Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Google έβγαλε από το play τις εφαρμογές που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις http://www.androidcentral.com/google-removing-ad-blocking-apps-google-play?utm_source=ac&utm_medium=twitter&style_mobile=0

Χμμ... Αφενός, λογικό που το έκανε αφού βγάζει χρήμα από τις διαφημίσεις και για όσους δεν τις θέλουν η λογική είναι: "Πάρε την paid έκδοση". Αφετέρου, μικρό το κακό για τους χρήστες μια και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν εκεί που υπήρχαν πάντα, εκτός play!

Danke! (Για να είμαστε και στο κλήμα):D

Edit το έκανα αλλά μου τι σπάει που βγάζει τόνους στα κεφαλαία

Δεν τα στέλνει με τόνους, όμως.. Αν πατήσεις απόστολή θα δεις ότι και σε σένα έχουν φύγει οι τόνοι. ;)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μου το είχε κάνει και μένα στο APW(το προτιμώ για τα skins). Τελίκα στο google calendar έιχα το αργίες και αργίες της Ελλάδας.

Το αργίες της Ελλάδας νομίζω έβγαζε το λάθος. Του βάζεις μια απόκρυψη στο Pc, ανανέωση στο κινητό και είσαι οκ.

Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω το σωστό εορτολόγιο για κινητές και σταθερές για να τα κάνετε εισαγωγή στο ημερολόγιο Google.

Στην πάνω δεξιά γωνία έχει ένα κουμπί σαν κουδουνάκι. Αν το πατήσεις θα δεις τις επιλογές ειδοποίησης. Έχει και σε κάθε αγώνα χωριστά. :)

Μη το παρεξηγησεις αλλα πραγματικα εισαι αξιοπροσεκτη, εκτος απο γυναικα με "αντρικο" κινητο ασχολεισαι (κι οχι απλα γνωριζεις) και με livescores. Dreamgirl πραγματικα :):):):):):):):thumbup:

Αν θέλετε μπορώ να σας δώσω το σωστό εορτολόγιο για κινητές και σταθερές για να τα κάνετε εισαγωγή στο ημερολόγιο Google.

Ανέβασε το μια.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

καλημέρα στο φόρουμ!! ερώτηση.. για πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες και ελληνικό λεξικό ποιο χρησιμοποιείτε σε 4.2.2?

καλημέρα στο φόρουμ!! ερώτηση.. για πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες και ελληνικό λεξικό ποιο χρησιμοποιείτε σε 4.2.2?

Αυτό είναι θέμα της εφαρμογής SMS όχι του keyboard από όσο ξέρω. Αν είναι ελληνικά κεφαλαία όλα, τότε στο στέλνει με 160.αλλα και στη στοκ, έχει μια επιλογή strip unicode που κάνει το ίδιο πράγμα, στα μετατρέπει αυτόματα σε κεφαλαία.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αυτό είναι θέμα της εφαρμογής SMS όχι του keyboard από όσο ξέρω. Αν είναι ελληνικά κεφαλαία όλα, τότε στο στέλνει με 160.αλλα και στη στοκ, έχει μια επιλογή strip unicode που κάνει το ίδιο πράγμα, στα μετατρέπει αυτόματα σε κεφαλαία.

έχω purity v5 custom αλλά δεν έχει ελληνικό λεξικό.. και ψάχνω κάτι να είναι σαν το stock πληκτρολόγιο.. αλλά με ελληνικό λεξικό!!

έχω purity v5 custom αλλά δεν έχει ελληνικό λεξικό.. και ψάχνω κάτι να είναι σαν το stock πληκτρολόγιο.. αλλά με ελληνικό λεξικό!!

Δεν γνωρίζω, εγώ χρησιμοποιώ SwiftKey.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

SwiftKey

Smart keyboard

Swype...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Είναι η 1η φορά που περνάει εβδομάδα και δεν έχω update σε καμία εφαρμογή.Συνήθως κάτι είχα.Εντύπωση μου κάνει.

Έχει φτιάξει ένας έλληνας developer το stock MMS.apk προκειμένου να παίρνει 160 χαρακτήρες.. Το έχω στο dropbox εδώ. Είναι για 4.2.x έκδοση..

Εγώ το χρησιμοποιώ σε Cyanogen και λειτουργεί άψογα.. ;)

Το βάζεις στη θέση /system/app με δικαιώματα rw-r--r--.

Το ήδη υπάρχων MMS.apk απλά κάνε το MMS.bak για να το έχεις εδρικό..

Εορτολόγιο για εισαγωγή στο ημερολόγιο της google.

Είναι δυο αρχεία, ένα για κινητές και ένα για σταθερές γιορτές, τα κάνετε εισαγωγή και τα δυο.

Όποιος θέλει εφαρμογή sms με 160 χαρακτήρες, εκτός από go/handcent και την τροποποιημένη στοκ που πόσταρε ένα παιδί πιο πάνω (η οποία κατ'εμέ είναι κι η καλύτερη αν είσαι root) ας δοκιμάσει το sliding messaging https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.messaging

Είναι σχετικά καινούρια, με ωραίο σκεπτικό και design. Έχει κάποια προβλήματα ακόμη, αλλά πιστεύω θα λυθούν σύντομα.

Έχει φτιάξει ένας έλληνας developer το stock MMS.apk προκειμένου να παίρνει 160 χαρακτήρες.. Το έχω στο dropbox εδώ. Είναι για 4.2.x έκδοση..

Εγώ το χρησιμοποιώ σε Cyanogen και λειτουργεί άψογα.. ;)

Το βάζεις στη θέση /system/app με δικαιώματα rw-r--r--.

Το ήδη υπάρχων MMS.apk απλά κάνε το MMS.bak για να το έχεις εδρικό..

για 4.1.2?

Είναι δυο αρχεία, ένα για κινητές και ένα για σταθερές γιορτές, τα κάνετε εισαγωγή και τα δυο.

Βρε παιδια πως γινεται αυτο;

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Αυτά έκανα και μου βγάζει το παραπάνω μνν. λάθους. Πάντως σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα στην προσπάθεια να προσθέσω gmail λογαριασμό στην στοκ εφαρμογή. Ακολουθώ τις οδηγίες του φίλου tsabasid και μου βγάζει σφάλμα στη σύνδεση με το gmail. H hotmail παίζει κανονικά, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...

P.S. Από την εφαρμογή του Gmail λαμβάνω κανονικά.

Παιδια καλησπερα μολις εβαλα το go sms pro στο s3 μου με 4.1.2 με το μαμα πληκτρολογιο ολα καλα και ωραια αλλα μολις παω να γραψω ενα μηνυμα απο 160 χαρακτηρες μολις παταω το 2ερο γραμμα μου παει στους 68 και μου εχει σπασει τα νευρα...!!! Ερειξα μια ματια στης ρυθμισεις αλλα δεν εβγαλα ακρη!!! Μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω με το go sms να γραφω 160 και απο που ???? ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια καλησπερα μολις εβαλα το go sms pro στο s3 μου με 4.1.2 με το μαμα πληκτρολογιο ολα καλα και ωραια αλλα μολις παω να γραψω ενα μηνυμα απο 160 χαρακτηρες μολις παταω το 2ερο γραμμα μου παει στους 68 και μου εχει σπασει τα νευρα...!!! Ερειξα μια ματια στης ρυθμισεις αλλα δεν εβγαλα ακρη!!! Μπορειτε να μου πειτε πως θα κανω με το go sms να γραφω 160 και απο που ???? ;) ;)

Settings> Send Settings> Enable Locale Support και απο κατω στο Supported Languages τικαρεις το Greek sms Mode.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πως βρισκουμε αυτη την επιλογη, δε το βρισκω.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Πολύ ωραίος, σ'ευχαριστούμε.

Που τα κάνουμε εισαγωγή και πως σε παρακαλώ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Που τα κάνουμε εισαγωγή και πως σε παρακαλώ.

αυτο εννοεις?

http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=37118

Θοδωρής

Μάλλον αυτό είναι, αλλά με τις οδηγίες στα Αγγλικά δεν τα πάω καλά, Αν μπορείς να μου πεις τα βήματα στα γρήγορα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II