Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά έχω ερωτήσεις και θέλω γνώμες.

Αθλητικά νέα: gazzeta ή novasports.gr?

Και

Αν θελω να δω ποση μνημη καταναλώνει μια εφαρμογή που θα τι δω και πως θα το καταλάβω;

Ποια ειναι τα νορμαλ νουμερα;

Η κάθε εφαρμογή αναλόγως τη συσκευή τηλέφωνο ή Tablet καταναλώνει διαφορετικά νούμερα μνήμης. Αν θες να δεις πόσο καταναλώνει πήγαινε ρυθμίσεις - εφαρμογές - σε εκτέλεση, εκεί θα δεις την εφαρμογή που θέλεις και πόσο μνήμη καταναλώνει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δεν υπάρχουν φυσιολογικά νούμερα. Η κάθε εφαρμογή έχει τις ανάγκες τις.

Η κάθε εφαρμογή αναλόγως τη συσκευή τηλέφωνο ή Tablet καταναλώνει διαφορετικά νούμερα μνήμης. Αν θες να δεις πόσο καταναλώνει πήγαινε ρυθμίσεις - εφαρμογές - σε εκτέλεση, εκεί θα δεις την εφαρμογή που θέλεις και πόσο μνήμη καταναλώνει.

Σας ευχαριστώ πολύ.:)

Θοδωρής

1,,,Στην εφαρμογή gmail στο συγχρονισμό φακέλων τα απεσταλμενα ειναι ο φάκελος sent η ο φάκελος απεσταλμενα;

2,,,πως απενεργοποιείται η πρόβλεψη λέξεων στο μανισιο QWERTY πληκτρολόγιο σε HTC κινητό;

Edited by fuorigioco1981

Στην εφαρμογή gmail στο συγχρονισμό φακέλων τα απεσταλμενα ειναι ο φάκελος sent η ο φάκελος απεσταλμενα;

Ο φάκελος Απεσταλμένα είναι αυτό που ζητάς.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Από τη κεντρική οθόνη του Explorer, κάνεις slide δεξιά ή αριστερά μέχρι να σου βγάλει το tab lan shares. Εκεί πατάς menu button, new, scan, και πρέπει να βρει το pc sou δεδομένου ότι τα έχεις στον ίδιο wifi δίκτυο. Εκεί κάνεις login μέντα στοιχεία που κάνεις login στο pc σου, και έχεις πρόσβαση στο filesystem του pc. Κάνεις copy και paste στο tablet

Στην περίπτωση που δεν έχεις login στοιχεία στο pc?

Στην περίπτωση που δεν έχεις login στοιχεία στο pc?

Δεν νομίζω ότι σε Windows 7 και 8 μπορείς να είσαι χωρίς κανένα accounts στο pc. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, πάντα με account ήμουν οπότε δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δεν νομίζω ότι σε Windows 7 και 8 μπορείς να είσαι χωρίς κανένα accounts στο pc. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, πάντα με account ήμουν οπότε δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.

Δεν έχει ορίσει password. Σε αυτή τη περίπτωση αναγκαστικά πρέπει να βάλει κωδικό στο account.

Oneplus 6 8/128

Aν εννοούμε το ίδιο (password στο άνοιγμα του pc) εγώ στο σπίτι δεν χρησιμοποιώ κωδικό (windows 7).

Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά με τον es μπορείς να δεις τα share αρχεία σου μόνο oταν έχεις login κωδικό?

Aν εννοούμε το ίδιο (password στο άνοιγμα του pc) εγώ στο σπίτι δεν χρησιμοποιώ κωδικό (windows 7).

Οπότε αν καταλαβαίνω σωστά με τον es μπορείς να δεις τα share αρχεία σου μόνο oταν έχεις login κωδικό?

Δεν ξέρω αν ίσως δέχεται το όνομα του account και κενό κωδικό. Ή στην περίπτωση αυτή, μπορεί να πρέπει να αλλάξουν οι ρυθμίσεις sharing ώστε να επιτρέπει στον καθένα πρόσβαση σε network shares.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ναι. Απαιτείται κωδικός στα Windows για να δουλέψει. Δεν είναι θέμα μόνο ES. Και με άλλον file explorer να δοκίμαζες σε ftp θα ήθελε κωδικό.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ξέρεις αν υπάρχει κάτι για την stock 4.1.2 (odexed) rom?

Δοκίμασε την παραπάνω και απλά μετονόμασε και το αρχείο odex σε odex.bak. Στο νέξους δουλεύει έτσι και σε odexed rom.

Δοκίμασε την παραπάνω και απλά μετονόμασε και το αρχείο odex σε odex.bak. Στο νέξους δουλεύει έτσι και σε odexed rom.

Δεν δουλεύει, το SGS2 δεν έχει mms.apk

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Είναι κοινό μυστικό πλέον πως το smartphone είναι πολλά παραπάνω από μία απλή συσκευή η οποία εκτελεί χρέη τηλεφώνου. Με το πέρας των τελευταίων ετών, μηχανικοί και εμπνευσμένα μυαλά δημιούργησαν συσκευές – gadgets οι οποίες έδωσαν στον όρο smartphone την έννοια που γνωρίζουμε σήμερα.

H Jawbone είναι ένα εκ των παραπάνω παραδειγμάτων. Έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια όταν κυκλοφόρησε το ομώνυμο BT headset του οποίου ο σχεδιασμός δημιούργησε ουκ ολίγες εντυπώσεις.

Η συνέχεια για την εταιρεία ήταν συναρπαστική καθώς το R&D τμήμα της έγινε συνυφασμένο με τον συγκεκριμένο όρο. Αποτέλεσμα των καρπών του εν λόγω τμήματος της Jawbone ήταν το UP,ένα gadget το οποίο θα άλλαζε τον τρόπο που ζούμε και θα μας έδινε την δυνατότητα να καταγράφουμε στοιχεία της καθημερινότητας μας και του οργανισμού μας.

Το UP από το 2012 βρίσκεται στην δεύτερη γενιά του και μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο για κατόχους iPhone. Πλέον όμως η συσκευή αλλά και το app είναι διαθέσιμα και για κατόχους Android smartphones αρκεί η έκδοση του λειτουργικού που έχει το smartphone τους να είναι τουλάχιστο Ice Cream Sandwich.

Το Jawbone UP για το Android είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά και στους κατοίκους των χωρών της Ευρώπης με το κόστος για το hardware να ανέρχεται στα 129euros (στην Αμερικη κοστίζει 129$ οπότε έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα παράδειγμα εταιρείας η οποία αποφασίζει πως η ισοτιμία δεν είναι ο σωστός τρόπος) και το software να διατίθεται δωρεάν από το Play Store της γειτονιάς σας.

Source: gadgeta.me

Παιδιά να ρωτήσω. Για γενικά στοιχεία της τοποθεσίας μου όπως πχ υψόμετρο, GPS Essentials, ή GPS Status ? ή άλλο?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε ένα ημερολόγιο, όσο πιο ελαφρύ γίνεται (και δοκιμασμένο απο σας), έτσι ώστε να καταγράφω τα επαγγελματικά μου ραντεβού και γενικότερα τις υποχρεώσεις μου. Πρόλαβα και είδα λίγο το business calendar αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα...

Παιδιά να ρωτήσω. Για γενικά στοιχεία της τοποθεσίας μου όπως πχ υψόμετρο, GPS Essentials, ή GPS Status ? ή άλλο?

Θεωρώ πως με το GPS Essentials θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Το είχα στο Note I. Δεν ξέρω,βέβαια, κατά πόσο σε βοηθάει η άποψη μου, διότι δεν έχω δοκιμάσει το GPS Status για να έχω μέτρο σύγκρισης.

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε ένα ημερολόγιο, όσο πιο ελαφρύ γίνεται (και δοκιμασμένο απο σας), έτσι ώστε να καταγράφω τα επαγγελματικά μου ραντεβού και γενικότερα τις υποχρεώσεις μου.

Δοκίμασε το calengoo και θα μείνεις ευχαριστημένος. Πολλές επιλογές και αρκετά ελαφρύ.

Θεωρώ πως με το GPS Essentials θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Το είχα στο Note I. Δεν ξέρω,βέβαια, κατά πόσο σε βοηθάει η άποψη μου, διότι δεν έχω δοκιμάσει το GPS Status για να έχω μέτρο σύγκρισης.

δεν μπορώ να βρώ όμως που μου λέει πχ υψόμετρο.

Oneplus 5 - 128GB

Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε ένα ημερολόγιο, όσο πιο ελαφρύ γίνεται (και δοκιμασμένο απο σας), έτσι ώστε να καταγράφω τα επαγγελματικά μου ραντεβού και γενικότερα τις υποχρεώσεις μου. Πρόλαβα και είδα λίγο το business calendar αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα...

Το έχω το business calendar. Γενικά δε νομίζω ότι θα βρεις βαρύ ημερολόγιο. Μία χαρά ήταν όσα έχω δοκιμάσει. Πέρα από εκεί, διαθέτει άπειρη παραμετροποίηση, οπότε σίγουρα θα σε καλύψει. Ίσως λίγο too much αν θες αρκετά απλά πράγματα. Αλλά έχει free έκδοση οπότε μπορείς να δοκιμάσεις αν σου ταιριάζει

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Θα μπεις στο dashboard και θα προσθέσεις εκεί με το + όποια μεγέθη θες.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

σωστός ;) , thanks

Oneplus 5 - 128GB

Το whatsapp έγινε λίγο πιο βαρύ;; Ψηλόκολλάει λίγο!!

Δεν είναι τόσο smooth όπως η προηγούμενη έκδοση!

του βαλανε πιο ωραια γραφικα και αυτο αναγκαστικα βαραινει λιγο.αναλογα και το τηλεφωνο παντως.

Το whatsapp έγινε λίγο πιο βαρύ;; Ψηλόκολλάει λίγο!!

Δεν είναι τόσο smooth όπως η προηγούμενη έκδοση!

Δοκίμασε την optimized έκδοση από εδώ (θα πρέπει να σβήσεις πρώτα την έκδοση που έχεις τώρα, οπότε κάνε ένα backup τα μηνύματα στο settings->chat settings->backup conversations)

Oneplus 6 8/128

Δοκίμασε το calengoo και θα μείνεις ευχαριστημένος. Πολλές επιλογές και αρκετά ελαφρύ.

Το έχω το business calendar. Γενικά δε νομίζω ότι θα βρεις βαρύ ημερολόγιο. Μία χαρά ήταν όσα έχω δοκιμάσει. Πέρα από εκεί, διαθέτει άπειρη παραμετροποίηση, οπότε σίγουρα θα σε καλύψει. Ίσως λίγο too much αν θες αρκετά απλά πράγματα. Αλλά έχει free έκδοση οπότε μπορείς να δοκιμάσεις αν σου ταιριάζει

Ευχαριστώ πολύ και τους 2. Θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και το calengoo. Για το business calendar έχεις δίκιο. Με μια πρώτη ματιά αυτό διαπίστωσα, αλλά για μένα (όσο πρόλαβα να το δω τουλάχιστον) αυτό είναι και το πλεονέκτημα (έχοντας πάντα υπόψιν τις δικές μου ανάγκες). Θα το κοιτάξω περαιτέρω και βλέποντας και κάνοντας. Παρεπιπτόντως ένα παλικάρι σήμερα μου είπε για το aCalendar και ότι είναι πολύ ευχαριστημένος. Έχει κάποιος φίλος εδώ άποψη για αυτή την εφαρμογή?

Με πρόλαβε ο φίλος :)

Ελπίζω να σε καλύψει η εφαρμογή σε αυτό που θες.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II