junglist Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Επιτέλους βγήκε εφαρμογή για το Multiwindows:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bjbinc.multiwindowmanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iamJpbmMubXVsdGl3aW5kb3dtYW5hZ2VyIl0. Είναι όμως μόνο για Samsung. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά έβαλα στο nexus 7 το nexus usb και μου ζητάει media player...έχετε να προτείνεται κάποιον καλό...; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά έβαλα στο nexus 7 το nexus usb και μου ζητάει media player...έχετε να προτείνεται κάποιον καλό...; Αν αναφέρεσαι σε player για ταινίες τότε MX player. Για εμένα κορυφή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τι κάνει τελικα? http://developer.android.com/google/play-services/index.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Μια καλη εφαρμογη για Multi copy paste, το ειχα χρειαστει στο παρελθον, και πιθανον να το βρει και καποιος αλλος χρησιμο. Μια παρόμοια που δουλεύω χρόνια τώρα, είναι η clipper+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά κάποια στιγμή έψαχνε κάποιος μια εφαρμογή για αλλαγή του profile ήχου; Είχατε προτείνει μια αλλά δεν μπορώ να βρω το μήνυμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Γιατί βρε παλικάρια..(αν ξέρει κανείς) και τα δυο ημερολόγια μου δείχνουν λάθος πράγματα..??? π.χ. 31 Μαρτίου ΠΑΣΧΑ:wacko: από που παίρνουν δεδομένα..??? και αν αυτό αλλάζει και πως..???:confused: το τηλέφωνο το έχω να συγχρονίζετε με coogle g-mail. http://s7.directupload.net/images/130313/3neauiot.png http://s7.directupload.net/images/130313/lebnyvjn.png http://s1.directupload.net/images/130313/npkkkje2.png Edited March 13, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ποια εφαρμογη για μηνυματα ειναι η πιο ελαφρια και πιο γρηγορη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Γιατί βρε παλικάρια..(αν ξέρει κανείς) και τα δυο ημερολόγια μου δείχνουν λάθος πράγματα..??? π.χ. 31 Μαρτίου ΠΑΣΧΑ:wacko: από που παίρνουν δεδομένα..??? και αν αυτό αλλάζει και πως..???:confused: Είναι οι καθολικες γιορτές, όχι οι ορθόδοξες. Δεν ξέρω από πού παίρνεις για τις δικές μας. Δεν τρελάθηκε πάντως το calendar :-P Edited March 13, 2013 by kollatos αφαίρεση εικόνων Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Είναι οι καθολικες γιορτές, όχι οι ορθόδοξες. Δεν ξέρω από πού παίρνεις για τις δικές μας. Δεν τρελάθηκε πάντως το calendar :-P Τι στο καλό..... πρέπει να είμαι με των πάπα τώρα..!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά κάποια στιγμή έψαχνε κάποιος μια εφαρμογή για αλλαγή του profile ήχου; Είχατε προτείνει μια αλλά δεν μπορώ να βρω το μήνυμα. Ευχαριστώ. Δες το Profile Scheduler ή το Llama - Location Profiles Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ποια εφαρμογη για μηνυματα ειναι η πιο ελαφρια και πιο γρηγορη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ανάμεσα σε handcent και go νομίζω η πρώτη. Εγώ αυτή προτιμώ, αν και είχα την go για αρκετό καιρό... Και η στοκ είναι καλές συνήθως, αλλά πολλές φορές έχουν μόνο 70 ελληνικούς χαρακτήρες και επίσης δεν μου αρέσει που εμφανίζεται το περιεχόμενο του μηνύματος στην μπάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ...και επίσης δεν μου αρέσει που εμφανίζεται το περιεχόμενο του μηνύματος στην μπάρα Αυτό τουλάχιστον στην jelly bean που βλέπω αυτή τη στιγμή απενεργοποιείται αν θες μέσα απ'τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, λογικά θα δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα firmwares.. ρίξε μια ματιά για "προεπισκόπιση μηνύματος"..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 ποια εφαρμογη για μηνυματα ειναι η πιο ελαφρια και πιο γρηγορη? Στο siii πάντως σίγουρα η μαμά, και λειτουργεί και μια χαρά στο επίπεδο της συμβατότητας, headset δεν μπόρεσα να δουλέψω πάνω από 10 λεπτά έξω το go άρχισε να μου την σπάει με τα spam μηνύματα του, παρ όλο που το δούλεψα κανένα χρόνο σε διάφορες συσκευές. Stock και πάλι stock Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Την μαμά εφαρμογή προτιμώ και εγώ στο nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δούλευα χρόνια το handcent αλλά στο Note II η stock είναι εξαιρετική. Και σαφώς η πιο ελαφριά από όλες. Το μόνο που μου λείπει είναι η σωστή διαχείριση των 160 χαρακτήρων στα ελληνικά. Θα ήθελα να γράφω όπως θέλω και να τα στέλνει κεφαλαία. Η επιλογή προεπισκόπησης απενεργοποιείται. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δούλευα χρόνια το handcent αλλά στο Note II η stock είναι εξαιρετική. Και σαφώς η πιο ελαφριά από όλες. Το μόνο που μου λείπει είναι η σωστή διαχείριση των 160 χαρακτήρων στα ελληνικά. Θα ήθελα να γράφω όπως θέλω και να τα στέλνει κεφαλαία. Η επιλογή προεπισκόπησης απενεργοποιείται. Και τι κάνεις; Απλά χρεώνεσαι παραπάνω; Εγώ έχω το go sms στο note με έχει βολέψει και το βρίσκω πιο κομψό από το handcent Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και τι κάνεις; Απλά χρεώνεσαι παραπάνω; Εγώ έχω το go sms στο note με έχει βολέψει και το βρίσκω πιο κομψό από το handcent Είναι πιο κομψό από το handcent. Αλλά δεν με βόλευε όταν το είχα δοκιμάσει γιατί δεν είχε αναφορά παράδοσης στην μπάρα. Kαι είχε πιο αυστηρά restrictions που μου δημιουργούσαν προβλήματα με το Cosmote Info. Όσον αφορά το τι κάνω: Είτε γράφω με το stock πληκτρολόγιο και αλφάβητο GSM που έχει 160 ή μικρά αλλά σε αυτόματο οπότε 70 χαρακτήρες. Επειδή δεν στέλνω πάρα πολλά μηνύματα και έχω και αρκετά δωρεάν δεν είναι πρόβλημα. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 H Google έβγαλε από το play τις εφαρμογές που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις http://www.androidcentral.com/google-removing-ad-blocking-apps-google-play?utm_source=ac&utm_medium=twitter&style_mobile=0 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Είναι πιο κομψό από το handcent. Είτε γράφω με το stock πληκτρολόγιο και αλφάβητο GSM που έχει 160 ή μικρά αλλά σε αυτόματο οπότε 70 χαρακτήρες. Πως το κάνεις το πρώτο; :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Πως το κάνεις το πρώτο; :) Αν μπεις στα μηνύματα και πας στις Ρυθμίσεις έχει μια επιλογή που λέει: "Εισαγωγή Λειτουργίας". Αν εκεί επιλέξεις "Αλφάβητο GSM" τότε γράφοντας με το stock πλξκτρολόγιο, γράφει αυτόματα κεφαλαία και έχεις έτσι 160 χαρακτήρες. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Αν μπεις στα μηνύματα και πας στις Ρυθμίσεις έχει μια επιλογή που λέει: "Εισαγωγή Λειτουργίας". Αν εκεί επιλέξεις "Αλφάβητο GSM" τότε γράφοντας με το stock πλξκτρολόγιο, γράφει αυτόματα κεφαλαία και έχεις έτσι 160 χαρακτήρες. :) Danke! (Για να είμαστε και στο κλήμα):D Edit το έκανα αλλά μου τι σπάει που βγάζει τόνους στα κεφαλαία Edited March 13, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 H Google έβγαλε από το play τις εφαρμογές που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις http://www.androidcentral.com/google-removing-ad-blocking-apps-google-play?utm_source=ac&utm_medium=twitter&style_mobile=0 Δεν την συμφερει να υπαρχουν απο αυτα βγαζει τρελλα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Γιατί βρε παλικάρια..(αν ξέρει κανείς) και τα δυο ημερολόγια μου δείχνουν λάθος πράγματα..??? π.χ. 31 Μαρτίου ΠΑΣΧΑ:wacko: από που παίρνουν δεδομένα..??? και αν αυτό αλλάζει και πως..???:confused: το τηλέφωνο το έχω να συγχρονίζετε με coogle g-mail. Μου το είχε κάνει και μένα στο APW(το προτιμώ για τα skins). Τελίκα στο google calendar έιχα το αργίες και αργίες της Ελλάδας. Το αργίες της Ελλάδας νομίζω έβγαζε το λάθος. Του βάζεις μια απόκρυψη στο Pc, ανανέωση στο κινητό και είσαι οκ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts