sleon Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Επειδή έψαχνα και εγώ για εφαρμογή διαχείρισης οικονομικών δοκίμασα αρκετές, free και με πληρωμή.Τελικά κατέληξα στο expense manager. Καλή είναι και το money lover. Το expense manager λογικά θα σε καλύψει. Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό. Μπορείς να δημιουργήσεις 2 διαφορετικούς λογαριασμούς και να είναι άσχετοι μεταξύ τους. Είναι απλό, εύχρηστο και γρήγορο. Πολύ καλό και απλό είναι και το Financisto. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Δεν τα είχα δοκιμάσει αυτά και θα το κάνω. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 fuorigioco1981 Όταν πάω να κανω κλήση από το exdialer κάνει την κλήση από την τον εφαρμογή και μόλις τελειώσει η κλήση με ξαναστελνει στο exdialer. Επίσης όταν πάω να επεξεργαστώ μια επαφή με στέλνει στην στοκ εφαρμογή επαφών. με την έκδοση που έχω με αφήνει να αποθηκεύσω μόνο στο γμαιλ και όχι στο κινητό. Δοκίμασα το go dialer στις κλήσεις κάνει το ίδιο, στις επαφές δουλεύει κανονικά.. καμιά ιδέα; το να βάλω το go dialer δεν είναι λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 fuorigioco1981 Όταν πάω να κανω κλήση από το exdialer κάνει την κλήση από την τον εφαρμογή και μόλις τελειώσει η κλήση με ξαναστελνει στο exdialer. Επίσης όταν πάω να επεξεργαστώ μια επαφή με στέλνει στην στοκ εφαρμογή επαφών. με την έκδοση που έχω με αφήνει να αποθηκεύσω μόνο στο γμαιλ και όχι στο κινητό. Δοκίμασα το go dialer στις κλήσεις κάνει το ίδιο, στις επαφές δουλεύει κανονικά.. καμιά ιδέα; το να βάλω το go dialer δεν είναι λύση Τωρα με μπερδεψες.έχει ρύθμιση όταν τελειώνει η κλήση να σε βγάζει εντελώς από τον exdialer.αυτό με τις επαφές δεν το κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Βγήκε στο play (v4.0.6) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapatalk.tapatalk4 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Βγήκε στο play (v4.0.6) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapatalk.tapatalk4 Χμ merge στο τέλος μόνο με το hd όμως και όχι και με το κανονικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Μπράβο για την γρήγορη ενημέρωση! Πριν λίγο το είδα στο Twitter που το ανακοίνωσαν. Πολύ ωραιότερο. Εξακολουθεί να βγάζει το θέμα με το API που σημαίνει ότι κάποια αναβάθμιση υποθέτω πρέπει να γίνει από το φόρουμ. Βέβαια αν κάνω login (που χθες δεν είχα μπει στον κόπο) μπαίνει αλλά έχει περιορισμούς. Ελπίζω πως θα μεριμνήσουν οι διαχειριστές μια και το Tapatalk είναι απείρως βολικό για πολύ κόσμο. Το άλλο είναι ότι στην περιγραφή λένε πως θα ενοποιηθεί με το Tapatalk HD οπότε δεν ξέρω αν θα θέλει άλλη αγορά ή εν τέλει θα ενοποιηθεί και με το απλό. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Πώς κλείνει ΕΝΤΕΛΩΣ το Chrome γιατί και όλες τις καρτέλες να κλείσω και να πατήσω συνέχει το πλήκτρο αφής πίσω δεν κλείνει η εφαρμογή αλλά παραμένει στην μνήμη. Επίσης γιατί το SwiftKey δεν διορθώνει τις Έλληνες λέξεις με κεφαλαία γράμματα. Επίσης πως ακριβώς δουλεύει το Google now(φωνητική αναζητηση) γιατί πχ ρωτάω τι καιρό έχει και μου βγάζει site για τον καιρό δεν μου τρέχει την εφαρμογή καιρού που έχω στο κινητό μου ούτε ανοίγει την εφαρμογή ρολογιού κτλ.. Edited May 27, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Πώς κλείνει ΕΝΤΕΛΩΣ το Chrome γιατί και όλες τις καρτέλες να κλείσω και να πατήσω συνέχει το πλήκτρο αφής πίσω δεν κλείνει η εφαρμογή αλλά παραμένει στην μνήμη. Ριξε μια ματια στο Greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη απο το store που να λειτουργει σαν το greenify, αλλα για εφαρμογες συστηματος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εχετε να προτεινετε καποια εφαρμογη απο το store που να λειτουργει σαν το greenify, αλλα για εφαρμογες συστηματος?? Το greenify paid..:-) Αλλά επίσης μπορείς αρκετές εφαρμογές συστήματος να τις μετατρέψεις σε εφαρμογές χρήστη μέσω titanium backup και να τις βάλεις στο greenify. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Το greenify paid..:-) Αλλά επίσης μπορείς αρκετές εφαρμογές συστήματος να τις μετατρέψεις σε εφαρμογές χρήστη μέσω titanium backup και να τις βάλεις στο greenify. Δεν μου λες, με το greenify paid γινεται κατευθειαν η δουλεια ή θελει να το κανεις μεσω xposed framework? Γιατι κατι τετοιο σαν να ειχα διαβασει σε καποια σχολια... γνωριζεις επι του θεματος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν μου λες, με το greenify paid γινεται κατευθειαν η δουλεια ή θελει να το κανεις μεσω xposed framework? Γιατι κατι τετοιο σαν να ειχα διαβασει σε καποια σχολια... γνωριζεις επι του θεματος?? Όντως γίνεται μέσω xposed framework.Σωστά έχεις διαβάσει. Η paid έκδοση ειναι ουσιαστικά module που τη προσθέτεις στο xposed. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν μου λες, με το greenify paid γινεται κατευθειαν η δουλεια ή θελει να το κανεις μεσω xposed framework? Γιατι κατι τετοιο σαν να ειχα διαβασει σε καποια σχολια... γνωριζεις επι του θεματος?? τι διαφορές στην λειτουργιά έχει το Greenify το free με το paid ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλημέρα. Χρησιμοποιεί κανείς το falcon pro; τωρα τελευταία δεν μου φορτώνει νεα tweets και αναγκάζομαι να κανω log out για να παρει μπρος. Ξέρετε τι παίζει; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Τωρα με μπερδεψες.έχει ρύθμιση όταν τελειώνει η κλήση να σε βγάζει εντελώς από τον exdialer.αυτό με τις επαφές δεν το κατάλαβα λοιπον να το παρουμε απο την αρχη.. υπαρχει ο στοκ dialer και o exdialer. οταν παω να κανω μια κληση απο τον exdialer με το που παει να ξεκινηση η κληση με παραπεμπει στον στοκ dialer και μολις τερματισει η κληση με στελνει παλι πισω στον exdialer. για τις επαφες τωρα. το exdialer εχει και εφαρμογη για τις επαφες που γινεται εγκατασταση με το exdialer. και υπαρχει και η στοκ εφαρμογη για τις επαφες "ατομα" ειναι η εφαρμογη. τι προβλημα εχω τωρα. ενω βλεπω τις επαφες μεσω του exdilaer οταν παω να κανω προσθηκη μιας επαφης η επεξεργασια μις ηδη υπαρχουσας αντι να την κανει με την εφαρμογη του exdialer με παραπεμπει στην εφαρμογη "Ατομα" η οποια ομως αποθηκευει μονο στο gmail τις επαφες και οχι στη μνημη του κινητου. οταν τελειωσω με την επαφη με στελνει παλι πισω στο exdialer. οταν δοκιμασα με το go Contacts Ex η επεξεργασια εγινε κανονικα με την εφαρμογη αυτη και αποθηκευτηκε στην μνημη του τηλεφωνου. στις κλησεις το go dialer ex κανει το ιδιο προβλημα! αν ακομη δεν ειναι κατανοητο πες μου να ανεβασω φωτογραφιες να δεις :) και κατι ακομη. το κανονικο superuser ποιο ειναι? γιατι εχω 2 διαφορετικες εφαρμογες superuser! ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Όσοι δουλεύετε το tapatalk Ρίξτε μια ματιά στην νέα έκδοση, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.tapatalk community reader λέγεται πλέον Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 tapatalk τι ακριβως κανει αυτη η εφαρμογη ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 λοιπον να το παρουμε απο την αρχη.. υπαρχει ο στοκ dialer και o exdialer. οταν παω να κανω μια κληση απο τον exdialer με το που παει να ξεκινηση η κληση με παραπεμπει στον στοκ dialer και μολις τερματισει η κληση με στελνει παλι πισω στον exdialer. για τις επαφες τωρα. το exdialer εχει και εφαρμογη για τις επαφες που γινεται εγκατασταση με το exdialer. και υπαρχει και η στοκ εφαρμογη για τις επαφες "ατομα" ειναι η εφαρμογη. τι προβλημα εχω τωρα. ενω βλεπω τις επαφες μεσω του exdilaer οταν παω να κανω προσθηκη μιας επαφης η επεξεργασια μις ηδη υπαρχουσας αντι να την κανει με την εφαρμογη του exdialer με παραπεμπει στην εφαρμογη "Ατομα" η οποια ομως αποθηκευει μονο στο gmail τις επαφες και οχι στη μνημη του κινητου. οταν τελειωσω με την επαφη με στελνει παλι πισω στο exdialer. οταν δοκιμασα με το go Contacts Ex η επεξεργασια εγινε κανονικα με την εφαρμογη αυτη και αποθηκευτηκε στην μνημη του τηλεφωνου. στις κλησεις το go dialer ex κανει το ιδιο προβλημα! αν ακομη δεν ειναι κατανοητο πες μου να ανεβασω φωτογραφιες να δεις :) και κατι ακομη. το κανονικο superuser ποιο ειναι? γιατι εχω 2 διαφορετικες εφαρμογες superuser! ευχαριστω :)δοκιμασες απο την διαχειρηση εφαρμογων να καταργησεις τις προεπιλογες πχ που μπορει να εχουν γινει στις αντιστοιχες στοκ εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Αγόρασα πριν 1 βδομάδα το tapatalk και σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση ότι βγήκε tapatalk 4. Ποιες είναι οι διαφορές τους; θα σταματήσουν το παλιό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Καλημέρα. Χρησιμοποιεί κανείς το falcon pro; τωρα τελευταία δεν μου φορτώνει νεα tweets και αναγκάζομαι να κανω log out για να παρει μπρος. Ξέρετε τι παίζει; Ασζετο. Μήπως ξέρει κάποιος να πει! Οσο για το tapatalk ηταν η πρώτη εφαρμογή πκυ αγόρασα στο play καθώς ηρθα απο ios! Respect στους δημιουργούς. Μας λύνει τα χερια οταν έχουμε να κανουμε με φορουμς. Εγω διαβαζω 5 και πραγματικά δεν κουράζομαι. + οτι ειναι όμορφα φτιαγμένη και δεν δημιουργεί προβλήματα στην συσκευή μας. Τωρα γιατι το myphone σταματά να την υποστηρίζει δεν ξέρω. :confused: Κρίμα πάντως. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Σε αυτή την καινούργια έκδοση του tapatalk πως συνδεεσε; Εγώ αγορασμενη την παλιά αλλά στην καινούργια μου ζητά username email και password. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ασζετο. Μήπως ξέρει κάποιος να πει! Οσο για το tapatalk ηταν η πρώτη εφαρμογή πκυ αγόρασα στο play καθώς ηρθα απο ios! Respect στους δημιουργούς. Μας λύνει τα χερια οταν έχουμε να κανουμε με φορουμς. Εγω διαβαζω 5 και πραγματικά δεν κουράζομαι. + οτι ειναι όμορφα φτιαγμένη και δεν δημιουργεί προβλήματα στην συσκευή μας. Τωρα γιατι το myphone σταματά να την υποστηρίζει δεν ξέρω. :confused: Κρίμα πάντως. δεν εχω καποιο προβλημα με το falcon...το μονο κακο ειναι οτι μαλλον καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια σε σχεση με το tweetcaster που ειχα πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 δεν εχω καποιο προβλημα με το falcon...το μονο κακο ειναι οτι μαλλον καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια σε σχεση με το tweetcaster που ειχα πριν. Δεν εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο με την μπαταρία. Αυτο και το tapatalk ειναι που δεν τρώνε και παρα πολύ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το Myphone Explorer ?? με το συγκεκριμένο κανείς backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ το κινητό σου λέει. Τώρα αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορεί να κάνει backup τις εφαρμογές που έχεις περασμένες ώστε σε περίπτωση που κάνεις φορμάτ το κινητό, να κάνεις μια επαναφορά και να 'σαι κομπλέ. Ξέρει κάποιος αν ισχύει το τελευταίο??? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το Myphone Explorer ?? με το συγκεκριμένο κανείς backup ΤΑ ΠΑΝΤΑ απ το κινητό σου λέει. Τώρα αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν μπορεί να κάνει backup τις εφαρμογές που έχεις περασμένες ώστε σε περίπτωση που κάνεις φορμάτ το κινητό, να κάνεις μια επαναφορά και να 'σαι κομπλέ. Ξέρει κάποιος αν ισχύει το τελευταίο??? Η απάντηση είναι ναι. Τουλάχιστον σε κάποια παλιότερη έκδοση που το χρησιμοποιούσα έκανε ακριβώς αυτό που λες. Από το τηλέφωνο σώζεις στον υπολογιστή όλες τις εφαρμογές σε μορφή .apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts