorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Ας καθαρίσει μέσα από ρυθμίσεις-εφαρμογές την cache του play και κάθε είδους δεδομένων για αρχή κι ας δοκιμάσει ξανά, μόλις μπει στο play για δεύτερη φορά θα έχουν γίνει και οι ενημερώσεις του. Στο ερώτημα περί ανάλυσης τι δεν καταλαβαίνεις; Ότι λέει το μήνυμα..:p Θα το δοκιμασω και μακαρι να δουλεψει αν και χλωμο το κοβω. Μεχρι και καταργηση του play now θα κανω αν και δεν νομιζω να γινει τιποτα...... Και όσο αφορά το μήνυμα για το ανάλυση πώς γίνετε κανένα από τα 3 προγράμματα να μην μπορεί να εγκατασταθεί άτομα και αν απλά απαιτούν. Android 2.x.x και πάνω; Edited July 13, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλησπέρα παίδες! Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για live ελληνική τηλεόραση? Καμια βοήθεια? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καμια βοήθεια? Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει και πολύ για να έχω γνώμη αλλά έχω τα GenTv Greece και Greek TV Live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Υπαρχει το xbmc σαν apk στο site του xbox media center. Εχει add on για ελληνικα καναλια [ATTACH]34145[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Για ανάγνωση βιβλίων σε epub μορφή ποιο θα προτείνατε απ'τα δυο, Aldiko ή Moon+ Reader; Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Για ανάγνωση βιβλίων σε epub μορφή ποιο θα προτείνατε απ'τα δυο, Aldiko ή Moon+ Reader; Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Fbreader!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Fbreader!!! Χμμμ, το είχα ξεχάσει αυτό..! Το είχα εγκαταστήσει παλιότερα αλλά το εσβησα γιατί δεν διάβαζε pdf, τώρα όμως βρήκα μερικά βιβλία σε epub και λογικά αυτή τη φορά θα με βολεψει, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Kαλησπέρα. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει σαν κάποια εφαρμογή ίσως ο dialer του galaxy s3? Οι dialers γενικά είναι το ίδιο γρήγοροι με τους προεγκατεστημένους? Ευχαριστώ! http://s23.postimg.org/6g1apfz7f/galaxy_s3_dialer.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Υπάρχει ο γνωστός ex dialer με θέμα Samsung. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Αδέρφια εσείς που χρησιμοποιείτε τον dolphin έχετε και το jetpack? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Αδέρφια εσείς που χρησιμοποιείτε τον dolphin έχετε και το jetpack? Εγώ δεν το έχω περάσει ποτέ να σου πω την αλήθεια και χρησιμοποιώ dolphin κοντά 2 χρόνια.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Βρε παιδιά πως στην ευχή μπαίνει αυτό το Widget locker; Δεν λειτουργεί σχεδόν ποτέ η αν λειτουργεί το κάνει σπάνια. Πατώ το hardware button και ενώ περιμένω να εμφανιστεί η lock screen και να την ανοίξω με σύρσιμο ,αυτό την παρακάμπτει και με πάει κατευθείαν στην home screen. Δηλαδή έχω δεν έχω lock screen το ίδιο κάνει. Παίζει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση; Επίσης στον ex dialer πως καταφέρνουμε στο εικονίδιο να εμφανίζεται το νούμερο με τις αναπάντητες κλήσεις; Εχω κατεβάσει το πρόσθετο είμαι ρουτ αλλά δεν τα έχω καταφέρει Edited July 14, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Επίσης στον ex dialer πως καταφέρνουμε στο εικονίδιο να εμφανίζεται το νούμερο με τις αναπάντητες κλήσεις; Εχω κατεβάσει το πρόσθετο είμαι ρουτ αλλά δεν τα έχω καταφέρει Τι launcher έχεις; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 τι σας βρηκα, τι σας βρηκα.... αν και ημουν σιγουρος πως δεν θα δουλευει, εκανα λαθος. σας παρουσιαζω την νεα καμερα του android 4.3!!! νομιζω δουλευει σε ολες τις συσκευες μιας και δουλευει στο s3 μου το οποιο δεν εχει καν root. και εχει και PHOTOSPHERE! παρτε την απο το dropbox μου. (πειτε μου αν δεν δουλευει το link γιατι ειναι η πρωτη φορα που κανω share απο dropbox) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Με δυσκολεύουν πολυ οι ρυθμίσεις στη νεα κάμερα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Με δυσκολεύουν πολυ οι ρυθμίσεις στη νεα κάμερα. τη δοκιμασες; εγω τις βρίσκω πολυ πιο απλες. συνηθεια ειναι μωρε, λιγο χρονο θελει και θα πετας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 τι σας βρηκα, τι σας βρηκα.... αν και ημουν σιγουρος πως δεν θα δουλευει, εκανα λαθος. σας παρουσιαζω την νεα καμερα του android 4.3!!! νομιζω δουλευει σε ολες τις συσκευες μιας και δουλευει στο s3 μου το οποιο δεν εχει καν root. και εχει και PHOTOSPHERE! παρτε την απο το dropbox μου. (πειτε μου αν δεν δουλευει το link γιατι ειναι η πρωτη φορα που κανω share απο dropbox) ;) Σε όλους παίζει η κάμερα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts